Ga naar inhoud

Miss-Mafia

Leden
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Miss-Mafia

  1. @Bemeltje wat gek. Ik heb je verwijderd en opnieuw toegevoegd. Kan je kijken of het nu wel lukt? Vanavond ga ik een nieuwe foto uploaden van de huidige situatie. Ben vandaag 5 weken PO en voel me super goed! Ik vind ze nu ook echt heel erg mooi. De linker is nu ook verder ingedaald dus ze lijken nu weer op elkaar haha.

    Ik vond alles dan ook meer dan de moeite waard! Je moet er gewoon even doorheen, maar daarna heb je er (als het goed is) jaren plezier van.


    30 september is al snel! Zorg in ieder geval dat je de eerste 1/2 weken hulp hebt. En daarna dat alles op de eettafel/aanrecht staat wat je nodig hebt, zodat je niet in hoge kastjes hoeft te zijn haha. En de eerste 4 weken kon ik echt alleen kleren aan die een rits/knoopjes hadden of waar ik in kon stappen. Dus zorg dat je daar genoeg van hebt. Oh en ga de eerste week niet op de weegschaal staan;) dat is puur vocht, maar ik kreeg een halve hartverzakking haha. Ben nu weer helemaal mijn oude ik maar dan met 2 nieuwe mooie boobs :D

  2. @Secret ingredients oeh welke sportbh heb jij dan als ik vragen mag? Ik ben nog op zoek naar een tweede. Deze vind ik niet altijd even fijn. (die van de kliniek). Wil wel eentje met genoeg steun, omdat ik de borsten flink voel bewegen als ik loop en dat doet behoorlijk pijn.

     

    @Deedee04 aah op dag 22 nog steeds? Dan hebben we nog wel even te gaan inderdaad..Heb jij je chirurg daarover gesproken? Ik ga die bio oil ook eens proberen! Bij mij zijn de hechtingen ook nog niet volledig opgelost.

     

     

     

    Zijn er mensen die meelezen die aan krachtsport doen? Ik ben op zoek naar een sportschema voor na week 6 om rustig mee te beginnen in de gym. Ik heb de neiging om snel weer te veel te doen en wil mijn boobs niet verpesten..

  3. Update!! - 2 weken PO

    Het leek me goed weer even een update te schrijven voor de dames die ook nog een operatie in het verschiet hebben (eventueel ook bij dr van der Weij).

     

    Momenteel ben ik 2 weken PO en inmiddels ben ik al een aantal dagen van de pijnstillers af. Dat betekent niet dat ik geen pijn meer heb, maar de pijn is draaglijk. 
    Ik heb in de afgelopen 2 weken verschillende soorten pijn gevoeld
    - eerste paar dagen: drukkende pijn van de zwelling
    - 1 week PO: scheurende pijn (alsof ik ze steeds moest vasthouden)
    - 2 weken PO: brandende pijn. Nu voelt het (over mijn hele borst, maar VOORAL bij de tepels) alsof ik gigantisch erg verbrand ben geweest en dan steeds de huid aanraak. Dus de bh voelt al onaangenaam en als ik er iets overheen aantrek voel ik dat zelfs branden. Ben nu aan het proberen de borsten met vaseline in te smeren in de hoop dat het dan minder wordt.

    Daarnaast vind ik stukken lopen nog steeds niet prettig (niet zonder ze vast te houden dan haha). 

    MAAR ik wil jullie niet ontmoedigen! Zoals het nu klinkt is het niet uit te houden, maar alles is het dubbel en dwars waard. Tuurlijk, het is niet super aangenaam, maar zeker goed te doen!!

     

    Zorg wel dat je hulp hebt de eerste paar weken, want je mag echt niet je ellebogen boven je schouders houden (dat voel je daarna meteen) en niks tillen. Bukken is ook niet aan te raden. Mijn vriend heeft alles spullen die ik nodig heb op het aanrecht gezet zodat ik er gemakkelijk bij kan. En hij helpt ontzettend goed met het huishouden en onze hond uitlaten enz. Hij verdient een standbeeld!

     

    Verder loop ik al 2 weken in alleen maar vestjes en blousjes, omdat ik niets over mijn hoofd krijg. En een oude spijkerbroek, want door al het stil thuiszitten heb ik constant vreetzin en ben ik dus iets bijgekomen ? Ik probeer me daar even niet te druk om te maken, gaat er wel weer af zodra ik weer mag sporten.

     

    Zojuist heb ik ook weer een paar nieuwe foto's toegevoegd aan mijn album. Hier is goed de huidige situatie te zien. De rechterborst loopt voor op de linker haha. Daar bedoel ik mee dat die al minder gezwollen is en verder ingedaald.

     

    Mochten er mensen meelezen die tips hebben tegen het branderige gevoel, dan hoor ik het graag!

     


     

    • Like 1
  4. Hi MissL,

    Ik ben 5 augustus door dr van der Weij geopereerd:) Je hebt de juiste arts gekozen!

    Tijdens het consult had hij bij mij alles opgemeten en op basis daarvan en ook mijn wens op een natuurlijke vergroting, kon ik kiezen tussen 265cc en 305cc. Ik ben 1.63m en weeg 53 kilo. Uiteindelijk heb ik voor 305cc gekozen voor de spier (gelukkig had ik huid genoeg over).

     

    Nu 2 weken PO en ben erg blij met de maat. Ze moeten nog gaan indalen en dergelijke dus kan over het uiteindelijke resultaat nog niets zeggen uiteraard. Ik zal straks nog wat nieuwe foto's aan mijn album toevoegen, dus als je wil meekijken kan ik je wel toevoegen?

     

    groetjes!

  5. @Deedee04 ik zie je bericht nu pas! Inmiddels ben ik ook 11 dagen PO. De opgeblazen buik is bijna weg, nadat ik 2 laxeertabletten heb genomen. Afgelopen maandag ben ik op controle geweest en volgens de arts kon die buik komen door de narcose en de pijnstillers. Schijnt vaak voor te komen namelijk. 
    Gelukkig was met mijn borsten wel alles in orde, wondjes zagen er netjes uit en volgens hem gaan ze mooi indalen.

    Nu de pleisters van de wonden af zijn, heb ik ook veel last van de bh die erop drukt en van de jeuk inderdaad. Dus volgens mij gaan onze klachten gelijk op (obv het aantal dagen PO haha).

     

    Hoe gaat het nu met jou? Kan je al wat meer zelf? Ik ben benieuwd wanneer ik weer kleding over mijn hoofd aan kan trekken...

  6. Update!

     

    Ik ben momenteel 6 dagen PO, maar heb vandaag de pijnlijkste dag. Mijn rechterborst voelt alsof hij eraf scheurt zo'n vervelende pijn. Links heb ik vrijwel nergens last van. Ik kan nog steeds bijna niks. Zelf lopen doet al pijn, omdat ze dan schudden en dan voel ik de wonden weer (alsof het uitscheurt zeg maar).
    Morgen weer eerste werkdag. Zie er enorm tegenop. Gelukkig brengt en haalt mijn vriend me, want autorijden, fietsen of zelfs OV lukt niet.

    Daarnaast heb ik nog steeds een enorme opgezette en harde buik. Wordt niet minder, maar alleen erger. Pas niet eens meer in mijn eigen broeken!! Is dat normaal dat ik daar nu nog steeds last van heb??

     

    Morgen ook check-up, dus ben benieuwd wat ze gaan zeggen...

     

     

  7. 5 uur geleden, Secret ingredients zei:

    Vocht is intussen zo goed als weg. Dus da's al ietsje comfortabeler. 

    Gisteren had ik een supergoede dag, en in principe ook een goede nacht... tot 5u vanochtend... Ik had namelijk het idee geen pijnstillers meer nodig te hebben, dus toen werden de boobies opeens terug "levend". En die rug! Grrr... 

    Ben ook blij dat ik toch de grotere maat heb genomen voor wat ik zo door het verband heen kan zien. Ben nu op zoek naar een goede compressiebeha, want die heb ik vanaf volgende vrijdag nodig wanneer het verband er af mag. Zie effe door de bomen het bos niet meer en ook geen idee van de maat. 

    Heb al jaren omtrek 80 à 85, maar volgens de chirurg heb ik eigenlijk 75. Geen idee welke cupmaat het uiteindelijk zal zijn. Kan toch moeilijk "van alles wat" gaan kopen? ?

    Of zou ik 2 verschillende maten mogen meenemen en dan terugbrengen wat niet past? Wat een luxeprobleem ook eigenlijk ?

     

    Fijn dat het vocht in ieder geval bijna weg is bij je! JIj bent nu 6 dagen PO, toch? Ik zou je pijnstillers voorlopig dan toch nog even op vaste tijden blijven pakken zodat je de pijn voor bent.

    Kan je chirurg je niet vertellen welke maat bh je het beste kan nemen? Heb jij momenteel dan geen sportbh aan? Ik werd in de kliniek wakker met een sportbh aan. Heb ook geen verband. alleen pleisters op de wondjes. 
    Zou voor de maat gewoon echt bellen naar de kliniek. Of je laten opmeten in een winkel?

  8. 20 uur geleden, Secret ingredients zei:

    Ok. Even een update. 

    We zijn nu 6 dagen po. 

    Maakte me zorgen omdat mijn ene borst echt merkelijk veel meer gezwollen is dan mijn andere borst. 

    Ik mocht de chirurg altijd een appje sturen, had hij gezegd, dus dat deed ik dan ook maar. 

    Schrok me rot toen hij zei dat ik dan maar meteen naar de kliniek moest gaan om het zekere voor het onzekere te nemen. 

    Goed, daar ben ik dan langs geweest en ik kwam bij zijn collega terecht (aangezien ze momenteel de kliniek aan het verbouwen zijn en dr Van Zele met vakantie is). 

    Wat een ******* 

    "Nee mevrouw, u kan hier niets komen doen. U hoeft uw shirt niet uit te doen en ik hoef het niet te zien want er is helemaal niets aan de hand."

    Aan de ene kant natuurlijk wel fijn dat het écht niet erg was blijkbaar, maar aan de andere kant was ik nu ook niet meteen gerustgesteld. 

    Toen ik vroeg wat ik moest met de rugpijn die ik heb door de borstband, kreeg ik als antwoord "Nou mevrouwtje,  dan laat u die gewoon uit." 

    Euhm? Pardon? 

    Mijn eigen chirurg zei dat ik deze 2 weken lang 24/7 moest aanhouden in combinatie met het drukverband. 

    "En op uw zij liggen en uw armen heffen... Als dat geen pijn doet, mag dat gerust" 

    Wat een tegenstrijdige adviezen. 

    Heb voor mezelf afgewogen dat ik toch maar mijn eigen chirurg volg. Deze ging er me net wat te licht overheen. 

    In ieder geval wel een goede dag vandaag. Heb net pannenkoeken gebakken, dus qua beweging in de armen en rondlopen zit het al wat beter. Hopelijk moet ik dat vannacht en/Of morgen niet bekopen. ... 

     

    wauw! sorry hoor, maar dit kan toch niet? zou inderdaad het advies van je eigen chirurg aanhouden want het klinkt alsof deze knakker er geen verstand van had.

     

    hopelijk trekt het verschil snel weg. Schijnt toch ook best veel voor te komen dus zou (proberen;) ) je er niet te druk over te maken.

     

    Waarom heb je een borstband/drukverband? ik heb dat helemaal niet... alleen sportbh.

  9. @lunalina & @Patries78 als het goed is heb ik jullie toegevoegd. Zal straks voor het douchen een nieuwe foto van vandaag maken. Kijken of er al veel verschil is met gisteren...

     

    13 uur geleden, Secret ingredients zei:

    Hoihoi 

    Yep, hier ook een Michelinmannetje. Nu (dag 5) begint het pas een beetje te minderen. Ik heb normaal redelijk ver uitstekende sleutelbeenderen, maar die zijn door het vocht helemaal verdwenen. Komt dus wel goed. 

     

    ja ik ook maar er zijn geen botten meer te zien haha. hoe gaat het herstel bij jou verder? ik snap nu wel wat iedereen zegt dat ze blij zijn dat ze de grootste maat hebben gekozen. Vind ze nu ook ineens vrij klein lijken ?

  10. Hey allemaal,

     

    Bij deze mijn operatieverslag. Ik had dit vannacht al getypt, maar net toen ik bijna klaar was drukte ik op een verkeerde knop en was alles weg :( en toen had ik geen puf meer dus nu even opnieuw.

     

    Gisterenochtend heel vrolijk en relax wakker geworden na een goede nacht slaap. Ik had totaal geen zenuwen. Om 10:00 gemeld bij de kliniek. Mijn vriend had me afgezet en is toen gaan werken. Ik heb toen in de wachtkamer 2 formulieren ingevuld en werd vrijwel meteen opgehaald door een aardige verpleegster. Toen kreeg ik een bed toegewezen en kon ik me omkleden. Daar heb ik toen zo'n kwartiertje gewacht en toen kwam dr. van der Weij om te kletsen en af te tekenen en kreeg ik alvast mijn infuus. Dat ging even mis haha. Op de plek waar ze normaal prikken (bij je pols) pakte die bij mij niet dus hebben ze het infuus maar iets hoger in mijn arm gezet. Daarna werd ik al vrij snel met mijn bed richting de operatiekamer gereden. Nog steeds geen zenuwen te bekennen. Ik ben normaal een gigantische stresskip om de kleinste dingen, maar gisteren was ik helemaal zen. Super raar!

    In de operatiekamer kon ik zelf op de tafel gaan liggen. Er was een heel aardige verpleger daar die dezelfde naam had als mijn vriend, dus we waren meteen grapjes aan het maken en aan het kletsen. Hij mat mijn bloeddruk en ondertussen kreeg ik al een goedje in het infuus waar ik duizelig van kon worden. Toen deed ik mijn ogen alvast dicht en daarna kreeg ik het slaapmiddel. Vervolgens kreeg ik een zuurstofkapje op en zeiden ze: 3x diep ademhalen en dan zien we je zo aan de andere kant. Ging super snel allemaal.

     

    Om 13:30 werd ik wakker gemaakt op de uitslaapzaal. Vond ik erg jammer, want ik lag heerlijk te slapen haha. Ze hadden mijn vriend al gebeld dat alles goed was gegaan en die zou me rond 14:00 komen halen. Ik was nog vrij wappie van de narcose dus alles wat ze me hebben verteld over mijn bh en medicijnen inname kan ik me niet goed herinneren oeps. Om 14:00u kon ik echter zelf naar boven lopen en heb ik boven in de wachtkamer op mijn vriend zitten wachten.

    Eenmaal thuis (ook in Amsterdam) heb ik nog 2 paracetamol genomen rond 17:00u en het ging prima. Om 18:00 ben ik richting Limburg gebracht, omdat mijn vriend geen vrij kon krijgen van werk en mijn vader en zijn vriendin dan voor me kunnen zorgen.

     

    Dus daar ben ik nu. Vannacht super slecht geslapen. Van 3-7 wakker gelegen van de rugpijn. Ik denk doordat je alles aanspant omdat je bang bent een verkeerde beweging te maken. En door het rechtop slapen (ik dacht dat dat moest, maar is dus helemaal niet zo). Vannacht toch maar wat platter proberen te liggen. Verder merk ik dat ik echt op tijd mijn medicijnen moet pakken, omdat de druk anders te heftig wordt. Ik denk soms: ooh het gaat wel met de pijn en dan neem ik dus geen medicijnen en dan is het vervolgens te laat. Dus neem je medicijnen op tijd!!!

     

    Naja dat is het wel zo'n beetje. Ik heb nog niet durven spieken onder de bh, maar in de bh ziet het er al prima uit. Vandaag wel stuk meer gezwollen maar dat hoort erbij. Zal straks even album aanmaken van voorsituatie en nu. 

     

     

    • Like 1
  11.  

    @lunalina jaa ik heb vannacht super slecht geslapen dus nu zijn de zenuwen zeker aanwezig. Zie eigenlijk totaal niet op tegen de operatie of de narcose, maar wel naar de tijd erna waarin je zo afhankelijk bent van iedereen. Ik hoop dat ik snel weer alles zelf kan en ook snel weer uit bed kan. Heb alvast allemaal boeken op mijn e-reader gezet, zodat ik me in ieder geval niet hoef te gaan vervelen.

     

    @Secret ingredients Thanks!! Nee precies, de mooie boezem is het belangrijkst. En voor mij eigenlijk het zelfvertrouwen. Hoe gaat het nu met je?

     

    @Rowie Bedankt Rowie! Oh dan ben jij nog smaller en meer cc! Maar jij hebt rond gekregen toch? En voor of achter de spier? En wat voor cup had je van te voren? Sorry veel vragen haha.
    Ik wilde eerst vandaag nog even snel gaan shoppen, maar ik ga het toch maar even proberen met wat ik al heb. Extra kleding is zo bijbesteld/gekocht. De eerste week kom je toch nog niet echt veel onder de mensen als ik dat zo lees haha.

    Bedankt voor de tips!

  12. Hi Secret Ingredients,

    Wat vervelend dat er nog niemand op je topic had gereageerd. En dat net toen je je zo alleen voelde. Ik zie je topic ook nu pas helaas... 
    Gelukkig is de operatie inmiddels achter de rug en goed verlopen dus? Ik lees overal eigenlijk wel dat de pijn de tweede dag erger is dan de eerste dag, dus dat lijkt me vrij normaal. Wel fijn dat je al alles zelfstandig kan! Hopelijk kan ik dat straks ook (ik ben maandag aan de beurt).

    Ook de ongelijkheid tussen de twee borsten komt veel voor in het begin. Als het goed is trekt dat nog helemaal bij, maar dat kan best even duren. Geduld is het magische woord haha.

     

    Heel veel succes met je herstel!!

  13. 8 uur geleden, Patries78 zei:

    Hoi, fijn dat je zo lekker op tijd geholpen gaat worden! 

    Meestal is het advies om 6 weken je armen niet te heffen of boven schouderhoogte te doen. 

    Maar bij iedere PC is dit anders. 

    Even voor zekerheid navragen

    Wijde hempjes waar je in kan stappen werkte bij mij ook goed..net zoals blouses

    Succes maandag! 

    X Patries 

     

    woow. 6 weken... ik had niet verwacht dat ik zo lang moeite zou krijgen met aan- en uitkleden haha. Dan moet ik toch echt nog wat extra kleding aan gaan schaffen. Ik lees ook op meerdere plekken dat je niet eens zelf je rits/knoop dicht krijgt van je broek. Is dat zo? Kan me daar niets bij voorstellen nu haha.

     

    2 uur geleden, Jess86 zei:

    Spannend, ik ben gister geopereerd door van der weij.

    Ik had na de operatie lekker een jurkje met knoopjes en een vestje erover. Ideaal.

    Heel veel succes maandag!

     

    oohjaa! hoe is het gegaan? en hoe gaat het nu met je?

  14. Ik weet niet of er uberhaubt iemand meeleest, maar voor de zekerheid: 

    Inmiddels heb ik ook de tijd van de operatie doorgekregen. Maandag word ik om 10:30 geopereerd? Super blij mee, want dan hoef ik minder lang nuchter te blijven. 

    Zenuwen beginnen nu wel beetje te komen. Heb alvast alle pijnstillers in huis gehaald en ga vandaag misschien nog extra vestjes kopen. Hoe lang kan ik niets over mijn hoofd aantrekken?

     

     

    • Like 1
  15. Op 25-7-2019 om 22:46, best_boobie zei:

    Hoi hoi

    Welkom hier!!

    Heb je rechtsboven in de zoekbalk al eens gezocht op 'Weij' of op 'Boerhaave'? Misschien dat je dan al een beetje meer leest over van der Weij. Hij is namelijk een pc die eigenlijk nooit te grote borsten maakt. Hij is eerder iemand die echt aan de hele veilige kant van de marge blijft  
    Ik zou dus bij hem sowieso altijd de grootste prothese kiezen

    Wil je dat ik eens met je mee kijk naar welke cupmaat het voor het oog zou gaan worden met deze prothese, stuur me dan even een pb met de info over de prothesen en je voorsituatie. Dat is voor mij makkelijker, want vaak komen er daarna nog berichtjes terug en kan ik tenminste terug lezen over wie het ook alweer gaat  

    Ik zal je ook even een pb sturen over je aanvraag voor de club  

     

    Veel leesplezier! En hopelijk reageren er nog wat meiden op je topic!

     

    xx BB
     

     

    Bedankt voor de tip! ik heb inmiddels volgens mij alles gelezen wat er te vinden valt over hem haha. Lijkt er inderdaad op dat ik de juiste keuze heb gemaakt om voor de grotere optie te kiezen. Ben alleen bang wat het met mijn kledingmaat gaat doen zeg maar. Ik draag nu altijd xs/s/34 in kledingmaten en maat 75B/70C in bh's (die nog steeds te groot lijken trouwens..) Zal ik dan ook in kledingmaat gaan stijgen?

     

    Super fijn dat je mee wil kijken voor de nieuwe cupmaat! Ik ga je meteen een PB sturen.

    • Upvote 1
  16. 12 uur geleden, Jess86 zei:

    En miss-mafia spannend voor jou schiet het ook lekker op! Ik heb wel last van zenuwen en jij? Laat je ze voor of dual plain plaatsen? En hoeveel cc als ik vragen mag? :)

     

    Ja begint nu wel heel dichtbij te komen. Ik ga nog iedere dag slapen met het gevoel dat ik er nu 100% zeker over ben welke maat dat ik neem en in de ochtend word ik weer met twijfel wakker. Heel vermoeiend, maar ik lees hier overal dezelfde verhalen dus zal wel normaal zijn;) 

     

    Ik krijg de Mentor CPG 332 (anatomisch, tall height, moderate-plus projection) 305cc voor de borst, omdat mijn pinchtest op 4cm uitkwam zoiets. Ik heb nu een 75B/70C aan, maar die 'gaapt' dan nog altijd aan de bovenkant zeg maar. Hoop op een volle C/kleine D uit te komen. 

     

    En jij?


    Ben alleen erg benieuwd naar mijn nieuwe kledingmaat straks.. Heb nu alles XS/S/34, maar ik ben bang dat mijn kleding me straks niet meer past. 

     

     

     

  17. Op 25-7-2019 om 22:41, MissyJoy zei:

    Je mag met je onderlijf gewoon het zwembad in... je borsten moet je écht mee opletten, niet alleen de littekens (littekens sowieso sunblock, ook ondef bikini want die laat gewoon uv door!) Dn je borsten zelf zou ik met factor 50 insmeren... je huid is flink opgerekt he dus veel gevoeliger!!!

     

    Ik heb voornamelijk siësta gehouden overdag! Ik kan door mijn chronische ziekte al niet goed tegen de hitte en dit is helemaal niet te doen... dus met de ventilator aan op standje maximaal en in een donkere kamer... smorgens lig ik even in de schaduw in mijn hangmatje met mijn bakkie koffie, maar zodra het te warm word vlucht ik naar binnen... en loop ik in een kort luchtig broekje en mn sport bh ????

     

    ???

     

    ja kan ik me voorstellen... bedankt voor de tip!

    ik ben blij dat het langzaam weer een beetje afkoelt. Tegen de 40 graden is echt té, zeker na zo'n operatie denk ik ;)

  18. 11 minuten geleden, MissyJoy zei:

    Gaat helemaal goed komen meiden! Als ik zie hoe mijn borsten er nu na iets meer dan 3 weken uitzien... ben ik héél erg tevreden!!!

     

    Je bent in goede handen bij hun!

     

    Succes met de spanningen, bijna zover... hopelijk dan iets minder warm weer!

     

    ???

     

    Wat fijn om te lezen! Wat doe jij nu met de hitte? Mag je wel in de zon? Alleen de littekens zelf niet toch? Hoop wel dat ik in ieder geval met mijn onderlichaam het zwembad in kan straks ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.