sabapoha

Silver Member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About sabapoha

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ook even in je album gekeken wat een verschil al. Ziet er echt prachtig uit. Zwelling lijkt echt een stuk minder te zijn he? Ach meid jeetje wat ben je blauw.. hopelijk heb je daar niet al te veel last van.
 2. @vithoufiore Wat goed om te lezen dat het stapje voor stapje beter gaat. Blijf duimen voor jou dat links zich snel gaat herstellen en "normaal" mee doet
 3. @vithoufiore Alles even bijgelezen. Wat een verhaal. Hoe is het nu met je? Zwelling al minder? Voel je je oké?
 4. Ik denk dat het vooral in de rek van de BH zit en omvang eventueel? Op jouw foto's te zien heb je alles behalve een 80B de echte maat kan je pas over een tijdje bekijken.. Niet te veel stressen ?
 5. Er is op het forum inderdaad weinig te vinden over hem moest ook goed zoeken. Ik was eerst ergens anders op consult en kreeg een PC. Bij thuiskomst ben ik gaan googlen en tot mijn grote schrik heeft deze man zijn praktijk moeten sluiten en heel lang op de zwarte lijst gegaan. Met dit in mijn achterhoofd ben ik in mijn netwerk gaan vragen welke kliniek mij aangeraden werd en kwam uit op Boerhaave. Ik werd gekoppeld aan dr. Fortuin en ben zelf een onderzoek gestart ? Weinig over zijn werk te vinden, maar wel veel over de studies en onderzoeken die hij heeft verricht. Consult verliep prima en ik had er een fijn gevoel bij. Vanwege het goede gevoel en mijn research heb ik doorgezet en daar ben ik heel blij mee. Nu trotse eigenaar van 2 nieuwe boobs ?? Er is nog iemand op het forum die ook door hem geholpen is en erg tevreden is. Je kan natuurlijk altijd vragen waarom je nu een andere PC hebt en met welke reden dat is. Ik heb in ieder geval meer dan tevreden.
 6. Haha no worry! Voor de spier bleek toch mogelijk i.v.m. voldoende "huid". Tijdens het consult was er qua meten iets niet helemaal oké gegaan. De PC gaf aan dat er genoeg ruimte was en het resultaat daardoor mooier zou worden. Daar vertrouw ik dan maar op ?
 7. Ah gelukkig ben je er mee bekend met die nare oxy. Ik moest het van de kliniek echt alleen op paracetamol doen.. Heel gek toch? Inmiddels slik ik er 2 per dag denk ik. Ja ik ook de 20e inderdaad het gaat echt de goedd kant op. Als ik merk dat ik iets teveel heb gedaan dan worden ze hard en moet ik even gas terug nemen. Ik heb het vermoeden dat er echt behoorlijk verschil zit in het herstelproces aangezien ze bij mij toch niet dual plane geplaatst zijn.. Nee album moet mij vast lukken. Mijn telefoon is ermee opgehouden en hang tussen een paar telefoons in. Foto's dus ook Hopelijk kan er het weekend iets mee doen ?
 8. Wauw gaat de goede kant op! Oh je bent echt goed blauw.. Veel last van of valt het mee? Ik heb gelukkig helemaal geen blauwe plekken.
 9. Ah goed om te horen! Fijn dat je weer een beetje beter in je vel zit.. Die oxy is wel echt mega verslavend he.. Let daar een beetje op. En yes mijlpaal met douchen. Hoe fijn is dat. Die zwelling zal veel vocht zijn denk ik? Daar hebben we de komende tijd nog wel even last van.. Moet wel zeggen dat ik merk dat het aan het afnemen is. Ben blij voor je dat het weer iets beter gaat. Ga zo gelijk even je album checken! Hopelijk lukt het mij ook een album aan te maken deze week.
 10. Ach jeetje wat vervelend dat je je zo naar voelt hieronder. Kan me voorstellen dat je er van alles bij denkt. Misschien helpt het om toch even te bellen met de kliniek? Liever teveel bellen dan 1 keer te weinig. Hoop dat het snel beter gaat ?❤
 11. Leuk! Ja die rug... Om gek van te worden he Kan niet wachten tot ik weer anders kan slapen haha.
 12. Heel veel succes vandaag en laat het lekker op je afkomen allemaal. Hopelijk ben je snel aan de beurt en word je straks wakker met prachtige nieuwe boobs ?
 13. Haha ja ze gaan hun weg een beetje vinden in het lijf en dat brengt geluid met zich mee.. Kan het niet zo goed uitleggen ? Ja echt kan niet wachten met shoppen. Moet nog wel even geduld hebben alles veranderd natuurlijk nog de komende tijd. Ben ook echt benieuwd wat voor cupmaat ik inmiddels heb.. Werkelijk waar geen idee.
 14. Lief van je! Moet ook even een verslagje maken nog.. Nog niet aan toe gekomen.. Sinds vandaag voel ik me weer een beetje mens. Alles lijkt redelijk oké te verlopen. Wil alleen van die stomme borstband af.. Vind ze er al oké uit zien heb wel een idee hoe het gaat worden en naar mijn inziens wordt dat best mooi ?? Kan niet wachten tot deze 6 weken voorbij zijn..