senorita

senorita : 10 januari 2017 : Dr. Nio : Park Kliniek

Recommended Posts

hallo allemaal :48:

Ik ben al een tijdje op zoek naar info over borstvergrotingen; ik ben net 46 geworden en de wens om het te doen wordt steeds groter!

Eerlijk gezegd word ik een beetje overdonderd door hoeveel informatie, foto's, soorten implantaten, artsen en klinieken er zijn....

aargh help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op het forum kun je echt heel veel vinden. Iedereen die begint met zijn zoektocht is denk ik een beetje overrompeld Door de hoeveelheid informatie en keuzes die je met maken. Maar neem lekker je tijd om dit forum en het Internet Door te spitten. Als je vragen hebt, geef je maar een gil!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik herken dit wel, het is ook erg veel. Maar soms moet je ook niet alles willen weten, dat komt beetje bij beetje wel.

Het is denk ik belangrijk dat je eerst eens foto's zoekt van wat je mooi vind en meerdere klinieken zoekt die passen bij jouw wens. Het is aan te raden om op meerdere consults te gaan omdat elke arts weer anders is.

De arts zal je natuurlijk ook van alles uitleggen over implantaten en maten, deze keuze hoef je vooraf niet te maken!

Succes! er zijn genoeg leden die je graag een handje op weg helpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bedankt voor jullie reactie!

heb inderdaad op dit forum al veel informatie gevonden, mijn voorkeur gaat wat betreft veiligheid uit naar monobloc hydrogel, alhoewel ik dan weer lees dat die sneller rimpelen dan siliconen...

en dual plane lijkt me ook wel wat, maar dan lees je weer dat als je je arm beweegt (en ook je borstspier) dat het implantaat dan naar de zijkant wordt gedrukt door de spier; heeft hier iemand ervaring mee?

waar ik ook vooral benieuwd naar ben en wat ik eigenlijk nergens echt lees (ook niet als ik via google zoek): hoe zit het met het gevoel? En dan heb ik het over zeg maar hoe hard of zacht je borst met een implantaat aanvoelt. Mijn vriend zegt dat hij het prima vindt als ik een vergroting doe maar ik zou het zelf erg vinden als hij het daarna niet meer fijn vindt aanvoelen.

Waarschijnlijk zijn deze vragen al honderd x gesteld, maar ik wil het toch maar even weten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn borsten voelen niet zo zacht als mijn "echte" borsten van toen ik borstvoeding gaf. (heb de meest "harde" cohesie 3 anatomische implantaten).

Maar nu na 3 maanden vind ik pas dat ze echt een stuk zachter zijn geworden en mijn vriend knijpt er nog steeds met alle liefde in hoor

Jammer dat we niet van te voren bij elkaar kunnen knijpen hè ;-) voordat we besluiten welke protheses we nemen.

Had ook graag willen weten hoe een "zachtere" implantaat had aangevoeld.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb de Monobloc Hydrogel nu 3 maanden en ontzettend tevreden. Ik heb ze dual plane inderdaad om de reden van het rimpelen. Nu nergens last van. Ze ogen en voelen heel natuurlijk. Ze zijn echt mooi zacht geworden ook. En betreft het vervormen valt erg mee. Je merkt/ ziet het amper hoor. Het zijn veel afwegingen die je moet maken inderdaad en helaas kun je niet alleen maar voordelen hebben bij een bepaalde keuze. Voor mij was de veiligheid het allerbelangrijkst. Voor mij geen rommel in mijn lijf bij een eventuele scheuring. Dat de prothese dan dual plane moet en heel ietsje vervormd bij aanspanning neem ik dan voor lief. Maar nogmaals; bij mij valt dit amper op.

Ik ben trouwens bij dr. Nio geweest (TOP) en heb 480CC gekregen. Ben van een 75B naar een 75E gegaan.

Succes met je keuze!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja de veiligheid moet voorop staan, heb zoveel horrorverhalen gelezen en dan ga ik uiteindelijk denken: stom om in verder gezond lijf te laten snijden, want stel dat het fout gaat....

van B naar E, dat is een behoorlijk verschil! Heb ergens gelezen dat dr Nio een 'grote-borsten' dokter is

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had voor anatomische gekozen omdat ik nul komma nul eigen borstweefsel heb. Volgens mijn pc wordt de vorm van je borsten dan bepaald door de prothese. Dacht dat ik bij ronde protheses dan ronde ballen zou krijgen. Heb echter bij iemand anders met nagenoeg dezelfde voorsituatie maar dan (zachtere) ronde protheses gezien dat dat ook heel natuurlijk en mooi kan zijn.

Maar ja.....kan ze er nu moeilijk weer uit gaan halen......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom Senorita

Ga bij meerdere pc op consult en kijk waar jij je vertrouwd bij voelt.Ik ben ook een dr.Nio fan en ook mijn Dochter.

Dr.Nio gaat voor groot maar wel of dit mogelijk is, hij laat je verschillende protheses passen zonder dat hij de aantal cc vermeld en dan mag jij aangeven wat het mooiste resultaat is.

Jou voorkeur is dual plane maar dat wordt enkel toegepast al je te weinig borstweefsel hebt,het is aan de pc die bepaald of deze methode nodig is.

xxAnk

Share this post


Link to post
Share on other sites

dankjewel Ank!

ik ga nu eerst proberen een foto te plaatsen van de situatie zoals ie nu is; ik lees hier best vaak dat vrouwen twijfelen na de operatie of het toch niet eigenlijk een maatje groter moest, dus misschien dat dr. Nio daar mee vooruitdenkt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

klinkt alsof je beetje spijt hebt van de keuze voor anatomisch? of is het meer dat je ze te 'hard' vindt?

ik ben inderdaad ook bang voor van die ronde ballen, ziet er nep uit. Maar moet zeggen dat ik tussen de foto's op dit forum nog geen ronde ballen ben tegengekomen, ziet er allemaal erg goed uit vind ik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi

Mijn boobs voelen nu na bijna 9 maanden heel erg zacht.

Kan me niet meer echt herinneren vanaf welk moment ze zo zijn maar heb de indruk dat ze steeds zachter geworden zijn. Mijn vriend vindt ze ook lekker zacht!

Ik heb wel coh 1, dus de zachtste voor de spier.

Heb ronde en geen ballen haha.

Maar ga idd bij verschillende artsen op gesprek (wellicht geven ze allen een ander advies dat Was bij mij toch het geval) en ga dan op jouw gevoel af

Succes ermee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Echt spijt heb ik niet. Op de rimpels na ben ik echt super tevreden over m'n boobies. Pas nagenoeg alle 70C / 65D bh's. In kleding zien ze er goed uit, alleen naakt gezien mis ik wat bolling aan de bovenkant. Het is meer dat ik me gewoon afvraag hoe het zou zijn geweest als ik voor zachtere ronde protheses had gekozen. Heb 4 consulten gehad -> 2 x advies rond en 2x anatomisch. De eerste 3 maanden po vond ik ze inderdaad vrij hard, maar nu na 3 maanden zijn ze opeens een stuk zachter geworden. Schijnt dat ze zelfs tot een jaar nog kunnen veranderen.

Ben niet van plan om voor een wissel te gaan, hooguit wat lipofilling tegen de rimpels.

Heb jouw foto's gezien. Volgens mij heb je voldoende borstweefsel om ze voor de spier te laten plaatsen. Vind ze er nu al goed uitzien

Heb je al een idee bij wie je op consult wilt gaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is goed nieuws dat ze zo zacht voelen, want vind dat wel erg belangrijk. Ik zal zeker bij meerdere op consult gaan (als ze dan maar niet al te tegenstrijdig adviseren want dan wordt het nog lastiger beslissen

)

Share this post


Link to post
Share on other sites