Jump to content
Borsten Forum


AnoukK

Bronze Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AnoukK last won the day on March 17

AnoukK had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About AnoukK

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankje! Nee daarvoor sowieso niet. Gaat niet met mijn werk. Ik ben de hele zomervakantie vrij en nu dus ook anderhalve week ervoor. Nog geen vakantie geboekt, omdat dit proces allemaal nog liep. We (mn man en ik (en we hebben 2 kinderen van 8 maanden en bijna 3)) willen het liefst dan wel in de zomer weg. We hoeven niet ver, maar willen er wel even tussenuit. Vorige zomer ook niet weggeweest vanwege de komst van de kleine man. Wel lastig in te schatten wat dan verstandig is, of dat dan bijvoorbeeld 4 weken po zal gaan. Maar dat zal voor iedereen weer anders zijn uiteraard. Ik ben gelukkig geen zwemmer, dus dat maakt niet uit
 2. En we zijn weer stappen verder; de machtiging bij dsw is goedgekeurd (joepie!) en de datum is geprikt! Op 11 juli zal ik geopereerd worden door dr. Laura Zaal (Velthuiskliniek). Ik krijg 330 cc dual plane. Nog 3 maanden, aftellen!😊
 3. Ik lees nog lekker met jullie mee hoor. Ben ook benieuwd of je reacties hebt gehad van buitenaf. Denk dat ik een vergelijkbare verandering zal ondergaan (nu plat (wordt bij mij vergoed), 330 cc dual plane straks. Ben 1.81 m en 67 kg. Straks 68😂). Succes met jullie tentamens! En aftellen tot de operatie!
 4. Ja @Hayleyy, dat weet ik Is toch het ideaalplaatje wat je te zien krijgt. Maar vond het al grappig en mooi om te zien hoe mijn lijf/romp er met borsten uitziet Hoeveel cc heb jij gekregen en hoe verloopt je herstel?
 5. Zo, even een update. Gisteren een consult gehad bij dr. Zaal, Velthuis Kliniek in Amsterdam. Het ging vrij snel, maar het voelde goed. Bij het uitdoen van mn shirt zei ze al dat het verzekeringswerk wordt. Zij gaan de aanvraag opsturen naar dsw en dan hoor ik daar over ca 3 weken meer van en kunnen we de operatie gaan plannen. We gaan voor 330 cc, anatomisch, dual plane. Echt supergek om mezelf zo in de spiegel met borsten te zien. Draag altijd wel bh's met vulling, maar zag er toch wat anders uit zo. En op de ipad liet ze me voor en na foto's zien, gemaakt met foto's van mijn eigen lijf. Kan niet wachten!
 6. Dankje @Tamara97 Inmiddels heb ik contact gehad met dsw en ben ik langs de huisarts en radioloog geweest. Namen mij allemaal heel serieus, dus dat was fijn. Volgende week een afspraak bij de pc; dr. Laura Zaal. De kliniek gaf telefonisch al aan dat ze na mijn bezoek (met gegevens van de echo en de verwijzing van de huisarts) de machtiging kunnen opsturen. Dus ik heb het idee dat dat wel goed komt.
 7. Huh dit ging fout. Er staat opeens een oud bericht van mij nog een keertje. Sorry! Want wat ik wilde zeggen: Joeoeoehoeoe! Blij voor jou! 🎉🎉🎉 Waarom was de datum eigenlijk nog niet gepland? Omdat je anders misschien ergens anders wilde kijken? Of het niet door wilde laten gaan?
 8. Bedankt voor het uitgebreide advies/verhaal @daphnedaphne en @Hayleyy Heb een bericht/vraag naar mn zorgverzekeraar (dsw) gestuurd, dus ik wacht even op dat antwoord. Daarna ga ik een afspraak bij de huisarts maken. Dat wisselen van zorgverzekeraar vind ik wel een lastig punt hoor. Heb nu de knoop doorgehakt en zou het dan moeilijk vinden om nog ruim een jaar te wachten. Maar is wel een hoop geld.. Ben er eigenlijk wel zeker van dat ik <1 cm borstweefsel en geen plooi heb. Las bij dsw wel dat het vergoed wordt bij transseksualiteit. Zou dan toch eigenlijk gek zijn als mensen die in transitie zijn het vergoed krijgen omdat ze zich zonder borsten geen vrouw voelen, maar vrouwen die geen borsten hebben (en zich daardoor niet echt vrouw voelen) het niet vergoed krijgen? En 13 maart schiet inderdaad op, spannend hoor!!
 9. Nog bedankt voor jullie reacties!! En een update: 29 maart heb ik een afspraak bij dr. Laura Zaal in Amsterdam. Ze zeiden door de telefoon dat ze de machtiging voor vergoeding gaan aanvragen na mijn 1e gesprek (nog zonder mij gezien te hebben dus, alleen op basis van de echo gegevens). Ben heel benieuwd naar het consult! Het inmiddels ook verteld aan mijn basketbalteam (sta ik toch 3x per week mee onder de douche, dus die mochten het wel weten :)) en aan mijn baas. Ze reageerden allemaal heel positief en blij voor me. Nu mn schoonouders nog, benieuwd hoe zij reageren!
 10. Hoi @Hayleyy Gefeliciteerd met je borsten! 😊 Lees dat je de eerste dagen flink ziek van de operatie bent geweest. Hoe gaat het nu? Al staand het resultaat kunnen bekijken?
 11. Hoi allemaal! Zojuist de echo gehad en bij beide borsten 6 a 7 mm klierweefsel. Voor de eerste keer dat ik daar blij mee ben haha!😁 Ik had al een afspraak staan bij dr. vd Weij (Boerhaave) maar heb deze zojuist afgezegd. Ze zeiden daar ook dat zij de aanvraag niet kunnen doen en na overleg met mijn zorgverzekeraar, DSW, zeiden ze dus dat ik het beste naar een ziekenhuis kan gaan of een kliniek met een contract met DSW. Nu dus bedenken en zoeken waar ik heen wil. Is het toeval dat jullie allebei bij dr. Osinga komen @Vampireen @Hayleyy? Wonen jullie in deze omgeving of is hij de beste op dit gebied? Ik woon namelijk in de omgeving van Rotterdam, dus Doetinchem ligt niet om te hoek... Ik vind het maar een lastige beslissing, maar 'moet' denk ik maar gewoon ergens een afspraak maken en kijken wat mijn gevoel zegt.
 12. Zojuist bij de huisarts geweest en aanvraag voor echo meegekregen. Ik kan as dinsdag al terecht, spannend! Nu ook kijken en beslissen waar ik een afspraak ga maken. Ik begreep van @oussie23 dat jullie,@Vampire en @Hayleyy, ook (zo goed als) niks hadden in de voorsituatie. Waar zijn jullie geweest en zijn jullie tevreden? Wat hebben jullie besloten? Hoor het graag van jullie! Ik probeer nu zoveel mogelijk info te lezen en te bemachtigen.
 13. Ga ik zeker doen, vandaag afspraak bij mn huisarts. Ben jij door dr vd Weij geholpen? Ik weet nog niet zo goed hoe het hier allemaal gaat met albums bekijken, maar ben benieuwd naar het resultaat bij vrouwen die net als mij eerst niks of zo goed als niks hadden.
 14. Ga ik inderdaad ook doen @MenM! Hoe gaat jouw genezing? Vandaag bericht van DSW gekregen dat ik het vergoed krijg als de echo <1 cm borstweefsel en de pc geen borstplooi constateert. Morgen de huisarts bellen ivm de doorverwijzing voor de echo! Actie nu :)
 15. Bedankt voor het uitgebreide advies/verhaal @daphnedaphne en @Hayleyy Heb een bericht/vraag naar mn zorgverzekeraar (dsw) gestuurd, dus ik wacht even op dat antwoord. Daarna ga ik een afspraak bij de huisarts maken. Dat wisselen van zorgverzekeraar vind ik wel een lastig punt hoor. Heb nu de knoop doorgehakt en zou het dan moeilijk vinden om nog ruim een jaar te wachten. Maar is wel een hoop geld.. Ben er eigenlijk wel zeker van dat ik <1 cm borstweefsel en geen plooi heb. Las bij dsw wel dat het vergoed wordt bij transseksualiteit. Zou dan toch eigenlijk gek zijn als mensen die in transitie zijn het vergoed krijgen omdat ze zich zonder borsten geen vrouw voelen, maar vrouwen die geen borsten hebben (en zich daardoor niet echt vrouw voelen) het niet vergoed krijgen? En 13 maart schiet inderdaad op, spannend hoor!!
×
×
 • Create New...