Jump to content

Jojojo

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jojojo last won the day on August 4 2020

Jojojo had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Jojojo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goede keus dat gaat vast heel mooi worden, zeker niet te klein doen bij het passen lijken ze altijd wat groter dan in het echt. Denk dat 380 bij jou lengte en gewicht eruit komt te zien als een grote C kleine D..
 2. Hier ook een beetje dezelfde maten ik ben 1,83 80 kilo en had eerst een B na veel sporten bleef er een kleine A over.. Ik heb anatomische 395 cc gekregen en nu een D wat eruit ziet als C. De operatie is mij erg meegevallen ik heb 3 dagen wat een beurs gevoel gehad. Ik zou het zo weer doen.. De operatie gaat heel snel je bent ook zo weer uit de narcose en even later mag je ook weer naar huis.. Dan lekker laten vertroetelen.. Heel veel succes als het zo ver is. Groetjes jolanda
 3. Hoe kijk ik in jou album? Ik heb geen album snap er niet zoveel van daarom plaatst ik m'n foto's hier tussen de reacties hihi
 4. Ik had een A daar paste helaas geen 500 in anders was ik zeker voor 500 gegaan met mijn 1.80 en 77 kilo
 5. Heb deze net en om nou weer zo'n bedrag te gaan betalen 😔😔 volg iemand op instagram die heeft ook borsten door Laura en die zijn perfect.. Misschien had zei meer van haarzelf en kon er bij haar meer in..
 6. Als ik het van tevoren had geweten was ik naar wouter gegaan maar die ontdekte ik later pas op instagram.. Zoveel Keuze kwa artsen ook..
 7. Ik had een A/B cup en nu een 80 D maar lijkt op een C. Ik vind ze persoonlijk te klein en ver uit elkaar staan maar groter kon er niet in.. Ze zijn wel heel natuurlijk net echt.
 8. Hallo ik ben bij laura zaal geweest ik ben 1.83 en 78 kilo.. Ik heb anatomisch 395 cc dual plane.. Bh maat 80 D lijkt op volle C.. Als je nog vragen hebt hoor ik het wel. Groetjes jolanda
 9. Je hebt het denk ik achter de rug nu.. Gefeliciteerd met je boobies🥳 ik hoop dat je tevreden bent.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.