Ga naar inhoud

MMelody

Leden
  • Aantal items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MMelody

  1. Hii! Na de operatie veranderen de borsten nog erg veel, dus de bolling zou nog een klein beetje kunnen gaan vormen. Zelf heb ik 335cc full (vergelijkbaar met high profile) en het verschil is duidelijk te zien. Geef maar een seintje als je in mijn album wilt kijken. Mijn borsten zijn inmiddels redelijk gezakt en staan ook niet heel dicht op elkaar. 

     

    Wel is het echt zo dat jouw neppe borsten eigenlijk grotere versies van jouw eigen borsten worden. Dus tenzij er allerlei reconstructies zijn uitgevoerd (ligt, interne bh etc), zal er nu niet ineens een duidelijke bolling in het midden zijn wanneer je dit voor de operatie ook niet had. 

     

    Ik zou er gewoon je voordeel mee doen 😊 het ziet er super natuurlijk uit. Mocht je een keertje een feestje hebben en een meer zichtbaar decolleté willen, kun je altijd nog een push up bh aan doen (ja, ik dacht eerst ook dat ik van de Push up bh's af was na de vergroting 🤣

     

  2. 7 minuten geleden, newboob zei:

    Nou het zit erop hoor, ik heb mijn borsten!

    Ben er heel blij mee, wel erg veel steken en drukkend gevoel. En daarbij ben ik nog heel erg wazig van de narcose, beetje slaapdronken gevoel. Nu thuis een beetje bijkomen en hopen dat de pijn vannacht te doen is

    Gefeliciteerd met jouw nieuwe boobs :43:

     

    Dat gevoel van de narcose is inderdaad herkenbaar haha, lekker uitrusten. Heel veel succes met jouw herstel!

  3.  

    Op 7-10-2020 om 22:24, Lilve zei:

    Hallo Ladies, Misschien past het niet helemaal in dit topic, maar vond het super interessant om te lezen!! Ik heb volgende week mijn borstvergroting, krijg ze voor de spier. Ik doe 5x per week aan crossfit en als ik de reacties lees, denk ik dat ik heel blij ben dat ze voor de spier geplaatst kunnen worden?? Iemand daar een mening of ervaring over? Het had me uiteindelijk niet uitgemaakt, had het alsnog laten doen, ook al hadden ze niet voor de borstspier geplaatst kunnen worden. Maar als ik dit lees ben ik stiekem heel blij. Ik ga zeker 6 weken echt niks doen en daarna heel rustig opbouwen tot 3 maanden en vanaf daar pas evt weer iets met m’n borstspier. 
     

    Ik hoor graag hoe jullie erover denken!

     

    groetjes 

     

    Hoi hoi! Ik heb dus alleen mijn verdere ervaring met dual plane, maar ik dacht toch dat het misschien een toevoeging zou zijn om de adviezen van de afgelopen controle te beschrijven:

    Ik ben (inmiddels alweer 2 weken geleden) op controle geweest. Mijn operatie was 20 juli, dus ik was toen iets langer dan 2 maanden po. Dr van Selms vertelde mij dat het verder geen probleem zou zijn om mijn borsten te trainen, het uit elkaar bewegen blijft wel altijd. Iedere chirurg adviseert dus inderdaad weer anders qua trainen. Toch ben ik er voor nu mee gestopt om push ups en andere oefeningen waarbij ik mijn borstspier belast te doen. Het voelt nog heel vreemd aan en ik ben inderdaad bang dat dit niet weg gaat. In mijn nieuwe schema ga ik mijn borst wel weer licht mee pakken en rustig wennen aan het ''andere'' gevoel. 

  4. Op 14-9-2020 om 17:57, best_boobie zei:

    Hoi hoi

    Wees voorzichtig (ik val maar meteen ff met de deur in huis) met meteen volledig je borstspieren belasten! Je hebt 6 weken rust gehad, als het goed is, en je kunt je spieren niet zomaar ff weer volle bak gaan trainen helaas. Je zult dit langzaam  moeten opbouwen. Het belangrijkste is echter om even na te vragen of je uberhaupt je borstspieren al mag trainen.. Er zijn meiden die dit pas na 3 maanden mogen beginnen op te bouwen.. Vraag dus eerst na, voor je weer begint!

    Tips voor wat betreft minder belastende oefeningen, zou ik zo 123 even niet weten. Als je met apparatuur in de sportschool werkt, zou ik sowieso veel lichter trainen dan voorheen, om je lichaam de tijd te geven volledig te herstellen en te herpakken. 

    @Aardbeitje jij traint onder begeleiding en voor een wedstrijd.. Heb jij enig idee? Hoe gaat dat bij jou?

    xx BB

    Bedankt voor de info! Ik moet misschien inderdaad nóg lichter beginnen dan. Ik zal de borst trainen nu nog even vermijden en het op de controle extra navragen. 

     

    Op 14-9-2020 om 18:27, LettyBoob zei:

    Hoi @Mmelody, ik kan je vast vertellen dat het uit elkaar gaan bij het aanspannen nooit zal veranderen. Ik heb altijd vrij veel gesport en aan krachttraining gedaan en het stoorde me altijd wel. Helaas is dit nou eenmaal zo als ze achter de borstspier zitten of dual plane ze naar buiten gedrukt worden.

    Je hoeft niet bang te zijn dat ze niet meer naar het midden gaan hoor,  zodra je ontspant komen ze weer netjes terug :)

     

    En zoals BB net al zei, wees voorzichtig en bouw het langzaam op. Misschien nog maar even wachten met de borstspieren trainen. 

    Oeh dat is wel even een nadeel dan aan dual plane. Ik had waarschijnlijk niet genoeg gehad van mezelf, maar ik hoop stiekem wel dat bij een toekomstige wissel voor de spier mogelijk is. Niet dat ik nu echt al aan wissels denk, ben er verder super tevreden mee hoor haha 😅 In ieder geval fijn om te horen dat het "normaal" is! 

     

    Op 14-9-2020 om 19:19, Aardbeitje zei:

    Klopt @best_boobie

     

     

    Ik ga de vragen beantwoorden want zo te lezen beschik jij over de verkeerde informatie wat tevens zeer belangrijke informatie is !

     

    Zoals @best_boobie al hierboven zei word het aanbevolen om pas na 3 maanden stap voor stap het op te pakken zeker bij Dual plane en bij ( borstlift, borstverkleining ) en achter de spier.

    Nu kun je heel rustig aan gerust na 6 weken benen trainen met de nadruk rustig, dit heb ik na 6 weken gemogen alleen met goedkeuring van Dr.Nio resterende echt pas na drie maanden en als alleen op advies van jou chirurg !

     

    • betreft een goede sport-bh voor het niet uit elkaar bewegen is een fabel, daar helpt niks tegen dit gebeurd eenmaal zowel nu als later mits jij jou borstspier blijft trainen
    • idem dito hardlopen wacht daar 6 maanden mee hierdoor kunnen ze te te ver doorzakken

    het beste advies is om jou borstspier NIET meer te trainen ( ja dit is mogelijk ) door het trainen van jou borstspieren duw jij ze uit elkaar waardoor ze verder uit elkaar kunnen gaan staan.

    En ja dit is tijdelijk...

    Ik zelf train 5x per week ( bodybuilding ) met coach en loop competities, mijn borstspier niet meer trainen is dan ook helemaal geen probleem !
     
    Overhaast het niet en neem alle tijd voor jou herstel, hoe erg jij het sporten ook mist !

    Ik zelf vond het ook heel zwaar en het viel zelfs in mijn (cut) periode waardoor ik ivm herstel mijn (cut) periode moest onderbreken en gewoon moest eten, waarbij weer een hoger vet %, etc, etc.
    Maar dat was het allemaal waard een goed herstel is het halve werk.

    En nu nog voel ik bij bepaalde oefeningen wel wat zoals bij de dips en stop dan ook als het pijn begint te doen, luisteren naar je lichaam !

     

    Succes en nog een goed herstel
     

    Bedankt voor je uitgebreide reactie 😊

    Mij is niks verteld over die 3 maanden, terwijl ik wel had gezegd dat ik aan krachttraining deed. Zo zie je maar dat elke arts weer anders is. Ik ga in ieder geval die 3 maanden niet de borst trainen dan inderdaad. Gelukkig loop ik niet hard, dus dat scheelt weer 😅

     

    Goed om te weten dat het dus ook goed te doen is om mijn trainingen voort te zetten zonder oefeningen voor de borst. Ik was bang dat mijn kracht dan niet meer in verhouding zou zijn, maar als ik dat zo lees valt het dus wel mee 😊

     

     

  5. Hallo meiden! 

     

    Ik ben nu 8 weken po en dus sinds 2 weekjes weer begonnen met krachttraining. Ik keek hier erg naar uit en het gaat best goed. 

     

    Helaas merk ik wel dat het voor mij écht anders is na een dual plane borstvergroting. Bij het aanspannen bewegen ze erg naar buiten toe, dus dat ziet er een beetje gek uit. Een sport bh helpt wel enigzins, maar ik blijft toch bang dat ze straks niet meer goed terug naar het midden gaan ofzo 😅

     

    Verder voelen bepaalde oefeningen nog heel raar. Van push ups en chest presses is dit best logisch, maar ik heb het ook met sommige oefeningen voor mijn rug. 

     

    Hebben jullie misschien tips voor mij over :

    - goede sport bh's om het uit elkaar bewegen van de prothese te voorkomen

    - oefeningen voor de borst die misschien minder belastend zijn voor de prothese 

    - of dit tijdelijk is. Zijn er meerdere meiden die hetzelfde probleem hadden, maar waarbij dit weg is gegaan? 

     

    Ik heb 29 september een controle, dus ik zal dan zelf ook het een en ander navragen. Alvast bedankt voor jullie hulp in ieder geval 😊😊

  6. 18 uur geleden, Mmmmi zei:

    @MMelody ik heb net bij hunkemoller deze gehaald

    https://www.hunkemoller.nl/voorgevormde-bh-zonder-beugel-rose-paars-168686.html?gclid=Cj0KCQjwhIP6BRCMARIsALu9Lfk6iYp-ZhdKvclUzFGxzixGjnA12csPFaMF9Z4CoxWzPPFtrcxs5a4aAphFEALw_wcB

     

    Zit echt heerlijk en staat leuk ook 😍 bij livera hebben ze ook fijne bhs zonder beugels en bij hunkemöller ook nog wel meer!

    Ohh die is ook leuk 🤩 Misschien toch ook maar eventjes 1 daarzo halen dan. 

     

    2 uur geleden, Petra84 zei:

    @MMelody heb even je verslag en reacties gelezen wat fijn dat het goed is gegaan en gefeliciteerd met je nieuwe boobs en wat is je litteken mooi zeg!

     

    Het huilen uit de narcose of d day zou ik wss ook hebben haha ik huilde op de terug weg al na het consult 😊 eindelijk krijg ik boobies en een droom die toch uit gaat komen en toen huilde ik al een aantal keer dus ben benieuwd over 12 dagen 

     

    Heb er veel zin in maar moet eerlijk bekennen nu ook wel schrik te krijgen hoor 😅

     

    Dankjewel 😘 

     

    Haha jaa ik was even erg emotioneel die dag. Maar wel op een positieve manier, ik was gewoon gelukkig en een beetje moe 😂 Ik heb ook nog een tijdje een opgeblazen buik gehad van de narcose, dat is ook op mijn foto's te zien haha. Het duurde best even voor dat weg was. 

     

    Snap wel dat het spannend is voor je. Dat heeft iedereen hier op het forum denk ik wel 🙈 Maar de tijd gaat zooo snel, dus zo ook het herstel. Voor je het weet is het allemaal weer voorbij! Ik zou het ook zeker voor de operatie aangeven als je het heel spannend vind, dit heb ik ook gedaan en ze houden er echt rekening mee. 

  7. 2 uur geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Wat zijn ze al mooi aan het indelen, een heel mooi verschil te zien zeg!

     

    Wat je erbij had gezet over je rechter borst. Ik zie wat je bedoelt, maar ik vind het heel minimum aanwezig hoor. Het was mij nooit opgevallen, totdat ik las wat je erbij had gezet en ik er naar ging zoeken 😅

     

    Mooie bh's ook. Vooral die 3e, wauwie! 😍 

     

    Valt de herstel periode je mee of tegen? Had je het uiteindelijk zo verwacht qua pijn en doen? 

    Jaa vooral als ik met de oudere foto's vergelijk zie ik echt verschil 🤩 

     

    Haha jaa het verschil is minimaal, het zal sowieso nog veranderen de komende tijd dus ik maak me er ook niet druk over 😅

     

    De bh's zijn mooi hè 😍 Ik heb de 3e uiteindelijk niet gehaald. Het was push up en ik weet eigenlijk niet of ik dat aan mag. Verder is push up nu ook overbodig haha 😂

     

    De herstelperiode is me alles meegevallen. De dag na de operatie was het ergst, ik was toen sowieso heel onrustig ook. Na 4 dagen begon de pijn al heel erg af te nemen. De pijn had ik denk ik nog erger ingeschat dan het uiteindelijk was, de tijd vliegt ook dus het is zo voorbij. Nu heb ik vrijwel nergens last van behalve dat de littekens af en toe irriteren. 

     

    2 uur geleden, Es1234567 zei:

    Zou ik met je mee mogen kijken? 😊

    Yes ik heb je even toegevoegd 😁

     

    2 uur geleden, Mmmmi zei:

    Ziet er al zo mooi uit. Wat heerlijk he die bh's, ik ben nu ook aan het passen en rond kijken, staat zoveel beter dan die sportbhs. Al vind ik die sportbhs wel een soort veilig gevoel geven, omdat deze het stevigst zitten ofzo. Bij mij zitten littekens ook boven de plooi..

    Dankjewel 😘 Ja ik vind de bh's alleen nog niet zo lekker zitten. Ik ga nog wel even verder zoeken naar een bh zonder beugel, dat vind ik toch fijner. Daar kreeg ik ook dat "fijne" gevoel van een sport bh van. Maar dan moet hij natuurlijk wel stevig zijn. 

     

    Hmm apart dat ze niet in de plooi zitten hè 🤔 Misschien dat dit later mooier valt als we wat verder po zijn. 

  8. @Petra84 @Tas Ik heb jullie toegevoegd 😘

    2 uur geleden, Petra84 zei:

    @MMelody ja als dat mag heel graag 🙂 

    Hoe gaat het nu met je? Veel last gehad? Door wie ben je geholpen?

    Het gaat nu prima 😁 De eerste 4 dagen was de pijn het ergst, maar ik vond het wel goed te doen. Ik ben geholpen door dr Van Selms in Esthetisch Centrum Jan van Goyen. De operatie is inmiddels al een maand geleden, dus ik heb vrijwel nergens last meer van. 

  9. 34 minuten geleden, Raven zei:

    Had vandaag na controle. Alles zag er goed uit en pleisters mochten er af. Wel aangegeven dat rechts zeer deed en ik een hard knoopje voelde. Die zat idd niet helemaal lekker en heeft ze beetje weg geknipt. Op verzoek nog wel even nieuwe wat simpelere pleisters er op gedaan vanwege de draadje die beetje uitstaken. 

    Heb ook nog even foto’s gemaakt vanochtend en toegevoegd aan mijn album. Vind het toch al best een verschil met een week geleden! 

     

    Wat fijn dat alles er goed uitzag! Hopelijk trekt rechts ook snel bij. Zou ik misschien in jouw album mogen kijken? ☺️

  10. Op 17-8-2020 om 11:10, Mmmmi zei:

    @MMelody wat apart van dat spiertje, zou het zeker wel benoemen nog. Wat ziet je litteken er netjes uit! Ik heb 375cc gekregen en kwam van niks. Heb van de week een bh 75D bh gekocht maar is net aan zei de verkoopster dus een E zou ook kunnen.

    Jaaa ik ben ook heel tevreden met hoe het litteken eruit ziet 😁 75D is een mooie maat hoor! Ik ben gisteren ook een beetje gaan passen en bij de hunkemöller lijk ik ook op 75D uit te komen. Bij de h&m zit die wel wat aan de krappe kant. Ik wil verder nog geen dure bhs kopen ivm veranderende vorm nog eventueel. 

     

    Op 17-8-2020 om 14:24, Desert-Rose zei:

    @MMelody

     

    Hoi hoi,

    Dit  is Mondor's Cord, het is een onschuldige kleine aderontsteking, en komt vaker voor na een bv, dit kan geen kwaad, en is meestal binnen 6 weken weg, als je er veel last van hebt, dan kun je er een warm kompres op leggen.

    Je hoeft je echt geen zorgen te maken.

     

    xx

     

     

    Wat is dit forum toch fijn voor zulke dingetjes, heel erg bedankt voor je reactie 🤩 Kon zelf al niet echt vinden wat het was, maar na hierover wat opgezocht te hebben ben ik al veel meer gerustgesteld haha 

     

  11. Ik ben weer terug van een tijdje afwezigheid. Alles gaat goed, maar had met die hitte en een paar dingetjes op de planning even geen energie om hier actief te zijn. De pleistertjes die dr Van Selms er 11/8 op heeft gedaan zijn er inmiddels af. Ik had helaas een allergische reactie (rode uitslag en jeuk) op de kleefstof van de pleisters, maar dit is nu bijna weg. Ik had gemaild en mag er al op smeren, dus dat doe ik nu met bepanthen. Wel lijkt het of er een klein spiertje oid zichtbaar is onder de buitenkant van mijn linkerborst:

    IMG_20200817_082420.thumb.jpg.56c046841fbe0c494354ade5d42349a4.jpg

    Ik voel hem ook echt zitten. Het doet geen pijn, maar het is zeker wel gevoeliger als ik eraan zit. Misschien dat ik hier ook nog even over ga mailen, maar wil niet vervelend overkomen op het team van JvG dus ik wacht het nog even af 😅 

     

    Verder gaat het prima. Ik zal binnenkort nog even goede foto's maken voor mijn album. En foto's in bikini 🤩

     

     

    @quieroboobs @Flowerbloempje7

    Ik ben een aantal keer de zee ingeweest dames, het was heerlijk 😍 ik heb ook 1 keer in een meertje gezwommen maar heel kort, omdat ik niet zeker wist of dit wel mocht. Hij zei best specifiek de zee namelijk... Ik heb niet echt heel actief gezwommen ofzo, meer even afkoelen haha. Het voelt zo vrij om je geen zorgen te maken dat de kipfilets eruit vallen 😂

     

    @Valenti7 dankjewel 😘

     

    @Mmmmi wat een mooi natuurlijk resultaat 😍 hoeveel cc heb jij eigenlijk gekregen? 

     

  12. Kleine update controle 15 dagen po:

    De controle vandaag was eigenlijk heel goed. De wonden zagen er ook heel mooi uit. Ik had het zelf best erg ingeschat, maar ze waren al mooi dicht en bijna niet meer zichtbaar!

     

    Van dr van Selms mag ik zelfs deze warme dagen al een bikini aan en in de zee zwemmen 😍 dit had ik nooit verwacht. Verder moet ik wel nog zoveel mogelijk (24/7) de po bh en borstband aan. Ik mag bijna alles weer, behalve zwaar tillen (logisch 🙃) en sporten etc. Handen mogen boven het hoofd zolang ik dan niet mijn borst te veel belast. Dat was eigenlijk ook waar hij heel duidelijk in was; doe wat goed voelt en belast je borstspier niet. 

  13. 12 uur geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Haha ja het zal wel snel wennen, maar als je ze nu al mooi vind (en dat zijn ze!!) zijn ze straks nog mooier als ze zijn ingedaald ☺ 

     

    Heerlijk dat je gewoon op je zij mag liggen. Nog steeds last van moeheid? En succes met je controle afspraak morgen😁

    Jaa ik kan niet wachten 😍 Moeheid gaat redelijk. Ik merk het wel als ik wat meer heb gedaan, vooral 's avonds. 

  14. 18 uur geleden, Aardbeitje zei:

     

    Luister vooral ook naar jou lichaam, niet te veel doen en zeker zo kort po neem alle rust die jij kan nemen !

    Het is voor een goed doel, mooi stel tits hihi 

    x

    Doe m'n best haha. Dat is het lastige, ik weet dat ik het best zo weinig mogelijk kan doen maar vooral huiselijke taakjes zijn lastig om  te laten liggen. Boodschappen doen laat ik wel nog even, met van die tassen sjouwen kan echt nog niet 😅

     

    15 uur geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Fijn dat het zo goed gaat zeg!! Inderdaad goed naar jezelf luisteren en nog niet teveel willen. En ben je al gewend aan je nieuw spiegelbeeld? 😁

     

    Enig idee hoe die blauwe plekken kunnen komen? 

     

    Hoe gaat het slapen? Ik ben een zij ligger en ik zie mijzelf niet in een andere positie slapen 😂

    Ben er zeker al aan gewend 😍 ik vind ze nu al zelfs te klein stiekem hahahaha oeps. Maar ik vind ze prima bij mijn lichaam passen, dat is het belangrijkste. Ik moet natuurlijk ook wachten tot ze verder zakken om echt het resultaat te beoordelen. 

     

    Die blauwe plekken komen denk ik van het duw en trek werk tijdens de operatie 🙈 ik ga het op mijn controle 4 augustus wel even navragen. 

     

    Het slapen gaat eigenlijk best oké 🤩 van Van Selms mag ik gewoon lekker op mijn zij liggen, zolang ik alles maar goed ondersteun met kussens. Het is eigenlijk best gek, want ik heb normaal wel last van slaapprobleempjes en ik slaap nu eigenlijk juist beter hahahaha 😅 dat komt denk ik ook deels omdat ik gewoon nog moe ben. Wel heb ik 's avonds meer last van pijntjes, vooral in mijn rechterborst. Maar echt veel pijn heb ik gelukkig niet meer. 

  15. 6 uur geleden, Special-Me zei:

    Ik stuur je een bericht. 😉 

    Zou ik ook een berichtje mogen met "advies" 😅😅

    Ben nu 9 dagen po en dit weekend wil ik het eigenlijk wel proberen haha. Ben tot nu toe nog te bang geweest dat ik een verkeerde beweging maakte. Mijn vriend heeft verder ook nog geen aanstalten gemaakt, maar dat komt misschien ook omdat ik hem van te voren al gewaarschuwd had dat het even niet kon haha 😝

  16. 5 uur geleden, Flowerbloempje7 zei:

    Hoe gaat het met je? Heb je nog pijn? 

    Hii! De pijn valt me nu heel erg mee 😁 Moet vooral opletten dat ik nog niet te veel doe, want dan merk ik het wel. Ben wel nog snel moe, maar dit kan ook komen doordat ik nu gewoon weinig doe haha 😅

     

    Over het algemeen gaat het nu dus prima. Even afwachten tot de controle 4 augustus of alles in orde is, maar ik verwacht van wel ☺️ Heb wel blauwe plekken op mijn borsten, maar als ik terug kijk had ik die ook al lichtjes op eerdere foto's. 

  17. 1 uur geleden, Valenti7 zei:

    @MMelody ja klopt! Losse dingen die hoog genoeg zitten 🙈 niet het meest evidente of sexy. Aftellen maar en uitkijken naar de komende weken 🤞🏼leuk dat je je haar kan laten wassen 👻

    Hier tegenover is een kapsalon en ik denk dat ik mijn haar daar eens ga laten wassen over enkele dagen. Met de nieuwe verstrengde maatregelen ivm Corona en kleinere bubbel zie ik gelukkig niet veel mensen 😅 en kan ik redelijk in eigen cocon afzien en herstellen.

    Hopelijk begint bij mij morgen ook de pijn en het beperkt zijn in bewegen af te nemen. 

    Maak er een leuke dag van morgen! 😘

    Ja eigenlijk komt die corona tijd nog nieteens zo slecht uit nu (niet verkeerd bedoeld natuurlijk). Het gaat goed genoeg om de operaties en de zorg door te laten gaan, maar er zijn nog geen festivals om te missen of iets dergelijks haha. 

     

    Bedankt en ik ga er zeker een leuke dag van maken ❤️ Ik hoop inderdaad voor je dat de pijn en alles af gaat nemen, hou me maar op de hoogte!

     

    1 uur terug, Nymeria1 zei:

    Mag ik ook eens meekijken in je album 😍

    Ik heb je toegevoegd 😘

  18. 46 minuten geleden, Nymeria1 zei:

    Herkenbaar wel, week voor m’n operatie was ik zo zenuwachtig dat ik niet op het forum ben geweest en niks meer heb opgezocht 😂
     

    Goed om te horen :-), ja ook weer herkenbaar. Probeer echt rustig aan te doen wel maar ik begin me wel meer te vervelen thuis omdat dit ook mijn zomervakantie is.. 

    Lastig hè dat niks doen 🙄 Zit nu nog een weekje bij mijn moeder thuis, dus ga af en toe een stukje mee met de hond lopen 😍 Durf nog niet zo goed alleen te wandelen, vooral niet met de hond. Hopelijk kan/mag ik na de controle wat meer 😁

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.