• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Claudiat

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

3 Volgers

 1. Gefeliciteerd met je borsten. Ik word ook bij bergman geopereerd en deel jou ervaring qua communicatie totaal niet, in tegendeel zelfs. Hoe gaat het met de pijn na 3 weken? En heb je ook foto's welke ik zou mogen zien ?
 2. Gefeliciteerd met je boobs. Ik zie dat jij ook anatomische protheses hebt en erg slank bent. Zou ik je foto's mogen zien ?
 3. Ps. Wat een knappe hondjes heb jij ! Ik las dat jij net als ik tenger gebouwd bent en dat jij 330 cc hebt gekregen. Mag ik jou album zien ?
 4. Ohhh dat is een goed idee zeg de trekker hier om mijn middel binden, Ik heb ook zo'n verstelbare lijn. Die andere 2 kan ik een lusriem omdoen dan hoef ik in ieder geval voor het aanlijnen alleen die lus om hun nek te gooien zeg maar. Wat ik al zei het zijn maar 5 min en dan kan ze al los. Dank je wel.
 5. Zijn er hier ook meiden die honden hebben ? Ikzelf heb er 3 (border collies) na hoe lange tijd konden en mochten jullie je honden weer uitlaten En na hoeveel tijd een redelijk lange wandeling maken ? 1 van mijn 3 honden trekt best wel aan de riem en van mijn huis tot aan de speelweide is 5 min lopen nu en dan kan ze al los. Na hoeveel tijd mag ik haar zelf vasthouden. En kan het kwaad om zelf te bukken om de riemen om en weer af te doen ? Na 3 weken moet ik het eigenlijk weer zelf doen de zorg voor mijn honden. De riemen om en af moet dan 3 keer per dag 2 x per wandeling om en af, dus van huis naar park moeten ze vast en daar los en terug andersom. Sorry voor de vele vragen weer.
 6. Borstvergroting

  tot
  Mijn borstvergroting. Uitgevoerd door Dr van Engeland Bergman Clinics Bilthoven.
 7. Voordelige tops

  Tip voor dames die nog voordelige tops zoeken voor evt na je operatie. shop.nl/ESMARA-Lingerie-3-dames-spaghettitops/p100230612
 8. Wat ben ik ONGELOFELIJK blij met de keuze voor mijn PC. Ze heeft me net terug gebeld over dit onderwerp. Zij had het nieuws ook gekregen en is direct op onderzoek uit gegaan. Het is niet wetenschappelijk bewezen dat Natrelle implantaten een verhoogd risico hebben op het krijgen van ALCL. Wel is het inderdaad zo dat deze protheses ruwer zijn dan bijvoorbeeld Mentor of Eurosilicone. De Bergman opereert inmiddels al heel wat jaren met de Natrelle en ze hebben nog nooit iemand gezien die ALCL heeft. Zij vertelde mij dat ze een tijdje terug wel een dame op het spreekuur had gehad waarvan ze het vermoeden hadden dat zij ALCL had, Deze dame hebben ze toen direct geopereerd en tevens weefsel afgenomen voor onderzoek en het bleek uiteindelijk GEEN ALCL te zijn. De Mentor protheses daar werken ze in principe niet mee, maar zij gaat zich nu in de Mentor verdiepen voor mij en kijken welke protheses overeen zouden komen met de Natrelle die ik zou krijgen qua volume,projectie,breedte enz enz. 6 Februari heb ik toch een afsraak met mijn PC staan voor een laatste passessie en tegen die tijd zei ze heeft zij van alles voor mij uitgezocht en gaan we dat dan bespreken. Als ik dan toch besluit dat ik een geruster gevoel heb als ik mentor protheses zou krijgen dan gaat zij die voor mij bestellen. Dit alles bevestigd voor mij alleen maar dat ik geen betere keuze voor een PC had kunnen maken, Wat een ongelofelijk lieve en zorgzame vrouw zeg.
 9. Heel goed van je dat je voor je eigen geluk kiest. Heel veel succes alvast.
 10. Wat mag ik doen qua sporten?

  Ik heb van mijn PC te horen gekregen dat ik na 6 weken weer mag sporten. Ik doe voornamelijk aan hardlopen dus weet niet hoe het zit met krachttraining. Ik volg ff.
 11. Ik heb een album aangemaakt met mijn 3D foto's voor wie daar misschien nieuwsgierig naar zijn.
 12. Ja ik word 12 maart geopereerd door Dr van Engeland in de Bergman kliniek in Bilthoven. Heb jij al een datum ? En waar word jij geopereerd?
 13. Ohja dat is wel een idee om gewoon in topjes te slapen. Dank je wel voor de tips.
 14. Haha laten liggen is een goeie. Ik laat nogal eens wat uit mijn handen vallen dus dan word me huisje heel mooi versierd hahahaha.