Jump to content

Barbielena : 26 juni 2014 : Dr. De Meyere : Artemedis


Recommended Posts

Haaaj allemaal,

De meeste kennen me nog wel van mn vorige topic (450cc, 12.7 cm diameter, 5.2 projectie, mentor). Ik ben niet heel erg veel aanwezig geweest de laatste tijd omdat ik 1 aant afstuderen ben en 2 ik gek werd omdat ik nog zo kort PO was en geen geld had en groter wilde maar dus moest wachten.

Maar nu... ik ben bijna klaar met school (nog 6 weekjes dan is alles achter de rug), zit ik ong 1 jaar PO en mijn financiën staan er positiever voor dan verwacht. Dusss ik ben weer into de boobies. Zeker nadat ik de 800cc van Samantha (Barbie, oh oh cherso) heb gezien!!

Ik wil om te beginnen toch weer eens kijken wat Frans te zeggen heeft, maar als hij alleen met mentor blijft werken dan zal ik misschien toch op zoek naar een ander moeten, mentors zijn nl te breed voor mijn lichaam denk ik :(

Duss mocht iemand meer info hebben over een chirurg die ervaring heeft met 800cc en die formaten, let me know!

En ook over soorten protheses.. Ben toch sterk aan het overwegen voor een ander merk/vulmiddel te gaan dan de mentors (ivm de breedte-projecte verhouding) en ik wil toch eens het verschil tussen HP en EXhigh zien in het echt (of op foto's).

Als die EH niet zo driehoeking zijn als ze vaak lijken op de brochures dan zou miss 650cc ook een optie zijn.

maar het liefste wil ik gewoon grote borsten, niet te breed en met meer projectie dan nu.

Vorig topic:

http://www.borstenforum.com/topic/7855-itakje-8-juli-2013-dr-f-straten-uccz-dekkerswald/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Hoi ! Ik ben net bijna 2 weken PO en heb hg duale plane mentor 700 cc , en ze zijn prachtig! Dit te danken aan Frans Straten.

Frans Straten staat niet te juichen voor een grote cc. Als je een goed argument hebt

staat hij er heel anders tegenover. Na mijn operatie kwam hij bij mij langs met een brede glimlach hij vond ze ook erg mooi ! Zo kan het ook . Maar bereid je goed voor als je in gesprek gaat voor een grote cc bij Frans Straten.

Zie mijn foto's ! Succes .

Link to comment
Share on other sites

Thnx chick, ik ga zeker even kijken. Wat is een goed argument? :P

T enige wat ik kan zeggen is dat ik bij de vorige keer al zei ik wil groot, na de operatie zei ik vind ze te klein en bij de controle ook. Dat lijkt me toch vrij duidelijk dan? :P

Link to comment
Share on other sites

Schiettecatte werkt ook voor Diana, kliniek Amstelveen! Dus zou zeker ook bij hem op consul gaan! Ik wil bij vervanging sowieso bij hem op consul, maar ik ga pas over 10jr weer ;) als t moet zeg maar haha

ze moeten toch ook weer eens vervangen worden, hijs nog jong dus dan miss nog wel aan t werk :o haha

xx

Link to comment
Share on other sites

staat hij er heel anders tegenover. Na mijn operatie kwam hij bij mij langs met een brede glimlach hij vond ze ook erg mooi ! Zo kan het ook .

Pc´s vinden altijd mooi

wat ze zelf gemaakt gemaakt hebben

Link to comment
Share on other sites

Dit heb ik dus ook, wil eigenlijk over gaan stappen op de extra high van mentor, maar daar werkt Frans niet mee hoorde ik van iemand hier op het forum? En inderdaad..welke protheses zijn dan wel goed.. Snap wat je bedoeld, vind de protheses van mentor ook best breed, en volgens mij bestaan de xhp in 800 cc van mentor? Volg je ff meid!

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Nio plaatst graag de grotere maten ;).. Voor zover ik weet is de wissel 3100.- in het SLAZ, maar weet ik niet 100% zeker... Hij werkt voornamelijk met eurosilicone, maar op verzoek ook Natrelle...

Link to comment
Share on other sites

Ik wil ook graag grotere maar niet zoveel breeder dus ik volg dit topic ff want weet ook totaal niet welk merk of pc ik dan moet hebbe..... graag blijf ik bij mentor doordwt dit toch wel een van de betere merke zn maar welke zijn dan minder breed en meer projectie en een goed merk?

Link to comment
Share on other sites

Mentor heeft vaste maten en geloof dat EXH (extra high profile) maar tot 655cc gaat (http://www.mentorwwllc.de/).

Ik heb toenstraks gebeld met de kliniek van Diana en er zijn daar wat dingen veranderd. Zo heeft ze een nieuwe chirurg in het team opgenomen, ene Bas Rysavy (link onder). En die zit dus in Uden waar mijn vriend woont, dus voor een consult is dat voor mij fijner (Diana kwam er voorlopig zelf niet en nja ik heb weinig zin weer 30euro aan n treinkaartje uit te geven alleen voor een gesprek).

Maar ik heb zo m'n twijfels nu al over die Bas.. Er zijn geen ervaringen over hem te vinden, op zn twitter en fb staat vanalles over zn gezin met 4 kids en zijn zangcarriere.. Sorry maar ik heb zn vooroordeel dat artsen geen echte vrijetijdsleven hebben, iig niet in die zin dat ze staan te zingen in kroegen... Maar goed, een gesprekje kan geen kwaad toch? En iedere chirurg heeft ergens moeten beginnen..

Daarnaast ben ik aan het denken om bij Kliniek Heyendeal van Frans Straten op gesprek te gaan (nijmegen, ook dichterbij en goedkoper voor me), en als ze me dan 800cc of iets in die trant willen aanbieden wat bij mijn lichaam past dan maak ik alsnog via Diana de afspraak bij Frans (dat scheelt nl 800euro).

En ik overweeg een tepellift, maar wil daar ook meer info over nog.

Zover ik nu gehoord heb zouden natrelle implantaten de meeste projectie bij de minste breedte opleveren, maar ik heb nog niet echt gevonden wie daarmee werkt, maar ben nog meer onderzoek aan het doen..

Ik had trouwens ook Samantha aan gesproken (Barbie, oh oh cherso) omdat zij ook pas 800cc heeft gekregen, en om eerlijk te zijn, zo groot vind ik ze nu ook weer niet (projectiewijs gezien), maar ze kon/wilde me niet zeggen wat ze nu precies had gekregen.. Was wel leuk ff met dr kletsen.

Anyway, I'll keep you posted!

http://www.kliniekoverzicht.nl/specialist/390/Rysavy_Bas.html

Link to comment
Share on other sites

Oh wat spannend allemaal Barbielena,natuurlijk ken ik je nog heel goed,en wist al dat je groter wilde en hoop dat je nu idd de goede pc kan vinden die je droom laat uitkomen,ik doe je nog even een pb ,'groetjes vlinder x

Link to comment
Share on other sites

Haaj Vlinder,

haha denk niet dat wij elkaar snel vergeten gaan haha.

Zojuist nogmaals gebeld met de kliniek van DG, assistente was wel positief over Bas en raadde me aan op consult bij hem te gaan en dan te kijken wat ik ervan vind. Ze zei dat er iig nog geen klachten over hem waren binnengekomen en ook Bram keulers van dezelfde kliniek is nu voor hen werkzaam. http://www.bernekliniek.nl/Bram-Keulers

Ik hoorde zojuist tevens dat Frans pas 2 juli kan voor een gesprek en pas weer in augustus opereert ivm vakantie :(

Daarbij gaan ze bij DG ook maar tot en met 800CC, dus alleen mentor als ik t zo hoor.. T zit niet echt mee zo

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi Barbielena

Ik ga zelf de 16de ook weer voor een wissel. Dat word dan mijn 3de operatie.Wilde het eigenlijk niet hoor maar ja ben nog steeds niet tevreden met het resultaat. Vind het nog steeds te klein en na 8 maanden zal dat ook niet meer veranderen. Nu ben ik vorige week weer bij Diana geweest om te passen en ze had het over 700 of 750 cc. Maar ze besteld nu 3 maten voor me dus de dag van de operatie ga ik nog met Dr Schiettecatte overleggen wat het word. Ze besteld 650,700 en 800cc. Maar ik denk dat 800 voor mij zo ie zo te groot gaat worden dus dat wil ik niet. En ik wil ook niet dat het te groot of ordinair gaat worden :-). Ik krijg nu high profile en dan cohesive 2. Dus ben benieuwd. Iig heel veel succes.xxx

Link to comment
Share on other sites

Guest Zara25

Hoi Barbielena,

Je moet bij Schattie kijken. volgens mij is zij door Dr. Rysavy geopereerd en ik vind haar borsten supermooi!

Ben benieuwd of jij ook moet bijbetalen voor prothesewissel via DG. Laat je het weten? Ik moet € 750,- extra betalen voor het schoonmaken (Kapsel). Maar dat had Straten zelf op de formulier geschreven, dus ben benieuwd of andere artsen van DG dat ook doen.

Link to comment
Share on other sites

Mentor is niet echt een optie.. Ik heb nu 450cc, 12.7cm breed en 5.2 projectie

high 800cc is 15.4cm versus 6.3 cm projectie

Extra high 590cc, 12.6cm en 6.5 projectie

nou dat gaat dus of veel te breed worden (in totaal 5.2cm breder) en nog nauwelijks meer projectie opleveren (maar 1.1cm ofzo), en die extra high is het geld niet waard vind ik.

Sowieso heb ik geen giga budget en wil ik niet meer dan 3000 euro kwijt zijn (zeker omdat ik zo kut woon dat ik alsnog 100km overal heen moet rijden.. en dat kost ook geld)

Verder gevonden, http://www.globalcareclinic.com/:

Eurosiliconen rond extra high 800cc, 13.6 breed, 7.7 projectie.. dat komt al meer in de buurt

Motiva round 725cc, 13.5 breed en 6.9 projectie (die gaan btw tot 1050cc)

motiva round 825cc, 14cm breed biji 7.2 projectie (maar dat zal me iets te breed zijn)

Silimed is geen optie (denk ik), blijf meldingen vinden over dat het kankerverwekkend bleek te zijn bij ratten en toen heeft het bedrijf ze zelf gestest en viel het bij mensen wel mee... Uhm ja...

Hetzelfde geldt voor polytech.

Over Natrelle vond ik dat over de 410 al veel klachten waren binnen gekomen, ze voor bepaalde mensen niet veilig zijn en er al een aantal binnen 3 jaar volledig waren gescheurd. Daarnaast zijn ook deze heel erg breed in verhouding, dus ook geen optie.

Sebbin kan ik helaas nergens maten van vinden, iemand?

Link to comment
Share on other sites

Ah thnx, vls mij gaan die niet heel ver.. zie idd verschillende van hen, maar geen idee welke ze bij globalcare zouden willen bestellen voor me dan.. zie de max van 645 bij 13.2 en 6.9, das op zich positief :), hoorde van Love_Boobs dat er wel grotere maten mogelijk zijn hierin.

Twijfel nu tussen globalcare (Dr. Nelissen, ook vanwege next-day surgery optie) en artemedis (Dr. De Meyere)...

Link to comment
Share on other sites

Schiettecatte gaat je geen 800cc geven vrees ik,hem kennende....of hij moet heel erg veranderd zijn..

Frans gaat vlgs mij niet groter dan 550-600cc, nio en schiettecatte wel, ben benieuwd wat je ga doen! Denk 800cc best groot is maar als t kan waarom niet haha
succes!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.