Ga naar inhoud

Lilve

Leden
  • Aantal items

    510
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    12

Berichten die geplaatst zijn door Lilve

  1. Zojuist, Lilve zei:

    Hoi Larissa,

     

    Wat fijn meid dat het allemaal zo vlot en dorpel is verlopen!! Lekker rustig aan doen, laat je verwennen en houdt vooral aan de adviezen!! Aankomende dagen lekker rustig aan buiten wandelen! Tip tegen de opgezwollen buik is smorgens 2 koppen thee maken met verse schijf citroen erin en minimaal 4 uur laten trekken, helpt echt bij de ontwatering. Helaas kan de opgezwollen buik wel tijdje aanhouden. Succes meid!! Voor je het weet mag je alles weer en kan je genieten van je nieuwe tweeling 😜

    Dorpel is soepel 😅

  2. Hoi Larissa,

     

    Wat fijn meid dat het allemaal zo vlot en dorpel is verlopen!! Lekker rustig aan doen, laat je verwennen en houdt vooral aan de adviezen!! Aankomende dagen lekker rustig aan buiten wandelen! Tip tegen de opgezwollen buik is smorgens 2 koppen thee maken met verse schijf citroen erin en minimaal 4 uur laten trekken, helpt echt bij de ontwatering. Helaas kan de opgezwollen buik wel tijdje aanhouden. Succes meid!! Voor je het weet mag je alles weer en kan je genieten van je nieuwe tweeling 😜

  3. Op 2-8-2021 om 22:13, LadiDi zei:

    Hoi! Ja zeker! Ben jij zelf tevreden en hoe gaat het nu met jou? Heb jij ook een album? 

    Hoi @LadiDi, jaaaaa ik ben zo ontzettend tevreden, echt prachtig resultaat!! Nergens nooit last van, kan alles weer met sporten, voel me mooi en sexy en super blij dat ik dit heb gedaan!! Ja ik heb ook een album, zal je toevoegen en zal wel weer is een nieuwe foto uploaden als ik het niet vergeet 😆

    • Like 1
  4. Op 14-7-2021 om 12:12, LadiDi zei:

    Hoi! Ik zelf ben ook precies jouw postuur (alleen een paar jaar ouder 😉 49 jaar) 1,63 mtr met 57 kg. Door trainen en 2 x borstvoeding hield ik een lege C over. Eindelijk de stap durven nemen en met last minute nog een pas sessie voor de operatie, uitgekomen op 375 CC, mentor Round voor de spier. Ik had teveel ruimte over dat vanaf 350CC pas goed zou vullen.

     

    Mocht je twijfelen kun je altijd nog een passessie aanvragen, Boerhaave werkt goed mee en vind ze erg goed in de begeleiding en nazorg. Succes met de komende tijd! 

    Hoi @LadiDi ik lees dat jij ook mentor round voor de spier hebt. Zou ik in jouw album mogen kijken? Ik ben vorig jaar geopereerd door dr Vd Weij, heb mentor round extra 370 cc voor de spier.

  5. Op 14-7-2021 om 09:26, Von5385 zei:

    Welkom! 
    Je foto’s van de pas sessie zien er erg mooi uit! Houd wel in je achterhoofd dat je borsten na evt. zwangerschappen wel weer enorm kunnen veranderen en je evt een wissel nodig zal hebben. Vriendinnen van mij hebben dat gehad. 
     

    Ik ben op 3 mei geopereerd. Door dr. Fresow van Klaverkliniek te Heesch. De operatie was in Nijmegen. Ik wilde al 20 jaar een bv. 
    Ze hebben mentor round high profile xtra 425cc, dual plane geplaatst. 
    Mijn voor situatie was alleen minder dan jij aangeeft. Ik zat op een aa 70/75. 

    Mijn herstel is heel goed verlopen en vond de pijn echt meevallen. Sommige meiden vergelijken het met druk op de borst en of er een olifant op je is gaan zitten. Ik vond dat wel meevallen eerlijk gezegd. 

    Ik had vooral veel gedoe met slapen en mijn rug gehad. Omdat de juiste houding vinden de eerste dagen echt vervelend is. 

    Na ca 5 dagen merkte ik dat de stijfheid, die ik vooral in de ochtend voelde wat af nam. Na 10 dagen voelde ik weinig pijn.  

     

    Ter voorbereiding heb ik arnica tabletjes geslikt en de shakes van recover gedronken.  Daarmee ben ik 2 weken van tevoren begonnen en heb ik ook 2 weken daarna nog geslikt/gedronken. Arnica is om blauwe plekken te verminderen en heeft bij mij erg goed geholpen. Ik was amper blauw. (Beetje tussen mn decolleté en bij mn littekens. 
    Shakes gaf je lichaam extra voorbereiding op de operatie voor een sneller en beter herstel. 

    Je kunt evt mijn verslagen lezen in mijn topic. 
    Mocht je vragen hebben laat maar weten! 
     

     

     

    Hoi hoi, ik lees hier even mee. Zou ik in jouw album mogen meekijken? Ik ben zelf vorig jaar oktober geopereerd. Heb ook mentor round extra 370 cc. Ben benieuwd hoe het bij jou is. Ik wil je evt ook aan mijn album toevoegen als je dat wilt. 🙋🏼‍♀️

  6. Hoi Lotje, ik reageer even in je eigen topic terug,  meteen even meegelezen. Rustig aan blijven doen en echt luisteren naar de adviezen van de kliniek! Echt belangrijk! Alle klachten worden vanzelf minder, en rustig aan kan je steeds meer doen! Je kan beter nu rustig aan doen en dat je boobs mooi herstellen, dan dat je te snel weer vanalles wilt!! Ik zal je toevoegen! Mag ik ook bij jou meekijken?

     

    groetjes Lilian 

    • Like 1
  7. 1 uur geleden, Essebes1234 zei:

    @Lilveeven hier omdat ik anders de hele chat vol typ 😊 Wat een ontzettend mooi resultaat heb je. De grootte ook echt mooi in verhouding.

     

    Ik ga het bij Bergman laten doen. Maar een andere arts: Dr. Verduijn. Hij gaat een kleine lift doen; huid weghalen, maar dan alleen via de borstplooi. Ronde HP prothese van 355 cc. Maar werd ineens bang dat dit te groot zou zijn. Dus nog een pas consult gepland. Als ik zo 370 zie bij jou vind ik het weer heel mooi en dat is dus zelfs groter. Zo lastig...

     

     

    Ja blijft lastig, zoiezo zou ik altijd gaan voor grootste wat aangeraden wordt. Wel spannend hoor! Wat is jouw voorsituatie? Wordt het dual plane? Of voor de spier? Wanneer ben je aan de beurt? 

  8. Hoi @polemommy, sorry dat ik nu pas reageer, maar ben al heel lang niet online geweest. Wat balen dat het erger lijkt te worden. En dat je eigenlijk niet gehoord wordt. 
     

    Bij mij lijkt het minder te worden, ben nu half jaar po. Viel me van de week op. Ook weer begonnen met crossfitten en doe er alles mee. Ze zijn nog wat meer gaan “hangen” en lijkt daardoor minder geworden. Ik voel de bobbels wel als ik eroverheen ga, maar aan de buitenkant zie je niks. Maar het is bij mij dus wat minder. Ondanks meer trainen van de borstspier, maar ik train nog lang niet op m’n oude niveau (k*t Corona), dus geen idee hoe het wordt als ik weer echt zwaar ga tillen.

  9. 13 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Oké ik moet dus nog even geduld hebben haha!

    Hey, ik herken je foto's.. kan  het zijn dat je album eerst openbaar was?

    Maar wow zeg! Wat een verschil met de eerste foto's, ze worden echt heel mooi! 😍

     

    Thanx en ja had eerst veel dames toegang gegeven, maar dat heb ik op een gegeven moment aangepast omdat ik bijna niet meer op het forum ben en ik alleen weer toegang geef als er om gevraagd wordt. 

  10. 6 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Wat fijn dat ze bij jou al helemaal eigen voelen!

    Ik ben precies een week po en ben zo benieuwd wanneer ze een beetje eigen gaan voelen.

    Zou ik ook mee mogen kijken in je album? Ik zal je toevoegen aan de mijne :)

    Nou dat eigen voelen duurde wel echt een hele tijd hoor, de eerste 8 weken echt nog niet. Ze moeten steeds zachter worden. Ja ik voeg je toe, zal nog een nieuwe foto posten vandaag of morgen. Lekker rustig aan blijven doen!! Heel belangrijk, goed naar de adviezen luisteren!! En dankjewel, ik ga is even kijken!

  11. 22 uur geleden, Loessss zei:

    Nou hier een grote domper want vandaag te horen gekregen dat de operatie wederom uitgesteld moet worden. 
    De proteses zijn nog steeds niet binnen. Het was dat ik vandaag zelf belde om te checken of het in orde was ( @BonnyBastian attendeerde me hierop dit even te checken ) werd ik na een paar uur terug gebeld dat helaas toch nog niet beschikbaar zijn. 
    nu had ik deafgelopen dagen best wel twijfel of ik er wel goed aan doe en wat als het mis gaat etc, denk dat de meeste dames wel dat soort gedachten een keer gehad hebben. Dat ik nu ik voor de tweede keer afgebeld word er wel meer twijfel ontstaat. Misschien moet het wel zo zijn.... 

    Nou ja ze bellen morgen over hoe nu verder... dus ben benieuwd naar de mogelijkheden die ze zien en de alternatieven die er zijn. 
    maar voor nu vooral chagrijnig 😞 al dat gedoe en geregel voor niets!! 

    Oooh wat balen meid!! 😒

  12. 55 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Vanmiddag mijn controle afspraak gehad.. alles was gelukkig goed en de pleisters zijn eraf gehaald. Voelde er niks van want ze zijn beneden nog helemaal verdoofd :154:

    Heb ook gelijk gevraagd over de steken die ik nu onderin mijn linkerborst voel maar dit was normaal.. wist ik eigenlijk al want kom het hier regelmatig tegen. Ook gevraagd wanneer het gevoel weer een beetje terugkomt. Een paar weken was het antwoord. Had langer verwacht eigenlijk. Ben benieuwd naar de ervaringen van degene die al eerder geopereerd zijn. Oh ja, tepels zijn juist overgevoelig, herkenbaar?

     

    Ik kon geen foto's meer toevoegen aan mijn album (max. 10) dus ga deze even opnieuw inrichten zodat ik nieuwe pics kan uploaden 🤗 

    Hoi hoi, fijn dag controle afspraak goed was!  Zou ik in je album mogen kijken. Ik ben nu bijna 13 weken po, ook bij van der weij geweest. Meeste gevoel is wel terug nu, zeg 90 %. Tepels zijn nog iets overgevoelig af en toe. Nu echt heel af en toe nog een steekje, maar bijna nooit meer. Zijn echt mega zacht, voelen heel natuurlijk, kan er alles weer mee. Super blij mee!!

  13. Hoi @polemommy, ik voel ook rimpelingen bij mijn beide protheses, eigenlijk al beide vanaf het begin. Ben er met week 8 ook mee terug geweest bij van der weij, hij zei je ziet het niet aan de buiten kant en is niet iets om zorgen over te maken, grote kans dat vanzelf wegtrekt. Maar dat idee heb ik helemaal niet hoor. Ik voel het overduidelijk , het is wel meer als ik een beugel beha draag. Als ik dan weer paar dagen zonder beugel draag is het minder. Ik heb me er al een beetje bij neer gelegd. Morgen 3 maanden controle, dan ga ik het weer aankaarten.

  14. Op 10-1-2021 om 19:49, Sabine- zei:

    Wat super vervelend. @Lilveheeft volgens mij ook ronde protheses bij van der Weij gekregen. Bij haar zien zien ze er echt super uit. Als de ronde wel leverbaar zijn kan je eventueel aan haar foto's vragen. :)

     

    Ik hoop echt dat ze nog iets kunnen doen voor je. Snap niet zo goed dat ze dit nu pas weten. 

    Dankjewel @Sabine- 🤗, het grappige is dat ik precies de protheses heb gekregen die @BonnyBastian liet zien hier. Ik vond deze namelijk ook erg mooi en het was precies hetgeen wat paste bij mijn lichaam. 

    Ik heb eigenlijk zo goed als nergens meer last van, kan er alles weer mee, voelen zo zacht en eigen, ben uitgekomen op een 70F. 
     

    Ik ben nu bijna 13 weken PO en nog zoooo ontzettend blij iedere dag, zulke mooie borsten!! Ben nog steeds ontzettend blij dat ik het gedaan heb!!  Van der weij is echt een goede pc. 

    Morgen heb ik mijn 3 maanden controle!

    Ik zal nog eens een foto posten.

     

    Heeeeel veel succes meiden, komt helemaal goed!! Jullie worden hier zoooo blij van, wordt alleen maar beter en mooier! Even door de zure appel bijten, maar daarna helemaal gelukkig!! Zet m op!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.