Ga naar inhoud

Elize89

Leden
  • Aantal items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Elize89

  1. 3 uur geleden, Nina_a zei:

    Ik ben nu 6 weken PO en ben in 1 speciaalzaak geweest afgelopen zaterdag, de maat viel anders uit dan ik dacht. Ik was overtuigd van 75C, maar verkoopster zei dat ik echt omvang 70 moest hebben en dan D of E. Per merk kan het verschillen. Ik vond deze link mbt de bh maat, vond ik heel handig aangezien ik geen idee had  http://www.leesvoer.net/je-doet-het-fout/
     

    Wehkamp of Zalando heeft een mooi online aanbod! Ik ben benieuwd hoe merken vallen.
     

    Ik wil graag hardlopen weer gaan opbouwen. Ik lees goede verhalen over panache. Iemand daar hier ervaringen mee en hoe die qua maat valt? Of andere tips voor type sportbh?

     


    Ik wil ook graag weer hardlopen. Ik hoopte gewoon mn huidige sportbh te kunnen gaan dragen....

  2. 4 uur geleden, Lindan zei:

    @Elize89

    Heel herkenbaar het niet mogen tillen .

    hoe oud is ze? Ik heb een dochter van net 4 geworden en wilt altijd stevig knuffelen en vraagt nog om opgetild te worden. 
    Ik ging er dan bij zitten en dan kwam ze op schoot. En zachtjes knuffelen ? 

    anders trek ik het zelf niet eens , mis dan te knuffelen haha ? 

     

    Ik heb je nieuw foto’s gezien. Ze zijn echt zo natuurlijk mooi he? Ik snap dat je daar trots op bent zeg!
    Liefs


    Ze is 20 maanden! Echt een ukje nog. Ze ligt in een ledikant, dus ik moet haar dus ook gewoon in en uit bed tillen... En mijn dochter daarboven is maandag 3 jaar geworden en wordt ook graag nog getild, maar dat doe ik echt niet. De andere kids zijn 6 en 7, dus dat is geen probleem.

     

    Jij een dochter van net 4, dan zit ze nu lekker op school dus ? Superleuk!!

     

    Bedankt voor je lieve reactie!!!! ??

  3. Ha meiden!

    Inmiddels ben ik ruim 3 weken po en alles gaat prima. Het niet tillen van mijn jongste dochter is erg lastig, ook nu mijn man weer gewoon aan het werk is etc. Ik probeer het echt zo min mogelijk te doen, maar soms ontkom ik er niet aan. Zal iig blij zijn als deze 6 weken voorbij zijn. ;) 

    Verder ben ik echt heel blij met het resultaat tot nu toe!!!! Ik heb weer twee nieuwe foto’s in mijn album gezet.

  4. 3 minuten geleden, Veerveertje zei:


    Oooooh shit ??? Goed om te weten, ik ben ook Silver member. Dan zal ik @best_boobie t.z.t. even vragen of er een paar before-foto’s uit mogen ofzo. En iets selectiever in de PO1 foto’s die ik nu geüpload heb. ?

    Zie je foto’s wel prive tegemoet komen! En ja, jouw borsten staan inderdaad ietsje uit elkaar, maar ik heb dat gevoel bij mezelf eigenlijk ook! Volgens mij ligt dat ook aan je eigen voorsituatie heb ik wel eens begrepen. 


    Ja! Ik wist ook niet van dat limiet. Hopelijk kan @best_boobie er bij mij ook wat uithalen, want volgens mij kun je dat zelf niet... ?

     

    Je hebt pb!

    • Like 1
  5. 1 minuut geleden, Elize89 zei:


    Ik snap er echt NIKS van, maar ik kan opeens nergens foto’s uploaden lijkt het wel. Zou mijn limiet bereikt zijn? Ik heb er maar 10 in mn album staan tot nu toe... Jij zal het vast ook niet weten, ik ga zo even verder klooien.

     

    Ik droeg trouwens wel gelijk een borstband naast mn sportbh. Daardoor zijn ze misschien al snel gezakt en minder gezwollen? Ga zo ook jouw foto’s eens bekijken. Vind trouwens wel dat mijn borsten best wat uit elkaar staan hoor. Misschien is dat in een normale bh straks minder, maar als ik ze bloot zie, staan ze best wijd uit elkaar. Of dat is misschien vooral mijn gevoel.


    Ik vind ze nu al beauty’s hoor, die borsten van jou! En ik denk dat ze er straks heel natuurlijk uitzien!!!’ Die van mij waren misschien wat minder blokkerig, maar ik had ook echt veel borst/zwelling aan de bovenkant (boven mn tepel, als je begrijpt wat ik bedoel). En... ik maakte pas na 5 dagen po wat foto’s! En daar zit jij nu nog niet aan. ?

  6. 10 minuten geleden, Veerveertje zei:


    Ik woog vanmorgen 57,5 kilo ?? Zit natuurlijk 0,6 kg tiet aan, en ik ben al 2 dagen niet voor nummer 2 gegaan, maar gelukkig dus wel iets aangekomen. Ja ben benieuwd naar jouw foto’s! Valt me wel op dat jij op jouw eerste foto’s wel een stuk minder blokkerige boobs had dan ik, en dat jouw tepels al meer in het midden zaten. Dus hoop toch wel dat de mijne snel gaan zakken hoor ?


    Ik snap er echt NIKS van, maar ik kan opeens nergens foto’s uploaden lijkt het wel. Zou mijn limiet bereikt zijn? Ik heb er maar 10 in mn album staan tot nu toe... Jij zal het vast ook niet weten, ik ga zo even verder klooien.

     

    Ik droeg trouwens wel gelijk een borstband naast mn sportbh. Daardoor zijn ze misschien al snel gezakt en minder gezwollen? Ga zo ook jouw foto’s eens bekijken. Vind trouwens wel dat mijn borsten best wat uit elkaar staan hoor. Misschien is dat in een normale bh straks minder, maar als ik ze bloot zie, staan ze best wijd uit elkaar. Of dat is misschien vooral mijn gevoel.

  7. 22 uur geleden, Veerveertje zei:


    Ik zag het! Houd soms even niet meer bij welke boobs ook alweer bij welke naam horen, haha. Maar ziet er echt top uit al bij jou na 11 dagen! Ik vind het ergens stiekem wel grappig om straks te kunnen vergelijken, juist omdat we inderdaad precies hetzelfde hebben gekregen! 
    Zijn de jouwe ook van mentor? En welk profile en cohesive heb jij? 


    Ja, we kunnen idd gaan vergelijken!!! Haha! Maar jij bent wel een stukje smaller las ik in je eerste bericht (53 kilo). Ik weeg 62 kilo. Volgens mij zijn we wel even lang (173cm). Maar qua voorstadium waren we aardig aan elkaar gewaagd, gheheheh. Ik heb foto’s van 3 weken po, die zal ik er ook nog even opzetten. 
     

    Mentor, profile, cohesive... Echt erg, maar ik heb geen idee? Ik heb eurosilicone, of bedoel je dat niet? ??‍♀️??

  8.  

    44 minuten geleden, Veerveertje zei:. 
    @Elize89 Ik heb inderdaad rond en dual plane! Wat leuk! Sorry ben even kwijt of jij al foto’s in je album had, ik ga zo even kijken. Mocht ik daar nog niet inzitten en heb je wel al foto’s, mag ik dan toegang?

     

    ik heb nog geen goeie PO foto, maar mijn vriend heeft even snel een foto genomen vanmiddag toen ik in bed lag en we even samen met z’n allen mochten kijken, dus die voeg ik even voor de leuk vast toe in mijn album voor jullie.

     

    Iedereen die er nog niet inzit; roep maar en dan voeg ik je toe! 

     


    Ja, je was al toegevoegd! :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.