Ga naar inhoud

AnoukK

Silver Member
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door AnoukK

  1. Heb weer even je verhaal gelezen want was een beetje 'uit' het forum. Maar wij zaten in hetzelfde schuitje! Wist het gelijk weer :)

    Heeeeel veel succes donderdag! Bijna borsten! 

    Hoe oud zijn je kinderen eigenlijk? Weten ze van iets af?

    Mijn oudste is 3 en heeft er nooit wat over gezegd. Ik denk nu dat ze denkt dat alle vrouwen borsten in het ziekenhuis krijgen op een bepaalde leeftijd :D

  2. Op 10-11-2019 om 16:52, ABS zei:

    @AnoukK hoe gaat het nu met je? Nog steeds helemaal tevreden en happy? Ik ben donderdag eindelijk aan de beurt maar begin weer zo te twijfelen over de maat. Jij had ook de keuze tussen 330 en 380 toch? Welke bh maar ben jij op uitgekomen? Heb jij trouwens ook de high profile? 

    Hey @ABS!

    Nog 2 nachtjes slapen,  spannend he!!

    Met mij gaat het helemaal goed, heb een prima herstel gehad en ben al helemaal aan mijn borsten gewend. Ik heb nu maat 75c en had 330 cc, anatomisch. Dr. Zaal zei bij mij dat groter niet ging lukken (en dat hoefde ook niet van mij omdat ik van helemaal plat kom). 

    Ik zal nog wat foto's toevoegen in mijn album, ben nu 4 maanden PO. Over 2 maanden terug voor de laatste nacontrole.  

  3. Ik vind je een stoer wijf!  Tof dat je er gewoon voor gaat!

    Het hele proces lijkt mij erg frustrerend zeg. Ik had ook nul borst, maar gelukkig ook geen borstplooi. Ben ook geopereerd bij Velthuiskliniek maar dan dr. Zaal in Amsterdam. Nu 2.5e maand geleden.

    Dus wel beetje dezelfde voorsituatie. Ik heb gekozen voor 330 cc. Althans gekozen.. De arts adviseerde (330 cc, anatomisch, dual plane) dit en ik vond het met passen mooi staan. Mocht je dus een idee willen hebben hoe zoiets staat vanaf situatie plat dan kan je in de gallery kijken :)

    Heel veel plezier met aftellen!

    En bh's en bikini's shoppen is straks opeens leuk joh! :)

     

  4. Hoeraaaa, je hebt ze! Goed om te lezen dat het tot nu toe meevalt. Het gevoel van de pijn aan de zijkant (onder mn oksel was het bij mij) herken ik. Zal vast snel minder worden! Ik ben alweer 2.5e maand po en eigenlijk al die dingen alweer vergeten :D Zo moet jij het ook maar zien,  nu even bikkelen en over een paar weken kan je je deze ongemakken al niet meer herinneren! 

    Zelfde arts en ongeveer dezelfde grootte voor ons. Ik wens jou ook hetzelfde herstel! En succes deze dagen bij je ouders,  hopelijk snel dan naar Maastricht terug. 

    Ben wel benieuwd, zou ik je album mogen zien? 

  5. @Dessie @Mjcls @Sarabii beetje laat maar nog bedankt!

     

    Nog even een update van mijnkant, morge alweer 4 weken PO!

    Het gaat erg goed met mij, doe eigenlijk alles behalve tillen en op m'n buik liggen en heb nergens last van. Alleen schakelen in de auto voelt nog raar! Ben nog paar weken vrij, dus dat is fijn. Wel lastig dat ik mijn kinderen niet mag tillen, vooral de jongste die tegen los lopen aanzit en een klauteraar is.. Gelukkig heb ik een erg lieve man die 3 weken vrij was en kan hij deze weken nog elke dag worden opgevangen door opa's en oma's, echt superfijn! Maar kan niet wachten om hem op te pakken en in de lucht te gooien :)

    Nu even kijken of ik een album kan maken. Heb besloten dit toch maar te doen, wie weet twijfelen er meiden die in dezelfde situatie zitten als ik heb gedaan. DOEN zou ik zeggen! 

     

     

     

  6. Hey @daphnedaphne

    Super om je enthousiaste en positieve verhaal te lezen. En al bijna 7 weken PO, lekker!

    Hier gaat het herstel ook super,  vandaag 3 weken PO en doe eigenlijk alles weer behalve tillen (wel moeilijk hoor met 2 kids) en op mn buik liggen.

    2x controle gehad en in januari heb ik mn eindcontrole. 

     

    Jij had dus 300 cc he. Welke maat sportbeha kreeg jij aan na je operatie? 

    Ben benieuwd of dat overeenkomt met wat je nu draagt. (Ik heb 330 cc en draag sportbeha 75c). 

     

    Heel veel plezier met Jo & Cor,  geniet ervan! ?

  7. Succes morgen, komt helemaal goed!

    Ze vroegen trouwens bij mij of ik snel misselijk werd. Heb toen aangegeven dat dat wel meevalt maar dat ik misselijkheid wel heel vervelend vind. Kreeg toen bij/na de operatie ook iets tegen misselijkheid. Weet niet of het alleen daar aan lag,  maar ben zo goed als niet misselijk geweest. Een tipje :)

     

    Ben benieuwd naar je verhaal!

    Ik was er vrijdag weer (2e controle) en ben goed begeleid. Litteken is al heel mooi en heb oefenprogramma voor komende maanden meegekregen.

     

  8. Hoi @nkm

    Goed om te lezen dat het zo goed gaat! Ik ben een dag na jou geopereerd, dus dan ga je automatisch wat vergelijken. :)

    Ik slik ook geen medicatie meer. En heb al wel wat uitstapjes gemaakt hoor, heerlijk! Maar thuis probeer ik wel echt op te letten niet teveel te doen. Lastig met 2 kleine kinderen. Gelukkig is mijn man vrij. 

    Vandaag controle gehad en ze waren erg tevreden (en ik ook). Ik blijf mij wel verbazen over de verschillen wat betreft adviezen. Ik hoef dus maar 4 weken mn sportbeha te dragen, en heb geen band gehad. En mag nu weer op mn zij slapen (halleluja!), met mn arm boven de 90 graden uitkomen en heb een rekoefening erbij gekregen.  Volgende week terug en dan de hechtingen eruit en verder advies door de fysio.

     

    Succes met je verdere herstel!!

  9. En hierbij de geruststelling; het is mij zeker meegevallen!

    Door de verhalen van meiden met dezelfde voorsituatie ging ik uit van een paar dagen veel ellende en pijn. Natuurlijk heb ik wel pijn gehad en is het nog niet helemaal over (nu dag 5 PO) maar niet heel heftig. Heb wel vaker meer pijn gehad :) Heb ook trouw mn medicatie geslikt, vanaf vandaag alleen nog paracetamol. En de oefeningen probeer ik wel echt elk uur te doen. Was de eerste 2 dagen lastig en lukte echt niet elk uur, maar nu ik mobieler ben gaat dat goed en steeds makkelijker. Heb ook wel echt het idee dat dit goed doet aan het herstel. 

    Voor de rest waren ze heel lief bij de kliniek. Komt helemaal goed! Aftellen geblazen!

  10. Bedankt meiden!

     

    Ik snap heel goed wat je bedoelt hoor Layna. Dat bedoel ik ook dat het nog moet landen bij me. Van nooit iets te hebben gehad naar nu borsten op je lijf vind ik echt wel een stap, het is echt gek. Moet bijv ook eraan wennen dat ik mn borsten nu voel als ik met mn bovenarm langs mn romp beweeg, al zal dat nu ook nog wel wat zwelling zijn. En het idee dat het nu allemaal zonder opvulling is wat ik zie als ik met een shirtje de spiegel inkijk. Nouja, soort van dan. Interne opvulling ??

    En @Dessie, wat een verschillen he. Het verschilt ook al zo per arts. Zo zegt 'mijn' arts dat je de sport-bh maar 4 weken hoeft te dragen. Maar een andere arts van Velthuis Kliniek zegt wel 6 weken. Ik vroeg donderdag waar dat dan aan lag, maar is gewoon verschil in visie/inzicht.

    Ik heb Mentor prothesen laten zetten, anatomisch 330 cc. Dual Plane. Ik kom van niks (nog geeneens cup AA).  

     

     

  11. IK HEB BORSTEN!!!

     

    Net voor het eerst gedoucht en een foto gemaakt. Ben blij, al moet het ook allemaal nog even landen geloof ik :)

     

    Donderdag was ik om 13.00 uur bij de Velthuis Kliniek, een half uur te vroeg. Maar ik mocht al snel naar binnen en mocht wachten op mn bed (met honger! ). 14.30 werd ik geopereerd. Dat wachten duurde best lang, maar gelukkig was ik niet erg zenuwachtig. Tijdens een gezellig praatje over mn kinderen was ik opeens weg onder narcose en voor mn gevoel werd ik 1 minuut later wakker in mn bed (het was toen 15.45). Gelijk naar beneden gekeken en toen kwamen de tranen hoor, van geluk. Voelde me voor de rest erg goed. De bh werd vervolgens snel aangedaan, ben voor de rest niet verder ingepakt. Om 17.00 uur mocht ik naar huis, ik was de laatste op zaal en het laatste half uur gezellig zitten kletsen met een verpleegkundige die naast mij verzorgen en naar huis sturen ook niks meer te doen had. 

    En eigenlijk gaat het best goed. Weinig tot geen last gehad van ziek zijn of de narcose en de pijn valt me alles mee. Slik wel trouw mn medicatie en merk dat ik daar nu wel beetje duf van ben ofzo. En probeer elk uur mn oefeningen van de velthuis kliniek fysio te doen, maar elk uur is deze dagen nog wel beetje lastig. 

    Mn dochter is vandaag een groot deel van de dag bij opa en oma, ik merk dat zij het beetje gek vindt (en terecht) dat ik wat minder fysieke aandacht aan haar kan geven. Al heeft ze vanochtend wel heerlijk mn haar geborsteld ? 

     

    Ik ben heel benieuwd naar het verdere herstelproces! Vrijdag terug voor controle, die vrijdag erna weer en dan in januari eindcontrole bij de arts. 

    20190713_102408.jpg

  12. Dank jullie wel meiden!!

     

    Heerlijk dat het zo goed gaat @nkm hopelijk blijft dit zo!

     

    @Mjcls ik ga morgenochtend wel iets zeggen tegen mn dochter. Ben nu echt helemaal plat dus heb besloten om gewoon te vertellen wat het is: mama wil net als andere vrouwen ook borsten en die gaat de dokter maken. 

    Ze zijn/slapen morgen bij mn schoonouders en zie ze dus vrijdag pas. Ben benieuwd. 

     

     

     

     

  13. @nmk, oeoe voor jou is het echt al bijna zover! En hoe reageerde je dochter? Is wel al wat meer een leeftijd dat je het kan uitleggen. Succes alvast!!

    Ik zal het donderdagochtend wel aan mijn dochter vertellen. Dan zal ze ook niet schrikken als ze me later ziet. 

    Ik kreeg vandaag mn tijd te horen; ik moet mij 13.30 melden. Vind ik wel laat! Ben benieuwd hoelaat ik dan thuis ben?!

  14. Nog 4 nachtjes slapen en 2 dagen werken, ik ga het nu toch wel beetje spannend vinden :)

    Heb nog geen tijd gekregen.

     

    Nog meiden met goede tips voor de eerste dagen? 

    Ben ook benieuwd of hier moeders zijn van peuters. Ik heb een dochter van net 3 en een zoontje van bijna 1. Mn zoon zal het allemaal niet zo meekrijgen maar mn dochter natuurlijk wel. Heb nu nog niks tegen haar gezegd.  Ben dus benieuwd of hier mama's zijn en hoe jullie dit hebben aangepakt. 

  15. Dank voor je snelle antwoord!

     

    Wat betreft het mentale stuk snap ik het helemaal hoor.  Ik ben zelf 35 dus loop al zo'n 20 jaar met die onzekerheid. Zal zoooo gek zijn straks! Aan de andere kant kan ik niet wachten om straks met schouders naar achteren in een zwembad of op het strand te durven lopen (en daar sowieso met (meer) plezier heengaan). MAAR die 2 platte dingen hebben wel mn 2 kids de eerste periode grootgebracht,  dat blijft nog zo bijzonder. Hoe dan?! :D

    Ik ben as donderdag aan de beurt in Amsterdam bij Velthuiskliniek. Weet nog geen tijd. 

  16. Je hebt ze!!!

    Goed om te lezen dat het alweer zoveel beter met je gaat!

    En ik heb je foto gezien,  nu al mooi!

     

    Moet eerlijk zeggen dat ik wel tegen de eerste paar dagen opzie.  Tot nu toe alleen maar verhalen gelezen van meiden (in vergelijkbare situaties; van niks naar borsten) die de eerste dagen veel pijn hebben gehad. Aan de andere kant houd ik dus nu rekening net veel pijn, dan kan het alleen maar meevallen.

     

    Succes met het herstel! En ook genieten :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.