Ga naar inhoud

Rominaa : 27 maart 2015 : Dr. Schuringa : Boerhaave


Aanbevolen berichten

Zal me eerst even voorstellen :) ik ben romina 20 jaar jong. Had altijd vrij volle borsten van mezelf 75D en 58 kilo. Afgelopen jaar ben ik wat afgevallen en het is het allemaal wat gaan hangen en ben ik niet echt tevreden met hoe het eruit ziet. Ben al een hele tijd aan het nadenken over een bv maar vond het allemaal maar eng aangezien ik nooit eerder geopereerd ben of dergelijke en mijn vriend het totaal niet nodig vind. Maargoed uiteindelijk doe ik het voormezelf en heb ik de eerste stap genomen ! Volgende week vrijdag heb ik een gesprek bij boerhave kliniek, heel spannend !

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 127
  • Created
  • Laatste Reactie

Bedankt ! Dan kan ik er echt nog even goed overnadenken. Het is natuurlijk niet zomaar iets. Zijn er hier meer jongere meiden die een bv hebben of binnekort laten doen. Krijg namelijk ook veel te horen dat ik nog jong ben en er misschien wel spijt van krijg enz.. heel vervelend dat ik er met niemand over kan praten !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee,

hier een leeftijdsgenootje! ik ben ook 20, heb 2 consult achter de rug en wordt 30 april geopereerd in SLAZ door Nio.

Toen ik het mn vriendenkring vertelde waren ze ook verbaasd, zo van ja we weten dat het altijd in je hoofd heeft gezeten maar nu al? uhhh jaa, hoe eerder hoe langer ik ervan kan genieten!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt ! Dan kan ik er echt nog even goed overnadenken. Het is natuurlijk niet zomaar iets. Zijn er hier meer jongere meiden die een bv hebben of binnekort laten doen. Krijg namelijk ook veel te horen dat ik nog jong ben en er misschien wel spijt van krijg enz.. heel vervelend dat ik er met niemand over kan praten !

Hoi Romina, welkom op het forum.

Ik heb mijn bv laten doen toen ik 18 was, ik ben nu 19 en heb er geen seconde spijt van gehad!

Probeer je niet teveel te laten leiden door de meningen/commentaar van anderen. Het is inderdaad lastig dat je er niet echt met iemand over kan praten, dat herken ik wel!

In ieder geval heel veel succes bij je consult volgende week! :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn om te horen ! Spannend jojo, toevallig wil ik het rond dezelfde periode gaan doen !, ik kan ook niet wachten tot het consult heb zoveel vragen haha. Ik heb wel een beeld in me hoofd hoe ik het wil hebben en hoop natuurlijk dat dat mogelijk is bij mij. Bedankt eva :) mag ik vragen waarom jij ervoor gekozen hebt ? Ziet er echt top uit op je foto heel natuurlijk ! Zijn dat de ronde ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heee! Ik ben ook 20 en na 3 jaar er echt serieus over nagedacht te hebben vond ik dat het nu in 2015 weleens tijd werd. ik had gespaard en me er flink in verdiept.

ik heb 2 consulten gehad (5 januari bij dr damen in de wk & 15 januari bij dr verdonck ook in de wk) bij dr verdonck had ik zo'n goed gevoel dat ik meteen de operatie datum vast wou zetten en ik had enorm geluk want er was al plek over 2 weken (yeah 30 januari word mijn dag)

als je je er zelf goed bij voelt, en er zeker van bent zou ik het zeker doen. je mag me trouwens altijd een berichtje sturen als je iets wilt vragen.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spannend loveut! Fijn dat je zo snel terecht kan, maakt het nog spannender allemaal denk ik als je je datum geprikt hebt. Mag ik vragen wat je cup nu is ? En waar je voor gaat (aantal cc) en ga je voor de ronde?

Vind dat zelf zo lastig allemaal omdat ik heel smal ben.. moet natuurlijk wel een beetje blijven kloppen in verhouding. Maarja moet het maar gewoon op me af laten komen denk ik!

Link naar reactie
Delen op andere sites

anders stuur ik zo even een vv heb een foto van mijn voorsituatie. ik heb een 75B officieel maar het is heel leeg en kan net zo goed voor een aa doorgaan, miss komt dat omdat ik niet zo slank ben (1.70 72kg) of omdat ik geen hang heb (komt bij 1 op de 20 vrouwen voor ofzo)

ik krijg 425 cc extra high profile rond van monoblock achter de spier, dat is bij mij t randje van wat kan en zou me wel een beetje die rondere vorm geven (vind vaak die iets neppere borsten vaak mooi)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben wel benieuwd ja ! Ik snap wat je bedoeld vind zelf het iets rondere dan ook wel weer mooi. Het probleem bij mij nu is niet dat ik niets heb maar omdat ik afgevallen ben is het "volume" naar beneden gezakt zeg maar, en wil dat het zonder push up ook mooi bol is van boven :D denk dat jij dat ook bedoeld ? Ben echt heel benieuwd nu hoe het bij jou gaat worden !:D

Link naar reactie
Delen op andere sites

jaaa het mag wel mooi rond zijn zonder bh, heb ook wel voorbeeldjes van wat ik mooi vind alleen ik weet dat ik sowieso niet veel hang ga krijgen wat denk ik dan positief is..

en nja met een bh moet het gewoon mooi zijn maar wil niet altijd bhs hoeven te dragen, en als ik dan net dat beetje extra wil kan ik gewoon alsnog push up aan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap helemaal wat je bedoeld ! Heb ook gekeken naar je fotos van hoe je het wilt hebben en het is prescies wat ik ook wil. Mooi rond en mooi op ze plek maar als ik je voor fotos zie gaat dat echt wel goedkomen bij jou :D ( had er al op gereageerd :D) belangrijkste vind ik dat je alleen niet de randen gaat zien dan lijken het echt weer balonnen :P maar dat gaat allemaal vast goed komen !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt eva :) mag ik vragen waarom jij ervoor gekozen hebt ? Ziet er echt top uit op je foto heel natuurlijk ! Zijn dat de ronde ?

Voor mijn bv had ik bijna geen borsten, dus ik ben heel blij dat ik nu een vrouwelijker figuur heb gekregen! Ik heb inderdaad ronde implantaten, maar ze zijn dual plane geplaatst en ogen dus best natuurlijk zonder bh. :) Wel mooi rond, maar niet van die neppe ballen zeg maar.

Ik zal je vriendschapsverzoekje trouwens even accepteren, dan kan je m'n foto's zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee Rominaa,

Nog een jonkie hier! ik ben zelf 19 en heb volgende week maandag m'n eerste consult bij Dr. Nio in het SLAZ. Super spannend maar heb er ontzettend veel zin! Voor mij is de rede simpelweg dat ik m'n titties te klein vind ;) (ik heb een foto in m'n gallerij staan mocht je benieuwd zijn). Verder lees ik op dit forum van heel veel vrouwen dat ze wilde dat ze die BV tien jaar eerder hadden gedaan. Ik vind mezelf ook jong maar zolang je het doet voor jezelf en het jouw wens is vind ik dat je vrij moet zijn in die keuze. Ongeacht wat andere mensen ervan denken. Het is niet even makkelijk en ik kreeg, behalve van m'n huisgenote, alleen maar negatieve reacties toen ik vertelde dat ik erover nadacht. Dat ik het ook echt ga doen weten dus alleen zij en m'n beste vriendin. Echter jou lichaam en jou keuze!

X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi leoniecupcake !

Daar heb je helemaal gelijk in :D jou lichaam jou keus alleen jammer is het wel als iedereen ertegen is.. knap dat je doorzet !

Gister heb ik mijn 1ste consult gehad bij boerhave kliniek in amsterdam, belangrijkste vond ik dat het boven de spier geplaatst kon worden en er geen randen zichtbaar zouden zijn, en dat kan :D ben helemaal happy, toen ben ik gaan passen. Ik wil graag mooie ronde volle borsten maar niet "porno" advies is 300cc high profile boven de spier ( mentor) waar ik het mee eens ben ! Denk ik... toch moeilijk om in te schatten hoe het word.. ik wil het begin april laten doen en daarvoor ga ik nog 1x langs met me vriend voor nog een passessie, ben echt bang dat ik te groot of te klein kies ...

Kan echt niet meer wachtte nu !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

23 Januari was het zover, mijn eerste consult bij M.C Schuringa in de Boerhavekliniek! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik onwijs goed geholpen ben, en ik alles heb kunnen vragen wat ik wou. Wat ik zelf heel belangrijk vond is dat er bij mij boven de spier geplaatst kon worden,zonder dat er randen zichtbaar zouden zijn aan de bovenkant. ik ben vrij smal ( 1.66 en 54Kilo ) en was best bang dat er dual plane of onder de spier geplaatst moest worden. Toen ik dat vroeg kwam die meteen met ze meetlatje en ging alles even opmeten; Neehoor geen probleem ! er kan boven de spier geplaatst worden :D ik heb van natura een 70c/d en genoeg eigen weefsel dus dat was allemaal geen probleem.

Toen het passen, hij begon met vrij weinig cc en dan steeds iets meer erbij zodat ik een mooi beeld kreeg van de verschillen. Tussen de 280 en 300cc twijfelde ik heel erg, omdat ik zo smal ben ben ik heel bang teveel te nemen... nu vind ik mooie ronde borsten onwijs mooi en groot ook wel, maar niet TE, advies was om 300cc te plaatsen rond high profile (omdat ik graag meer bolling aan de bovenkant wil ) voor de spier. Nou prima, had niet super veel verstand nog van de cc's en vertrouw de arts ! Prothese zijn trouwens van Mentor.

Nu een week later en na elke dag hier van alles te lezen en bekijken ben ik tog gaan twijfelen over de cc's, ik lees dat natuurlijke borsten er altijd groter uitzien dan nep en dat bijv een cup e oogt als een cup d.. Nu zou ik zelf tog wel graag uit willen komen op een E en zou ik dus voor een F moeten gaan ?? Wat ik hier zie en lees, moet ik denk ik tog wel aan wat meer cc's denken, ik wil natuurlijk geen spijt krijgen dat ik te weinig heb gekozen, liever iets teveel dan te weinig, je went er tog wel aan :7:

Ik ben van plan om eind maart begin april de BV te laten doen, ga dus tog nog maar even een 2e consult plannen en wat meer passen, nu moet ik zeggen dat ik met dat passen ook niet echt een heel goed beeld ervan krijg.. bij ieder verschilt het ook natuurlijk, en omdat ik wel al borsten heb vanmezelf moet ik denk ik niet boven de 400cc gaan zitten. ben benieuwd hoe het 2e consult word ! :63:

Echt vreemd eigelijk dat je er de hele dag mee bezig kan zijn.. zit al lijstjes te maken met wat ik van te voren allemaal nodig ga hebben kan echt niet meer wachtte !! :P

Super handig dit forum kan er echt alles op vinden ! alleen niet echt over mijn PC M.C Schuringa, vroeg me tog af of er misschien meiden waren die ervaring hebben of verhalen gehoord hebben?

En zijn er meer meiden die het zo moeilijk vinden om een keus te maken over de cc's ??

Bedankt vast !

xx :1bouncingboobs:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had mijn eerste consult ook bij dr Schuringa! Had jij ook zo'n lieve consult :)

We hadden wel andere meningen over welke borsten bij mij zouden passen, dus ik heb zelf verder gekeken. Maar wat fijn dat er wel een klik was tussen jullie. Boerhaave zelf vind ik een hele fijne kliniek, want je mag zo vaak als je wil vrijblijvend langskomen voor passessies en consultancies. Het is een prive kliniek dus je komt bijna nooit mensen tegen die je kent en ze nemen de tijd voor je. Ook hebben ze de OK beneden. Ik woonde vroeger om de hoek ervan, dus ik weet hoe fijn die buurt ook is.

Als je vragen hebt zou ik de consultant gewoon mailen/bellen. En als je het echt nog niet weet, en je hebt hem in maart al, loop nog een paar keer langs voor passen. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jaa hele lieve vrouw inderdaad die er bij was, ik had eigelijk meteen zo goede klik en zo'n fijn gevoel dat ik besloten had om niet verder te zoeken.. maar het dan alleen maar moeilijker voor mezelf haha!

Jammer dat jullie er niet uit kwamen, gelukkig zijn er genoeg klinieken en pc's hihi.

Klopt hele rustige buurt ook, en ook niet zo heel ver van mij vandaan dus hoef daarna niet te lang in de auto te zitten!

Ga ook zeker nog een keertje langs voor te passen, en mocht ik er tegen die tijd echt nog niet uit zijn kan ik altijd iets later plannen, maar denk dat het helemaal goed gaat komen :D

X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja met 300cc ? Moet zeggen dat het met passen wel aardig groot leek, maar omdat je zoveel leest van meiden die meer cc hebben en het dan nog best mee valt... ieder is natuurlijk anders, heb jij ook mentor ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.