Jump to content

Whisky

Gold Member
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whisky last won the day on April 17

Whisky had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Whisky

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. Ik heb intensief werk en ook geen last meer op het einde van de dag. Alleen de allerzwaarste dingen laat ik nog. Alleen die borstband is zo vervelend. Begint te groot te worden en heb een grote flap bengelen steeds. Ik ga vooral blij zijn al die uit mag. Heb al een notitie in mijn agenda gemaakt in het groot als we 8weken po zijn haha. En dan lingerie shoppen!!
 2. @Myrthe83 ja ik ben al heel tevreden, nu nog wachten tot ze wat zachter worden en mooier. @Boon heb ook juist even gekeken, zien er ook al heel mooi uit! Inderdaad zie ik niet veel zwelling maar dat voel je zelf wel he. @Cassie heb je toegevoegd. 8 mei is ook al snel! @Daniëla89 dat zoeken naar een houding 's nachts heb ik ook. Heel vervelend, vind niets dat echt comfortabel ligt haha. Hoe gaat het nu met jullie?
 3. Oef dat weet ik niet. Ik ben een uur vroeger moeten gaan dus ze hebben iemand opgebeld die mij verder geholpen heeft. Zojuist voor het eerst gedoucht en strips er af gehaald en litteken crème gesmeerd. Heb nu rugpijn, denk omdat ik band niet om heb ofzo. Zal zo even foto's plaatsen in mijn album. Mijn linkerborst vind ik wel al mooier dan mijn rechter. Heb op dit moment niet echt goeie olie om te masseren en enkel body lotion van rituals dus veel parfum. Morgen dus langs de apotheek gaan.
 4. @boon ik heb er bij hun zelf genomen. Alhydran. Gaan jullie iets speciaal gebruiken om de borsten te masseren? Ik heb ook voor het eerst terug op mijn zij proberen te slapen, dat ging nog niet echt soepel en dus afgewisseld met op mijn rug liggen 😂
 5. Ja ik heb 1 bh van hun genomen, heb er ook nog besteld en daar ga ik nog 1 van houden. Nu ben ik aan het twijfelen of ze zeiden 6 weken nu nog of vanaf dag 1 na operatie eigenlijk 🤔 ik ging ook van uit na 1 maand terug normaal te kunnen werken 😂
 6. Als die 6 weken zo snel gaan als die 2 weken dan zijn we voor we het weten trots nieuwe lingerie aan het passen 😎
 7. Ja die sportbh is echt een opluchting voel me meteen veeel vrijer! Ik heb er een van hun genomen maar ga straks ook eens passen die ik hier heb liggen zodat ik kan afwisselen.
 8. Ik ben uit het verband! Was samen met de verpleegster onder de indruk van hoe goed het er al uit ziet! Morgen mag ik terug douchen en dan beginnen met littekencreme en borsten masseren om ze soepel te houden. Wat een opluchting!
 9. @Myrthe83 wat jammer dat je nog niet kan douchen dan! Nog even geduld, hopelijk is vrijdag alles netjes dicht dan. Ja die borstband blijft nog wel even nodig maar zullen helpen om het resultaat alleen maar mooier te maken! Ik ben benieuwd naar de foto's. Is het niet vreemd nu een sportbh te dragen haha opeens niet meer dat vervelend verband. Nog 2 dagen en dan kan ik ook eindelijk eens kijken 🤞
 10. @Myrthe83 en is je verband er vanaf? Hoe gaat het? Opluchting zeker 😁 Hoe gaat het met de rest?
 11. Jeuk jeuk jeuk! Dat vooral haha! Voor de rest geen last meer enkel natuurlijk minder kracht. Nog 4 dagen en dan mag mijn verband er ook af! Kijk er zo naar uit. Ga morgen wat losse kantjes terug vastplakken. Heb nog helemaal niets kunnen spieken dus durf ook niet losser te trekken. 😅
 12. Nope, ik ben rechtshandig haha. Als ik lang lig en dan recht op kom heb ik last van steken rechts zo een 5 minuten en dan is het over. Voor de rest wilde ik daarstraks mijn hond optillen van 3,5 kg en dat voelde ik toch toen ik hem op borsthoogte vast had. Was echt meteen nope gaan we niet doen 😅.
 13. Ik heb voorlopig nog geen last van losse tape buiten misschien een halve cm aan losse eindjes. Goed dat je het zegt dat ze daar ook sportbh's hebben. Dat maakt het toch wat makkelijker. Dat het maar snel maandag is 😁 spannend! Hier heb ik ook voornamelijk als ik last heb van rechts last. Deze nacht even rechtop gaan zitten om me terug goed in bed te kunnen leggen en kon toen wel gillen van de pijn opeens. Terwijl links wel groter lijkt in de spiegel haha. Vreemd.
 14. Voila, ik heb een paar verschillende maten sport bh's besteld van triumph bij zalando, die zouden ten laatste de 27 ste hier zijn. Moeilijk wel om te gokken, ik heb al jaren geen bh's meer gekocht aangezien ik mij meer schaamde dat ik ze nooit mooi paste en nu blijkt mijn ondermaat zelf 70cm te zijn oeps. Nu met het drukverband kwam ik uit op 70B 😂 Heb dus maar een cupmaat groter genomen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.