Ga naar inhoud

Elisabeth37

Leden
  • Aantal items

    290
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elisabeth37

  1. Op 24-6-2020 om 05:08, Nog even wachten zei:

    Zo en nu dus lekker wakker, toch nog van 23.00 tot 4 geslapen,  niet slecht.  Tijd genoeg voor een verslagje te maken. 

     

    23 juni was dan de dag aangebroken dat mijn lichaam weer symmetrisch zou gaan worden en na de infectie mijn linkerprothese weer teruggeplaatst ging worden, nadat ik bijna 3 maanden geleden met spoed ben geopereerd.

    Om half 7 ging ik mijn zus ophalen,  die zou me met mijn auto wegbrengen. Ik was even vergeten dat dat een slak is met autorijden,  maar goed we waren alsnog ruim op tijd om me om 7 uur te melden. Voor mij de 3e operatie in 4 maanden, maar wel voor de afwisseling op een nieuwe operatiefaciliteit van Blooming in medisch kliniek Velsen. Zwangerschapskussen om mijn nek, rolkoffer achter mij aan en aanbellen. De verpleegster moest even 3 keer kijken welke bodybuilder er voor haar neus stond, karma is a bitch, waarover later meer. 

    Nadat mijn schoenen waren ontsmet,  ik een mondkapje op kreeg en handschoenen aan liepen we door naar de kamer.  Een hele luxe kamer in een mooi design en een echt hotelgevoel en design badkamer (waar je al niet bij van kan worden). Na het checken van de gegevens, mocht ik me omkleden en paracetamol nemen. Volgens mij ging ik om 7.15 naar de voorbereiding/recovery. Onderweg nog even snel de arts gezien die vroeg of ik er klaar voor was. Daar op de recovery aangekomen was Tanja de reddende engel,  wat een fijne dame zo rustig en gemaakt om voor mensen te zorgen en op hun gemak te stellen.  Ze hadden doorgekregen na mijn 2e operatie dat ik moeilijk wakker werd uit de narcose, dus fijn dat ze daar rekening mee hielden. Dr vd Pot kwam al snel nog even kletsen en een mooie tekening maken.  Hij was ook erg blij met de ontwikkeling rechts en was blij dat ik de rust had bewaard om de 3 maanden door te komen en was blij dat hij nog voor zijn sabatical me kon opereren (anders ik wel). Het infuus werd daarna aangelegd en overige voorbereidingen werden getroffen en ik werd denk ik rond 8.45 naar de operatiekamer gebracht. Daar ging het ook vlotjes en voor ik het wist werd ik iets verward wakker.  Volgens mij was het toen 9 uur en zeiden ze dat ik 8.45 uit de ok kwam. Ik was al snel wel aanspreekbaar met veel wegzakken tussendoor. Lekker wat water gedronken en ook een perenijsje. Rond 10 uur ging het al stukken beter en zou ik als ze de dame van 11 uur kwamen brengen rond 10.30 uur naar de kamer worden teruggebracht. Helaas was dat niet @pambbg, maar iemand anders. 

    Op de kamer nog even lekker alleen bijkomen. Veel wegzakken,  maar dat mag ook he. Al redelijk snel zelf kunnen plassen. Ook de boob gezirn. Het verschil is nu nog heel erg groot,  rechts mooi uitgezakt en links straks in de verpakking en nog erg rond. Maar ik weet ook dat dat met 2 weekjes al grotendeels is bij getrokken en in bh zie je nu toch ook al niet echt. 

     

    En iets over 12 werd mijn kamergenote binnengereden. Die had een borstlift gehad en ook 550cc geplaatst gekregen. Maar terugkomend op de karma, wat dachten ze zullen we de meest ronde dame bij de meest fitte leggen? Mijn kamergenote heeft een buik als een plank en is personal trainster.  Mooie stimulans om verder te gaan met goed eten waar ik weer goed mee bezig was.  Na het herstel toch ook maar gaan sporten. 

     

    De dag verder goed doorgekomen, heel weinig pijn ook gelukkig,  veel gedoezeld. Rond 5 kwam dr vd Pot nog even (snel) langs.  Vooralsnog geen band en geen beugelbh constructie om geen onnodige druk op de wond te geven. Daarna werd de bestelling voor het avondeten opgenomen. Helaas was de lasagne niet zo lekker als hij eruit zag, maar toch genoeg gegeten om geen rammelend buikje te krijgen. 

    Rond half 11 gaan slapen en met een paar keer wakker worden tussendoor tot 4 uur, stukken beter dan de vorige 2 keren. Door mijn zwangerschapskussen echt goed kunnen liggen in bed,  erg fijn. 

     

    20200623_151009.jpg

    Nice cleavage 😍

     

    hoop dat het goed met je gaat 🙏🏼

  2. Hi Daantje! Wat leuk en super spannend!


    Ik ben ietsje langer dan jou, 1.73 en weeg 65 kg. Ik kom van een lege C. En ik heb 12 dagen geleden de mentor moderate plus xtra in 405 en 440 cc gekregen (ivm verschil in grootte), dual plane geplaatst. Ik twijfelde ook en ben dus uiteindelijk voor de grootste gegaan. Het oogt bij mij helemaal niet heel groot. Als je wilt kan ik je toevoegen aan mijn album. Let wel, ik heb ook een tepelhofverkleining gehad, dus deze zien er een beetje gek uit nog.

     

    welk soort protheses gaat de chirurg plaatsen? En worden deze ook dual plane geplaatst?

    • Like 2
  3. 7 uur geleden, Juni zei:

    Hoi ja heel maf. Sommige stukjes voelde ik alleen doorf de trilling😋. Zo leuk om te kunnen zeggen dan mn boobies door trillen. Andere stukken voelde ik wel en was ik bang dat mn hechting of tepel meekwam🤭. Volgende week mogen ze er helemaal af. Nu heeft ze ter ondersteuning nog wat geplakt.

    Slapen op mijn rug is geen probleem. Helaas kon ik, door mijn ziekte, al een klein jaartje moeilijk tot niet op mn zij of rug slapen. Dus ben mn rug al gewend. Lijkt me lastig als je inderdaad anders gewend bent. Helemaal op je buik. Soms neem ik van die melatonine tabletjes vd kruitvat als ik vermoed moeilijk in slaap te komen. Zal wel raar gevoel zijn als je uiteindelijk weer op je buik mag😉 .

     

    Hoe gaat het met jou? 


    klinkt goed allemaal! En zo zijn we alweer 9 dagen verder, gaat snel hè!! 
     

    met mij gaat t wel goed. Alleen die borstband dag en nacht dragen vind ik niet zo fijn. Was net een beetje pijnvrij. Dat ding drukt de implantaten omlaag. Maar goed, wie mooi wilt zijn....

     

    heb vanacht echt heerlijk geslapen ondanks dat t op m’n rug was  🥳

  4. 6 uur geleden, Juni zei:

    Vandaag voor controle geweest. Wat een maf gevoel het verwijderen van de pleisters. Omdat niet alles even gevoelig is heel raar. Hechtingen zien er keurig uit. Geen irritaties of iets. Na het kijken weer netjes afgeplakt.

    En ik zie dat je nu ook langzaam wat boller beginnen te worden aan de onderkant. Zo benieuwd hoe het er over een maand of 3 uitziet. Volgende week mag k de pleisters verwijderen en als ik last krijg van lange hechtingen deze afknippen. Recept voor siliconenpleisters meegekregen en nog n tube litteken creme.

    Maak later deze week nog wel even een foto.


    gek gevoel hè dat verwijderen! Hoe is t nu met je? En hoe gaat t slapen bij jou? 
    ik kan echt niet wennen aan het rug slapen dus heb gebroken nachten.. Ben een buikslaper

  5. 3 uur geleden, Fje1981 zei:

    Mijn hemel wat een stress moment moet dat geweest zijn. Gelukkig vals alarm 🙏🏽☺️


    @Fje1981 ja pfff! Opluchting hoor 😅

     

     

    2 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Pfff hadden ze dat niet even kunnen melden,alle stress voor niets. Maar belangrijkste is dat het er goed uit ziet

     

    @Nog even wachten ja dat dacht ik dus ook meteen. Het ziet er indd goed uit zei de verpleging. Ik vind het er nog steeds heel raar uitzien die horrornipples , durf er ook niet echt meer naar te kijken 🙈 zal blij zijn als we 3 maanden verder zijn haha 😂 

  6. 1 minuut geleden, Nog even wachten zei:

    nou die lijken met het spannendst ook. Hoe ziet het eruit?


    @Nog even wachten nou.... aan één kant kwam er een heel stuk hechting mee, zo’n 4 cm 🥴 heb er een foto van gemaakt en afgeknipt. 
    ik vind de ene tepel mooier dan de ander.. de rechter vind ik echt slordig eruitzien. Zal ik je een pb sturen met een foto van beide zodat je het verschil ziet?

  7. 1 minuut geleden, Special-Me zei:

    De vorige keer deed ik strip boor strip met een paar minuten pauze. 
     

    Achteraf dacht ik: Ohhhh trutje, waarom ben je zo’n watje. Eigenlijk was het peanuts. 
     

    Desnoods het begin en einde aanstippen met water op een doekje of wattenstaafje dat je meer grip hebt. Ik deed het heel voorzichtig met een pincet. 


    @Special-Me Oké ik ben ongeduldig en kan niet wachten. Ga het toch zelf ook weer proberen... be right back 🤓

  8. @Nog even wachten ik ben 20 min geleden begonnen....... ben precies 2 cm verder 😂

    Ik wacht wel tot Niels weer thuis is (naar de bouwmarkt) want dit schiet niet op! 
    vwb de pijn, ben op je advies toch maar weer begonnen met pcm.

     

    @Jessss @Special-Me hahaha oké dus van boven naar beneden. Ik heb net gebeld, moet ze even vochtig maken. Net gedaan, nu wachten tot manlief weer thuis is want deze broekeboutert durft niet.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.