Jump to content

Mac

Silver Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi Flowerbloempje , wat een mooi cleavage gap heb jij😍. Ik heb je aan Mijn album toegevoegd.
 2. Hey Shanmil, ik heb even gekeken en je verslag gelezen, ziet er mooi uit. En wat fijn dat het vervroegd werd. Ik heb je ook toegevoegd aan Mijn album kan je na de 13e het resultaat zien. Sterkte met het herstel.
 3. Dankje, desert-rose. Spanning neemt nu wel toe. Ben blij als het woensdag is dan heb ik het maar weer gehad. Werd vorige week nog gebeld dat me collega waar ik mee gewerkt heb corona heeft😱. Gelukkig heb ik zelf een negatieve test maar is in deze tijd wel extra spannend of alles gewoon doorgaat.
 4. Wauw, die hechtingen zien er netjes uit! 13 januari ga ik naar Selms voor een prothesewissel mijn huidige littekens zijn niet zo mooi gedaan Selms snijdt de oude weg en zou het netjes herstellen. Dus word erg vrolijk als ik dit zie. Zou ik misschien aan je album toegevoegd kunnen worden ben wel erg nieuwsgierig, jij hebt demi toch? Succes met het herstel!
 5. Hey Diana, lastige keuze, het. Vooral doordat je niks kan passen is het toch moeilijk om een voorstelling er van te maken. 13 januari heb ik een prothesewissel van 260cc anatomisch naar motiva 400cc ergonomix high bij Selms. Bij het consult heb ik aangeven dat ik het erg mooi zou vinden als me borsten wat dichter bij elkaar zouden komen, Selms gaf aan dat ze me de vorige keer te weinig cc hebben gegeven waardoor mijn cleavage gap te groot is. Dus hij rade me aan voor maatje meer te gaan dit wil zelf ook graag. Ik ben net zo lang als jou maar 53 kg dus wil ook niet te groot. Ik zal
 6. 😃 je verschijnt zelf al...had het anders niet zo snel gevraagd, maar ben welerg nieuwsgierig dus bedankt. Ik heb je toegevoegd pambbg
 7. Ziet er erg mooi en natuurlijk uit. Goed te horen dat ze zo super zacht zijn, ben zo benieuwd hoeveel zachter ze zullen zijn dan nu. Ik zal je toevoegen aan mijn album dan kan je met twee weken het resultaat bij mij zien.
 8. Hallo allemaal. Ik ben een vrouw van 40 jaar die 17 jaar geleden een bv heb ondergaan. Ik had heel weinig 65 aa. Ik ben toendertijd naar linea aesthetica in België geweest bij de Adda, achteraf niet de beste keuze.( Ik weet niet welk merk en ik heb en geen operatieverslag) Nu wil ik het goed doen en na rond vragen/ lezen. Ga ik voor de Selms bij de Jan van Goyen kliniek. Ik ben inmiddels op consult geweest en streef graag een natuurlijk ogende borsten en die lekker zacht voelen.Die ik nu heb zijn best stevig het is dat ze twee zwangerschappen mee zijn gegaan dat ze nu zachter zijn. Vandaa
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.