Plattepannekoek

Gold Member
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Plattepannekoek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fijn dat het beter gaat! Blijft toch altijd even stressvol als het anders loopt dan gehoopt. Hoe gaat het met het gekke gevoel in de ochtend wanneer je net wakker bent? Klinkt super vreemd maar wellicht snap je wat ik ermee bedoel😜 xx
 2. Dan is thuis in bad een goed alternatief, heerlijk! Ik heb er Aloe Vera opgedaan. Heb een box met spray, concentrated gel en propolis crème. Heb nu 2 dagen de spray en de gel er op gedaan met dit als resultaat. De propolis is goed tegen littekens. Dat smeer ik vanaf vandaag erop aangezien de korstjes weg zijn. Voor en na foto’s:
 3. Jeetje meid, vind het heftig om te lezen. Vind het oprecht heel knap dat je er zo positief in staat, respect😘 lijkt me heel intensief, fysiek en mentaal. Ben heel blij voor je dat je je nu zo gelukkig voelt🥰 wat fijn dat zoals als Botox je kan helpen om de pijn te verlichten. Kan me voorstellen dat je niet uitkijkt naar al die prikjes🙈
 4. Wat heerlijk dat je alweer lekker in bad mag!🥰 ik mag dat pas na een aantal welen. Niet dat ik een bad heb maar toch😜 Jeetje wat klinkt dat akelig met betrekking tot de pijn aan je benen. Wat je beschrijft komt overeen met wat ik bedoel. Ik voel het alleen niet constant. Zal eens kijken of het helpt wanneer ik er wat onder doe. De borstband en ik zijn in ieder geval geen vrienden haha 💋
 5. Ik vind het wel bijzonder hoe snel je lijf ergens aan went. Ik moest er na de eerste week echt niet aan denken om nog 6 weken op m’n rug te slapen. En nu vind ik het gek genoeg nog fijn ook haha. Heb wel geprobeerd om te slapen met een kussen ertussen maar dat was te warm en de pijn is te overheersend. Xx
 6. Mooi zeg! Veel succes alvast met werken maandag. Hopelijk vliegen de uren voorbij en heb je weinig tot geen last:)
 7. Ik herken die pijn niet? Ik heb dual plane. Kan dat het verschil maken in pijn? Op m’n zij slapen is een absolute no go. Lijkt net of er dan teveel spanning op staat ofzo. Wat fijn dat alles goed verlopen is en je je goed voelt:) heb je topic gelezen en ben nieuwsgierig geworden. Zou ik met je mee mogen kijken in je album?
 8. Gisteren toch maar even voor de zekerheid naar de huisarts geweest om het wondje te laten zien. Gelukkig zei de huisarts dat ik mij geen zorgden hoefde te maken en ik gewoon mag douchen. Hoera! Vanochtend heb ik eindelijk na 2 weken (!) kunnen douchen. Tijdens het douchen merkte ik al snel dat het haren wassen best intensief is! Heb ook toen weer een iets te enthousiaste beweging met m’n armen gemaakt denk ik want de rest van de dag waren m’n borsten gespannen en gevoelig. Desondanks heb ik er van kunnen genieten maakt je toch een beetje meer mens wanneer je dingen weer zelf kunt.
 9. Fijn dat het nare gevoel weg is! Bij mij steekt het zo nu en dan weer de kop op. De huid waar de borstband langs ‘schuurt’ is soms ook echt heel erg gevoelig. Net of alles dan teveel is voor de huid ofzo. Heb dat vaak einde van de dag.
 10. Ik vrees dat het douchen wellicht moet worden uitgesteld😭 zag vanmiddag dat er uit beide wonden een beetje vocht is gekomen. Ga morgen voor de zekerheid even bellen om te vragen of er nog zo’n zwaluwstaartje op moet (of hoe heten die kleine pleisters) hoe is het nu met jou @MissyJoy? Is het nare gevoel over?
 11. Wat leuk om te lezen dat het goed gaat! Zou ik je album mogen zien? Ik ben een dag eerder dan jou geopereerd 🤗
 12. Update 15 dagen po: Ik ben gisteren naar de huisarts geweest om de knoopjes van de hechtingen te laten knippen. Toch best spannend, maar het is allemaal goed gegaan. De pleisters zijn eraf en de knoopjes waren nergens te vinden. De wonden zien er goed uit en de borsten beginnen steeds meer te zakken. Het ziet er heel erg mooi en natuurlijk uit, ben er onwijs blij mee! Vrijdagochtend mag ik eindelijk weer douchen. Qua bewegingen gaat het steeds beter. Ik kan vrij veel. De zware boodschappentassen laat ik nog voor gezien, maar de hand en spandiensten in huis gaan me goed af. ik had verwacht dat het een genot zou zijn om weer op m’n zij te kunnen slapen, maar eerlijk gezegd doet dit ontzettend zeer. De borsten zijn gevoelig en m’n borstspieren en armen werken ook niet echt mee. Gek genoeg slaap ik nu heerlijk op m’n rug, ben er helemaal aan gewend.
 13. @Lies-LBij twijfel even bellen idd! Bij mij is de pijn inmiddels zo goed als weg gelukkig. Heeft wel een paar dagen geduurd.