Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Claudiat

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  325
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

45 Excellent

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Welkom hier en alvast succes met alle voorbereidingen en de aankomende operatie. Ik heb sinds een half jaat alweer ook natrelle protheses, de anatomische en 290 CC. Ik kwam van een AAA af en heb nu 75C!
 2. Claudiat

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Ik ben van AAAA naar BH maat 70D gegaan met Natrelle implantaten de MX 290 CC extra high profile anatomisch en dual plane geplaatst. In het begin moest ik er heel erg aan wennen. Inmiddels ben ik 4 maanden PO en ben mega mega blij met mijn resultaat. Ze zijn heel natuurlijk, soepel en bewegen goed mee. Ik ben geopereerd in de Bergman clinics door Dr van Engeland voor 4700 euro. Ik heb 2 albums openbaar staan waaronder 1 album met mijn 3D scan waarin je mijn voorsituatie kan zien. En 1 album na mijn operatie en de weken daarna. Groetjes Claudia
 3. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Naar mijn profiel gaan en daar klikken op soort bijlage en dan albums kiezen.
 4. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Mijn album staat openbaar dus ga je gang !
 5. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  4 maanden alweer. Tijd gaat snel !
 6. Claudiat

  Twijfel: 250 of 300 cc?

  Ik was platter dan plat en ik heb 290 CC extra high profile gekregenen ik ben voor het zicht uitgekomen op een C cup en mijn bh maat is 70D. Groetjes Claudia
 7. Het is bij iedereen anders natuurlijk. Ik woonde in principe 20 min rijden van bergman in toen nog Bilthoven af en hier ook geopereerd. Ik moest me de dag van de operatie om 10.00 melden en mocht om 17.00 naar huis en ja hoor flinke file waardoor we er in plaats van 20 min ruim 1.5 uur over hadden gedaan om thuis te komen. Dit was vermoeiend maar absoluut niet pijnlijk. Pijn heb ik sowiezo amper tot niet gehad.
 8. Ik zelf ben bij Bergman geopereerd en mijn ervaring is meer dan super. Ik weet echter niet beter dan dat Bergman voornamelijk met natrelle implantaten werkt, deze heb ik dan ook gekregen, de MX 290 cc anatomisch en dual plane. De keuze voor een kliniek/arts is heel persoonlijk en jij moet je er goed en vertrouwd bij voelen en achter je eigen keuze staan. Heel veel succes met deze keuze. Een roesje bij een BV ? Nog nooit van gehoord eigenlijk en alles wat ik ook om me heen gehoord en gelezen heb gebeurt deze operatie áltijd onder algehele narcose. Hier merk je echt waar helemaal niks van, voor je het in de gaten hebt ben je vertrokken en ineens word je voor je gevoel 1 seconde later wakker en is het al gebeurt. Nogmaals succes met oriënteren. Groetjes Claudia
 9. Mijn littekens waren met 6 weken minder vurig dan die van jou. Sorry heb ook geen betere foto van toen dan die ik net geplaatst heb. De een heeft langer tijd nodig dan de ander dat de littekens minder vurig worden. Ik weet nog wel dat mijn littekens van een andere operatie van mij bijna een jaar echt heel rood geweest zijn voordat dat minder werd, dit betrof een buikoperatie (galblaas verwijderen) deze werden na dat jaar pas steeds lichter van kleur. Waar smeer jij mee? Ik in eerste instantie met de litteken crème van de bergman kliniek en toen dat op was ben ik over gestapt naar bio oil.
 10. Ja klopt daar was het met 6 weken nog een beetje vurig, in het midden al een super fijn lijntje. Inmiddels is dat vurige ook weg getrokken. Donderdag ben ik 4 maanden PO.
 11. Claudiat

  Nieuwe kledingkast na borstvergroting??

  Ik ben 12 juli 4 maanden PO en ben van AAAA ( helemaal plat dus) naar 75C of 70D gegaan. Alles past nog maar alles wat ik had was oversized om maar te verbergen dat ik niks had. De BV was natuurlijk duur maar het shoppen hakt er ook in haha. Ik heb naast alle bh's, en dat zijn er nogal wat haha natuurlijk ook bikini's moeten kopen. Maar daarnaast ben ik ook behoorlijk mijn garderobe aan het uitbreiden naar mooie passende kleding, jurkjes die ik eindelijk aankan enz enz enz.
 12. Claudiat

  Sporten

  Bedankt voor je antwoord. Ik heb 3 border collies (1.5 jaar geleden nog 5) Loop jij ook wedstrijden en wat voor hond (en) heb jij ? Groetjes Claudia
 13. Claudiat

  Sporten

  Hallo allemaal, Het is alweer een poos geleden dat ik hier wat gepost heb omdat het bij mij gewoon allemaal super goed gaat. Ik ben inmiddels bijna 4 maanden PO en inmiddels ook gigantisch blij met mijn borsten. Van platter dan plat naar BH maat 70D of 75C, dat ligt echt aan de BH. Zeker met dit prachtige weer geniet ik volop van het liggen op het strand met bikini aan zonder schaamte, eindelijk ! Beste keuze ooit in mijn leven was dit. Affijn toch nog even een vraag over het Sporten. Ik doe aan hondensport (agility) waarbij ik met mijn hond mee moet rennen om deze een parcours van hindernissen rond te sturen en begeleiden waarbij ik regelmatig pittige sprintjes moet trekken. In principe heb ik dan mijn sport BH aan ( shock absorber) echter van de week was ik die vergeten aan te trekken en deed ik het in mijn gewone maar wel stevige BH en eigenlijk vond ik dit hele malen lekkerder zitten en zeker met deze warmte, en je ziet dan niet van die brede banden onder me shirt zitten. Nu wil ik eigenlijk niet anders meer dan in mijn gewone BH sporten. Ook blijven me boobs daarin braaf op hun plek zitten en bouncen niet veel heen en weer tijdens het rennen. Kan dit kwaad op de lange termijn ? Dat is eigenlijk mijn vraag. Groetjes Claudia.
 14. Ik moest 2 weken dag en nacht en daarna nog eens 4 weken alleen overdag. Mij is verteld dat het nodig is dat de protheses niet een eigen leven gaan lijden.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×