Jump to content

Fiedewiet

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fiedewiet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het ziet er echt al mooi uit! Merk je dat ze nu ook al een beetje gaan zakken, of zitten ze nog redelijk hoog voor je gevoel? Ik ben benieuwd hoe dat gaat met dual plane, aangezien ik veel berichten lees dat het over het algemeen wat langer duurt voordat ze gezakt zijn!
 2. Thanks! Het ziet er bij jou echt al mooi uit! Tja, ik denk meer de angst voor het onbekende😂 Niet weten hoe je er straks lichamelijk aan toe bent. Maar ik moet het gewoon over me heen laten komen, en inderdaad op de bank ploffen en niks doen. Maar dat neemt niet weg dat ik het wel heel spannend vind haha!
 3. @MiaMaewat fijn om te lezen dat je herstel zo soepel verloopt! Ik ben zelf over 2.5 week aan de beurt, wordt ook dual plane geplaatst, en merk dat ik nu best beetje zenuwachtig begin te worden... voornamelijk voor de herstelperiode daarna 😅 Zou ik met je mee mogen kijken in je album?
 4. Hi @veel zou ik misschien in je album mogen meekijken? Ik lees dat onze voorsituatie redelijk hetzelfde is, mijn operatie is gepland op 3 februari en krijg 305cc dual plane. Ik hoop voor je dat de pijn snel minder wordt!
 5. Hi @[email protected] ik lees dat voor jullie beide de operatie alweer een tijdje geleden is, ik weet niet of jullie je albums nog online hebben staan maar zou ik misschien mogen meekijken? Ik heb zelf geen album dus begrijp het volledig als je dat niet zo prettig vindt, maar ben erg benieuwd naar het verloop van het herstel van een dual plane operatie. Mijn operatie staat over 3,5 week op de planning 🙂
 6. Hi @BonnyBastian! Wat spannend, ben je nerveus? Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn. Zou het leuk vinden om mee te kijken in je album!
 7. Hi allemaal, Na een aantal van jullie topics met veel interesse te hebben gelezen, vond ik het tijd om ook mezelf maar even voorstellen. Op 3 februari staat mijn operatie gepland, ik ga voor 305CC / anatomisch / dual plane en word geopereerd door Dr Bakker in de Boerhaave Kliniek. Ik ben zelf 1.78m en 58kg en heb nu cupmaat 75A. Ik haal ontzettend veel waardevolle info uit jullie topics, en ben benieuwd of er ook dames zijn die een soortgelijke voorsituatie hadden zoals ik nu en wat hun ervaringen zijn. Wat ik voornamelijk lees is dat je veel geduld moet hebben na de oper
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.