Silleh

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Silleh

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,003 profile views
 1. @Lorah Mooi dat het goed gaat, jammer van de val partij ! Raar dat je mijn foto's niet ziet ? zie je ze niet in mijn profiel ? Hier gaat alles goed - herstel gaat steeds beter en littekens helen erg goed. Afgelopen weekend weer wat BH setjes gescoord - heerlijk zeg, wat zit het allemaal goed. Extra fotos nog geen tijd gehad om erop te zetten, komt deze week !!
 2. @Lorah Hoe gaat het nu ? Ik heb vorige week al 2 BH's gescoord Livera eigen merk op een 75E en een Saph op 75D. Fotos plaats ik van het weekend.
 3. Hey @Lorah! Ja heerlijke kerst - voel me helemaal prima ! Ja die band is vreselijk, ben blij dat ie niet meer hoeft Ja, alles trekt wel gelijk, geef het de tijd. Ik heb geen last van opgezwollen buik maar ik lees dat er meerdere last van krijgen. Slik je genoeg Vitamine C ? Ik had een 36C gekregen - Denk Amerikaanse maat wat uitkomt op een D en deze is dan goed gevuld Ook ik heb wel last van striemen hoor, daar bij het litteken. Naja, met een 2 weken lekker wat nieuws shoppen Ook heb ik weinig mensen verteld wat er gebeurt is - en veel zien het niet eens Als het goed is is dit een directe link naar mijn fotos, altijd even lastig op te zoeken; http://www.borstenforum.com/profile/15402-silleh/?do=content&type=gallery_image&change_section=1 Zijn gewoon openbaar. Hoop dat je ook een leuke avond hebt gehad !
 4. Aanstaande donderdag 6 weken PO alweer - foto update in Album gemaakt.
 5. Ok, vraag maar even na- ben ook wel benieuwd Fijne dagen ! Zal met een paar dagen fotos plaatsen
 6. @Lorah - Goede maartregelen die wij ook hebben getroffen - en dat werkt prima. En mocht je je nu al zo beter voelen, dan gaat dat de goeie kant op - ik had na een paar dagen ook weinig tot geen last. Ik ben ook bij Bergman geopereerd en kreeg toch echt een borst band. Ik heb dan wel 385 high profile, ronde prothese - wellicht bij jou iets andere situatie. Zij slapen kan ik pas sinds een aantal dagen dat het comfortabel is Leuk ! lekker shoppen en zoveel keus ! Lekker genieten
 7. Wat leuk te horen, en gefeliciteerd met de boobies Geen idee wat mijn borstbreedte was - tevens weet ik ook mn vorige bh maat niet, wilde het niet meer weten Nu in ieder geval 80D dat ik pas - in januari gaan we shoppen en goed opmeten, maat zegt mij eigenlijk nu niet zo veel meer - het is nu lekker goed gevuld, haha Heel tevreden - ik zal deze dagen nog een foto maken met hoe het nu is - en een bh shot van hoe het er allemaal uitziet. Ik heb heel weinig pijn gehad - echt geluk - met week 4 hoefde ik zelfs de borstband niet meer om en ook slapen met bh hoeft niet meer (ik ben as donderdag 5 weken PO). Qua tillen is wel een dingetje hoor, onderschat dat niet ! We hebben een zoon van bijna 3 en bijna 1 - die van bijna 1 kon ik echt voor een tijd (zeker 4 weken) niet gaan tillen ! Nu doe ik dat wel, en soms doet dat nog een klein beetje pijn - dus wees gewaarschuwd !
 8. Dankje - ok, nergens dus om zorgen over te maken - als het goed is in januari controle, dan zal ik het nogmaals even zeggen.
 9. Inmiddels al ruim over de 4 weken PO - herstel gaat goed. Echter had ik nog wel een vraag - de prothese voelen nog best hard aan - is dit normaal ? Ik zal deze week nieuwe fotos plaatsen van het herstel.
 10. Heey - Hier zelfde situatie gehad - 80D en leeg na zwangerschappen en dieet - ik heb 385 High Profile (ronde) laten plaatsen achter de spier - zie album voor fotos - 385 is echt niet te groot en zeker niet te klein. We hebben stiekem al wat gepast en het is nu een goeie volle D en zal waarschijnlijk E worden.
 11. Hey ! Check mijn album.. Ik heb 385 High Profile laten plaatsen achter de spier - zijn zeker niet te groot ! Gewoon mooi gevuld en na alle zwellingen gaan er natuurlijk uitzien. Heb je geen pas sessies gedaan dan ?
 12. Jammer dat Lorah niet meer actief is. Ik ben uiteindelijk met een 385cc HP op een volle D uitgekomen. Zeer tevreden.