Jump to content

Jessicavv

Gold Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jessicavv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ohhh ja inderdaad voor de zekerheid even bellen als je het niet vertrouwt. Je voelt dat zelf toch het beste aan. Wat zeiden ze?
 2. Oh wat fijn dat het uiteindelijk nog gelukt is om het allemaal om te zetten. Die arnica is echt een mega goede, ik heb dat ook gedaan en ik had bijna geen blauwe plekken dus is zeker een aanrader. Alvast heel veel succes!!!
 3. Ja precies! Nou ik vond dat nog wel eng haha maar de hechtingen bleven netjes zitten. Het is wel fijn om nu eindelijk eens die littekens/wonden te kunnen zien.
 4. Ja alleen die was wat eerder omdat ik eerder langs wilde komen. Want die andere pleisters irriteerden. Dus ik kreeg er toen weer nieuwe op en die moesten er na een week vanzelf af vallen. Maar dat gebeurde dus niet haha.
 5. Nou even een update! Alles begin al redelijk in te dalen en te zakken. En daarnaast heb ik een soort gevoel dat mijn zenuwen weer contact maken of zo? Heb een beetje vaag gevoel in mn borst, geen pijn maar lastig uit te leggen. Pleisters eronder heb ik zelf maar weggehaald want die vielen er niet vanzelf af na een week (wat wel beloofd was). Dus nog half weekje aangekeken en toen maar eraf gehaald. Ook die wonden / littekens zien er netjes uit. Dus al met al niks te klagen eigenlijk! Hoe is het met jullie?
 6. Ohhhh wauw ziet er echt mooi uit en staat je ook heel goed! Love bralettes.
 7. Ja wat fijn zeg! Ook dat, dat op je zij slapen zo goed gaat. Heb net je nieuwe foto's gezien: ziet er echt goed uit. Lijkt ook al wel best wel ingedaald of zie ik dat verkeerd?
 8. Ja het is toch wel jammer dat je dat gevoel krijgt terwijl je wel ook wat meer service verwacht. In ieder geval, ik wel. Maar ik ben wel blij met het resultaat dus ze is inderdaad wel een goede arts maar dit soort dingen zouden ze nog wel veel winst op kunnen behalen denk ik. Wanneer is je afspraak?
 9. Hahaha wat fijn dat ze rustig reden:p. Ik ben alleen zeeziek, niet wagenziek. Maar goed het is wat het is. Dat spul tegen de misselijkheid werkte bij mij toch niet dus vanuit mijn ervaring heb je niks gemist @Adriaantje
 10. Ik denk dat als mn vrienden me omschrijven ze het woord geduld niet zouden gebruiken. Ik wil alles gisteren :'). Wat wel een 'voordeel' nu is van deze gekke tijd is dat je niks mist nu tijdens je rust en zo. Want letterlijk niemand doet iets nu. En wat fijn zeg! Elke dag dus een beetje beter?
 11. Ja dat denk ik ook! Ik kreeg wel iets van pijnbestrijding via het infuus trouwens dus dat was wel fijn. En ook iets tegen de misselijkheid maar dat werkte niet. Ik heb alleen dat overgeven de hele dag geprobeerd tegen te houden want was heel bang dat, dat veel pijn ging doen. Maar toen het er eenmaal uitkwam rond 21:00 s avonds viel dat gelukkig wel heel erg mee.
 12. Huh nou wat raar dat heb ik ook gedaan maar ik moest er zelf om vragen. En dat werkte dus voor geen ene meter :p. Ik had ook vooral helemaal geen rekening gehouden met die narcose of zo. Ik had alleen maar nagedacht over de pijn na de operatie. Dus dat was extra kut haha.
 13. Ja ik heb ook wel wat gekregen maar ik was alsnog de hele dag misselijk, was echt geen pretje..
 14. Ja ik vond haar wel prettig maar wel een beetje kort of zo. Ik kan het niet zo goed uitleggen. Heb dr na de operatie ook niet meer gezien bijvoorbeeld. Ik zal je eens toevoegen aan mijn album! Heb jij ook een album of heb je geen borstvergroting laten doen?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.