Jump to content

Whisky

Gold Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Whisky

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. Ooh top dat het zo goed is gegaan! Nu volledig laten verwennen en het rustig aan doen! 👌
 2. @Boon Pff k voel het wel hoor haha, en in mijn hoofd moet ik nog zoveel doen voor woensdag. Ben al blij dat ik van die corona test af ben! Nu op uitslag wachten en tussentijd werken dus hopelijk daar wat afleiding van krijgen. Ik moet morgen nog tot 22u werken dus zal niet meer veel doen daarna. Ben ook al mijn series en programmas aan het opsparen om te kunnen Bingen haha. Spannend dat het echt de allereerste keer ook nog is voor je, we zullen er op hopen dat het heel goed gaat meevallen😁
 3. @Boon Dat is vroeg! Moet je lang rijden? Mijn schoonbroer had zich in de week laten testen en die avond had hij de uitslag al dus kan heel snel gaan hoor. Kom hier al veel mensen tegen die dezelfde dag door hem geopereerd worden, leuk!! 😊
 4. Ik heb ondertussen ook te horen gekregen dat ik om 8u30 in de kliniek moet zijn, 9u30 ben ik aan de beurt en dan kan ik normaal gezien tegen de middag naar huis. Maandag en coronatest daar kijk ik op dit moment nog het meeste tegen op 🤡. Nog 5 dagen !!
 5. Ik heb vandaag nog eens gevraagd en hij zei gewoon 2 weken niet heffen en daarna gewoon zien wat kan. Dus dat word gewoon afwachten denk ik. Ik hoor veel wisselende reacties hoe zwaar het is. Maar ieder lichaam is anders natuurlijk.
 6. Tweede consult gehad en we gaan voor 275cc dat zou echt het max bij mij zijn maar toch zal het afwachten zijn de dag zelf wat ze er in gaan krijgen, haha ! Nog exact 15 dagen! Nu kan het aftellen echt beginnen.
 7. Ik heb toch nog maar een consult ingepland omdat ik twijfel of ik niet spijt ga hebben van 250cc en dit te weinig gaat zijn. Zo moeilijk haha!
 8. Hoe gaat het herstel bij jullie? Hoe zijn jullie trouwens aan een coronatest geraakt? Via de huisarts vragen? Als jullie foto's hebben wil ik zeker kijken!
 9. Hallo allemaal! Ik heb donderdag een consult gehad bij Dr. Verdonck en was meteen helemaal overtuigd. Ook meteen een datum vastgelegd en nu aftellen maar! 14 april krijg ik 250cc motiva (progressive plus denk ik... er staat toch p+ bij geschreven en weet het niet meer helemaal zeker, oeps) achter de spier geplaatst. Ik ben 1m62, 52kg en fijn gebouwd. Zit nu wat tussen een 80A en 80B in. Volgens hem zou ik op een grote C, misschien kleine D uitkomen. Tijdens het passen heb ik ook een maatje groter gepast en dat voelde al 'zwaar' tonen naar mijn bovenlichaam. Maar o
 10. Ik ga eerst mijn neus laten corrigeren dus zal pas voor begin 2021 zijn vermoed ik. Oei das wel langer dan ik dacht... Ik heb mijn paarden thuis staan dus dan komt alle zorg op mijn ouders.
 11. Wat handig, ik wil ook door Dr. Verdonck geopereerd worden en zit zelf ook in de paardenwereld haha! Hoelang hebben jullie gewacht met klusjes zoals stal mesten enzo?
 12. Hallo allemaal! Ik ben een dame van 21 jaar die al vanaf de puberteit met twijfels zit over haar borsten.. Nu ben ik vooral opzoek naar een goede plaats in België (liefst provincie limburg). Hadden jullie snel een operatie na de eerste consult? Dan kan ik toch al een beetje nadenken wanneer ik de operatie wil laten doorgaan en genoeg gespaard heb natuurlijk Groetjes!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.