Ga naar inhoud

MaaikeB

Leden
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MaaikeB

  1. Hey @Ellen1997

    Dankjewel voor de tips ik ga gelijk kijken!

    Ik had er nu weer een paar bij zalando besteld in 70 F en 70G maar heb die wel nodig voor bedekking van mn borst maar sluit voor geen kanten aan. Ook tussen mn borsten niet daar staat ie open en onder mn oksel ook. Erg raar. Xxx

  2. Lieve meiden

    Ik ben 8 weken p.o

    Vandaag naar hunkemöller geweest.

    Ik heb dus 70F of 70G

    Heb nog wel wat vocht in mn borsten..

    Maar de bhs die ik heb gepast stonden bij dat stukje tussen je borsten helemaal open.

    Ik ben die sport bh nu echt zat!

    Iemand tips welke bhs lekker zitten?

    Liefs!

  3. Hoi @Evelien86 

     

    Ik heb niet waar de incisie zit,onder mijn borst maar meer aan de zijkant van mijn borst 2 kleine gaatjes van de drain.

    Daar moet ik nu elke dag wat betadine zalf opdoen en een pleister maar is echt maar minuscuul hoor. Als t een korstje is dan stop ik ermee. 

    Waarom denk je dat je ook een drain krijgt?

    Liefs Maaike 

  4. Hoi meiden!

    Drain is eruit! Wat een opluchting! 

    Nu hopen op een spoedig herstel zonder complicaties. We gaan vrijdag een weekje naar Limburg met de kinderen. Hopelijk kunnen we zorgeloos genieten,ben nu wel een beetje bang geworden door die nabloeding en nog voorzichtiger met alles.

    Liefs maaike

    • Like 1
  5. Hoi Truus.

    Mwah vandaag echt een rotdag. Veel last van de drain. 

    Morgen mag hij er hopelijk uit. ? 

    Wel heel goed geslapen vannacht. Met behulp van oxycodon en ik was gewoon heel erg moe van alles. Nu ga ik weer lekker mn bedje in. Des te eerder is het morgen en kan ik die rot drain eruit laten halen. Mits er niks meer is bijgekomen  maar dat verwacht ik niet er is sinds gisteren niks meer bijgekomen. Liefs

  6. Dankjewel lieve @Truus voor je berichtje!

    Morgen word ik als het goed is door hem gebeld. Dan ga ik nog even wat vragen stellen.

    Hoop dat die branderige pijn weer weg is over een paar dagen want dat is echt pijnlijk!

    Wat spannend voor je! Wat ga je doen? En voor welke kliniek heb je gekozen?

    Liefs maaike

  7. Hey lieve meiden,

    6dagen geleden geopereerd in de Janssen kliniek. 

    4 dagen redelijk wat pijn gehad.

    5e dag p.o voelde ik me super! Kon weer redelijk normaal zelf omhoog komen en voelde me weer wat fitter,heerlijk!

    Lekker optijd naar bed gegaan en begin van de nacht nog een keertje wakker geworden,2 paracetamol ingenomen om de spiegel hoog te houden,had wel weer wat pijn Maar niet anders dan normaal.

    Tegen de ochtend rond 0600 werd ik weer wakker,en ik had pijn! 

    Eruit gegaan,naproxen genomen,wat gelopen. Het zakte niet,voelde gelijk dat t mis was.

    Ik keek in de spiegel en mn borst was heel erg gezwollen. Ik heb gelijk t 24/7 nr gebeld wat op mn kaartje stond van Diana gabriels. Na ongeveer 10min kreeg ik een verpleegster aan de telefoon. Zij verbinden me door met de plastisch chirurg dokter A Damen. Hij dacht gelijk aan een nabloeding en hij ging zijn collega's bellen want hij was zelf in Barcelona. Momentje later belde hij terug. 11.00 moest ik in Vlaardingen zijn het mfiv.

    Ik weer terug naar boven,mn vriend wakker gemaakt hij schrok zich dood. Mn vader gebeld of hij de kids op wou halen. Maar het geen steeds meer en meer pijn doen dus ik belde weer het 24/7 nummer van diana maar stond zeker 15min in de wacht dus heb de stoute schoenen aangetrokken en mfiv zelf gebeld of ik alsjeblieft eerder mocht ik werd gek van de pijn. Nou zei ze kom maar hierheen dan ben je er alvast en kan je misschien wat krijgen voor de pijn. Helse rit van 45min later waren we om 900 daar. Ik mocht gelijk mee,kreeg gelijk mn operatiekleding aan en ik werd alvast naar de uitslaapkamer gebracht, daar kreeg ik een infuus geprikt en de anesthesist kwam zich voorstellen en ik vroeg hem wat tegen de pijn gezien ik nog wel even moest wachten tot ik aan de beurt was. Dat kreeg ik gelukkig en ook wat tegen de misselijkheid. Bloeddruk werd gemeten en zuurstofgehalte in mn bloed. Zo'n lieve verpleger had ik. Hij kwam letterlijk elke 5min vragen of ik me al wat beter voelde. Nou nee..pas na een half uurtje trok de pijn wat weg,wat een verademing! Het laatste half uurtje zelfs nog een beetje liggen appen met mn vriend en ouders. Toen kwam dokter hupkens even kijken,hij zei geen zorgen meisje we gaan er zo wat aan doen. Er was nog 1 iemand voor mij van 40min. 10.45 was ik aan de beurt! Yes! Was zo blij wou zo graag van die pijn af. Super lieve anesthesist vroeg waar ik over ging dromen. Ik zei: van mooie borsten zonder pijn. Dat is wel een mooie droom ja zei hij..Ik kreeg een kapje op met zuurstof (weet niet waarom?) En er werd wat in mn infuus gespoten. Al heel snel voelde ik mn hele lijf warm worden. Daarna zei ze adem nog maar een keer goed in door het kapje en toen rook ik iets heel raars en viel ik in slaap. Toen ik wakker werd was ik gelijk helder,pijnvrij en wou heel graag de arts spreken. Hij kwam na 10 minuutjes zeggen dat het gelukkig geen infectie was,maar een bloeding. Geen actieve bloeding,dus het bloeden was inmiddels gestopt. Een gescheurd bloedvaatjes,wat dus door domme pech of een verkeerde beweging (ik moest gisteren wel hard niesen) is ontstaan. Prothese is eruit gehaald,borst is gespoeld.antibiotica gekregen en borst is weer dichtgemaakt. 

    Nu heb ik wel een drain. Echt super irritant die slagen aan je lijf en heb zo'n grote fles niet een zakje tegen je zij aan dus het ligt zo open en bloot in een kotabakje naast me? gadver.

    Mijn eigen pc dr samen neemt morgen contact met me op over wanneer de drain eruit mag.

    En moet dus nu weer een week langer herstellen! Balen! Had 3 weken vakantie en nu dus nog maar 2.. 

    Ik werk gelukkig voor mezelf dus kan als het nodig is de eerste dagen de klanten verzetten.

    Wil echt niks meer riskeren nu. En ik doe echt niks meer. Behalve beetje lopen dan maar laat me nu echt even vertroetelen. Wil echt niet weer terug! 

    Ik heb nu wel een heel erg brandend gevoel als ik opsta in mn borst, echt vreselijk! Wat kan dit zijn? Ter hoogte van mijn tepel,durf amper op te staan zo'n rotpijn is het!

    Ik kan een foto toevoegen voor jullie zodat jullie kunnen zien hoe het eruit zag. En het verschil tussen mijn normale borst en de borst met de bloeding. @best_boobie zou je voor mij een nieuw schema willen maken? maken nu naproxen paracetamol en oxycodon. liefs

     

    Hopelijk hebben jullie nog wat antwoorden over dat branderige gevoel?

    Liefs maaike

  8. Hey  Kim,

    Jaa ik had dat ook! Heel veel borsten bekijken met hetzelfde aantal cc als wat ik zou krijgen. Veel lezen op t forum. Ik droomde er zelfs over.

    Dag zelf heb ik het over me heen laten komen en viel me echt alles mee

    Nu 3 dagen p.o zijn mijn borsten mega gezwollen en heb ik de hele dag pijn. Heb vanmorgen de huisarts gebeld voor extra tramadol en die heb ik gekregen. Vandaag echt hele dag steken in mn borsten. Schijnen je zenuwen te zijn. Zelfs praten gaat moeilijk.

    Ik heb t onderschat. Maar las vandaag dat dag 3 het ergste is en het dan beter gaat,hopen maar! Liefs

  9. Ja best wel. 

    Je kan het verhaal van mijn operatiedag lezen bij operatieverslagen,daar kan je ook mijn foto's zien.

    Had gister erge druk op mn borst en met opstaan en lopen veel last,is een raar gevoel. Heel stijf en hele erge spierpijn,zoiets.

    Vandaag ietsje beter. Morgen weer ietsje beter hoop ik. Heb wel echt mn pijnstillers nodig. Slapen gaat gelukkig goed,daar ben ik heel blij om! Liefs

  10. Hoi meiden

    Ik ben nu 2 dagen p.o 

    Ik zal hier mijn operatieverslag typen.

    Ik moest me 12.15 melden bij de Janssen kliniek. We waren wat vroeg 11.30 en daar werd ik ontvangen door een hele aardige vrouw,ze zei dat ik best nog even naar buiten kon gaan als ik 12.45 maar terug was. Dus mijn vriend en ik zijn even Oisterwijk ingegaan. Wat eten voor hem gehaald bij de ah. Rondje blokker,kruidvat,Etos en toen weer richting de kliniek. 12.30 waren we terug en 12.45 werd ik geroepen. Mijn vriend mocht nog even mee,ik werd na een kamertje gebracht daar mocht ik al mn spullen in een zwart koffertje doen en ik kreeg een operatiehemd aan,slofjes en een mutsje op. Daarna kwam de arts,aftekenen en hij vroeg of ik nog vragen had. Die had ik eigenlijk niet. Hij zei 350 375 gaan we doen. Op het consult 3 augustus zei Diana 450 en diezelfde dag had ik een gesprek met de arts en hij zei toen 375 400. Dus ik zei gaat 400 niet passen? Hij zei nou als we 375 doen dan heb je nog wat eigen borstweefsel  wat over de protheses valt. Dat is mooier,minder kans op rimpelvorming. Dus dan gaan we voor 375 zei ik. Het scheelde ook maar 2mm tussen 375 en 400 dus ik vind het prima zo. 

    Nou de arts vertrok en toen kwam René,de anesthesist. Hij vroeg of ik vragen had mbt de narcose en die had ik niet dus hij zei nou dan mag je meelopen. Mn vriend een kus en daar ging ik. Ik liep de ok in en ik mocht gaan liggen op het bed,we gaan goed voor je zorgen zeiden ze. Ik kreeg een dekentje over me heen en mocht mn arm aan de anesthesist geven. Infuus was zo geprikt,voelde er niks van. Hij zei:wat ben jij een verademing zeg! Ik vrowg waarom? En hij vertelde me dat er heel de ochtend alleen maar huilende vrouwen in de o.k waren geweest. Ik was heel relaxt. De arts keek me aan en zei: Nou.. Ik zei: Nou,lets roll! Iedereen ging lachen. De anesthesist vroeg of ik nog wat wist om over te dromen want ze deden die dag dromen op verzoek. Ik zei: Nee hoor ben al blij dat ik een uurtje kan slapen,heb een baby van 5 maanden dus dan weet je het wel. Iedereen weer lachen. Ik voelde me een beetje zweverig worden en vroeg of dat kon,ja zeker zeiden ze,we zijn begonnen,we zien je zo weer. Ik zei:tot zo! En ik was vertrokken. Toen werd ik na een uurtje wakker op de uitslaapkamer,was nog super duf,ze zei ik breng je naar je kamer. Daar lag nog een vrouwtje,zij had een borstlift gehad. Ik kreeg een boterham met jam en koffie!! Daar had ik zo'n zin in. Toen mocht mn vriend erbij en ik had praatjes voor 10. Tot ik ineens die druk begin te voelen en de pijn..Toen werd ik heel misselijk en vroeg aan mn vriend of hij de zuster wou roepen. Ze zei ben je misselijk? Ik kreeg een spuugzakje,maar ik zei ik denk dat ik ga flauwvallen. Ze deed gelijk mn bed helemaal plat,ik kreeg medicatie in mn infuus tegen de misselijkheid en ik kreeg een liter vocht aan mn infuus. Mn bloeddruk was inderdaad veel te laag,alle kleur was uit mn gezicht en lippen verdwenen,maar kwam al snel weer terug. Ik kreeg een naproxen en toen ik had geplast wilde ik lekker naar huis. Wat een hel!! In de auto 1.5 uur. Zo blij dat ik thuis was. Lekker op de bank gaan liggen gelijk tramadol ingenomen,mn vriend had mn lieveling gerecht gekookt en daarna zijn we lekker naar bed gegaan. Tegen alle verwachtingen in,heerlijk geslapen. Kon alleen echt mn bed niet uit zonder een duwtje in mn rug,en als ik dan omhoog was,wat had ik dan een druk op mn borst en wat een rotpijn! Gisteren hele dag op de bank gelegen en af en toe wat kleine oefeningen om alles een beetje soepel te houden. Vannacht ook heerlijk geslapen. Heb een schema gehad van @best_boobie want had naproxen,paracetamol en tramadol gehad maar eigenlijk geen verdere instructies wanneer welke in te nemen. Dus met dat schema ben ik erg geholpen! Toen ik net wakker werd merkte ik dat de druk al een stuk minder was. De pijn is ook al wat minder. Ik heb vanmorgen voor het eerst durven kijken,mn bh even losgemaakt en gekeken. Wat een kanonnen! Staan recht vooruit en helemaal strak haha,dat heeft duidelijk nog even nodig om te zakken en ik denk dat ze ook nog erg gezwollen zijn,ik voelde ze gisteren zelfs een beetje onder mn oksel.dat is nu weer weg na een rustige nacht. Ik zal zo een foto toevoegen van hoe het er nu uitziet.

    Echt mn complimenten aan de Janssen kliniek wat een lieve mensen! Had ook zo'n lieve zuster! En dokter A Damen. Wat een lieve man,en dus echt eerlijk. Hij zal geen protheses plaatsen die niet bij je lijf passen. Al met al een hele goede ervaring gehad. Ik zal over een paar dagen weer posten hoe het gaat!

    Liefs maaike

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.