Dessie

Silver Member
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Dessie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @best_boobie dankjewel! Alles is goed gegaan, weinig pijn ! Maandag mag het verband er af. ik ben wel bang dat ze te klein gaan zijn ???. Zouden ze veel kleiner zijn als het verband er af gaat? groetjes
 2. @Maria87 ik had gisteren mijn operatie, vandaag terug thuis! De pijn is minder erg dan de vorige keer! Nu afwachten tot maandag dan mag het verband er af! Hopelijk zijn ze groot genoeg ?. Ik kreeg 400 cc motiva ergonomix full. groetjes
 3. Waw als je van niets komt is het zeker een aanpassing en een mooi resultaat! Het zal wel wennen! Wacht tot je kan gaan shoppen, zalig !!
 4. Super, ziet er mooi uit! Leuk dat je ze direct kan zien! Mijn dokter laat ze een week in verband zitten dus de eerste week zal ik ze nog niet zien! Vraag me eigenlijk af waarom sommige dokters dit wel doen en andere niet ?. Welke protheses heb jij laten steken en onder de spier? groetjes en succes met je herstel!
 5. Ja hoor, ja mag altijd een berichtje sturen als je vragen hebt. Is ook mijn 2 de keer dus weet wel al een beetje wat me te wachten staat. Maar het blijft spannend, zo benieuwd naar het resultaat! Jammer dat je zo lang moet wachten!!
 6. Hoi iedereen, ik heb vandaag mijn 2 de afspraak gehad en de dokters zei dat ik kon kiezen tussen motiva ergonomix demi van 340 cc ofwel ergonomix full 400 cc... borstbreedte is 12 cm... iemand ervaring of tips? ik heb nu 200 cc zitten van 10 jaar geleden en kom uit op een 75b.... zou ik met 400 cc nog een natuurlijk resultaat behalen of toch beter de 340 nemen ?? alle tips zijn welkom ? eventueel foto’s van iemand met gelijkaardige situatie zijn zeer welkom ?
 7. hallo, zijn er nog mensen die een wissel hebben gehad van achter de spier naar boven de spier? Ik zou van 200 rond naar 400 ergonomisch gaan... Ik heb de eerste keer redelijk veel pijn gehad aan de spier, zou dit deze keer minder zijn? Groetjes
 8. Hey Kim, bedankt ik zal eens kijken voor de groep! van mij zou het ook voor de spier zijn! In heb nu 200 cc achter de spier zitten en is dus een wissel. Operatie was 10 jaar geleden dus is allemaal terug spannend en ben toch zenuwachtig! Ik weet niet als ik nu high profiel heb ik zal eens kijken als dat op mijn kaartje staat van de borstvergroting ?. Het enige dat in weet is dat ze nu ergonomische zou steken omdat dit natuurlijker zou zijn. Ik ga bij dokter Maetens in Oostende trouwens. Daar ben ik 10 jaar geleden ook geweest. Groetjes
 9. Hoi iedereen. ik heb mijn operatie vastgelegd 24 juli, redelijk snel dus! Donderdag ga ik nog eens langs om te maat af te spreken. Nog iemand tip over wat ik allemaal moet vragen? De dokter sprak vorige keer van 400 cc en zou op een D cup eindigen. De protheses zouden ergonomisch zijn? Iemand ervaring mee? Ik vind het belangrijk dat het geen bollen worden!!
 10. Hey rowie, bedankt, ik zou heel graag eens een foto zien! Van mij zou het voor de spier zijn... nu heb ik 200 achter de spier en bij bepaalde bewegingen zie je die spier samentrekken en is niet mooi! Heb je dit bij Dual plane ook?
 11. Ik wil wel graag een natuurlijk resultaat en ben gewoon bang dat het van die ronde bollen zouden zijn ?