Jump to content

Tas

Silver Member
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tas

 1. @Bastiane17, hij opereert ook bij Quole in Waalre. Wellicht wordt het daar niet uitgesteld?
 2. @Rkrs, ik heb ze achter de spier. Succes met je zoektocht ๐Ÿ˜
 3. Ik was ook heel benieuwd waarom je voor een andere arts koos, heb net je voorsteltopic even gelezen. Ik ben ook door dr Hawinkels geopereerd en zeer tevreden, heb rond, 375 cc. Niet te groot, passend bij mijn figuur.
 4. Ja, die zijn ook zachter. Ik heb ze nu 11 weken, zijn niet helemaal zacht, maar al zachter dan in het begin en ze bewegen mee (dat vind ik zelf heel prettig)
 5. Hoi @Rkrs, sorry, geen ervaring met motiva, ik heb mentor, maar is het ook niet zo dat je nu ergonomix met rond vergelijkt? Die zijn volgens mij sowieso duurder.
 6. Hoi @Bastiane17, ik ben door Dr Hawinkels geopereerd en erg tevreden. Volgens mij werkt hij alleen met Mentor. Succes volgende week!
 7. Heerlijk hรจ, om weer te kunnen lopen! Heb inmiddels al 2x 10km in 1x kunnen lopen, dus het gaat best snel. Goed van jou dat je ook weer begonnen bent! Dat schuren herken ik niet zo. Wel dacht ik vandaag even de blaadjes van de stoep te vegen en dat voelde niet goed, had het idee dat ik mijn borstspier voelde schuiven, dus dat laat ik nog maar even iemand iemand doen ๐Ÿ˜‚.
 8. Fijn dat alles goed is! Ik merk dat als ik douche, ik nog steeds moet wennen dat ik ze voel als ik mijn haren was ๐Ÿ˜‚. Nooit gehad, maar logisch ook dat je nog moet wennen, ze zitten er nog niet zo lang!
 9. Fijn om te lezen dat het al weer zo veel beter met je gaat @GlitterMermaid
 10. Dat heb ik enorm gemist. Ik ben na de eerste controle begonnen met wandelen, iedere dag 10km. Sinds de laatste controle langzaam opbouwen met muziek, 2 liedjes lopen, 1 wandelen. Vorige week 3 liedjes lopen, eentje wandelen en deze week gewoon geprobeerd en 2x een half uur met 5 minuten pauze. Volgens de pc mag ik alles weer, net alsof ik nooit geopereerd ben, maar precies wat jij zegt, voelt niet altijd comfortabel om op mijn zij te slapen. Ben benieuwd wat hij dinsdag bij jou zegt!
 11. Hahaha, gaaf hรจ! Geen dikke matras bhโ€™s meer, maar gewoon aan kunnen doen wat je zelf mooi vindt. Ben ook zo blij. Ik mag ook alles weer, hij vond dat alles er goed uit zag en ik heb ook nergens meer last van. Alleen als ik op mijn zij wil slapen, draai ik nog steeds automatisch terug ๐Ÿ˜‚. Ik heb het hardlopen ook weer opgepakt en loop inmiddels weer 10 km, dat had ik 9 weken geleden echt niet kunnen bedenken. Hoe gaat het met jou?
 12. Had ik ook, een soort bubbeltjespalstic gevoel ๐Ÿ˜‚. Nu na 6 weken is dat helemaal weg.
 13. Echt balen zeg, ik snap dat het confronterend is, daar ging je niet voor! Gelukkig heb je inderdaad geen pijn en hopelijk kun je het af en toe ook los laten. 8,5 maand duurt nog lang en weer een operatie. Maar goed, als het dan opgelost kan worden....
 14. Oei @Zoemertje, dat klinkt niet goed. Merk je het zelf ook, heb je er last van?
 15. Haha, had ik ook, maar het is me gelukt ๐Ÿ˜‚. Ben ook benieuwd hoe het over een paar weken is, als ze goed zijn ingedaald!
 16. 375 mentor plus rond. Maar aantal cc wil niets zeggen heb ik al gezien. Ik zal je toegang geven tot mijn album, dan zul je zien dat het echt niet zo groot is ๐Ÿ˜‚
 17. @Ikke2, precies, eindelijk normale bhโ€™s! Gewoon kopen wat je mooi vindt en niet alleen alleen maar super push ups. Ik had er online al een aantal laten komen, gewoon om al een beetje een idee te krijgen. Zit nu op een 70 D of E, klinkt toch een stuk leuker dan AA......
 18. @Ikke2, hij zei zelfs dat het wel 1 tot 2 jaar kon duren voordat ze helemaal goed zaten, ik ben benieuwd of er nog veel veranderd. Kan niet wachten om te gaan shoppen!
 19. @Ikke2, ik had in het midden gewoon zwarte plekken ๐Ÿ˜‚. Ik had na 2 1/2 week een afspraak bij dr Hawinkels zelf. Hij heeft toen alleen de pleisters er af gehaald, bij mij waren ze dan denk ik oplosbaar. Vanaf dat moment mocht ik op mijn zij slapen, maar dat voelt wel vreemd, ik draai dus ook automatisch terug op mijn rug. En die band inderdaad maar 1 week. Over 2 weken heb ik de laatste controle. Ik ben heel blij. Hij heeft goed werk geleverd vind ik.
ร—
ร—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.