Jump to content

Fleur38

Silver Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Fleur38

Recent Profile Visitors

65 profile views
 1. Hoe gaat het nu met je ? Al een beetje gewend aan je nieuwe boobs ? πŸ˜ƒ Op dit moment staat mn wereld even op z’n kop, vandaar de late reactie. Ik moet helaas een zware buikoperatie ondergaan. Ziekenhuis hoopt tussen nu en 2 maanden.. maar vanwege Corona zijn de operatiekamers op dit moment gesloten (alleen beschikbaar voor spoed). Herstel tijd is minstens 6 weken. Ik heb voor mezelf besloten dat ik de borstvergroting in het najaar wil laten uitvoeren. Ik kom van een slappe 75b/c, deels door borstvoeding.
 2. Wel slordig van Boerhaave. Maar wel super fijn dat de operatie wel door gaat en je wens toch uit komt qua meer projectie πŸ˜ƒ
 3. Fijn dat het allemaal meevalt bij je. En wat zien er al super mooi uit zeg ! Ik blijf je volgen, want ben super benieuwd naar het eindresultaat πŸ˜ƒ En die 300cc is echt een mooie maat die bij je postuur past. Hier helaas een kink in de kabel πŸ₯Ί Ik zou 16-2 door dr Fortuin geopereerd worden, maar zal deze moeten verplaatsen. Ik zit ineens sinds dinsdag in de medische molen (niks te maken met mn borsten) en zal spoedig geopereerd moeten worden. Ik wil wel goed hersteld zijn voor ik aan de borstvergroting begin, om infecties te voorkomen. Zou zonde zijn als het een negatieve invloed
 4. Eerste instantie zou ik als het goed voelde bij Dr Fortuin Velthuis afzeggen. Dit omdat ik door hem op de gewenste datum geopereerd kan worden en bij Velthuis waarschijnlijk niet. Alleen ben ik sinds gister in een andere medische molen terecht gekomen. Ik moet binnen een paar weken geopereerd worden en zal de borstvergroting uit moeten stellen πŸ₯Ί. Voordeel hier wel van is dat ik nu meer tijd heb en de afspraak met Velthuis door kan laten gaan.
 5. @veel Ik ben vandaag voor een tweede consult bij Dr Fortuin geweest om nog een keer te passen en vragen te stellen. Ik ga voor 300cc , 350cc past niet bij mij. Zal gaan om anatomisch 323, dual plane geplaatst met benelli lift.
 6. @Marietjuh Wat goed om te horen dat he goed is gegaan en dat je blij bent met het resultaat πŸ˜ƒ Zou ik in je album mogen kijken ? Ben erg benieuwd naar jouw resultaat. Ik heb vandaag besloten dat ik ga voor 300cc, anatomisch high projection. Vond de 350cc te groot en niet bij mij passen. Bij mij gaan ze dual plane geplaatst worden in combinatie met de benelli lift.
 7. Dinsdagavond heb ik een tweede consult met Dr Fortuin. Heb toch nog een paar vragen. Wat ik van hem gezien heb ziet er wel mooi uit. In principe staat er wel een operatie datum voor Februari gepland, maar mocht ik dinsdag geen goed gevoel hebben kan ik deze altijd nog annuleren.
 8. Ben zeker blij dat het mogelijk is met een Beneli lift en een anker litteken niet nodig is πŸ˜ƒ
 9. Dank je wel Bonny πŸ˜ƒ Ik ben 174, en weeg rond de 65 kilo. Voor jou is het aftellen al begonnen zag ik ,spannend hoor !
 10. Ben erg benieuwd naar haar πŸ˜ƒ Had gister een beetje een dubbel gevoel. Had wel een klik met de pc, maar had de benelli lift niet zien aankomen πŸ™ˆ. Wacht idd Dr Zaal af , wie weet komt ze met een ander voorstel.
 11. Vandaag bij Dr Fortuin geweest van Boerhaave. Aardige man en heeft alles goed uitgelegd incl de risico’s. Hij stelt borstlift , dual plane , anatomisch , 300cc of max 350 cc voor. Ik ga er even goed over nadenken. Maandag 18 januari heb ik een consult bij Velthuis staan.
 12. Bedankt voor je reactie. Bij Boerhaave mag mijn man wel mee, maar als het bij Velthuis niet mag heb ik daar geen probleem meeπŸ˜ƒ
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.