Ga naar inhoud

sabapoha

Leden
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sabapoha

  1. 9 uur geleden, polemommy zei:

    Hey, ik heb een maandje geleden een afspraak gemaakt bij Boerhaave, met de veronderstelling, dat ik een consultatie bij Dr. Van der Weij heb. Nu krijg ik een herinneringsmail en zie dus dat ik de consultatie bij drs. S Fortuin heb. 

     

    Nu begin ik een beetje te flippen omdat ik helemaal niets over hem kan vinden. Help. 

    Er is op het forum inderdaad weinig te vinden  over hem moest ook goed zoeken. 

     

    Ik was eerst ergens anders op consult en kreeg een PC. Bij thuiskomst ben ik gaan googlen en tot mijn grote schrik heeft deze man zijn praktijk moeten sluiten en heel lang op de zwarte lijst gegaan. Met dit in mijn achterhoofd ben ik in mijn netwerk gaan vragen welke kliniek mij aangeraden werd en kwam uit op Boerhaave. Ik werd gekoppeld aan dr. Fortuin en ben zelf een onderzoek gestart ? Weinig over zijn werk te vinden, maar wel veel over de studies en onderzoeken die hij heeft verricht. Consult verliep prima en ik had er een fijn gevoel bij. Vanwege het goede gevoel en mijn research heb ik doorgezet en daar ben ik heel blij mee. Nu trotse eigenaar van 2 nieuwe boobs ?? Er is nog iemand op het forum die ook door hem geholpen is en erg tevreden is. 

     

    Je kan natuurlijk altijd vragen waarom je nu een andere PC hebt en met welke reden dat is. Ik heb in ieder geval meer dan tevreden. 

  2. 9 uur geleden, vithoufiore zei:

     

    @sabapoha o help, op mijn telefoon verspringt alles steeds dus dacht dat dit berichtje van @tiffsklein kwam haha, dus klopt niet helemaal nu die tweede alinea

    Haha no worry! Voor de spier bleek toch mogelijk i.v.m. voldoende "huid". Tijdens het consult was er qua meten iets niet helemaal oké gegaan. De PC gaf aan dat er genoeg ruimte was en het resultaat daardoor mooier zou worden. Daar vertrouw ik dan maar op ? 

  3. 7 uur geleden, vithoufiore zei:

     

    Ja weet er alles van! Mocht eigenlijk gisteravond nog wel een oxy (de laatste), maar expres niet gedaan omdat ik het niet meer nodig vond en inderdaad zo min mogelijk wil gebruiken. Overdag ook nooit genomen (op dag 1 PO na). Gevaarlijk spul is het..

     

    Zwelling is denk ik allemaal vocht ja. Jij bent ook de 20e geopereerd toch? Bij mij neemt het nog niet/nauwelijks af maar hopelijk merk ik morgen ietsjes verschil! Vgm kan het tot een week wel aanhouden en dan moet het wel echt gaan minderen. 

     

    Krijg je geen album aangemaakt als in je weet niet hoe het werkt? If so, stuur me anders een PB’tje dan leg ik het uit! Het staat ook ergens door bestboobie beschreven. Volgensmij onder borstvergrotingen algemeen!

     

    Hoe voel jij je?

    Ah gelukkig ben je er mee bekend met die nare  oxy. Ik moest het van de kliniek echt alleen op paracetamol doen.. Heel gek toch? Inmiddels slik ik er 2 per dag denk ik. Ja ik ook de 20e inderdaad het gaat echt de goedd kant op.

    Als ik merk dat ik iets teveel heb gedaan dan worden ze hard en moet ik even gas terug nemen. Ik heb het vermoeden dat er echt behoorlijk verschil zit in het herstelproces aangezien ze bij mij toch niet dual plane geplaatst zijn..  

     

    Nee album moet mij vast lukken. Mijn telefoon is ermee opgehouden en hang tussen een paar telefoons in. Foto's dus ook ;) Hopelijk kan er het weekend iets mee doen ? 

     

     

  4. 55 minuten geleden, vithoufiore zei:

     

    Hahaha denk dat ik die zin maar ga inzetten ja, al voel ik me vandaag al iets beter! 

    Handmaids tale ben ik nu aan begonnen, thanks voor de tip!!

     

     

    Even een general update; vandaag voor het eerst geen oxy genomen voor het slapen want had nooit echt veel ongemak snachts. Nouuu heb ik geweten haha, kon echt NIET in slaap komen, gewoon klaar wakker. Maargoed ik ben een slechte slaper dus verbaasde me al dat ik zo goed sliep, thanks to the oxy blijkt nu haha. 

     

    Ik heb zojuist voor het eerst zelf gedoucht!! Zo blij als een klein kind nu haha, elke kleine mijlpaal is zo fijn. Ook foto’s gemaakt weer, ik begin gematigd positief te worden. Ze beginnen voor mijn gevoel ietsjes te veranderen. Heel langzaam maargoed dat wisten we. Hoop dat

    de sideboob wel echt nog gaat slinken (heb 11cm prothesen en een borstbreedte van 12cm dus je zou denken dat ik niet zo’n sideboob zou moeten hebben.. dus hoop dat het zwelling is en de spier die nog niet genoeg ruimte kan bieden?). En sowieso zijn ze nog echt mega gezwollen, en bont en blauw haha. Heb de foto’s  in mijn album gezet voor de geïnteresseerden!

     

    Heb het idee dat het een tikkeltje langzamer gaat bij mij dan gemiddeld, maar dat geeft niet, we komen er wel. 

    Hoop alleen dat die kortademigheid binnenkort wegtrekt, is irritant

    Ah goed om te horen! Fijn dat je weer een beetje beter in je vel zit.. Die oxy is wel echt mega verslavend he.. Let daar een beetje op. En yes mijlpaal met douchen. Hoe fijn is dat. Die zwelling zal veel vocht zijn denk ik? Daar hebben we de komende tijd nog wel even last van.. Moet wel zeggen dat ik merk dat het aan het afnemen is. Ben blij voor je dat het weer iets beter gaat. Ga zo gelijk even je album checken! Hopelijk lukt het mij ook een album aan te maken deze week. 

  5. 12 uur geleden, Xritt zei:

    ik niet even mijn hart luchten?


    Mijn herstel ging aardig goed. Ik vind mijn borsten ook al mooi geworden.De zwelling is al best afgenomen. 
    Nu verslikte ik mij gisteren tijdens het eten. Heel stom? Ik heb flink moeten hoesten, tot kokhalzen toe? ik voelde tijdens het hoesten een steek in mijn linker borst, in de buurt van mijn oksel. Het deed best zeer, maar het lukte me niet om gelijk te stoppen met hoesten. Ik voelde bij mijzelf gelijk een paniekerig gevoel op komen?Het voelde net alsof er iets knapte. Die gedachte is zo naar. Ik heb sinds de hoestbui nog steeds pijn, vooral aan de zijkant en in mijn oksel. Vandaag merkte ik dat mijn bh Weer strakker aanvoelde. 
    Ik heb net mijn bh even uitgedaan. Mijn linker borst is een cupmaat groter dan de rechter. Ik maak me nu best zorgen?

     

    heeft iemand hier toevallig ervaring mee...?

    Op zulke momenten voel je je best alleen. Er zijn maar een paar mensen op de hoogte van mijn bv. Iemand om advies vragen is dan wat lastig. 

    ?

    Ach jeetje wat vervelend dat je je zo naar voelt hieronder. Kan me voorstellen dat je er van alles bij denkt. Misschien helpt het om toch even te bellen met de kliniek? Liever teveel bellen dan 1 keer te weinig. Hoop dat het snel beter gaat ?

  6. 1 uur geleden, Jellie zei:

    Mag ik mij hier melden en mee kletsen ?

     

    Gisterochtend om 8 uur was ik aan de beurt. Vergroting en lift met 370cc duall plane .

    De ontvangst was zo hartelijk en wat zijn ze zorgzaam. Ik had geluk dat ik als eerste aan de beurt was. Na de operatie goed misselijk en erg zwak maar eenmaal thuis zakte de misselijkheid snel. 

    Eetlust heb ik nog niet en met vlagen misselijk maar ook dat komt goed. Vannacht echt om de 2 uur wakker geworden van mijn slaaphouding dus weinig geslapen maar hoop vandaag wat in te gaan halen.

     

    de pijn valt serieus reuze mee ze staan strak van vocht etc en voel me bont en blauw verder weinig pijn . Enige wat ik heb is rugpijn van het vervelende liggen .

     

    Na de operatie heb ik ze even gezien en wat ik zag zijn ze mooi ! Kan niet wachten.

     

    Volgens mij las ik dat er vandaag iemand gaat succes je bent in goede handen !

    Leuk! Ja die rug... Om gek van te worden he ;) Kan niet wachten tot ik weer anders kan slapen haha. 

  7. Op 23-9-2019 om 14:07, Roos-26 zei:

    Woehoe, eindelijk is het dan bijna zo ver! ? Na een aantal maanden gewacht te moeten hebben is het dan aankomende woensdag eindelijk zo ver. Dan krijg ik mijn borstvergroting door dr. Frans Straten in Kliniek Heyendael. Er worden Mentor protheses geplaatst van 345 cc, dual plane.

    Nu het bijna zo ver is beginnen de zenuwen toch op te komen spelen, MAAR we hebben t er helemaal voor over uiteraard!

     

    Nu wilde ik graag weten of jullie nog tips hebben met betrekking tot de operatie. Ik lees namelijk opeens dat wat mensen schrijven over Arnica, stond bij mij niet in de formulieren die ik mee heb gekregen van de kliniek, dus zal niet heel noodzakelijk zijn denk ik. Verder laat ik het lekker over me heenkomen, geen herstel zal hetzelfde zijn..

     

    Ik hou jullie graag op de hoogte! ?

    Heel veel succes vandaag en laat het lekker op je afkomen allemaal. Hopelijk ben je snel aan de beurt en word je straks wakker met prachtige nieuwe boobs ?

  8. 2 minuten geleden, Kim1979 zei:

    Ik hoop ook dat het mooi gaat worden☺️wat heerlijk dat je een betere dag hebt vandaag?gek geluid?!?! Nog niks over gelezen?... Ja en als die zes weken voorbij zijn kun je bh's shoppen?

     

    Thanks voor de tip! Ik ga de pijnstillers goed innemen.. X

    Haha ja ze gaan hun weg een beetje vinden in het lijf en dat brengt geluid met zich mee.. Kan het niet zo goed uitleggen ? 

    Ja echt kan niet wachten met shoppen. Moet nog wel even geduld hebben alles veranderd natuurlijk nog de komende tijd. Ben ook echt benieuwd wat voor cupmaat ik inmiddels heb.. Werkelijk waar geen idee. 

  9. 7 minuten geleden, vithoufiore zei:

    He Meis, ben nu ook wel benieuwd hoe het nu met jou gaat! Na je lieve berichtje in mijn topic ❤️

    Lief  van je! Moet ook even een verslagje maken nog.. Nog niet aan toe gekomen.. Sinds vandaag voel ik me weer een beetje mens. Alles lijkt redelijk oké te verlopen. Wil alleen van die stomme borstband af.. Vind ze er al oké uit zien heb wel een idee hoe het gaat worden en naar mijn inziens wordt dat best mooi ?? 

    Kan niet wachten tot deze 6 weken voorbij zijn.. 

  10. 5 minuten geleden, vithoufiore zei:

     

    Lieve reactie, doet me echt goed. Kapper hielp zeker! Voel me nog steeds niet echt bepaald

    schoon maar mn haar ruikt iig al wel weer heerlijk!!  

    Heb een beetje een offday.. Word gefrustreerd van alle mensen die met alle goede bedoelingen vragen: “en?? Ben je er blij mee” of “en, zijn ze mooi??”, ik probeer er juist nog niks van te vinden (want ik vind ze heel lelijk nu, maarja het is ook niet wat het uiteindelijk wordt nu natuurlijk) maar dan zijn die vragen wel lastig. Je wil het liefst heel enthousiast al kunnen zeggen “ja ze zijn geweldig, was beste keuze in mn leven!!”.. maar dat komt vast nog, GEDULD haha. 

     

    Nee geen borstband, volgensmij heb ik het daar in mn consult wel over gehad maar vond ze achterhaald. Weet ik niet zeker meer hoor. Vraag me ook af wat het zou doen, omdat als je het met zo’n band omlaag drukt, de zwelling misschien alleen maar naar opzij gaat? En daar zit het nu al vooral. Daarnaast is die borstband vgm ook preventief, dus om zwelling te voorkomen, en ik heb al zwelling..  Denk toch kwestie van de natuur zijn beloop laten gaan en wachten.

     

    Maar heel erg bedankt voor je lieve berichtje, had het even nodig. Even een stomme dag!

    Er is feest in het dorp dus mijn ouders zijn op stap ook, dus dan voel je je extra invalide zo in je eentje en hier in de buurt 0 vrienden, maarja nog eventjes! Gelukkig bellen ze regelmatig en krijg ik lieve appjes. 

    Hmm die dagen horen erbij en ja dan wil je het liefste gewoon lekker thuis zijn bij iedereen die je lief is. Nog even volhouden en je bent er. Haha ja al die vragen en hoe zijn ze geworden.. Laat me met rust ;) nu nog fucking lelijk en als het zomer is zie je me wel shinen ;) Of zouden ze dat niet kunnen waarderen?

     

    Ga duimen voor je dat deze offday snel over is. 

     

    Heb je de handmaids tale op videoland al gekeken? Zo niet lekker aan gaan beginnen. Je zal me dankbaar zijn naderhand ;)

  11. 29 minuten geleden, Kim1979 zei:

    Ik heb je toegevoegd aan mijn album hoor☺️je bent de eerste?die mijn borsten ziet.. 

     

    Fijn dat je weer wat meer kan leven?zie en voel je iedere dag verandering in je borsten? En kun je al wat meer bewegen?

     

    Ik ben zo benieuwd, maar toch ook wel gestrest voor de pijn daarna?‍♀️

    Ik zie het ? Denk dat het super mooi gaat worden bij je! Ja vandaag echt een veel betere dag. Haha ja inmiddels hoor ik ook verandering. Heel gek geluid ? gelukkig had ik er hier op het forum al over gelezen. Bewegen gaat ook weer makkelijker.. Ik hoop dat die 6 weken vanaf nu voorbij vliegen;) 

     

    Zorg dat je heel goed blijft spiegelen met paracetamol en laat lekker voor je zorgen. Dat heb je nodig de eerste dagen. Zo spannend voor je het weet is het al zo ver 

  12. 53 minuten geleden, vithoufiore zei:

     

    Ja dit is ook zeker zo hoor, bij elk pijntje denk ik nu: kut, dit is mijn linkerborst... haha. Koelen werd mij afgeraden, een koude natte doek erop mocht wel, dus dat ga ik maar doen. Echt koelen met 'ijs' is niet goed voor de bloedsomloop en is meer ter preventie van een zwelling, en bij mij zit ie er al.. Geduld hebben maar weer inderdaad.. 

     

     

    Thanks! Ik word ook goed verwend hoor, maar toch mis ik mn vriend en vriendinnen wel Vandaag heb ik het idee dat het nog niet echt beter gaat dan gister, maaaarja komt ie weer: geduld.. haha. Als mensen nog goede tips hebben voor netflix/videoland: let me know!

     

     

    Vandaag naar de kapper in de straat gelopen om mijn haar te wassen haha, ik kan nog niet zelf douchen en heb dus niet zo'n band met mijn ouders dat ik dat een van hen wil laten doen. Dus dan maar zo goed en kwaad als het kan met een washand en m'n haar bij de kapper laten doen, moest toch geknipt worden dus prima. 

     

    Ik heb al wel gekeken, ze zien er minder mooi uit dan zondag (die foto's in mn album) helaas.. staan verder uit elkaar en nog strakker heb ik het idee. Volgens de assistente (vandaag nog even met Velthuis gebeld) zou het vanaf morgen ong wel langzaamaan minder moeten gaan worden.. Alleen in de gaten houden of ik niet ziek word/mijn borst rood word of heel warm of extra gaat zwellen.

     

    Zul je net zien, net voorzichtig gaan verliggen en ja hoor: opeens een 'nieuwe' brandende pijn in mijn linkerborst. Maargoed ik probeer me maar niet te druk te maken. Trekt misschien zo wel weer weg. Ik weet dat ik allerlei gekke pijntjes kon verwachten, brandende pijn, stekende pijn, strakke pijn etc. Alleen zo irritant dat ik dat steeds voornamelijk links heb, daardoor ben ik dan weer gelijk 'alert' ofzo. Merk echt dat als rechts een keer steekt of iets, ik zoiets heb van oh prima, boeiend, het is rechts maar.. haha ?

    Linkerboob is dus een beetje mijn zorgenkindje, duimen jullie mee dat er morgen echt wat vooruitgang in komt?  Dan dag 5 PO.. 

    Heerlijk naar de kapper. Goed idee van jou! Heeft het je een beetje geholpen? Ja gaat nog zoveel veranderen de komende tijd en het kan alleen maar mooier worden vanaf nu ;) He wat naar van je linkerborst. Kan me voorstellen dat je, je daar zorgen om maakt. Heb je ook een borstband gekregen? Ik had in de ok. ook een behoorlijke zwelling op mijn linkerborst daarom die stomme borstband gekregen. Het helpt wel onwijs nu 0,0 zwelling. Blijf maar goed overleggen met je PC. Ga duimen voor je dat je snel weer op de been bent ?

  13. Op 23-9-2019 om 13:27, vithoufiore zei:

    Nee helaas, het is bijna 2h rijden voor mijn ouders (alleen heen), dus moet hen ook uitkomen. We hebben nu besloten dat ik donderdag naar Maas gebracht wordt, agz ik donderdagochtend om 11h afspraak heb in Eindhoven (in overleg met Velthuis Amsterdam gekozen voor de tussentijdse controles in ehv, de eindcontrole wel weer in Amsterdam). Dan brengen ze me daarheen en daarna eindelijk lekker naar huis. Nog drie dagen aftellen haha. 

     

    Vandaag gaat echt beter! Ben net een stukje het dorp ingelopen, de action in want was enige wat open was haha (levensgevaarlijk als je je zo lamlendig voelt haha, neiging om allerlei onzin te komen). Merk dat ik daar nu wel echt helemaal kapot van ben, ondanks dat mijn ouders in het centrum wonen en de Action praktisch het einde van onze straat is. Maar goed is prima, is goed voor de bloedsomloop!

    Ik voeg je toe aan mijn album!

    Ah wat jammer voor je... Fijn dat je de controles daar kan doen dat scheelt een hoop reizen en gewoon weer lekker naar je eigen huisje. Hoe fijn is dat. Haha ja dat lopen dat herken ik heel goed..  Ik wilde er ook echt tussenuit. Was aan het einde van de straat kapot ? 

    Hier gelukkig ook de pijn een stuk minder en weer een beetje mens aan het worden ? Heb je al gekeken?? 

  14. 17 uur geleden, Kim1979 zei:

    Gaat het een beetje oke met je? Zwaar tegenvallen in de zin van pijn of omdat je niks kan? En kun je wel een beetje slapen?

     

    Ik word geopereerd bij bergmanclinics, 375cc ronde protheses via dual plan. Ik vind het spannend, maar ook heel veel zin in?

    Album bijhouden vind ik wel fijn vooraf en straks iedere week foto's maken voor de komende weken. Ik heb nu al vsn vooraf een album gemaakt, wel prive, maar als je wil kan ik je toevoegen. 

    Ja hoor inmiddels weer onder de levende.. ;) De eerste dagen waren best pittig i.v.m. de pijn en vooral ook de pijn in mijn rug.. Ik begin nu weer een beetje mens te worden;)  Slapen ging mij goed af wel met tussenpozen, maar ik was suf genoeg om te kunnen slapen gelukkig ?

     

    Spannend je bent al bijna aan de beurt! Ik wil ook een album gaan bijhouden komende weken. Zit alleen te wachten op een nieuwe telefoon haha ;) Dat maakt het wat makkelijker. 

    Ja ik kijk graag mee in je album. 

  15. Op 23-9-2019 om 12:22, Xritt zei:

    Haha, dat heb ik met douchen of als mijn man mijn rug masseert. Nu doet hij dat twee x per dag, joehoe?

     

    ik heb een nieuwe bh. Hierdoor heb ik net wat meer steun en daardoor minder pijn/ last. Die postoperatieve bh moest na een week echt Eens x in de was. 
     

    ik hoop ook dat die band af mag. Het lijkt mij echt verschrikkelijk zitten. Vooral in combi met een bh.

    ik merk gelukkig dat het langzaam beter gaat. Mijn linker borst is het vervelends. Die doet soms nog Pijn? net als jullie kan ik niet wachten om ze straks genezen en wel te voelen. Normaal vermijd ik spiegels. Straks echt niet meer ? 

    Nog even lekker laten masseren dan die man ;) Waar heb je een bh gehaald? Voelt dat een stuk beter? Ik tel af tot de borstband af mag.. Dan ga ik een feestje vieren hoor ?

  16. 15 uur geleden, vithoufiore zei:

     

    Haha, dat aanraken herken ik ook zo erg, moet van mezelf af en toe even geforceerd mijn hand op mijn borst leggen, als een soort mentale acceptatie van 'kijk! ze zitten er!! helemaal van jou!!' haha ?

    Die hechtpleisters, gaan die bij de tweede controle eraf (na twee weken?). 

    Ik heb je toegang gegeven tot mijn album trouwens! @nkm

     

    Mijn linkerarm/borst doet wat minder pijn nu en heb zowaar net zelf mijn broek omlaag en omhoog kunnen doen, man kon wel janken van geluk haha. Ook zit in nu in een plastic tuinstoel, geloof het of niet, zit 100x beter dan onze fauteuil. Ik ben momenteel bij mijn ouders maar mijn vriend was afgelopen dagen hier en is nu terug naar ons eigen appartement in Maastricht (2h hier vandaan), omdat hij morgen gewoon weer zijn verplichtingen heeft natuurlijk. Dat vond ik wel even heel moeilijk, toen waren de eerste tranen er. Je bent zo afhankelijk en ik heb niet zo'n persoonlijke band met mijn ouders, dus zou me nooit door hen laten douchen of naar wc gaan of iets. Dus dit was mentaal even onwijs lastig. Dat ik net voor het eerst alleen naar de wc kan (niet te vroeg juichen hoor, wie weet lukt het vnv/morgen weer totaal niet) was dus wel even een perfecte timing haha. 

    Heb met mezelf afgesproken dat als ik zelfstandig uit bed en uit een stoel kan komen, zelf naar de wc kan en eten en drinken kan pakken, dat ik dan ook naar Maastricht mag. Ben echt aan het aftellen tot ik daarheen kan, daar zitten al mijn vrienden ook enzo... Maargoed, ben nu eenmaal nog te afhankelijk van iedereen om het thuisfront bij mijn ouders (die gepensioneerd zijn dus 'altijd' thuis) te verlaten.

    SORRY heel verhaal maar moest het even van me afschrijven haha.

    Ahh Arme ji! Ben je inmiddels al in Maastricht? Kan me voorstellen dat herstellen in je eigen huis het meest fijne is. Hopelijk voel je je al goed genoeg om daar te zijn. Mag ik meekijken in je album? 

  17. 2 uur geleden, Soutje zei:

    Hallo dames! Ik ben vandaag 4,5 week PO! Ook ik ben geholpen door dr. Fortuin! Heb heeeeeel veel pijn gehad de eerste week.. de 2e week ook maar t viel daarna wel mee! Ik ben super blijjjjjj met mijn 2 nieuwe vriendinnen! Ik kon dr Fortuin niet veel vinden op het forum en had enig mijn twijfels om te veranderen van PC die wel voorkwam op het forum. Ben blij dat ik dat niet heb gedaan! ?

    Wat leuk om te horen.. Haha zo te zien moeten wij nog wat doorstaan dan qua pijn;) Al heb ik wel het idee dat het vanaf nu minder aan het worden is. Er was inderdaad weinig over hem te vinden, maar wel veel studies en onderzoeken die hij verricht had. Hoeveel cc heb jij gekregen? 

  18. Op 21-9-2019 om 17:27, Xritt zei:

    Wat vervelend dat je zoveel pijn hebt. Bij mij helpt het douchen tegen mijn rugpijn. Ik sta er maar kort onder met een laf straaltje. Toch helpt het wel heel erg. Het uit doen van de bh heb ik nu 3 gedaan. Ik vond het ook doodeng. Nog steeds eigenlijk wel. Maar de pijn die ik voel met de bh zakt even weg. Het lijkt wel of mijn borsten even adem kunnen halen. 

     

    Welke oefeningen doe jij? Zijn die voor je rug? Misschien helpen ze mij ook een beetje. 

     

    Ik zit nu heel erg met mijn po bh te mieren. De sluiting tussen mijn borsten doet zeer aan de zijkanten van mijn borsten. Zeg maar aan de binnenkant. Ik kan heb een andere besteld maar die komt pas dinsdag binnen. Ik wilde morgen even snel naar een dorp verderop. Daar hebben ze een Hunkemöller. Misschien dat ik daar even snel een paar sportbh’s probeer. Maar hoor ook wel slechte verhalen over deze bh’s. 

     

    Ik hoop dat je je snel beter voelt

    Ik heb hier een fantastisch automatische rugmassage met infrarood. Ik sfeer erbij. Weet ook niet meer hoe ik zitten of liggen moet. Dit ding is echt fantastisch. Klein lichtpuntje voor de dag. 

     

    Die BH en borstband ben ik inmiddels ook helemaal zat... Hopelijk krijg ik  vrijdag bij de controle te horen dat de borstband niet meer nodig is. We moeten nog even volhouden ladies het ergste is achter de rug.. ❤?

  19. 13 uur geleden, Kim1979 zei:

    Hoi Sam, 

    Jij bent al geholpen lees ik, wat leuk! En zie met toeval dat ik hetzelfde krijg als jij 375cc, ronde protheses via dual plane. Aankomende vrijdag staat mijn operatie gepland?. Hoe is het met je? Is het je mee of tegengevallen..ik ben erg benieuwd naar je verhaal?heb je ook een album die je wikt delen? Ik heb alleen nu nog foto's geplaatst van van voor de BV.. ?Kleini mini tietjes☺️

    Ja afgelopen vrijdag inderdaad. De operatie is me alles meegevallen. Vlak voor de operatie heeft de PC toch  besloten om niet dual plane te plaatsen, dus voor het herstel zal dat wel iets schelen ;) Het herstel heb ik toch iets onderschat. Ik ben van plan een album te gaan bijhouden.. Ga ik denk ik deze week even naar kijken. Spannend voor jou komt het ook in de buurt. Waar ga je naar toe? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.