Ga naar inhoud

Mjcls

Leden
  • Aantal items

    90
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mjcls

  1. On 11/11/2019 at 11:11 PM, Ingo said:

    @Redannie, @vithoufiore@Mjcls, Het duurde even maar ik heb jullie net toegang gegeven tot mijn album. Het zijn maar twee foto's want ik mag er niet zo veel met Brons. Ik zal mijn lidmaatschap anders even opwaarderen. Ik ben vrijdag aanstaande 6 weken PO. dan zal ik nog een nieuwe foto erbij plaatsen.   

    Oh sorry dat ik nu pas een antwoord stuur, ik kom niet heel vaak meer kijken.

    Benieuwd naar je foto’s!

    Hoe voel je je?

  2. @Redannie, @Ingo, @vithoufiore

    Ik heb jullie allemaal toegang gegeven tot mijn album. En ik neem graag een kijkje bij jullie ☺️

     

    Er zijn al een tijd geen nieuwe foto’s bijgekomen, maar heel spectaculair is de verandering niet sinds de laatste foto. Mijn borsten voelen wel soepeler aan, en het gevoel in mijn tepels en borsten komt terug waardoor ook het gevoel bij aanraking weer als voorheen begint te worden. Dat helpt enorm bij het aanvaardingsproces.

     

    Ben zelf ook wat onzeker, maar het is al veel beter dan in het begin!

     

    Het sporten gaat nu heel goed. Ik merk niks van het extra gewicht, en kan zonder problemen 10km hardlopen en op mijn buik liggen bij yoga.

    Mijn strakke sporttopjes doe ik voorlopig niet meer aan. Met een vollere boezem vind ik wat losser toch mooier.

     

    Veel succes dames!

  3. Heel herkenbaar, dat gevoel.

    Als ik terugdenk aan de weken na mijn operatie, had ik exact dezelfde zorgen. Ik vond het zo groot en hoopte dat het nog kleiner zou worden.

    Nu, 4 maanden later, is de shock al veel minder. Klein was  zijn ze niet geworden, maar ze zitten wel een pak natuurlijker. In het begin leken het wel opgeplakte tennisballen, vreselijk vond ik dat. Nu bewegen ze al wat mee en “vallen” ze meer. Dat scheelt, en dat mag gerust nog wat meer.

     

    Ik ben tevreden met de maat, al kan ik het in een strak shirtje wel weer even schrikken vinden. Gelukkig dat ik dat niet zo vaak draag.

     

    Veel succes ermee!

  4. Sorry voor het late antwoord. Na 5 maanden ben ik mijn borsten (gelukkig) al wat gewoon en niet meer elke dag op het forum.

     

    Bij mij is het zeker niet kleiner uitgevallen, eerder groter. Mocht ik het opnieuw doen, zou ik voor 255cc gaan ipv 270.

     

    Probeer eens zakjes water te vullen en in je bh te steken, met een strak topje erover. Dat gaf achteraf bekeken een heel accuraat beeld van het resultaat met kleren aan.

    De 3D foto’s vond ik ook heel goed, maar moeilijk om op basis daarvan te kiezen tussen 30cc verschil.

  5. 2 hours ago, MW1986 said:

    Ik heb ook veelal zittend werk.

    Ik werk als telefoniste/receptioniste maar mijn balie is wel groot en heel druk, en heb veel verschillende werkzaamheden waarbij ik vmoet schakelen tussen diverse plekken en bijv computers en   

    Dus ben echt blij dat ik deze luxe heb?

    Ik denk dat het wel te doen is hoor na 2 weken.  

    Maar min 3 weken zou fijner zijn. 

    Dat zal wel lukken. Ik ging na 1 week weer aan het werk, en dat was goed te doen. Bureauwerk, maar ik loop ook best wel veel rond. Komt goed!

    • Like 1
  6. Mijn familie en beste vrienden heb ik op voorhand ingelicht. Zij kennen me goed en zouden het toch opmerken. Ze waren er voor mij tijdens de weken PO, wat ook gewoon tof is om te kunnen delen.

     

    Mensen die wat verder staan, zoals collega’s weten het niet. Ik denk zelfs niet dat iemand het echt gemerkt heeft.

     

    1 collega wist het wel omdat we samen yoga deden en ik na 5 lessen moest stoppen omwille van de operatie. Ik heb me de moeite van excuses zoeken bespaard en het gewoon verteld in de kleedkamer na de laatste yoga-les.

     

    Hoe normaler je er zelf mee omgaat, hoe normaler je omgeving reageert. Enkel mijn moeder was de eerste keer verrast en keurde het zelfs een beetje af, maar ze is wel op mijn kinderen komen passen en is nu zeer geïnteresseerd in de vorderingen. ?

     

    Ik neem me voor om er altijd eerlijk over te zijn, mocht het ooit ter sprake komen. Ik schaam me niet, ik heb dit voor mijzelf gedaan en voor niemand anders.

     

    Ook mijn kinderen mogen het weten als ze wat groter zijn. Heeft geen zin om het te verzwijgen, en mijn dochter zal zich sowieso vragen gaan stellen als ze op een AA blijft steken ?

  7. Succes ermee!! Wat leuk dat dat in NL terugbetaald wordt. Ik denk dat ik ook wel in aanmerking zou gekomen zijn ?

     

    Mijn kindjes zijn 1, 3 en 5. Ik heb ze niks verteld, maar ze keken wel met grote ogen mee als de thuisverpleging langskwam. “Mama heeft pijn aan haar borsten” “Komt de verpleger jou weer verzorgen?” Die zaken kwamen er wel uit, maar nu 6 weken verder zijn ze het volgens mij al vergeten. De 2 oudsten hebben de borstvoeding van de jongste ook met interesse gevolgd, dus ik denk dat ze er niet raar van opkijken als mijn borsten de ene dag groot zijn, dan weer klein en plots weer groot ?

    Als de tijd er rijp voor is, mogen ze het wel weten...

     

    Veel succes morgen! En geef het zeker 6 weken om te wennen. Ik ben nu 6 weken PO en had er toch wel wat tijd voor nodig.

  8. 6 WEKEN UPDATE

     

    Pijn: niks meer. Maandag (exact 6 weken) ging ik meteen een toertje joggen, en daar had ik helemaal geen last van.

     

    Verzorging: elke ochtend en avond smeer ik mijn borsten (vooral het litteken) in met nivea, zoals aangeraden door mijn PC.

     

    Soepelheid: Helemaal geen gevangen, opgeblazen gevoel meer. De borsten voelen een pak soepeler aan, maar blijven wel redelijk bewegingsloos. Ik merk wel dat ze een klein beetje gaan hangen als ik op mijn zij lig. Jeeuuujj!

     

    Gevoel in tepels: nog steeds heb ik rechts veel minder gevoel dan links. Wel meer dan in het begin (of mss ben ik het al gewoon?). De koude heeft wel een impact op beide tepels, dus ik vertrouw erop dat het stilaan zal beteren. Mijn PC vond dat ook een goed teken.

     

    Beha maat: Voorlopig lijkt 75C mijn maat. En dat mag zeker zo blijven!

     

    Mentaal begin ik mijn borsten eindelijk te aanvaarden. Ik denk er niet meer van ‘s ochtends tot ‘s avonds aan. ? Ik geloof nog steeds dat een maatje kleiner ook goed was geweest, maar in mijn kleren ziet het er echt prachtig uit. Bloot, dat zullen we binnen een paar maanden kunnen beoordelen.

     

    Nieuwe foto’s in mijn album. Vraag gerust toegang!

     

    5A2A4FAD-1F47-49F8-A7A0-B7962FA02699.jpeg

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.