Syzm

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Syzm

 • Birthday 08/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Leiden

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. Fijn dat het goed gaat, het zal vanaf nu alleen maar nog beter gaan. ik ben na dag 7 al gaan werken en dit ging prima. Ik ben afgelopen zaterdag zelfs al naar een festival geweest, toen was ik 2.5 week PO, wel rustig aan gedaan, maar echt nergens last van. Dus ik heb echt niks te klagen, sinds maandag begonnen met litteken crème smeren. Ze lijken nu ook al wat meer te gaan zakken en voelen al wat zachter aan, dus dat is top. ik ben eigenlijk geen 1 dag blauw geweest, had wel van te voren arnica druppels genomen, maar denk dat het er ook aan ligt hoe je PC te werk gaat. succes nog met je herstel!
 2. Ja ben er echt blij mee maar had ze ook zeker niet kleiner gewild haha. Ja ik heb 350 maar ik had dit al met een ander pc besproken binnen boerhaave alleen omdat ik die dag toch niet kon werd ik bij hem geplaatst, en zijn we op t zelfde gebleven, en ben super blij met het resultaat. Ben ook erg. benieuwd naar t resultaat na 6 weken. 220 was voor jou inderdaad te weinig geweest. jij ook!! Sterkte nog even met je herstel!
 3. Ik heb je album bekeken, inderdaad mooi!! Zeker vanwaar je kwam! Ik ben na een week weer gaan werken en dit ging prima bij mij heb wel alleen de balie gedaan zodat ik niet veel hoefde. toevallig heb ik gister een foto gemaakt. resultaat na 2 weken ben er al heel blij mee!!
 4. Fijn dat het beter gaat! bij mij ging het vanaf dag 3 super goed, dus hopelijk bij jou ook! Heb jij foto’s gemaakt? Ik heb dat niet gedaan en toch wel spijt van dan kan je toch beter het verschil zien en de vooruitgang. Met mij gaat t helemaal goed, alsof ik nooit een operatie gehad heb haha. Kan en doe alles weer moet opletten dat ik niet te veel doe juist ? slik al 4 dagen helemaal geen pijnstillers meer dus dat is ook top. stiekem al bikini’s gepast haha.
 5. Ik ben sportief gebouwd mijn omvang is 83 en heb wel een maat M , zo ziet t er bij mij uit. Vind m overigens niet mega straks zitten.
 6. Ja het was een minimaal verschil van te voren en vind dat t verschil wel groter is, inderdaad de bolling aan de bovenkant, maar dat kan natuurlijk ook echt nog zwelling zijn, dus moeten nog even geduld hebben!
 7. Heb jij trouwens alleen een bh gekregen of bh en zon borstband?
 8. Fijn te horen dat het beter gaat! Ik heb inderdaad ook dat mijn linker groter lijkt dan de rechter, was eerst ook minimaal, ik hoop dat het ook nog zwelling is die dan links meer is dan rechts maar dat zullen we pas echt over 4 weken kunnen zien. met mij gaat het super goed, kan alles weer eigenlijk geen last heel soms met slapen en ik maak een beweging voel ik een beetje een branderig gevoel maar verder geen bijzonderheden, litteken is ook heel mooi aan het genezen. Vind nog dat ze wel erg recht vooruit staan haha. Maar ze moeten ook nog wat zakken natuurlijk. Ben echt benieuwd naar t resultaat na 6 weken. succes nog even met je herstel!! X
 9. @Evaa85 en gaat t al beter met je? Hoe vind je t resultaat tot nu toe? Ik had geen melding gehad dat je al gereageerd had onder mijn bericht ?
 10. Mooi! Ja aan het eind van de middag begon de ergste pijn bij mij en ben ik ook paar keer bijna flauw gevallen maar de reden daarvan was de borstband dat gaf zoveel druk, die heb ik toen ook afgelaten de eerste 2 dagen en dat ging echt een stuk beter, ik heb toen ook in een bakje moeten plassen in bed omdat ik echt niet kon verplaatsen. Maar daarna is het eigenlijk heel snel beter gegaan. Ja tips vooral zorg er goed voor je gezorgd wordt, neem pijnstillers en vooral neem rust luister naar je lichaam, maar elk lichaam is anders een vriendin van mij kon ruim een week niks en ik 2 dagen. Maar komt helemaal goed joh, als het eenmaal voorbij is ben je het ook zo weer vergeten. Gewoon aan het eindresultaat denken ?
 11. Ja gaat super! Woensdag halve dag gewerkt en vandaag hele dag. Doe eigenlijk al te veel merk ik omdat ik niet echt pijn meer heb, gister wel veel opgeruimd in huis en toen voelde ik dat savonds wel doordat ze weer wat harder waren, dus moet even een stapje terug doen haha. Maar het gaat dus super goed. Slik soms nog 1 paracetamol. Zijn al ietsje ingedaald maar staan nog wel erg recht vooruit haha, maar dat heeft nog wat meer tijd nodig. Afgelopen dinsdag de eerste controle gehad, en alles was goed, littekens zijn ook mooi aan het genezen. Ik wil nog wel even foto’s plaatsen maar moet even kijken hoe dat werkt. dinsdag gaat zeker opschieten, spannend! Waar ga jij en hoeveel krijg je? xx