Jump to content

Sabine-

Gold Member
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sabine- last won the day on January 7

Sabine- had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Sabine-

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Dat begrijp ik heel goed. Je moet echt doen waar je je goed bij voelt. Ik zou echt alleen het alternatief nemen als je daar zelf ook 100% achter staat. Heel veel succes dinsdag!
 2. Dankjewel Loes, ze beginnen steeds soepeler te worden. Ik ben er echt heel blij mee. Hoe is het bij jou? Je operatie is niet doorgegaan toch? Wat hebben ze je nu aangeboden?
 3. Wat super vervelend. @Lilveheeft volgens mij ook ronde protheses bij van der Weij gekregen. Bij haar zien zien ze er echt super uit. Als de ronde wel leverbaar zijn kan je eventueel aan haar foto's vragen. Ik hoop echt dat ze nog iets kunnen doen voor je. Snap niet zo goed dat ze dit nu pas weten.
 4. Ik zie ook dat je ze achter de spier hebt gekregen. Dan moet je nog even wachten om wat meer resultaat te zien. Pak maar lekker je rust. Hopelijk valt de pijn mee. 😉
 5. Ik heb je toegevoegd. Hoe is je operatie gegaan? Ben je tevreden met het formaat?
 6. Ik had alleen een vest aangedaan, geen T-shirt. Ik kon mij daarom in de kliniek makkelijk zelf aankleden. Thuis droeg ik gewoon wat ik altijd al deed. De eerste paar dagen vond ik het erg spannend om iets over mijn hoofd aan en uit te trekken. Mijn man heeft daar mee geholpen. Een hemdje moet zeker lukken hoor. Ik zou er vooral niet iets nieuws voor gaan kopen
 7. Volgens mij is dat echt heel verschillend per persoon. Ik heb veel mijn borstspieren getraind. Dus als ik dual plane zou hebben zal het ook wat langer duren. Geduld is een schone zaak. Hopelijk zie je ze snel wat zakken.
 8. Zoals ik ze zie zijn ze echt wel al wat verder gezakt. Ik vind ze mooi! Volgens mij duurt het bij dual plane ook wat langer. Je borstspier moet weer wat gaan ontspannen.
 9. Ja ze zakken elke dag een stukje. Je ziet nu mijn littekens ook minder zitten omdat mijn borsten er wat meer overheen vallen. Hoe is het bij jou? Zakken ze bij jou ook al goed? Jij hebt ze dual plane toch?
 10. Heel herkenbaar. Gelukkig is mijn man net zo als mij. Dus we hebben met mijn oudste even afgesproken dat ze wel rustig mag knuffelen maar dat ze nu niet kan klimmen op mij. En ze doet het heel goed. Af en toe herinnering ik haar er nog even aan dat ik nog niet helemaal beter ben. Wij geven haar altijd een kusje op de plek waar ze pijn heeft. Na de operatie kwam ze met de vraag: mama heb je een beetje pijn? Waarop ik zei: ja mama heeft nog een beetje pijn, zullen we samen een boekje lezen want dat kan ik nu extra goed. Voordat ze het boekje haalde gaf ze toch eerst een kus op mijn n
 11. Mijn zoontje van 9 maanden is redelijk snel met zijn ontwikkeling, dus met een klein duwtje onder zijn kont kan ik hem de bank op helpen en zijn luier verschonen. Het voordeel is nu dat mijn man de afgelopen weken thuis is geweest (hij werkt in het onderwijs). Mijn man legt nu de kinderen op bed. Ik mocht als het nodig was de kinderen wel optillen van de arts, maar als het niet nodig is probeer ik dit echt te voorkomen. Volgens mij is het ook beter als je dan je ellebogen tegen je lichaam houdt. Waarschijnlijk ben ik volgende week dinsdag voor het eerst alleen thuis overdag. Dus dan moet ik mi
 12. Ik heb je toegevoegd. Ik heb weinig klachten gehad qua herstel, hopelijk is dat bij jou ook het geval. Mijn elektrisch bed was wel heel fijn, zo kon ik een beetje van houding wisselen.
 13. Ik heb je toegevoegd! Je borsten beginnen al mooi naar elkaar toe te komen. Bij mij zakken ze een beetje om en om.
 14. Ik heb je toegevoegd. Ik heb voor de spier gekregen. Door wie word je geopereerd?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.