Ga naar inhoud

Littlegirllinda89

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Littlegirllinda89

  1. @Robijntje02 hoi! Ik ben 10 januari geopereerd, en indd door dr vdw. En ben tot nu toe al heel blij met het resultaat!  En je ziet ze eigenlijk gewoon wel per dag veranderen.. nu dik 16 dagen po dus als het goed is moeten ze alleen nog maar mooier worden ??  oké je bent een buikslaper.. dat mocht volgens mijn pc de eerste 6 weken niet.. maar elke pc adviseert weer anders. 
     

    wanneer ben jij geopereerd..? En tevreden met het resultaat..? 

  2. @Robijntje02 hoi hoi,

     

    Zie je berichtje nu pas.. dus excuses voor de late reactie ? klopt ik heb ze inderdaad voor de spier geplaatst gekregen, mij is geadviseerd om sowieso de eerste week iets hoger en op je rug te gaan slapen, daarna mag je als het lukt wel weer op je zij, alleen als ik heel

    eerlijk ben vind ik dat nog niet prettig voelen, dus lig een beetje half om half Haha 

     

    nee ik heb geen album, ivm een herkenbare tatoeage en mijn werk durf ik het niet aan. 

  3. @Ld1234 ja zo dacht ik er net zo over hoor! En heb tot nu toe nog geen moment spijt gehad ? nee ik ga geen album aanmaken, omdat ik nogal een bijzondere en best herkenbare tatoeage boven op m’n borst heb, vind ik het te riskant om het hier op te zetten. Ik werk namelijk in de zorg.. en het is natuurlijk wel echt iets privé. Ik vind het natuurlijk wel jammer voor jullie, want ik vond het ook echt prettig om voorbeelden te zien. Miss dat ik wat plaats met dat het wel bedekt  is, maar daar ga ik nog eventjes over nadenken ?? van jou zijn trouwens heel mooi geworden! 

  4. @AnitaSR dat klopt hoor, dat is bij mij ook zo... ze staan nog vooruit te pronken, ? ? maar moet wel zeggen dat het elke dag wat beter wordt, en moet ook zeggen dat zoals ze nu zijn, ik ze ook best mooi vind.  Maar wat jij zegt dat schuren dat had ik de eerste paar dagen ook.. echt een heel vreemd irritant gevoel, en had ook wat last van stuwing ofzo, maar dat is gelukkig al een stuk beter geworden. Koelen helpt wel een beetje daarvoor. Al met al heeft het gewoon tijd nodig, en zoals het nu gaat valt het me echt 100% mee.. moet mezelf wel echt erop wijzen dat ik niet al teveel ga doen, want dat kan het uiteindelijke resultaat beïnvloeden en dat zou natuurlijk jammer zijn! 

    ik heb de controle door m’n eigen huisarts laten doen in overleg met de kliniek uiteraard, omdat het voor mij wel dik 2 uur rijden is vond ik het een beetje onzin om daarvoor helemaal terug te gaan. 
     Heb de pleister er zelf afgehaald en het zag er echt keurig uit.. alleen doordat de pleisters eraf zijn en de bh best wel strak zit en soms wat schuurt lijkt het nu wat vuriger, maar dat hou ik natuurlijk goed in de gaten. Dus opzich denk ik dat het niet verkeerd is als de pleisters iets langer blijven zitten.. ( een leer voor de volgende keer ?

     

    ik heb inderdaad ook een folder mee gekregen en daar zit een kaartje bij in met het merk prothese en de maat en verdere info, en voor zover ik weet, doet de kliniek de verdere registratie en moet je dit gewoon goed bewaren. 
     

    nou hoop dat jou herstel net zo goed verloopt als bij mij!

    en veel succes morgen met controle, de tijd gaat snel he ?

  5. @AnitaSR 

     

    Hoi Anita!

     

    ik zie dat je ook door Dr vdw bent geopereerd, ik ben 10

    januari ook door hem geopereerd.

     

    ik herken me helemaal in je verhaal, en het valt mij ook allemaal enorm mee!

     

    en ik kan je hopelijk gerust stellen, dat het resultaat echt elke dag er beter uit gaat zien

    ik dacht de eerste dagen er na ook... oh nee als dit het moet zijn.. dan weet ik het niet ? maar ik ben inmiddels 11 dagen po en het ziet er echt al een stuk aangenamer eruit!  
     

    Hopelijk gebeurt dit ook bij jou!

     

    heel veel succes en beterschap! 

  6. Hoi hoi, 

     

    inmiddels ben ik door Dr van der Weij geopereerd.

     

    ik vond het eerst allemaal ontzettend spannend en heb heel wat af getwijfeld, maar ik ben blij dat ik er toch voor heb gekozen om me te laten opereren bij de Boerhaave en door vdw, en ook zijn advies op te volgen kwa soort en grootte van de protheses.
     

    Ik lees hier veel verschillen verhalen van meiden die bij meerdere klinieken gaan kijken voor ze beslissen, ergens snap ik dit, en vooral als het niet goed voelt, maar wanneer het wel goed voelt en je gaat toch bij meerderen op consult denk ik dat, dat voor veel twijfels en onzekerheden zorgt, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

     

    ik zelf heb dat niet gedaan, ik ben bij vdw op consult geweest en het is een bijzondere man, maar wel 1 met ervaring en ik vond het consult dan ook prettig en mijn man en ik waren er samen ook snel over uit dat ik door vdw mijn borstvergroting wilde laten doen. En natuurlijk dan ga je toch even op onderzoek uit.. en dit waren over het algemeen positieve reactie en mooie resultaten. Natuurlijk zijn er ook vrouwen (helaas) die niet tevreden zijn, maar ik denk dan ook dat wanneer je al meer dan 20 jaar opereert dat er altijd gevallen tussen zitten die niet goed of tevreden zijn.. 

     

    wat mij heeft geholpen is dat ik op meerdere site heb gekeken en naar artsen heb gezocht, en dan kwam ik toch steeds bij dvw uit, vooral door zijn aantal jaren ervaring, aantal borstvergrotingen en dat hij voor natuurlijke resultaten gaat heeft mij over de streep getrokken.

     

    en nu ben ik inmiddels alweer een 1 week po, en ik kan zeggen dat het me allemaal enorm is mee gevallen, tuurlijk zijn er wel pijntjes, het slapen valt ook niet altijd mee, maar over het algemeen mag ik niet klagen. Na 3/4 dagen kon ik het al bijna zonder pijnstillers doen, en het resultaat wordt echt met de dag mooier! Al

    met al een gelukkig persoon met mooie nieuwe boobs! 
     

    dus voor alle twijfelaars, doe maar niet! Ik denk in dit proces dat je eigen gevoel het allerbelangrijkste is, en dat je het gevoel moet hebben dat je een chirurg kunt vertrouwen, en ik denk niet dat, dit te maken heeft met welke kliniek of de prijs en ervaringen van anderen maar dat je eigen gevoel het aller belangrijkste is! 
     

     

     

  7. @Loesje3 hoi hoi, het is allemaal goed gegaan! Zo lag ik nog te praten met de anesthesist en zo werd ik wakker met een paar nieuwe boobs!?? Hele aparte ervaring! Tot nu toe gaat het allemaal prima.. het voelt allemaal een beetje stram en trekkend en heb beetje last van een stuwend gevoel, maar t is eerder allemaal een vervelend gevoel dan echt pijnlijk! Al, met al kan ik me ook redelijk goed zelf redden.. en dan het resultaat.. opzich ziet het er al prima uit, maar het is nog behoorlijk opgezet en kan er dan ook nog niet zo heel veel van maken, maar gelukkig heb ik op dit forum gezien dat het bij de meesten zo is, en dat het uiteindelijk allemaal goed komt! Ik mag tot nu toe niet klagen, gelukkig! 

  8. Ja heel toevallig he.. ik ben ook een Linda haha

     

    ja dat zal dan indd de reden zijn en de pc zal vast goed weten wat ie doet ?

     

    oké nou wat ik hier lees is dat je na 2 weken wel alweer redelijk wat kunt.. dus hopen dat, dat ook voor jou geld ?


    ik zal er na vrijdag achterkomen ?

     

    Nee ik heb helaas geen album omdat ik een nogal een bijzonder tattoo boven m’n borst heb.. en ik in de zorg werk. Ik wil graag onbekend blijven?

     

    van de ene kant wel jammer, want vind het nu zelf ook fijn om resultaten te zien.. dat kan je toch geruststellen he 

     

    groetjes Linda

  9. @Lindan

     

    Oke, ik krijg de Mentor 425 cc anatomische voor de spier en verder heb ik eigelijk geen idee.. ? ja dat is al heel snel.. moet eerlijk zeggen de zenuwen slaan ook wel toe.. ?

     

     Ik weet niet precies hoelang ik vrij ben.. ik mag in de ziektewet en ik werk in de zorg en je mag sowieso 6 weken niet zwaar tillen dus dan kan ik op mijn werk niet veel beginnen. Ik ga natuurlijk wel kijken of ik eerder vervangend werk kan doen.. want 6 weken thuis zitten hoeft van mij ook weer niet ?

     

    wat ik vooral lees is dat wanneer je genoeg borstweefsel hebt, het voor de spier natuurlijker lijkt en het herstel een stuk makkelijker is. 
     

    maar elke pc zal z’n eigen specialiteiten hebben kwa plaatsten.. wat ik ook heb gelezen is dat het plaatsen voor de spier wel een specialisatie opzich is en niet elke pc dit dus goed kan.

     

    gr Linda 

  10. @Lindan

     

    hoi hoi,

     

    lees je berichtje nu pas.. dus vandaar ook geen reactie ?

     

    klopt helemaal ik krijg 425 cc anatomische voor de spier, ik kan het voor de spier krijgen omdat ik genoeg borstweefsel heb, wanneer dit niet het geval is worden ze meestal achter de spier geplaatst of deels achter de spier. 
     

    dus ik weet niet wat jou bouw is.. 

     

    het valt me ook op dat de ene chirurg ze vaker dual plane plaatsen en de andere meeren deels voor de spier.. en wat daar de reden van is geen idee..

     

    hoor over het algemeen dat het herstel voor de spier een stuk aangenamer is.

     

    welke kliniek ga je naar toe? 
     

    groetjes 

  11. Dankjewel voor jullie reacties!

     

    Ik heb inderdaad ook al heel veel verschillende voorbeelden gezien, en daardoor komen dan ook de twijfels he.. omdat het zo verschillend is.

     

    Maar ik vertrouw de arts zeker. Weet alleen niet of er ook verschil in zit of het voor de spier wordt geplaatst of achter de spier.. kan dit ook niet echt op internet vinden.

     

    @Wieke30 wordt jij in januari geopereerd of heb je dan je consult?  Spannend allemaal zeg! 
     

    @MissL dat is fijn om te horen, en stelt toch weer gerust! Heb je ook toevallig een album? 
     

    @Nog even wachten Ik denk inderdaad dat wij kwa bouw hetzelfde zitten, en ik snap ook volkomen dat jij zegt ik wil ze groter, ik heb dat zelf persoonlijk niet zo.. tuurlijk wil ik ze ook groter en vooral voller maar wel gewoon natuurlijk. Nou benieuwd naar de de resultaten! Spannend allemaal!

  12. Hoi ? 

     

    24 dec op consult geweest in de Boerhaave kliniek bij Dr. Vd Weij.

     

    prima consult en goede uitleg van de pc.

    het enige wat ik achteraf jammer vind is dat ik maar 1 maat heb gepast en nu dus begin te twijfelen..  

     

    De pc adviseerde mij een anatomische prothese van 425 cc dit zag er ook mooi uit tijdens het passen, alleen twijfel ik zelf of het niet te groot is. 
     

    ik heb inmiddels zoveel verschillende voorbeelden gezien.. dat ik bij sommigen denk zooo das best groot en bij anderen Hmm t valt echt wel mee, beetje lastig dus. Het ligt natuurlijk ook aan je eigen bouw ik heb van mezelf behoorlijke brede borsten 15 cm en dat moet (denk ik) helemaal opgevuld worden.

     

    daarom een bel afspraak gemaakt met de pc (woon dik 2 uur rijden van de kliniek af dus je gaat ook niet ff gauw heen en weer) die stelde mij helemaal gerust! ?

     

    maar Miss zijn hier dames die in hetzelfde schuitje zitten/zaten.

     

    ik hoor en zie graag jullie ervaringen!?

     

    lieve groetjes! 

  13. Hoi hoi, 

     

    hier hetzelfde verhaal ook lang getwijfeld maar nu ook de knoop doorgehakt ? gisteren een consult gehad bij de Boerhaave bij Dr. van der Weij.

    en als ik wil zou ik 31 dec al geopereerd kunnen worden ? maar dat gaat me net iets te snel.. ? de volgende optie is 10 januari en ik denk dat ik dat ga doen!

     

    ik zit kwa gewicht en lengte een beetje hetzelfde als jou.. 1.69 m en 68 kg

    ik wilde graag een natuurlijk resultaat en dat is ook wat vdw meestal adviseert hij zal eerder kleiner dan groter doen. 
    desondanks heeft hij me toch 425 cc anatomische voor de spier geadviseerd.

    ik zit nu zelf op een lege 80b. Maar heb een vrij brede borst van mezelf. 
     

    ik ben nu ook steeds aan het twijfelen of dit niet veel te groot wordt, maar zoals ik hier steeds lees zouden de meesten ze nog wel groter willen.. 

     

    nou ik wens je veel succes, en hopelijk doet een 2e pas afspraak goed en geeft dat meer duidelijkheid!

     

    liefs

     

  14. T is ook gewoon heel lastig! En je bekijkt gewoon zoveel verschillende klinieken ect en overal zitten wel voor en tegens aan.. als ik hier op de site grondig zoek vind ik ook slecht ervaringen bij dr van der Weij al dan wel in combinatie met een borstlift maar toch.. ik heb daarom ook even op kliniek ervaringen gekeken daar valt ook veel informatie te vinden! Nou we zullen zien, denk dat het vooral om een goed gevoel gaat en dat moet ik nog ondervinden ? nou hoop voor je dat snel een datum krijgt, is toch altijd spannend! Is het voor jou ook de eerste keer?

  15. Oke spannend inderdaad! Voor mij is het ook nog allemaal nieuw, heb me er eigenlijk nooit eerder in verdiept.. en er zijn zoveel verschillende klinieken en zkh dat je het niet meer weet.. ik ga eerst de 24ste naar de Boerhaave en dan zien we wel, en mocht het gelijk goed voelen dan plannen we gewoon ? hoor over het algemeen wel allemaal goede verhalen over dr de Weij, En heb vele mooie resultaten gezien! 
     

     

  16. Dankjewel voor je reactie! Spannend feb/maart nog geen exacte datum? Ik wil het liefst begin januari’e geopereerd worden omdat dit het beste uit komt kwa werk.. weet alleen niet of dit ook gaat lukken ? en ik wil inderdaad nog meer consulten inplannen alleen nog geen idee waar en het liefst een beetje rond dezelfde datum.. zodat ik het goed kan vergelijken ? Ik wil wel graag een natuurlijk resultaat en zoals ik het nu een beetje kan lezen en zien ben ik dan bij dr Weij aan het goed adres. Vind dat er nog al veel prijs verschillen zijn.. vraag me af waar dat in zit.  

  17. Hoi hoi!

     

    Ik wil me even voorstellen..

    Ik ben 30 jaar en ik heb een zoon van 8 jaar.

    al vanaf mijn 18e, toen ik wist dat mijn borsten uit gegroeid waren wilde ik graag een bv.. maar door omstandigheden is dit er niet van gekomen. Ik was altijd erg smal van bouw.. ik ben ongeveer 1.70 en had een gewicht van ongeveer 52 kg met een kleine a cup. In de loop van de jaren en vooral na de zwangerschap ben ik toch weer meer gaan groeien en ook de overmatige zwangerschap kg zijn er niet meer echt vanaf gegaan.. m’n borsten zijn wel iets mee gegroeid maar in verhouding is het nog steeds niets.. het is nu een lege 80 b met een gewicht van 68 kg ? 

    dus nu heb ik toch besloten om me te gaan verdiepen in een bv. Ik ben dus al naar allerlei informatie gaan zoeken en heb inmiddels een intake staan bij kliniek de Boerhaave.


    Nu is mijn vraag of hier mensen zijn die ervaringen hebben met de kliniek Boerhaave en dan met specialist Dr. Van der Weij. Ik heb hier volgende week een afspraak gepland.. 

    ik vind het erg lastig om de juiste kliniek of zkh te vinden. Dus hoop met jullie hulp eruit te komen! 

     

    groetjes een onzekere Littlegirl! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.