Jump to content

Jjjjb

Silver Member
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jjjjb last won the day on August 24

Jjjjb had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Jjjjb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat super super super fijn!!! PS. Neem op tijd je pijnstilling en rust lekker uit! Ben benieuwd naar je updates!
 2. Dankjewel!! Ben er erg blij mee. Ze veranderen wel nog Elke dag. Nee ik heb ze niet gewassen met Scrub. Had wel m'n haren (in)gevlochten, erg makkelijk voor de dagen daarna. Groot vest aan, slippers en geen strakke broek. En gaan hihih.
 3. Jaaaa het is bijna de dag!!! Ik ben al bijna 5 weken en het gaat erg goed ook.
 4. Hoooi, jaaa idd. Super snel gaat het!! Bij mij gaat 't erg goed. Littekens vallen mooi in de plooi en zien er rustig uit. Ik heb geen pijn meer, soms alleen nog 't borrel gevoel. Hoe gaat 't bij jou??
 5. Ja ze zijn idd al aan 't zakken. Maar dat was leek wel van de een op de andere dag En ik zag pas dat 't was gebeurt aan de hand van de foto's hahaha (toch wel handig die foto updates) . En ze zijn idd ook al zacht aan't worden. Wat super superrrr fijn!!! Toch spannend moment als die pleisters eraf gaan. Ik was erg benieuwd naar 't litteken, kon 't met spiegel goed bekijken. Jaaaa ben benieuwd!!
 6. Hiii wat leuk en gefeliciteerd met je nieuwe vriendinnen๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Hoe gaat 't nu met je? Het borrelende gevoel is er nog steeds, niet de hele dag maar echt op momenten. Ik heb wel af en toe nog steken in de Linkerborst, had daarover even gebeld met consulent en zij gaven aan dat je idd na 2 weken nog steeds pijn kan voelen. De herstelperiode is natuurlijk 6 weken. Dus ik hou 't in de gaten, wordt 't erger dan moet ik wel even aan de bel trekken. Ik Voeg je toe.
 7. Ik ben benieuwd. Succes bij de controle morgen! Ik hรฉb vandaag weer wat meer last van m'n linker borst. Is geen pijn, meer een apart gevoel aan de binnenkant borst. En soms ook het borrel gevoel wat met vocht te maken zou hebben. twijfel om de arts te vragen voor controle, en wat ik van dit forum heb geleerd is bij twijfel altijd doen. Aan de buitenkant is namelijk niks te zien. Morgen maar even kijken hoe ik wakker word en anders bellen voor een controle bij de kliniek ๐Ÿ˜Š
 8. Yeaahhhhh wat ontzettend fantastisch om te horen dat 't enkel je wond was!! Wat een opluchting. Ik wens je een heel voorspoedig herstel๐Ÿ™Œ
 9. Oh ja dual plane maakt idd een verschil. Wel heel fijn dat je de dagen doorkomt zonder pijn ๐Ÿค— Ik ga er ook maar proberen wat mee te doen. Jaaaa dat snap ik, las dat je fulltime sportte. Mag je de spieren van bv benen billen ook niet trainen? Ik sportte maar 1x in de week. Alhoewel het met Kids ook een fulltime topsport is hahahaha.
 10. Jeetje, wat een heftig verhaal en wat goed dat je op jezelf hebt vertrouwd.. Geen soortgelijke situatie meegemaakt, maar wil je veel succes, sterkte wensen voor de operatie ๐Ÿคž๐Ÿคž
 11. Gelukkig een heel stuk minder. Af en toe idd bij bepaalde beweging voel ik het even. Doe jij bepaalde oefeningen? Had deze op dit forum gevonden
 12. Hiii, het gaat eigenlijk erg goed. De eerste dagen waren even pittig, maar daarna was t goed te doen. Merk dat zolang je vrij bent, je meer aandacht hebt voor 't herstellen en als je weer gaat werken wordt die focus toch minder. Dus de week is snel gegaan. Ik heb geen pijnstilling meer genomen deze week. Verder hou ik me aan de regels van niet zwaar tillen, sporten, en zware huishoudelijke taken zoals stofzuigen. De rest heb ik wel weer opgepakt zover als dat gaat. Autorijden en fietsen ging ook weer prima. Hoe is 't met jou?
ร—
ร—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.