Lilian

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Lilian

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht

Recent Profile Visitors

1,881 profile views
 1. Genoeg goedkopere sites te vinden met de grotere maten hoor, heb zelf 75 E dus da's nog makelijk bij de hunkermoller ben ik prima geslaagd... Voor het oog lijkt het bij mij geen E eigenlijk maar een D is toch echt te klein
 2. Zien er super mooi uit!!!! inderdaad erg van alle ellende als ik jou was zal ik alles nog goed bespreken tijdens de controle! Ik kreeg tijdens de eerste controle een soort hoofdarts die zei dan gelijk zijn collega's te kunnen controleren, ben zijn naam alleen kwijt maar hele lieve oprechte man waar je alles aan kwijt kan! Hoop dat je je eerste controle ook bij hem hebt!
 3. Ook van mij veel succes& het gaat allemaal heel snel, voor je het weet ben je lekker thuis in je bed en helemaal blij met je nieuwe boobs
 4. Jaaa dual plane inderdaad , hoor van meerdere dat er nog veel gaat veranderen dan dus ben benieuwd, zal deze week weer ff nieuwe foto's plaatsen
 5. Ik heb het eigenlijk tegen iedereen wel gezegd in mijn omgeving, waarom niet, ben er trots op en juist mannen hebben daar echt geeeen problemen mee hoor haha goeie kans dat hij t juist stoer vind!
 6. Volgens mij is mijn album gewoon open, kijk maar ff! Ik had alleen echt liever meer cc gehad, maar verder erg tevreden! Operatie ging ook heel goed en snel hersteld daarna dus komt helemaal goed
 7. Ik ben ook door hem geopereerd, foto's in me album als je wilt kijken, ben heel blij met hem hoor, alleen wat ik al vaker aangeef in het forum, had ze graag groter gezien eerste consult via diana gabriels en passing gedaan maar een heel ander beeld met die protheses, leken echt een stuk groter! Maar het is natuurlijk ook voor jezelf wat je wilt maar kijk even goed hier in het forum rond, had gewild dat ik wat meer huiswerk had gedaan van te voren!
 8. Verstuurd + de voorsituatie, hopelijk kan je zo een beetje vergelijken, de ene is 400cc de ander 350cc, had een verschil in beide boobs vandaar!
 9. Ja denk het juist wel, is ook maar net wat je wilt voor resultaat maar dan weet je in iedergeval dat het niet in 1x groter had gekund en heb je er denk ik meer vrede mee mocht je alsnog denken van ze konden nog wel een maatje meer en het verschil tussen 350 en 375 is echt minimaal dus daar zal ik me niet druk om maken als ik jou was
 10. Ik ben geopereerd door dr schiettecatte, ik ben zelf 1.72, kwam van een 75B & 350/400 cc gekregen. Hij heeft het super netjes gedaan, had ze alleen graag een stuk groter gezien! Bij het passen van de protheses had ik een heel ander beeld. Bij jou zal het heel mooi zijn neem ik aan, omdat je een stuk kleiner bent. Eventueel foto's in mijn album als je wilt kijken!
 11. Nou met een D moet dat volume wel lukken haha! & volgens mij veranderen ze nog wel iets maar het zal wel blijven zoals nu lijkt me:) Dankjewel!
 12. Ik zal ook zeker voor de 400 cc gaan minimaal, ik heb zelf 350 & 400 cc en ook ik denk..... Het had echt wel een stuk groter gemogen... Als het overnieuw kon had ik meer gepakt, met het passen op het eerste consult van praktijk gabriels leken de protheses ook veel groter dan dat ik ze nu bekijk nu ze er eenmaal in zitten... Heb ronde van mentor. Ben 3 weken po, vorm zal nog wat veranderen maar ga er niet vanuit dat ze opeens nog veel groter worden..... Nu was mijn voorsituatie een normale 75B zeg maar dus dan begin jij al met meer!:)
 13. Ik ben zelf nu 3 weken po Op welke cup zal je dan volgens de pc uitkomen? Ik heb met high profile tot nu toe een mooi volume van boven, ik heb ook fotos geplaatst! Volgens mij heb je ook nog extra high profile implantaten? Ik heb nu een 75E en maat L van een soort tshirt bh van de Hema, ik heb 350/ 400 cc maar heb wel het idee dat ze kleiner uitvallen dan een E, eerder een cup D, maar de sportbh mag sowieso niet te strak zitten dus ik laat het maar zo voorlopig. In het begin zijn je boobies gewoon meer opgezwollen, toen paste de E wel perfect. En de eerste 2 weken had ik wel wat last van me boobies, maar nu de 3e week kan je eigenlijk alles weer doen(ook al mag je nog niet alles haha). Voor je het weet heb jeje oude leventje weer opgepakt, alleen de eerste 2 weken wel echt rustig aan doen.