Ga naar inhoud

Minci

Leden
  • Aantal items

    148
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Minci

  1. Dag dames , 

     

    voor de gene die het nog lezen . 
     

    Ik had het even nodig om afstand te nemen van alles dat te maken heeft met borsten en etc . 
     

    Waar zal ik beginnen. Zoals jullie weten heeft het niet zo mogen zijn en na 4 operaties en echt op het randje te hebben gelegen toen besloten om ze maar allebei te verwijderen . 
    Wat heb ik de eerste weken toch gehuild ! Er was niks meer over van mijn borsten en zat er echt doorheen . Na 10 dagen begonnen mijn hechtingen te ontsteken en zijn er toen eerder uitgehaald ( weer aan de rechter kant ) ze hadden een stukje open gelaten waar de drain in had gezeten en die zou zelf mooi weer genezen  volgens mijn chirurg . Nu paar maanden later is de wond nog steeds niet dicht, moet wekelijks op controle naar het ziekenhuis en elke dag zelf wond verzorgen . Ik kan het dus nog steeds niet afsluiten .  Als ik het zo weer typ merk ik dat het toch best hoog zit alles er om heen was echt geen pretje , heb maanden niet kunnen werken tot grote ergernis van mijn leidinggevende. 
     

  2. Je moet je ook zeker niet tegen laten houden door mijn verhaal . Er was niemand in het ziekenhuis van de chirurgen die het snapten of konden uitleggen en niemand van hen heeft dit ooit meegemaakt met een hun Patiënten . 
     

    Morgen gaan ze de drain verwijderen dus hopelijk krijg ik dan weer mijn eigen chirurg te spreken.  Ik ben gewoon een grote pech vogel . 
    mijn emoties spelen op dit moment nog een te grote rol en fysiek ben ik er ook niet geweldig aan toe hopelijk gaat het vanaf nu de juiste kant op. 

  3. Zojuist, Special-Me zei:

     


    Oh nee.... 😢😭

    Ik vind dit zo sneu allemaal!

    Hopelijk doet de antibiotica nog wat ie moet doen!  

    Ik kreeg meteen antibiotica voorgeschreven. 3x per dag twee pillen, dus zes pillen per dag... 

    Na vandaag moet ik nog zes dagen antibiotica nemen van de arts. 
     

    Ik duim zo hard voor je dat dit hele verhaal goed mag aflopen! 🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀

     

     

    Welke kuur heb jij gehad . Ik was echt niet blij met het gesprek met die chirurg hij deed zo neerbuigend . 
     

    Ik heb augmentin en moet 3 x daags 1 tablet voor 5 dagen maar . Vorige keer had ik iets sterkers volgens mij . 
     

    maar sorry heb denk ik iets gemist heb jij ook een ontsteking en hoe gaat het met je ? 

  4. Dag dames , 

     

    HELP . 
    Gisterenavond kreeg ik pijn in mijn borst hele erge pijn alsof die super zwaar is en er elk moment af kon vallen. 
    begon met koude rillingen duurde even tot ik het warm kreeg maar pijn bleef niet te doen. Na een oxycodon ben in slaap gevallen, om 05.00 ben ik wakker geworden om naar de wc te gaan en ik zakte gewoon in begon overmatig te zweten en moest overgeven en de pijn werd alleen erger . 
     

    ik ben nu echt ten einde raad en zo bang voor herhaling . Maandag staat mijn afspraak maar twijfel of ik moet bellen naar het spoed nummer maja wat kunnen ze nu voor me doen ? 

  5. Dag dames , 

     

    nou mijn boob zit er weer in maar Pff wat een pijn. Het is natuurlijk de 3e keer dag ze op dezelfde plek snijden dus ja dat voel je wel mijn litteken trekt echt heel erg. De pijn is ook best heftig de vorige keer voelde ik niks dus hopelijk zakt het snel weg want kan me geen houding vinden . 
     

    nu hopen op een goed herstel ! 
    heb geen zin om een heel verslag te typen het liep allemaal weer uit heb een super dikke hand omdat het infuus verkeerd is geprikt maar goed de boob zit er in .’

  6. Op 17-5-2020 om 21:57, bent001 zei:

    Ohh spannend hoop dat je eerder terecht kan! Zou fijn zijn voor je vakantie! Zo niet plannen we als ik ook moet gewoon samen 😉

    @Mincilees dat jouw datum ook naar voor is geschoven, moes al aan je denken hij stond voor 3 mei toch? 

    @bent001 klopt , ik zou eigenlijk 11 mei geopereerd worden maar wegens Corona en omdat ik word gezien als “risico” patiënt wilden ze me niet opereren in de maand mei . Ik baalde heel erg maar snap de keus ook wel . Nu word ik eerst 5 juni getest op Corona en 8 juni staat de operatie gepland heb verder geen klachten dus hoop gewoon geopereerd te kunnen worden . 

  7. 1 uur terug, Nog even wachten zei:

    Ik wil alleen tussen 22 juni en 3 juli geopereerd worden. 30 juni zou precies 3 maanden zijn. En we gaan 1 augustus op vakantie. Dus krap, maar ik hoop/verwacht wel het eea met rechts te doen. 

    Anders wordt het na 16 augustus

    Oké nou eigenlijk wel kunnen er van uit gaan natuurlijk dat het nu allemaal goed verloopt ga inkeek van uit voor ons beide ! Heel benieuwd naar hun antwoord !

  8. Dag dames , 

     

    as maandag zou de operatie plaats vinden en ik was er echt helemaal klaar voor . Vond het wel spannender dan voorheen maar nu weet ik natuurlijk wat me te wachten staat en dat het “mis” kan gaan. 
     

    helaas kreeg ik paar dagen geleden een telefoontje met de mededeling dat ze mijn operatie moeten verplaatsen naar 8 juni . Ze mogen namelijk pas vanaf 19 mei weer opereren en er is 8 juni pas weer plek . Ik moet dus weer een maand wachten ik begrijp het aan één kant maar baal wel ik had me er zo op ingesteld . 
    Maar goed ik kan er niks aan doen en zal nog 4 weken moeten wachten. 

  9. 4 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Zeker! Ik heb je toegevoegd.  Al iets gehoord over jouw datum?

    Dank je , vind dag je borst er netjes uit ziet hopelijk heelt het vanbinnen ook mooi. 
     

    Ik ga er van uit dat hij 11 mei door gaat heb niks gehoord dat het niet zou kunnen. Ik krijg pas 2 dagen van te voren de tijd . 
     

    het enige is dat mijn leidinggevende moeilijk doet . De scholen openen 11 mei en ik werk in het onderwijs maar ze wist dag dit al stond 11mei nog voor de Corona crisis . Nu wil ze met de arbo arts bellen dus ik wacht het telefoontje af . 

  10. Op 22-4-2020 om 10:35, Nog even wachten zei:

    Wow dames ik ben zo blij met mijn rechterborst. Ik keek gister in de spiegel en zag gewoon dat hij een stuk ronder en er nog meer bolling in de onderpool te zien was. Ik heb een foto in mijn album geplaats met het verschil tussen week 6 en week 7

    Goed om de horen , zou ik in je album mogen kijken ? 

  11. @Nog even wachten Ah kijk jij hebt een drain gehad , hier niet de  borst is gespoeld en daarna helemaal gehecht. 

     

    en zoals de andere dames zeggen ga jij er super goed mee om en sta je sterk in je schoenen af en toe een slecht dagje mag zeker en moet ook . 
     

    Toen ik te horen kreeg dat die er uit moest was ik echt een wrak tot een week na het verwijderen daarna heb ik mezelf eens een schop onder mijn kont gegeven en ben ik het gaan accepteren . Wel komt de nieuwe datum nu dichterbij en ben ik veel zenuwachtiger dan de eerste keer omdat ik nu weet wat me te wachten staat natuurlijk. 

  12. Ik heb je andere topic ook even helemaal doorgenomen na dat ik je berichtje heb gehad . En zoals je zegt hebben we gewoon pech gehad maar vind het super knal hoe jij er mee omgaat . Ik had het er best moeilijk mee . En de arts heeft super snel gehandeld bij je , ik heb sinds eerste week met koorts gelopen en werd maar naar huis gestuurd .

     

    hebben ze tegen jou gezegd hoe lang je moet wachten voordat ze weer een prothese kunnen plaatsen ? 

  13. Hee hee , 

     

    Arts heeft mijn borst bekeken en ze ziet geen gekke dingen , moet zeggen dat ik wel voel dat het Minder pijn doet en de kuur zijn werkt doet. Het is wel zo dat er dus een ontsteking gaande was . Ze hoopt dat dit eenmalig was en het hier ophoud en ik 11 mei rechts de nieuwe prothese kan laten plaatsen . Mocht het zo zijn dat ik weer een ontsteking krijg en er een kuur nodig is lijkt het haar slim om de prothese te laten verwijderen . Ik hoop natuurlijk niet dat het zo ver komt en hoop dat het vanaf nu goed gaat .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.