Sabine-

Gold Member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Sabine-

Recent Profile Visitors

156 profile views
 1. Super dat alles goed is gegaan. Nu rustig aan doen en op tijd je medicijnen innemen.
 2. Hi Raven, Heeft hij je niet de 331 implantaten geadviseerd? Deze zijn 13 cm breed
 3. Ik heb altijd een 80D gehad. Tijdens mijn zwangerschap zelfs een 85E en daarna heel veel stuwing. Het hangt nu erg en ik ben mijn gehele volume kwijt. Denk dat ik nu nog een A heb. Dus denk dat dat wel mee speelt.
 4. Ze zagen er idd goed uit zo snel na de operatie. Ga je binnenkort nog foto's plaatsen van een paar maanden na je herstel? 😁
 5. Bedankt voor je reply. Heb je al foto's van je hersteloperatie? Volgens mij kan ik alleen nog in je oude album. Sorry ik heb er niet zo veel verstand van. Ik ben erg benieuwd hoe het er nu uitziet. Als ik 445 cc zoek in de zoekbalk, zie ik alleen foto's van 2017 of ouder.
 6. Dames, Ik ben gisteren bij van der Weij geweest. Zoals ik al dacht zijn mijn borsten aan de brede kant voor mijn gewicht (14 cm). Ik zou daarom minimaal 380cc nodig hebben, de 331 tall high, moderate projection. Hij zei ook dat de 332 tall high, moderate plus projection erin zou passen, maar dan kom ik gelijk op 445 cc uit. Dat lijkt mij erg veel voor mijn bouw (58 kilo en 1.68m). Ik zou ook voor ronde implantaten kunnen gaan, dan heb ik meer volume aan de bovenkant, maar die zijn ook al gauw tussen de 450 en 500 voor high projection en in eerste instantie wilde ik geen rond. Ik heb de 380 gepast en dat was al best groot, ik heb daarom de 445 niet meer gepast. Het verschil is ook 1,4 cm in projection, in mijn ogen is dat veel. Maar ik heb er niet veel verstand van. Ik ga nu even op internet zoeken naar dames die ongeveer dezelfde voorsituatie hebben gehad als ik.
 7. Goed idee! Dat ga ik ook doen. Bedankt
 8. Hoi Dames, Wat kan ik zondag het beste aandoen om protheses te passen? Ik dacht zelf aan een sportbh zonder vulling en een strak topje/shirt. Groetjes!
 9. Bedankt! Ik zal je gaan volgen. Ben erg benieuwd naar jou ervaring straks! Nog een paar weekjes en dan is het al zover.☺️
 10. 20 jaar is best lang toch? Heb je toevallig een album waarin ik zou mogen kijken? Ik ben erg benieuwd. Ik zit zelf wel aan motiva of mentor te denken.
 11. Wat is jou voor situatie? En hoeveel cc is jou geadviseerd.
 12. Wat super vervelend! Hopelijk ben je nu weer helemaal tevreden over je borsten. Had dit voorkomen kunnen worden als je dual plane plaatsing had gehad?
 13. Ik volg zijn Instagram. Hij maakt echt prachtige borsten! Ik heb wel geld over voor mijn borsten. Maar bij blooming ben ik gelijk 1500 meer kwijt dan bij Boerhaave, dat vind ik toch best veel geld. Als ik echt geen goed gevoel heb bij van der Weij of een andere pc zal ik hem zeker overwegen. Ik zelf kom uit het westen van Brabant. Ik vind de reisafstand niet belangrijk. Eventueel boek ik een hotel de nacht ervoor.
 14. Hoi Melody, wat is jou situatie op dit moment en hoeveel cc ga je krijgen? Ik ben erg benieuwd hoe snel ik weer mijn kinderen op kan tillen. Ik probeer mijn operatie de week voor kerst te plannen, die weken kan ik extra hulp krijgen.