Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Claudiat

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  323
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

59 Excellent

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Naar mijn profiel gaan en daar klikken op soort bijlage en dan albums kiezen.
 2. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Mijn album staat openbaar dus ga je gang !
 3. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  4 maanden alweer. Tijd gaat snel !
 4. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Ik was platter dan plat en ik heb 290 CC extra high profile gekregenen ik ben voor het zicht uitgekomen op een C cup en mijn bh maat is 70D. Groetjes Claudia
 5. Het is bij iedereen anders natuurlijk. Ik woonde in principe 20 min rijden van bergman in toen nog Bilthoven af en hier ook geopereerd. Ik moest me de dag van de operatie om 10.00 melden en mocht om 17.00 naar huis en ja hoor flinke file waardoor we er in plaats van 20 min ruim 1.5 uur over hadden gedaan om thuis te komen. Dit was vermoeiend maar absoluut niet pijnlijk. Pijn heb ik sowiezo amper tot niet gehad.
 6. Ik zelf ben bij Bergman geopereerd en mijn ervaring is meer dan super. Ik weet echter niet beter dan dat Bergman voornamelijk met natrelle implantaten werkt, deze heb ik dan ook gekregen, de MX 290 cc anatomisch en dual plane. De keuze voor een kliniek/arts is heel persoonlijk en jij moet je er goed en vertrouwd bij voelen en achter je eigen keuze staan. Heel veel succes met deze keuze. Een roesje bij een BV ? Nog nooit van gehoord eigenlijk en alles wat ik ook om me heen gehoord en gelezen heb gebeurt deze operatie áltijd onder algehele narcose. Hier merk je echt waar helemaal niks van, voor je het in de gaten hebt ben je vertrokken en ineens word je voor je gevoel 1 seconde later wakker en is het al gebeurt. Nogmaals succes met oriënteren. Groetjes Claudia
 7. Mijn littekens waren met 6 weken minder vurig dan die van jou. Sorry heb ook geen betere foto van toen dan die ik net geplaatst heb. De een heeft langer tijd nodig dan de ander dat de littekens minder vurig worden. Ik weet nog wel dat mijn littekens van een andere operatie van mij bijna een jaar echt heel rood geweest zijn voordat dat minder werd, dit betrof een buikoperatie (galblaas verwijderen) deze werden na dat jaar pas steeds lichter van kleur. Waar smeer jij mee? Ik in eerste instantie met de litteken crème van de bergman kliniek en toen dat op was ben ik over gestapt naar bio oil.
 8. Ja klopt daar was het met 6 weken nog een beetje vurig, in het midden al een super fijn lijntje. Inmiddels is dat vurige ook weg getrokken. Donderdag ben ik 4 maanden PO.
 9. Claudiat

  Nieuwe kledingkast na borstvergroting??

  Ik ben 12 juli 4 maanden PO en ben van AAAA ( helemaal plat dus) naar 75C of 70D gegaan. Alles past nog maar alles wat ik had was oversized om maar te verbergen dat ik niks had. De BV was natuurlijk duur maar het shoppen hakt er ook in haha. Ik heb naast alle bh's, en dat zijn er nogal wat haha natuurlijk ook bikini's moeten kopen. Maar daarnaast ben ik ook behoorlijk mijn garderobe aan het uitbreiden naar mooie passende kleding, jurkjes die ik eindelijk aankan enz enz enz.
 10. Claudiat

  Sporten

  Bedankt voor je antwoord. Ik heb 3 border collies (1.5 jaar geleden nog 5) Loop jij ook wedstrijden en wat voor hond (en) heb jij ? Groetjes Claudia
 11. Claudiat

  Sporten

  Hallo allemaal, Het is alweer een poos geleden dat ik hier wat gepost heb omdat het bij mij gewoon allemaal super goed gaat. Ik ben inmiddels bijna 4 maanden PO en inmiddels ook gigantisch blij met mijn borsten. Van platter dan plat naar BH maat 70D of 75C, dat ligt echt aan de BH. Zeker met dit prachtige weer geniet ik volop van het liggen op het strand met bikini aan zonder schaamte, eindelijk ! Beste keuze ooit in mijn leven was dit. Affijn toch nog even een vraag over het Sporten. Ik doe aan hondensport (agility) waarbij ik met mijn hond mee moet rennen om deze een parcours van hindernissen rond te sturen en begeleiden waarbij ik regelmatig pittige sprintjes moet trekken. In principe heb ik dan mijn sport BH aan ( shock absorber) echter van de week was ik die vergeten aan te trekken en deed ik het in mijn gewone maar wel stevige BH en eigenlijk vond ik dit hele malen lekkerder zitten en zeker met deze warmte, en je ziet dan niet van die brede banden onder me shirt zitten. Nu wil ik eigenlijk niet anders meer dan in mijn gewone BH sporten. Ook blijven me boobs daarin braaf op hun plek zitten en bouncen niet veel heen en weer tijdens het rennen. Kan dit kwaad op de lange termijn ? Dat is eigenlijk mijn vraag. Groetjes Claudia.
 12. Ik moest 2 weken dag en nacht en daarna nog eens 4 weken alleen overdag. Mij is verteld dat het nodig is dat de protheses niet een eigen leven gaan lijden.
 13. Claudiat

  Wie gaat er mee op consult?

  Ik ben alle keren alleen op consult gegaan. Ben ik totaal 4 keer geweest voor me operatie omdat ik zo twijfelde over de maat. Jij schrijft: Ik ken mijn vriend ook wel, hij wilt graag mee en inbreng hebben in het aantal CC, type prothese e.d. en stiekem weet hij er meer vanaf dan ik... Geen vragen ;-)... Dat hij inbreng wil hebben dat snap ik wel maar doe een BV asjeblieft wel voor jezelf he en niet voor je vriend. Ook moet jij de maat die je kiest zelf mooi vinden en niet je vriend, dat is maar bijzaak eigenlijk. En als jij je ergens goed bij voelt wat hij bijvoorbeeld niet mooi vind jammer dan voor hem !! Het is jou lichaam en jou borsten. Verder sluit ik me aan bij Monstrea. De 2e dag had ik hulp nodig bij het opstaan na een nacht gelegen te hebben, vanaf de 4e dag was ik volledig pijnstillers vrij en kon ik mezelf weer goed redden in de vorm van zelf opstaan, douchen,haren wassen afdrogen aankleden enz enz. Ook lukte het vanaf de 3e dag weer prima om zelf me ontbijt en lunch klaar te maken. Echt koken en zware pannen afgieten daar heb ik echt wel 2 weken mee gewacht en daar was ik op voorbereid om voor me operatie voor te koken en veel dingen in te vriezen. Ideaal. Ook zwaar huishoudelijk werk moet je rekening mee houden dat je dat een aantal weken echt niet mag, zoals stofzuigen dweilen met zware boodschappen sjouwen e.d. Aanspraak en steun na de operatie vond ik heel erg prettig en had ook echt vanaf de 2e dag behoefte om aanspraak te hebben. De dag van de operatie echter wilde ik zo min mogelijk aanspraak hebben en zelf praten kostte mij behoorlijk wat energie omdat ik, en dat hebben meerdere dames een benauwd gevoel had vanwege de druk die je hebt op je borstbeen. Heel veel succes met alle voorbereidingen en met het oriënteren. Voor mij was dit de beste beslissing ooit gemaakt en ben bijna 9 weken PO.
 14. Claudiat

  Baarmoeder verwijdering (laparoscopisch)

  Ik heb hier geen ervaring mee. Wel volg ik het graag en zou ik mogen vragen welke klachten jij hebt van je menstruatie ? Ik ben zelf ook vrijwel altijd heel naar als ik ongesteld moet worden en heb daar ook echt wel last van in de vorm van enorme rugpijn een best pittige menstruatie pijn en enorm koud een paar dagen van te voren. Ik zelf heb al eens met de gedachte gelopen van als het kon zou ik willen dat ze mijn baarmoeder eruit halen. Echter heb ik altijd wel gedacht van dat doen ze natuurlijk nooit en u lees ik dit....
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×