Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Rainbow

Full Member
 • Aantal bijdragen

  95
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

72 Excellent

3 Volgers

Recente profielbezoeken

676 profielweergaven
 1. Thanks! Super leuk dat je gaat shoppen! Stiekem heb ik net wat bh's besteld bij Wehkamp.
 2. Haha thanks! @Monstrea: Ik ben 1,75 cm en mijn voorsituatie was een 75b. Ik ben ooit 12 kilo zwaarder geweest en het afvallen hebben mijn borsten niet overleefd. Ze hingen niet, maar ze waren leeg aan de bovenkant.
 3. Ik zie alles. Maar het komt wel. Op al de boobie foto's die ik hier zie zijn de borsten wel ongelijk. Ik had alleen maar D cups meegenomen de paskamer in. Ik heb ze niet omgewisseld voor een E. Dus ik kon het niet zo goed beoordelen. Maar jeetje. Ik heb nu gewoon een decolleté! Hihi. Heb jij al bh's gepast?
 4. Ik heb je toegevoegd. Zelf heb ik 275 cc en er werd mij verteld dat ik sowieso op een cup D zou uitkomen.
 5. Bedankt! Toen ik je foto's zag zei ik hardop: Mooi!! Ik zie wat je bedoelt van de ongelijkheid. Maar ze hebben ieder hun eigen wil en de een wil sneller dan de ander haha. Ik was vandaag nieuwsgierig en ben bh's gaan passen. En ik pas niet in een 75d bij Hunkemoller, ik moest gewoon een E. Dat voelt zo groot! Ik heb niks gekocht en wacht nog even tot ik echt 6 weken po ben.
 6. Mij is verteld dat die regels van 6 weken dag en nacht met sportbh aan etcetera al best oud zijn. Nu zijn er artsen die andere regels aanhouden omdat het minder streng kan. Maar ik vond die van ons iets te soepel eigenlijk haha. De hechting mag je inderdaad wel zelf verwijderen, alleen ik ga er niet aan lopen trekken! Heb ik al gedaan, zat muurvast haha. Hij moet vanzelf oplossen en anders laat ik hem verwijderen op controle. Ik heb er iig geen last van. Ik heb ook nog een wat opstandige tiet, qua vorm en staat wat opzij Haha. Ben echt benieuwd hoe ze er over een aantal weken uitzien. Zag hetzelfde bij een aantal andere forum leden en in de loop van tijd veranderen ze langzaam. Ik kan echt niet wachten! Alleen ik denk dat ik misschien wel iets meer cc had moeten nemen in mijn andere borst. Ze waren al wat verschillend qua grootte. Maar ja, meeste vrouwen hebben ongelijke borsten. Mag ik misschien toegang tot jouw album?
 7. Hoi! Ik denk dat het een goed idee is om je eigen topic te openen. Aangezien dit het topic is van @Jd1234. Dan kunnen mede forummers aan jou advies geven.
 8. Ging je dan ook vaak met je ellebogen boven je schouders? Daar ben ik wel voorzichtig mee geweest. Ik ben 22 december geopereerd en daarna was ik heel moe en wat duizelig. De volgende dag voelde ik me eigenlijk wel prima. Af en toe nog een duizeling en 25 en 26 december zat ik alweer Kerst te vieren met familie en schoonfamilie. Alleen ik was 26 december wel helemaal kapot!! Ik had echt naweeën van de narcose. Die dag heb ik alleen maar op bed gelegen. Een week po reed ik weer auto en zat ik op de fiets. Dat mocht volgens de richtlijnen. Alleen ik hield mijn borsten wel vast tijdens het fietsen haha. Verder liet ik het tillen aan andere mensen over, zoals vuilnis wegbrengen en ik heb mijn vriend de eerste 1,5 week mijn haren latten wassen. Dat doe ik nu zelf. Op dag 10 kon ik aan het werk en ik voelde me eigenlijk wel prima! Nog wel last van harde borsten, maar geen pijn. Nu heb ik dat gevoel helemaal niet meer. Mijn mama is mijn huis 2x komen schoonmaken in de afgelopen weken. Mijn vriend wou dat ook wel doen, maar ik heb liever mama. Zoals ik al zei, sinds een paar dagen op mijn zij en de bh blijft nog aan. Ik wil zo graag weer sporten!! Kijk ik echt naar uit. Hoe zijn je littekens nu trouwens? Ik heb er nog een klein stukje hechting uitsteken. Gelukkig geen last van.
 9. Mede bergmanner! Mij viel de pijn ook echt reuze mee. Eerder vervelend dan pijn. Hoe volg jij je advies op? Vergeleken met andere dames op dit forum mag je bij Bergman al zoveel en al zo snel! Het advies op je zij te slapen na een week deed ik echt nog niet! Morgen ben ik 4 weken po en ik lig sinds een paar dagen op mijn zij. Nog wat onwennig. Ik mag mijn bh ook al uit ‘s nachts. Maar die houd ik ook nog steeds aan. Haha. Ik durf het niet.
 10. Was het een raar gevoel? Van die korstjes? Ik heb je foto's bekeken en ik bibber een beetje van die gedachte. Een beetje bloed is niet erg, ook wel logisch. Gelukkig geen ontsteking, heel fijn! En ook logisch dat je nieuwsgierig bent haha. Lekker slapen vanavond!
 11. Oh dear! Ik hoop dat ie snel dicht is. Ik heb ook een gaatje en die had ik al met het verwijderen van de pleister. De verpleegster zei dat ik het in de gaten moest houden en tot nu toe is er niks geks mee aan de hand. Maar toch kijk ik er wel raar tegenaan. Zou ik misschien toegang tot je album mogen? Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden.
 12. Blij voor je! En ook tevreden met het resultaat? Ook ik ben soms kortademig. Een stel bejaarden zijn we.
 13. Maak je maar niet druk! Dat is normaal. Ik heb na 6 dagen ook nog vocht in mijn borsten en ze maakten ook een raar geluid de eerste dag. Een soort krakend geluid.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×