Jump to content

Deedee04

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Deedee04 last won the day on August 14 2019

Deedee04 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Deedee04

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi hoi, o dat meen je.. dat heb ik eigenlijk helemaal niet, ze zijn nu een stuk voller dan in het begin. toen had ik stiekem al gepast en was het net aan een 75D cup soms een C en nu echt nooit een D eerder een volle E. ik had het gevoel wat jij hebt in het begin een beetje. ik zou op zich ook wel een maximizer willen dragen Voorburg push effect, maar dat mag voorlopig nog niet geloof ik. ik hoorde dat dat het eerste jaar niet verstandig is. mijn album staat openbaar, moet alleen nog even wat recente foto’s plaatsen. dat do
 2. Hoi dames even een update.. Inmiddels zit ik vandaag precies op 6 weken PO en ik ben zo gelukkig met mijn nieuwe boobs. ze zijn zo mooi en het voelt al zo goed inmiddels. had ik nooit gedacht dat dat nu al zo zoveel beter zou zijn, want de pijn en het herstel vielen me echt hard tegen. ik heb 3 bh’s gekocht 2 bij Hunkemöller en 2 bij livera en ik kom tot nu toe bij alles uit op 75E. heb ook een zwart kanten balconette bh gekocht. eerder vond ik ze vreselijk maar nu staat het zo mooi ? heerlijk, als een kind in een snoepwinkel ???
 3. Heel herkenbaar, zit op dag 22 PO en ook dat zonverbrandingsachtige gevoel. onderkant van mn borsten is nog steeds gevoelloos en de tepels doen echt zeer nog. Ze zijn ook nog flink hard, het is ietsje minder, maar echt beweging zit er nog niet in. rugslapen lukt me ook echt niet meer lig nu steeds op mijn zij. ik smeer 2 x daags Mn borsten in met bio oil, maar de wonden niet, want nog niet alle hechtingen zijn eruit helaas.
 4. Herkenbaar, ben nu 12 dagen PO (ook bij Boerhaave trouwens) en nog steeds terugvallen. Mijn borsten zijn ook ontzettend hard steeds. ik heb nu gelukkig nog een week vakantie en dan mag ik ook weer aan de bak. de bh kan ik ook wel vervloeken, die drukt op m’n wonden en dat begint nu ook heel erg te jeuken inmiddels. blij als er weer een paar weken voorbij zijn.
 5. Hallo allemaal Ik ben Patricia 33 jaar oud, 2 kinderen (jongens) van 8 en 16 jaar oud alweer. ik heb al vanaf mijn pubertijd de wens om mijn borsten te laten vergroten. na twee zwangerschappen en enorm veel aangekomen en vervolgens weer afgevallen te zijn ( van 58 naar 115 en weer terug naar 65 kg) zit ik al 7 jaar op hetzelfde gewicht en ben blij met mijn lijf, alleen mijn borsten waren ondertussen veranderd in twee slappe theezakjes. Een kleine, lege 75a was wat er overbleef. na een tijd op zoek te zijn geweest heb ik een erg prettig consult geha
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.