Ga naar inhoud

Redannie

Leden
  • Aantal items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Redannie

  1. 11 uur geleden, tiffsklein zei:

    @tiffsklein ik heb je toegevoegd.Gisteren prachtig lingeriesetje van Doutzen gehad.bh maat 70d .Hij zit nog net iets te klein maar dat zal straks wel goed gaan zitten neem ik dan maar aan.??

    Zal vanavond effe nieuwe foto plaatsen.

    word er met de dag nu wel blijer mee ookal voelt het nog niet eigen.

    8 januari daar ben je zo aan toe.

    succes nog effe met aftellen.Die laatste weken zijn niet vooruit te branden.Scheelt dat kerst en oud en nieuw ertussen zitten.

     

  2. 1 minuut geleden, Cherryy zei:

     

    Ja ik krijg ook high profile!

    Bijna overal vind ik voornamelijk foto's van borstvergrotingen van minimaal 350 cc.. Waardoor ik bijna ga twijfelen aan 'maar' 300 cc. Wat mij betreft had de operatie liever vandaag dan morgen geweest. Hoe langer ik erop wacht, hoe meer ik ga lezen en opzoeken. Blijft toch spannend hoor! 

    Ik had dat ook die twijfels en ben daarom naar 275 gegaan omdat ik hier veel meer cc voorbij zag komen.Maar denk nu 250 had voldoende geweest.Nu moet ik zeggen dat ik echt heel smal gebouwd ben  van boven 

  3. 2 uur geleden, Cherryy zei:


    @Redannie Ik ben ook erg benieuwd! Zou je mij ook kunnen toevoegen aan je album? Ik word 8 januari geopereerd door Dr Gabrietz, 300 cc hp mentor cohesive I en ben heel benieuwd naar jouw resultaat! 

    Ik zal je toevoegen.

    8 januari spannend daar ben je nu ook zo aan toe.Ik heb ook mentor cohesive 1 high profile alleen 275cc

    krijg jij ook high profile?

  4. 14 uur geleden, AnitaSR zei:

    Hi @Redannie

    Wat fijn om te lezen dat het met de pijn meevalt. Hoe gaat het inmiddels?

    Voor mij komt het nu ook dichterbij en ik heb geprobeerd even een tijdje weg te blijven van dit forum om er niet te veel mee bezig te zijn. Ik wil de operatie al zo lang. Maar ben bang voor de dingen die jij ook noemt; dat je dus je zo schuldig gaat voelen vanwege de afhankelijkheid en dat het naakt misschien niet gelijk helemaal vertrouwd gaat voelen.

     

    Mag ik misschien ook in je album kijken?

    Tuurlijk ik ga je toevoegen

    goed dat je even afstand hebt genomen.Ik werd van te voren ook echt gek van mezelf.

    wanneer ben jij aan de beurt?

    ik ben nu 3 weken verder en het gaat eigenlijk wel goed.Heb alleen veel meer last van me linkerborst die zit ook nog wat hoger je ziet het alleen als je heel goed kijkt hoor.Maar merk echt dat ik met deze kant gewoon echt rustiger aan moet doen.Hij word gauw hard en dat is toch een teken van je lichaam effe stapje terug.Ik vind dat echt heel moeilijk want ben echt een bezige bij.En mijn tepel doet ook ja gewoon pijn aan deze kant heel rot.Maar hoort er allemaal bij lees ik zo.

    En naakt vind ik ze nog steeds heel groot en niet eigen.Lichamelijk is het prima te doen maar geestelijk heb ik echt onderschat.Ik wist niet dat het zo wennen is.Van de week deed een jumpsuit aan met wat lager decolleté en ik schrok er gewoon van?Maar iedereen om me heen zegt dat ik gek ben en dat het prachtig is.

    Hoeveel cc krijg jij?En waar ga je?

  5. 2 minuten geleden, mooc123 zei:

    @Redannie helaas is het niet goed gelopen... Gisteren op het verpleegkundig spreekuur geweest en die vond het nog wel meevallen en het er netjes uitzien op wat zwelling na. Dr. Koopmans heeft ook meegekeken en die vond het niet verontrustend. 

     

    S'avonds zag de borst nog steeds een beetje rood en verloor er wondvocht uit wat in een straaltje eruit liep. Na wat  bellen mocht ik me vandaag melden in Hilversum en moet helaas zo onder het  mes. Dr. Van Engeland gaat me zo operen,  ze hoopt dat ze kan spoelen en de prothese weer terug kan plaatsen !  Fingers crossed dat dit gaat lukken!

    Nreeeeee dat meen je niet!!!oh wat ontzettend rot voor je.Heel veel sterkte en ik hoop zo voor je dat het goedgaat

  6. Op 25-11-2019 om 19:32, mooc123 zei:

    @Redannie controle was goed, de chirurg die er was heeft ook mee gekeken maar zag alleen de zwelling aan de zijkant (bloeduitstorting, vocht). Litteken zag er ook ok uit gelukkig. Maar de pijn is niet minder en de antibiotica maakt me heel misselijk en moe dus dat helpt ook niet.... Morgen wordt ik weer gebeld om te vragen of de pijn minder is, zoniet dan woensdag of donderdag nog een keer kijken!   Fingers  crossed maar!

     

    Hoe is het met jou? Al helemaal gewend en met de pijn??? 

    Hier gaat alles zijn gangetje.Net op controle geweest en het zag er goed uit.Links was nog wat meer gezwollen en zat ook nog wat hoger,maar daar heb ik ook het meeste last van.Die pijn komt echt van de spieren en zenuwen zei de verpleegkundige.Ik mag zo langzamerhand mij dagelijkse dingen gaan uitbreiden en me lichaam geeft wel aan wat wel en niet kan.Vrijdag weer werken en ze zei dan zul je het savonds wel voelen,maar dat hoort er allemaal bij omdat je meer gaat doen.

     

    hoe is het nu bij jou?is de pijn minder en de misselijkheid?

    xx

  7. 3 uur geleden, mooc123 zei:

    Dat is wel iets dat je iets vergelijkbaars hebt gehad! Heb je je album nog aangevuld? Ik ben wel heel blij hoe ze er nu uit zien haha, alleen die pijn nu is bijna niet te doen;) 

    Rustig aan maar dan.Gelukkig dat het niet wat ernstigs was.Ik ben vanmiddag op stap geweest voor nieuwe bank en voel nu weer die pijn in me borst alleen niet zo erg als van de week.Ik denk echt dat het gewoon zenuwen/spieren zijn die moeten herstellen.Schiet ook door me tepel heen. Woensdag moet ik op controle en zal het dan eens benoemen wat dit nou is.

    ik heb net weer fotos geüpload.

    zag dat jij er ook eentje bij hebt gezet.Ziet er echt mooi uit.volgens mij hebben we ook beetje zelfde postuur.Ik heb alleen high profile dus iets mee bolling bovenop.

    nou hoop dat de pijn echt minder word.Gewoon niks met recht proberen te doen en lekker rustig aan doen.

  8. Op 23-11-2019 om 09:15, mooc123 zei:

    Wat een horror nacht achter de rug.... Wakker van de pijn in mijn rechterborst, voornamelijk aan de zijkant. Je denkt dat je na bijna 2 weken alleen maar minder pijn krijgt en nu ik kan niet eens mijn arm normaal bewegen... 

     

    Heb vannacht de kliniek gebeld en die zagen niets verontrustend maar jeetje ik kan nu wel huilen zeg..... Je begint je allemaal ellende in je hoofd te halen nu! 

    Denk dat ik dezelfde pijn heb igehad in me linkerborst.Echt verschrikkelijk.Ik heb twee dagen me arm niet kunnen bewegenbij elke verkeerde beweging ging ik door de grond. nu gaat het steeds beter.Heb er nog weinig last van.lijkt wel zenuwpijn.Bij mij worden ze ook steeds mooier al vind ik ze nog steeds groot.gewoon proberen die kant te ontzien.

  9. 13 minuten geleden, best_boobie zei:

    Oh dat!

    Nou in dit stadium van het genezingsproces lijkt me dat een heel normaal verschijnsel. Geen wild vlees, maar een normale reactie van het litteken. Dat dat aan de ene kant wel zo is en de andere kant niet, is natuurlijk verwarrend, maar het zijn twee wonden die allebei op hun eigen tempo en op hun eigen manier genezen

     

    Even in de gaten houden natuurlijk, maar mijns inziens trekt dit straks allemaal bij. 

    Als je wilt mag je me over een paar weken ook nog wel eens een foto sturen in pb. Kijk ik weet met je mee. Doe er dan wel deze foto ook even bij zodat ik weet waar het ook alweer over ging ?

     

    xxx BB

    Top dankjewel voor je antwoord.Ik dacht het al maar begon te twijfelen.Heb nog nooit een wond gehad haha

  10. F11E94A4-174E-4F29-B91C-D39CD01B1C54.thumb.jpeg.223a4291302a21ad803685d452f2c7a0.jpegIk weet niet of ik dit onder het juiste topic plaats.Anders mijn excuus.

    ik ben precies een week geleden geopereerd.Het gaat supergoed met me maar ik twijfel...nu heb ik sinds paar dagen 

    iets meer last van me linkerborst hij is ook iets meer gezwollen dan rechts.Nu wil ik net gaan douchen en kijk naar de littekens en zie dat er links een soort van rand omheen zit vooral aan het begin van het litteken.De rechtse ziet er veel mooier uit.De fotos die ik erbij doe de eerste is van de linkse

    tweede van de rechtse

    ziet dit er goed uit?

    links trekt iets meer voor de rest geen pijn andere gekke dingen.Pijnstillers slik ik al 3 dagen niet meer.ik hoop dat de fotos duidelijk genoeg zijn

     

     

    BEF64C8A-18CB-40AD-9AE3-3B4F0AFBEBB6.jpeg

  11. 43 minuten geleden, Stephh90 zei:

    lekker hoor, ben jaloers! Ik doe geen oog dicht helaas, afgelopen dagen elke keer maar 4 uurtjes ofzo in de nacht geslapen. Ben een buikslaper en kan echt never nooit wennen om op me rug te liggen haha. Zij gaat ook niet want dan doen mijn hechtingen pijn. 

    Oh verschrikkelijk lijkt me dat.Daar word je humeur ook niet beter van.de eerste nacht heb ik ook op me rug gelegen omdat ik dacht dat ik niet op me zij mocht maar ik kon toen ook echt niet slapen en last van me schouderbladen dat ik had.Toen ben ik midden in de nacht gaan kijken op mijn app van de Bey (Bergman) en daar stond gewoon dus op op zij of op rug slapen.Em toen heb ik dus gelijk 3,5 uur achter elkaar geslapen.Heb wel een voedingskussen waar ik om heen lig.soort bescherming voor me borsten.Mijn man kan soms nog al wild wezen dus dat geeft me een veiliger gevoel.

    kam je anders niet wat krijgen van de dokter om te slapen?dit breekt je ook op een gegeven moment.

    • Like 1
  12. 9 minuten geleden, Ibabsx zei:

    Heee! 
     

    Hoeveel dagen ben je PO? Mag ik mee spieken in je album?

    ik ben nu 15 dagen PO met mentor Xtra 340cc! 

    Ja dat is goed.ik had bij jou ook gelegen zijn echt heel mooi al hoor en zo rustig dat het eruit ziet.Bij mij staat het echt nog flink strak.Ik zal 1 der deze dagen weer nieuwe erop zetten.Ze veranderen echt per dag.

    de hechtingen beginnen ook beetje te jeuken nu.

    • Like 1
  13. 1 uur geleden, Stephh90 zei:

    Hey Meis, dat mentale aspect herken ik! Heb zelf 13 november operatie gehad en zat er gisteren mentaal helemaal doorheen. Helaas hoort dat er ook bij mij. Veel sterkte en goed herstel!

    Grappig jij bent op dezelfde dag geopereerd als ik.Ik heb mijn datum niet goed staan?en ik weet niet hoe ik dat veranderen kan.Gelukkig dat het herkenbaar is.

    hoeveel cc heb jij gehad?en heb je ook een album?

    @mooc123 ik ga je verslag lezen en je album zou ik ook heel graag willen zien als dat mag.Welke pc ben jij geopereerd?Ik vind ze echt ontzettend kundig en lief bij Bergman.En dr  Van Engeland wat een lieve leuke meedenkende vrouw is dat.

    wat heb jij nou voor maat bh gekregen?ik schrok ervan 75D? maar eigenlijk vind ik het ook wel weer heel leuk.alleen naakt vind ik ze echt mega.Net waren er twee vriendinnen op bezoek en die vinden het helemaal wauw en echt niet te groot.Dus het zal wel aan mezelf liggen.

    groetjes

  14. Lichamelijk gaat het super.Slik geen pijnstillers meer.Heb alleen last aan de zijkant van me linkerborst tot me tepel,bij bepaalde bewegingen.Lijkt wel zenuwpijn ofzo echt niet fijn.Herkent iemand dit die misschien meeleest.Maar als ik me rustig hou gaat het prima.Psychisch heb ik effe k**dag.ik baal dat ik niks kan en voel me schuldig tegenover me gezin.Voel me egoïstisch dat ik dit heb gedaan omdat ik het zelf wilde.

    ben net klaar met douchen en vind ze echt groot in me blootje.met me bh aan vind ik het goed hoor.Oh wat klink ik ondankbaar

    laat me maar effe gal spuien.Hier kent niemand me dat scheelt.Als ik foto in bikini zie vind ik het ook prachtig hoor

    maar in me blootje tja moet er aan wennen denk ik.

     

  15. 23 uur geleden, Pelle zei:

    Het is bijna zover!

     

    Ik heb van de week een SMS gekregen dat ik mij dinsdag om 12:00 uur moet melden. Baalde ik een beetje van, want ik moet nuchter zijn én lang wachten. Maar... even later op die dag werd ik gebeld dat er iemand uitgevallen was en dat ik mij om 7:00 uur mag melden. Mijn eerste reactie was "7UUR?! Maakt u een grap?" Maar nee, het was geen grap. Opzich prima, want ik ben waarschijnlijk toch om 5:00 uur klaarwakker, als het niet eerder is.

     

    De spanning begin ik steeds meer te voelen, ik voel mij constant onrustig, slaap volgens mij ook heel licht en jank om de kleinste dingen. Zielige filmpjes? Janken. Iemand die mij succes wenst? Janken. Koekje willen eten maar niet in huis hebben? Janken.

    Het zal er wel bij horen... 

    Op de dag zelf mag ik van de anesthesist in ieder geval een oxazepam nemen om de spanning een beetje te onderdrukken, met name omdat ik niet zo goed ga op spanning en als de dood ben voor dat infuus.

    Naast al deze spanning kan ik ook niet meer wachten om binnenkort eindelijk door het leven te gaan met 'echte' borsten.

    Operatie, kom maar op!

    Ik heb even alles terug zitten lezen maar tsjonge wat heb jij een weg gehad van onzekerheid voor die vergoeding.Echt belachelijk van die chirurg maar goed gelukkig kan je het zelf betalen.En je bent bijna aan de beurt.Ik moest me om 8.15 melden en heb de avond ervoor een oxazepam genomen omdat ik ook zo onrustig was en knettergek van mezelf werd (al dagen weken haha)

    ik heb die nacht heerlijk geslapen en was de dag zelf heel rustig.Was zelfs een spoed tussendoor ik zou kwart over 10 geopereerd worden maar dat werd pas 12 uur dus heb lang op de afdeling waar je infuus geprikt word gelegen.Maar ja dat was overmacht.

    infuusprikken stelde niks voor klein pijnlijk prikje.Ik wil je heel veel succes wensen en probeer het over je heen te laten komen.Achreraf had ik echt van ik heb me druk gemaakt om niks.Het komt goed????Straks lekker shinen in je nieuwe bikinis

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.