Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Vlinder07

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  157
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Good

2 Volgers

Recente profielbezoeken

621 profielweergaven
 1. Aan de onderkant zijn ze nog niet rond. Ze zijn best puntig. Maar heb er vertrouwen in dat het goed komt
 2. Hoi, ik was heel blij dat ik zag dat ik eindelijk borsten had. Maar ik was niet meteen blij met het resultaat. Ben nu 4 weken po en ben nog steeds niet helemaal blij maar ik begin wel steeds meer tevreden te worden het heeft gewoon heel veel tijd nodig voor het uiteindelijke resultaat! Xx
 3. Dankjewel! Het is een allergische reactie van de pleisters. Dus die moet ik er niet meer op plakken!
 4. @Annuh Hoii, ik las dat jij een blaar onder je pleisters had. Ik ben nu bijna 4 weken po en ik werd vanochtend wakker met 2 blaren onder mijn pleisters. Wat zei jouw chirurg waardoor dat kan komen??
 5. Tubulaire borst na BV

  Ja dat heb ik dus ook met mijn rechter borst. Mn tepel wijst naar beneden en daardoor lijkt het idd puntig.. hoop dat het bij trekt bij ons Fijn dat je wel over de grootte tevreden bent!
 6. Tubulaire borst na BV

  Rechts vind ik nog steeds een stuk minder mooi dan links. Maar ik moet gewoon geduld hebben! Hoe is het bij jou gegaan? Ben je tevreden over hoe het er tot nu toe uit ziet?
 7. Festival na BV

  Hoi, ik ben 19 februari geopereerd en ik heb op 1 april een festival gepland staan. Mijn vraag is of ik naar dat festival kan gaan, want dan ben ik 6 weken PO. Zijn er meerderen die naar een festival gingen toen ze ongeveer 6 weken PO waren? XX
 8. Wat raar zeg.. Andere vrouwen zijn wel geopereerd bij andere klinieken!
 9. Tubulaire borst na BV

  Nee mijn tepels zijn wel kleiner, maar mijn borsten waren ook een heel stuk kleiner. Ik heb 300 en 325cc gekregen, dual plane!
 10. Tubulaire borst na BV

  Heb je toevallig een foto van jouw borsten? Ik heb idd ook echt een verschil tussen links en rechts, dat was voor de vergroting ook wel zo. Ik heb vanavond mijn controle dus dan ga ik het meteen vragen aan de PC
 11. Tubulaire borst na BV

  Oh ik vind jouw borsten helemaal niet tubulair lijken eerlijk gezegd.. de mijne leken echt op een tube met amper een borstplooi. Ik denk dat je je echt niet zo veel zorgen hoeft te maken!!
 12. Tubulaire borst na BV

  Ja dat van de tepels is heeel herkenbaar, dat had ik ook! Als ze stijf waren was het prima. Maar wanneer ze niet stijf waren zag het er echt niet uit.. Is de afstand van jouw borstplooi en tepel ook heel klein?
 13. Tubulaire borst na BV

  Mijn rechter borst was een stuk meer tubulair dan mijn linker borst. Mn rechter borst zag er als een punt uit en de afstand tussen mijn tepel en borstplooi was heel kort. Nu na mn vergroting zie ik nog steeds een verschil en vind ik mn rechter borst nog steeds al een punt. Maar ik heb geduld nodig en dan komt het vast allemaal goed! hoe tubulair zijn jouw borsten? En wat krijg je? Xx
 14. Double bubble?

  Ja dat snap ik.. die onzekerheid is echt niet leuk.. Zoek anders op het forum in de zoekbalk naar dubble bubble. Dan lees je best veel verhalen dat het vanzelf is weg getrokken. Ik weet ook niet of het een dubble bubble bij jou is. Je bent ook net geopereerd en er gaat nog zo veel veranderen. Probeer je zorg los te laten en te genieten van het feit dat je de operatie gedaan hebt. Het is zo zonde als je daar mee in je hoofd blijft malen.. xxx
 15. Na een half jaar niet symmetrisch

  Hoi @abj , is het bij jou nog goed gekomen qua verschil?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×