Ga naar inhoud

Myrthe83

Leden
  • Aantal items

    189
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Myrthe83

  1. Dat klinkt heel goed @Daniëla89. Fijn dat je zo tevreden bent en blij. En ook dat ze zo soepel worden. Ik ben soms ook benieuwd of ze nog zachter worden. Ze zijn echt al veel zachter dan in het begin, maar staan ook nog best steady. Beter dan hangers 😜 dat dan weer wel. 🙂 En ook die twijfel soms over de maat blijft, maar al met al super blij en helemaal als ik min voor foto's bekijk dan is dit echt een geweldige keuze geweest. 

    Wat jij zegt over minder happy berichten, dat krijg ik dus eigenlijk niet eens mee omdat ik ook nog maar heel beperkt op het forum kijk. Was in beginsel niet mijn voornemen, maar tja...zo loopt het dan toch. 

    Heerlijk dat je binnenkort even weg gaat. En dan inderdaad lekker pronken in mooie bikini. Jeuh!! 

     

    Leuk te lezen hoe het met je is!!

  2. Hey lieve @Jill olivia ik kwam ook toevallig weer een een kijkje nemen...ook niet meer zo actief op het forum. Wat klinkt je verhaal goed en positief. En heerlijk verjaardaggend en festivallend 🙂 Leuk ook zo'n compliment van een onbekende. En wat je zegt ... van een vrouw voelt dan toch heel anders dan van een man. Maar altijd leuk en goed voor je zelfvertrouwen 🙂 En heerlijk een weekje weg. 

    Met mij ook goed. Zo blij ook!! En heerlijk om weer te kunnen sporten. Ook ik ben weer zo goed als terug op niveau. Ik train echt wel weer mijn schouders en borst maar oefeningen waarbij ik ze voel ontwijk ik nog wel een beetje of verlaag echt in gewicht. Ook ik ben elke dag blij als ik een bh aan trek. Mooi gevuld, zo fijn. Draag 's nachts nog steeds mijn sport bh...durf nog niet zo goed zonder. Maar zal komende week toch eens een keertje gaan proberen.

    Heel benieuwd hoe het ook met jou gaat @Daniëla89

  3. Thanks lieve @Daniëla89 Yes de foto's van 8 weken PO staan er in. Morgen alweer 9 dus  zal die ook snel weer toevoegen. 🙂 Zeker fijn dat sporten weer kan. Had het zo gemist!! Merk werk dat ik qua eten weer even wat strikter moet gaan zijn...Met dit lekkere weer ook weer vaker wijntjes en dan ook weer hapjes... maar ja, gezellig leven is ook belangrijk. 

    Oh, bij jou toch nog niet ver genoeg gezakt dus. Balen joh. Jammer van de borstband. Helemaal met het warmere weer. Is het ook als een soort riem met klittenband die onder je oksels over je borst heen loopt? Zoiets had ik in ieder geval. En voor hoe lang? Wel fijn dat ze je zo in de gaten houden!

  4. Nou meiden ben ik weer... lang niet online geweest... Ik zal zo weer even foto's plaatsen. Zijn wel van afgelopen maandag toen ik 8 weken PO was. 

    Het gaat allemaal goed met me. Heel erg blij met het resultaat. Inmiddels ook weer aan het sporten en dat vind ik echt heerlijk. Heb het zo gemist. Bovenlichaam ben ik echt rustig aan het opbouwen. Eerste training had ik 1 oefening gedaan en zo steeds 1 meer en ben in gewicht heel laag begonnen. Tot nu toe geen klachten van. 

    Afgelopen woensdag ook bh's gaan shoppen. Ook met de Hunkemöller bon. 🙂 Heel leuk en zo blij met het resultaat. Eindelijk gevulde bh's! 

  5. Net nieuwe foto's geplaats. Vandaag 6 weken PO. Wat vliegt de tijd. Nog 2 weken en dan mag ik alles weer. Daar kijk ik wel naar uit. Voor mijn gevoel kan ik bijna alles weer. Als ik echt iets til wat net wat zwaarder is dan voel ik het nog wel maar geen pijn. 

    Het blijft een feestje om de bh uit te doen. Merk ook echt dat ze zachter worden. 

    Vorige week de borsten van mijn vriendin nog eens gevoeld. Zij heeft 1.5 jaar geleden een borstvergroting gehad. Dan merk ik wel dat ze echt nog veel zachter moeten gaan worden maar zij zei ook dat dit echt pas na 6 maanden sterk verbeterde bij haar. 

    Mijn shop date bij de lingerie winkel al vast in mijn agenda gezet. Joehoe!! Nu al zin in!! 

  6. He Daniëla, met mij goed. Voelen inderdaad echt steeds meer eigen en worden echt zachter. Merk wel dat ik steeds meer zin krijg in andere lingerie en ze meer te kunnen zien. Nu pak ik ze maar 2 keer per dag uit om te douchen en te in smeren. Maar blijft steeds een cadeautje om de bh uit te doen. 😁😁

    Jij al helemaal gewend? Jij kan natuurlijk steeds tussendoor even spieken 😁😁🤗🤗

  7. Echt he @Jill olivia en @Daniëla89 wat een hoop meiden en updates. Niet meer bij te houden. Maar het forum is echt ideaal. Heel veel aan gehad. 

    Fijn dat ze zo goed zaken Daniela!! En inderdaad naar je werk zonder bh.... lijkt me toch ook gek. Haha. Ik slaap wel weer soms op mijn buik. Heel fijn dat dat weer gaat. Ik draai altijd best veel en dat lukt nu weer van zelf. Merk wel op mijn zij dat er duidelijk twee boobies in de weg zitten, haha. 

    En daniëla nog even geduld voor het hardlopen. Jammer!! Skeeleren mag bij jou na je 8 werken vast wel weer. Volgens mij mag ik na 8 werken als weer. Nog 2 weken.....

  8. Super @Daniëla89 Heel mooi!! En wat heerlijk dat je gelijk mag starten nu met sporten in de sportschool. Hardlopen zou ik ook nog even mee wachten. Maar die bikinibody willen we ook naast onze mooie boobies he!! 🙂 Eerder las ik ergens hardlopen met 10 weken maar misschien wel beter overleggen met Nio. 

    Je mag super trots zijn en fijn dat je happy bent nu met de size!! top. 

  9. Hey meiden,

     

    Thanks voor jullie reacties. Ik ga zo even mijn foto's uploaden. Zie zelf niet zo veel verschillen, maar voel wel verschil. Ze worden wel echt zachter. 

    @Wendy2020 ik heb zelf een bed wat omhoog kan dus ik heb het voedingskussen wat ik had niet gebruikt. Wat @Noor45 beschrijft klinkt wel als relaxed! De bon is van de hunkemoller, maar check wel even de geldigheid. Misschien is het voor jou wel handig voor sport bh's maar de geldigheid te beperkt voor andere lingerie. 

     

    @Daniëla89 en @Jill olivia wat goed dat jullie nog zo trouw bij de adviezen blijven. Heel verstandig en doe ik ook hoor. Wel heerlijk Jill om de sportschool weer in te kunnen!!! 

     

    Ik zal mijn foto's even uploaden. X 

  10. Hey meiden, hoe is het met jullie allemaal? @Daniëla89, hoe ga jij? Nu 6 weken PO toch? Nog 2 weken en dan shoppen of ga je nu al los? 🙂 En @Jill olivia hoe is het met jou? En met jou lingerie uitzet? 🙂 Ik kijk er ook zo naar uit om te gaan shoppen! Even een tip voor degene die geïnteresseerd zijn...via Social deal kan je nu een waardebon kopen. De duurste die je kunt kopen is 40 euro, maar dan krijg je er 1 van 100 euro. Je moet wel voor 145 euro dan aankopen doen maar al met al toch 60 euro voordeliger uit dan. Ik heb er maar 2 aangeschaft. Wel let op de geldigheid want ik geloof dat ze tot half juni geldig zijn...niet zo lang dus. @Boon en @Whisky weet niet of dit ook in België geldig is of te koop via social deal, maar anders misschien ook iets voor jullie. 

     

    Met mij gaat het wel goed. Merk het wel als ik teveel doe. Gisteren echt een flink stuk gewandeld en dan voel ik op het einde wel echt wat meer mijn borsten. Een beetje een piekerig gevoel. Verder geen last meer. Heel fijn. Ze worden ook echt wel zachter, maar van de zijkant zie ik ze nog niet zo zakken. Ik blijf het ene moment houden dat ik denk...wow wat groot en het andere moment dat het toch echt wel meer had gemogen...😊 

    Vannacht voor het eerst weer even op mijn buik gelegen. Zo fijn weer. Vond het even spannend maar ging eigenlijk prima. 

     

    Benieuwd hoe het met iedereen is!

    @Wendy2020; aftellen voor jou!! Leuk en spannend! Die tijd is toch echt om gevlogen. 🙂 Nog even en het zit er ook op bij jou.

  11. 1 uur geleden, Jill olivia zei:

    @Diana75hoi  
     

    @Myrthe83 ja fijn hè sporten! Ik doe het al m’n hele leven. Heb niet echt doelen ermee maar vooral echt fit zijn! Vroeger heb ik wel fanatieker gefitnesst en met voeding erbij maar ja ik houd ook van stokbroodjes en wijntjes in het weekend!🤪

     

    Precies, die wijntjes, stokbroodjes, kaasjes....en ben ook nog van de chocola!! 😅 Dus dit sporten voelt dat toch ook weer als goede compensatie. 😂😂

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.