Ga naar inhoud

Anne4

Leden
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Anne4

  1. 22 uur geleden, Elis1994 zei:

    Hey Lilly! Wat spannend, bijna al 🥳

     

    Ikzelf heb ronde prothesen dual plane (ergonomix, ronde prothesen die bewegen als anatomisch). 
     

    Ben 174cm en 59kg, kom ook van a/aa. Ik heb 335cc. Daar ben ik echt super super blij mee zover! Had ze niet groter maar ook zeker niet kleiner gewild😊ik twijfelde ook. We hebben de maattabdl bekeken op breedte van mijn borst en hoeveel projectie naar voren ik wilde, en dan kwamen we uit op de cc. 
     

    Ik wilde ongeveer 4-5cm projectie (borst naar voren), met een borstbreedte van 11,75 was voor mij een implantaat van 11,25 cm ideaal (0.5cm minder dan je eigen borst heeft chirurgisch lees ik veel de voorkeur om complicatie kans te minderen) ik wilde m’n borst ook echt niet breder en ben daar nu heel blij mee! 

     

    Wat ik ermee wil zeggen; 25cc is niet heel veel, maar misschien helpt het om je keuze te maken als je weet of die cc in de breedte zit of in de projectie? Dat hielp mij bij m’n keuze😊
     

    Nieuwe foto’s ga ik morgen maken, ik zal je toevoegen aan m’n album! 

    Hi Elis, 

     

    zou ik ook in jouw album mogen meekijken? Heb dezelfde maand en vind ze zo klein ogen nu 😐 Ben benieuwd of dat zicht nog kan veranderen. 
     

    groetjes 

  2.  

    Nou ik heb ze hoor! M’n nieuwe vriendinnen 😂 Ben erg blij. Operatie geen supervlot blijkbaar, in een uurtje was het gepiept. Alleen dat compleet niks kunnen nu moet ik weer even aan wennen, merk ik. Al gaat dat vaak ook vrij snel weer beter, toch?

     

    Er is uiteindelijk 335 cc Motiva Round Ergonomix ingegaan. Paste net mooi dicht zei van Selms, een maatje griste vond hij te. Nou prima, ik ga op zijn advies af. Zijn, van wat ik er nu van kan zien, borsten die passen bij mijn lijf. Zal morgen of zo ff een fotootje maken :)

  3. Nou ik heb ze hoor! M’n nieuwe vriendinnen 😂 Ben erg blij. Operatie geen supervlot blijkbaar, in een uurtje was het gepiept. Alleen dat compleet niks kunnen nu moet ik weer even aan wennen, merk ik. Al gaat dat vaak ook vrij snel weer beter, toch?

     

    Er is uiteindelijk 335 cc Motiva Round Ergonomix ingegaan. Paste net mooi dicht zei de arts, een maatje griste vond hij te. Nou prima, ik ga op zijn advies af. Zijn, van wat ik er nu van kan zien, borsten die passen bij mijn lijf. Zal morgen of zo ff een fotootje maken :)

     

  4. Thx! Dat instagramaccount van dr. vd Pot had ik inderdaad gezien ja. 

    Mooi jouw foto's. Voelt het al soepel bij jou, zoals ze beloven bij de ergonomix? 

     

    Ik heb nu 215 cc anatomisch (en daarvoor een kleine a cup) Deze zijn echt te klein achteraf en daardoor gaan draaien. Dat is ook meteen de reden dat ik deze keer ronde protheses wil. En die soepel aanvoelen, want vind deze na zes jaar nog erg stug. 

     

    Maar nu het advies 355 is begin ik erg de zenuwen... het klinkt ineens zoveel meer! Nu weet ik dat dit ook aan breedte en lengtematen ligt, maar toch... 140 erbij ineens is best behoorlijk, toch? Ik ben vrij smal en wil gaan voor een bescheiden en natuurlijk resultaat. Daarom ben ik steeds op zoek naar dames die ook van een A naar rond de 350 cc zijn gegaan. Ik neem aan dat ik daarmeen het beste kan vergelijken? 

     

     

  5. Nou, het was verrassend... de eerste keer adviseerde hij 325 demi, nu 335 of 355 full 😳 Klikt zoveel ineens! 
     

    maar hij zette het af tegen mijn huidige prothese en zei dat als ik demi kies ik er alleen in de breedte op vooruit ga en in projectie niets. 
     

    tja, da’s nou ook weer niet de bedoeling. Ik wil bescheiden, maar om zo’n uitgave te doen en er nauwelijks woest van te zien, is natuurlijk stom.

     

    maar ik vind het zo lastig vergelijken. Bij de een lijkt 355 huge, bij de ander mini. 
     

    Maar bij jou nu al geslonken dus? Hm.. dan toch maar de grootste kiezen dan 😄

  6. Heeft dus absoluut niets met de arts te maken @Tas. Hawinkels een heel kundige man als je het mij vraagt. Maar ik wil de meeste soepele, natuurlijke protheses die er nu zijn en dan kom ik toch echt bij Motiva Ergonomix uit. Vandaar dat ik verder ben gaan 'shoppen' :) Mag ik vragen, heb jij ze voor of achter de spier? Misschien dat dit nog iets scheelt in de beweging??

     

    @Elis1994 Ik geloof dat dit keurmerk inmiddels wel is afgegeven inderdaad. Tenmiste, zoals ik het lees. Anders zouden er ook niet zulke gerenommeerde artsen mee werken. Heb jij Motiva als ik vragen mag? 

     

  7. Hoi,

     

    Ik ben nieuw hier (zie voorsteltopic) en op zoek naar dames die ervaring hebben met de Motiva Ergonomix. 

     

    Heb nu Mentor Cohesive III anatomische 215cc dual plane, dat leek destijds een goed keuze. Was het op zich ook, maar ik vind ze inmiddels te klein en bovendien lijkt gedraaid. Ik ga dus voor een prothesewissel, meer volume maar liefst zo natuurlijk mogelijk. 

     

    Consult gehad bij Dr. van Selms, hij raadt mij de Motiva Ergonomics aan. Klonk als een mooi verhaal, maar toch ook even langs Dr. Hawinkels gegaan. Vond dat hij ook even moest kijken, aangzien hij me de eerste keer heeft geopreerd. Hij was vriendelijk over Dr. van Selms, maar minder enthousisiast over Motiva. Hij noemde het een B-merk en zei dat deze qua inkoop ook goedkoper is dan Mentor. Toch zie ik bij verschillende klinieken dat de Ergonomix juiste duurder uitvallen t.o.v. Mentor. 

     

    Nu ben ik in de war. Zou dit een beetje preken voor eigen parochie zijn, omdat hij alleen met Mentor werkt? Of staat Motiva inderdaad bekend als B-merk? Zijn er dames die beiden hebben ervaren? Please let me know!

     

    Groetjes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.