Ga naar inhoud

Tas

Leden
  • Aantal items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tas

  1. Heerlijk hè, om weer te kunnen lopen! Heb inmiddels al 2x 10km in 1x kunnen lopen, dus het gaat best snel. Goed van jou dat je ook weer begonnen bent! Dat schuren herken ik niet zo. Wel dacht ik vandaag even de blaadjes van de stoep te vegen en dat voelde niet goed, had het idee dat ik mijn borstspier voelde schuiven, dus dat laat ik nog maar even iemand iemand doen 😂.

  2. 3 uur geleden, Ikke2 zei:

    Ik heb nog een beetje last van pijnlijke borsten maar gaat steeds beter. Op mijn zij liggen is ook nog een beetje pijnlijk. Heeft denk ik nog tijd nodig. Zal dat Dinsdag eens vragen. Ik wil ook weer gaan hardlopen. Volgens mij mag dat nu weer. Ben jij meteen weer gaan opbouwen na de 6 weken? Heerlijk weer sporten. Had jij dat ook zo gemist? 

    Dat heb ik enorm gemist. Ik ben na de eerste controle begonnen met wandelen, iedere dag 10km. Sinds de laatste controle langzaam opbouwen met muziek, 2 liedjes lopen, 1 wandelen. Vorige week 3 liedjes lopen, eentje wandelen en deze week gewoon geprobeerd en 2x een half uur met 5 minuten pauze. Volgens de pc mag ik alles weer, net alsof ik nooit geopereerd ben, maar precies wat jij zegt, voelt niet altijd comfortabel om op mijn zij te slapen. Ben benieuwd wat hij dinsdag bij jou zegt!

  3. 13 uur geleden, Ikke2 zei:

    Hi Tas. Ik heb dinsdag mijn controle. Vandaag bh’s gepast want mag morgen normale bh’s aan. Blijkt dat ik met mijn 235 cc en van aa afkom nu een 70d heb. Ben zo blij 😀. Controleer elk uur of die bh wel echt gevuld is Haha. Hoe gaat het met jou? 

    Hahaha, gaaf hè! Geen dikke matras bh’s meer, maar gewoon aan kunnen doen wat je zelf mooi vindt. Ben ook zo blij. Ik mag ook alles weer, hij vond dat alles er goed uit zag en ik heb ook nergens meer last van. Alleen als ik op mijn zij wil slapen, draai ik nog steeds automatisch terug 😂. Ik heb het hardlopen ook weer opgepakt en loop inmiddels weer 10 km, dat had ik 9 weken geleden echt niet kunnen bedenken. Hoe gaat het met jou?

  4. 14 uur geleden, Zoemertje zei:

    @Tas @Ikke2 dat is gewoon pech hebben en ja, ook wel een teleurstelling.

    In bh zie je het minder, maar in mijn blootje wel. En op foto al helemaal.

    Als ik mezelf zie is dat wel confronterend.

    En de borst voelt alsof ik nog kort po ben..alleen zonder de pijn 😅

    Zo zal ik nog 8.5 maand moeten rondlopen 

    Maar goed, er is gelukkig wel iets aan te doen 😌

    Echt balen zeg, ik snap dat het confronterend is, daar ging je niet voor! Gelukkig heb je inderdaad geen pijn en hopelijk kun je het af en toe ook los laten. 8,5 maand duurt nog lang en weer een operatie. Maar goed, als het dan opgelost kan worden....

  5. 22 minuten geleden, Ikke2 zei:

    @Tas dat zij hij tegen mij ook. Ik wil ook shoppen!! Eindelijk Leuke BH’s kunnen kopen na altijd maar die dikke maximizers te dragen. Jij mag dan over 2 weken gewone BH’s aan en dus lekker shoppen toch? 

    @Ikke2, precies, eindelijk normale bh’s! Gewoon kopen wat je mooi vindt en niet alleen alleen maar super push ups. Ik had er online al een aantal laten komen, gewoon om al een beetje een idee te krijgen. Zit nu op een 70 D of E, klinkt toch een stuk leuker dan AA......

  6. 17 minuten geleden, Ikke2 zei:

    @Tas jij was dus ook zo blauw? Dacht dat het aan mij lag Haha. Ik heb donderdag mijn controle bij de assistente en over 5 weken (dus 6 weken po) bij dr Hawinkels. Na de operatie zeiden ze dat ze de hechtingen zouden verwijderen maar geen idee of deze oplosbaar zijn. Jij hoefde die band dus ook maar een week aan? Is veel korter dan de meeste hier toch? Vanaf welke week mocht jij op je zij slapen? Daar kijk ik zo naar uit 😀 ben jij blij met het resultaat raat nu toe? 

    @Ikke2, ik had in het midden gewoon zwarte plekken 😂. Ik had na 2 1/2 week een afspraak bij dr Hawinkels zelf. Hij heeft toen alleen de pleisters er af gehaald, bij mij waren ze dan denk ik oplosbaar. Vanaf dat moment mocht ik op mijn zij slapen, maar dat voelt wel vreemd, ik draai dus ook automatisch terug op mijn rug.  En die band inderdaad maar 1 week. Over 2 weken heb ik de laatste controle.

    Ik ben heel blij. Hij heeft goed werk geleverd vind ik. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.