Ga naar inhoud

Anca23

Leden
  • Aantal items

    202
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Anca23

  1. 8 uur geleden, Amaryllis zei:

    Hoi, even je foto's bekeken. Wat zien ze er goed uit en die genezing gaat super! Dat gaan echt heel onopvallende littekens worden. 

     

    Heb donderdag een lift met kleine prothese en tepelhofverkleining, dus geeft me veel moed want heb enorm schrik voor het herstel en wondes die wekenlang openblijven. Heb al horrorverhalen gelezen. 

     

    Ben je vanaf dag 1 alleen gaan wandelen? 

     

    Dankjewel! Ik ben echt super blij met de herstel periode. Deze is super goed verlopen. Ik heb wel extra vitamines en mineralen geslikt. Ik zal zo een foto van gisteren plaatsen, 5 weken po.

    Ik ben vanaf dag 2 gaan wandelen, dag 1 was ik in de kliniek inclusief een overnachting. Dat is gebruikelijk bij Blooming.

     

    Heel veel succes donderdag! 😘

     

  2. Gefeliciteerd met je nieuwe boobies  @MiaMae fijn om te lezen dat het zo goed is gegaan. Ik zou de pijnstillers op gepaste tijden blijven slikken.  Zo houd je een spiegel en zorgt voor een rustiger herstel.

    De rugpijn herken ik ook, ik wijd het vooral aan de hele nacht op de rug liggen. Je krijgt een soort drukplekken zeg maar.  Waarschijnlijk helpt het dragen van de bh ook niet mee.  Die zal ook voor spanning op de schouderbladen zorgen. Wandelen helpt en het elektrisch bed ander hoek zetten, heet douchen. 

    Ik heb je foto bekeken,  dit gaat fantastisch worden! Dat kan bijna niet anders dan met deze chirurg. (Maandag 4weken po)

  3. Mijn controle afspraak was vandaag. Dr van der Pot vindt het er fantastisch uitzien. De littekens helen goed. Diverse foto's zijn er weer gemaakt. Ik mag weer het ea gaan oppakken. Over 3 maanden moet ik weer terugkomen. Ik heb Staudt littekencreme meegekregen! 😄

     

    Ik voel mijzelf ook erg goed. Ik heb geen pijn. Mijn rug voel ik wel maar is gelukkig al minder stijf.  Het resultaat vind ik ook erg mooi. Ze moeten nog wel wat zakken natuurlijk. Het is vandaag16 dagen po. Ik zal snel weer nieuwe foto's posten.

     

     

     

    Welke dames slapen al op hun zij? Hoeveel dagen po? Ik heb wel BV + lift gehad.

     

    Fijne jaarwisseling!  Ik houd jullie op de hoogte

  4. Hi, ik hoop dat je snel wordt gebeld. Dat zou natuurlijk fantastisch uitkomen.

    Wij hebben ongeveer dezelfde lengte en gewicht. Wordt jij ook gelift?

    Weet jij wat je borst breedte is? Dat maakt erg uit hoeveel cc er nodig is.

     

    Ik ben 14 december geopereerd. Ik had een volle D/E cup. Gelift en 500 cc motiva ergonomic full geplaatst. Mijn foto's zijn openbaar. Ik ben heel blij met het resultaat en het mooiste moet nog komen :)

  5. @GlitterMermaidklinkt heel goed voorbereid.

    Hoe slaap je dan nu met voedingskussen? Daar ben ik wel benieuwd naar.

     

    Ik vermaak mij prima. De dag vliegt voorbij.

    Mijn zoontje van 2.5 houdt mij bezig. Gelukkig gaat hij ook naar oma en de noodopvang. Mijn man kon dat extra goed voor mij zorgen. De eerste dagen douchen koste veel tijd, verder lezen, Netflix én wandelen. Buitenlucht en goede bloedsomloop is zo belangrijk. Dit heb ik al vanaf dag 1 gedaan.

  6. Mijn herstel gaat gelukkig ook goed. De pijnstillers neem ik alleen als ik iets voel. Ik heb meer "last " van stijve stramme borst. Spierpijn van de operatie en het anders beweging de laatste dagen.

    De wonden helen goed. Ik probeer echt dagelijks te wandelen dat is ook erg goed voor de bloedsomloop en het herstel.

    31 december heb ik mijn controle afspraak.

    Mijn beroep is best fysiek, ook heb vrij gepland tot 4 januari. 

  7. Mijn herstel gaat goed. Iets meer kast van spierpijn in armen en borst. Alleen op de rug in één positie slapen valt een beetje tegen. Mijn nachten zijn nog steeds redelijk goed, ik word alleen een paar keer wakker.

    Ik ben nu 1 week po. Ik ga zo nieuwe foto's toevoegen. Ik vind het er erg mooi uitzien. Ze zakken al een beetje waardoor er meer decolleté gevormd wordt. 

    Ik ben ook begonnen met vitamine e crème op de borst te smeren. Nog niet op de wonden natuurlijk. Mijn man zag de post van @Nog even wachtenwachten en heeft de crème gekocht. Ik heb ook bio oil in huis. Later wil ik ook Staudt littekencreme kopen. Deze is ontwikkeld door Dr Staudt, collega pc van Dr vd Pot.

  8. Op 18-12-2020 om 13:49, MiaMae zei:


    Wat fijn dat het zo voorspoedig is gegaan! Dat gaat heel mooi worden, als ik zo naar je foto's kijk. 

    En dank je voor het delen van je verhaal, ook van de operatiedag een paar dagen geleden. Vind ik heel fijn om te lezen zodat ik weet wat ik straks kan verwachten als Dr vd Pot mijn borsten gaat doen :) 

    Kom je makkelijk overeind uit bed, of heb daar ook hulp bij nodig? 

     Mijn buikspieren zijn redelijk sterk. Ik ben zeker niet afgetraind, hulp om overeind te komen heb ik niet nodig gehad. Ik slaap echter in een elektrisch bed. Niet helemaal plat gaan liggen. Is überhaupt niet goed.

     De chirurg is echt top! Vriendelijk en hij levert echt mooi werk.

  9. Hoi meiden,

     

    Mijn herstel gaat voorspoedig. De wond in mijn rechter borst is dicht. De linker lekt nog een heel klein beetje wondvocht. Ik gebruik gaasjes met padding. Ik douche dagelijks. Het is een hele onderneming, mijn man sopt mij van top tot teen en ik zit op een douche krukje.

    Echt bijzonder om dit zo mee te maken.

    Ik bescherm mijn borsten wel met een handdoek zodat ze zo min mogelijk nat worden.

    De pijnstillers neem ik nog wel. Ook al valt de pijn wel mee. 

    Wanneer mag je je borsten afspoelen met de douche kop? Weet iemand dat?

    Mijn borst veranderen wel al iets. Decolleté is al beter zichtbaar. Ze staan dichterbij elkaar

     

    Ik ga straks een rondje wandelen. 😄

  10. Hoi meiden, ik heb net foto's gepost 2 dagen po. Het herstel gaat heel goed. Hierbij mij operatie verslag.

     

    Zondagmiddag nog heerlijk naar het strand geweest met mijn man en zoon. We hebben de aanloop naar de operatie goed voorbereid. Ik voelde mij ook erg ontspannen.

    Maandagochtend ging de wekker al om 5.30 uur. De nacht verliep toch met wat haze slaapjes, was bang om mij te verslapen ☺️

    Extra lang gedoucht, tas gepakt en mijn schoonmoeder kwam ons aflossen in haar pyjama om 6.15 uur. 

    We reden met alle gemak naar Velsen Noord, de kliniek was net open. Het was even voor 7 uur. Ik werd vriendelijk ontvangen op de 3e etage door een verpleegkundige. Zij bracht mij naar een kamer met bed waar ik mijn spullen in een kastje kon stoppen. Ik mocht mij meteen omkleden in een super mooi koningsblauw ok jurkje. Ze bracht mij vervolgens naar de 4e etage. De anesthesie verpleegkundige was super vriendelijk, plaatste een infuus. Vervolgens kwam De vd Pot mij aftekenen. De anesthesist werd er bijgehaald. Hij bracht mij nota bene de ok op, allemaal relaxed en vriendelijk en hier en daar een grapje. De laatste 2 minuten op de ok Werd ik zenuwachtig en daarna 😴😴😴😴

     

    Langzaam ontwaakte ik uit de narcose op de verkoeverkamer. (10.15 uur)Ik hoorde de verpleegkundige kletsen over een mogelijke lockdown. Bij mij kwam de spanning eruit. Ik trilde met mijn benen. Ik heb een ijsje gegeten. Ze heeft dmv een spiegel mijn borsten laten zien. Eenmaal op de kamer aangekomen was de ontlading verdwenen. Ik kreeg een zwarte carefix Bonnie bh aan wat pijnstillers en beschuit en thee.

    Rond 14 uur kwam mijn man op bezoek, een kwartier later kwam De vd Pot de controle doen. Hij zei dat het perfect was verlopen!!! Hij is erg tevreden, ik dus ook. 

    De eerste nacht ging redelijk goed. Rond 5.30 ging ik naar de wc. Daar kwam ik misselijk van terug. Achteraf was mijn bloeddruk erg laag. Rond 10 uur ging ik naar huis met een tevreden gevoel!

     

    Vannacht ging slapen iets minder, ik slaap in het logeerbed, is electrisch. Mijn onderrug deed pijn. Later wat kussens erbij gepakt. Vanmorgen gedoucht en net 30 minuten gewandeld! We gaan zo door 😄

    Ik neem nog wel alle pijnstillers, ga later pas afbouwen. Ben nog maar 2 dagen po. Het voelt langer. Ik houd jullie op de hoogte.

    • Upvote 1
  11. Hi meiden, ik ben gisteren geopereerd. Het is allemaal heel goed gegaan. Pc was erg tevreden. Ik vind het ook al best mooi uit zien. Ze zitten wel erg hoog. Ik ga vanavond of morgen een uitgebreid verslag maken!

     

    Bij Blooming is het gebruikelijk om een nachtje te blijven slapen. Vanmorgen thuis gekomen. De pijn valt erg mee. Mijn man zorgt goed voor mij. Straks zie ik mijn zoon!

     

  12. Hier even een berichtje van mij! Aanstaande maandag is het zover. Ik moet al om 7 uur aanwezig zijn. Heel fijn dat ik als eerste aan de beurt ben. Mijn man brengt mij naar de kliniek. Hij mag natuurlijk niet mee naar binnen. Helaas. Ik neem genoeg afleiding mee. 

    Ondertussen gaat hij een paar uurtjes werken. Ik mag 1 bezoeker ontvangen voor max 30 minuten.

    Bij Blooming is het gebruikelijk dat je 1 nachtje blijft slapen. 

    Ondertussen weten een aantal familieleden en vrienden mijn plannen. Op mijn werk weet iedereen het. Ik vind het fijn dat ze op de hoogte zijn. Hopelijk kan ik 4 januari weer aan de slag... Daar ga ik als zzp'er wel vanuit :)

     

    Even nog weekend vieren met mijn man en zoon. Morgen naar de kapper met zijn drietjes en de kerstboom optuigen! 

     

  13. Op 6-12-2020 om 23:54, MiaMae zei:

    Korte update: de datum voor de operatie is gepland! :) Nu gaat het ineens heel snel, 7 januari is het al zover. 

     

    Ik moet nog altijd de keuze maken tussen 310cc mini en 380cc demi en heb komende week een 2e pasconsult ingepland bij de kliniek. Denk dat ik mijn eigen moodboard ook nog even goed onder de loep neem, en filter naar de borsten die ik écht het allerallermooist vind. 

     

    Leest er toevallig ook iemand mee dit ervaring heeft, of iemand kent op dit forum, met Motiva Ergonomix mini?

     

     

    Ik twijfelde zoals veel van ons ook erg aan de cc en type implantaat. Heel goed dat je een tweede passessie hebt ingepland. 

     

    Mijn situatie is echter heel anders. We delen wel dezelfde pc! Maandag 14 december word ik geopereerd. Mijn moodboard was een uitgebreide mapje met heel veel foto's en tekst en uitleg. Succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.