Ga naar inhoud

Paula0307

Leden
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Paula0307

  1. Consult 2 zit erop!

     

    Zoals gedacht adviseert vd Weij anatomisch voor de spier (230/270 cc). Zijn werk ziet er prachtig uit maar toch klinkt dit weinig. Mijn borstbreedte is 12 cm. Volgens hem is dit de max. Anders heb je kans dat je randen gaat zien.

     

    Ik vond het verder een prettig consult, voelde me meer op mijn gemak dan bij Verdonck. Sowieso een goed gevoel bij Boerhaave. 

     

    Maar goed, twijfels alom dus haha.

     

    7 september nog een consult bij Veldhoven kliniek.

  2. Wat toevallig @denishaawh! Ik lees net jouw verslag van het consult haha. Grappig, dan hebben we dezelfde gepast (die 275 cc dan). Al weet ik even niet of dat dan de ergonomix is? Blauw is tie?  Ga jij nog op consult bij een andere pc? Van der Pot spreekt mij ook erg aan, twijfel heel erg om bij hem ook nog een consult aan te vragen. Dan maar iets langer sparen haha.. 

     

    Ja vd Weij werkt niet met motiva he, dat is wel jammer. Gezien zijn resultaten en recensies wil ik toch wel graag bij hem langs. Verdonck zei dat mijn huid enorm dun is en dat voor de spier echt af te raden is. Dus ben heel benieuwd!

     

     

     

     

     

     

  3. Gisteren heb ik mijn consult gehad bij Verdonck.

     

    Hele aardige, vriendelijke man maar voor mijn gevoel stond ik erg snel weer buiten en liet hij viel aan mijn over qua type prothese. Ik had misschien meer persoonlijk advies verwacht ofzo. 

     

    Ik heb blijkbaar wat ze noemen een trechterborst (borstkas groeit naar binnen in het midden), en daardoor ook asymmetrische borsten. Motiva heeft mijn voorkeur en hij gaat dan de kleinere borst met de corse doen (325 cc) en de grotere borst met de full (275 cc). Dit zou het verschil minimaal maken, al blijft er altijd wel wat verschil. Ik ben zo'n soort advies (twee verschillende types) nog niet eerder tegen gekomen. Ik merk dat ik nog best wat vragen en onduidelijkheden heb. 

     

    Meer vrouwen die dit hebben? En is er een arts die hiermee bekend is? 

     

    30 augustus heb ik een consult bij vd Weij. Ben heel benieuwd wat hij zegt. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.