AnoukK

Silver Member
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

AnoukK last won the day on August 8 2019

AnoukK had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

6 Followers

About AnoukK

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb weer even je verhaal gelezen want was een beetje 'uit' het forum. Maar wij zaten in hetzelfde schuitje! Wist het gelijk weer Heeeeel veel succes donderdag! Bijna borsten! Hoe oud zijn je kinderen eigenlijk? Weten ze van iets af? Mijn oudste is 3 en heeft er nooit wat over gezegd. Ik denk nu dat ze denkt dat alle vrouwen borsten in het ziekenhuis krijgen op een bepaalde leeftijd
 2. Hey @ABS! Nog 2 nachtjes slapen, spannend he!! Met mij gaat het helemaal goed, heb een prima herstel gehad en ben al helemaal aan mijn borsten gewend. Ik heb nu maat 75c en had 330 cc, anatomisch. Dr. Zaal zei bij mij dat groter niet ging lukken (en dat hoefde ook niet van mij omdat ik van helemaal plat kom). Ik zal nog wat foto's toevoegen in mijn album, ben nu 4 maanden PO. Over 2 maanden terug voor de laatste nacontrole.
 3. Ik vind je een stoer wijf! Tof dat je er gewoon voor gaat! Het hele proces lijkt mij erg frustrerend zeg. Ik had ook nul borst, maar gelukkig ook geen borstplooi. Ben ook geopereerd bij Velthuiskliniek maar dan dr. Zaal in Amsterdam. Nu 2.5e maand geleden. Dus wel beetje dezelfde voorsituatie. Ik heb gekozen voor 330 cc. Althans gekozen.. De arts adviseerde (330 cc, anatomisch, dual plane) dit en ik vond het met passen mooi staan. Mocht je dus een idee willen hebben hoe zoiets staat vanaf situatie plat dan kan je in de gallery kijken Heel veel plezier met aftellen! En bh's en bikini's shoppen is straks opeens leuk joh!
 4. Hoeraaaa, je hebt ze! Goed om te lezen dat het tot nu toe meevalt. Het gevoel van de pijn aan de zijkant (onder mn oksel was het bij mij) herken ik. Zal vast snel minder worden! Ik ben alweer 2.5e maand po en eigenlijk al die dingen alweer vergeten Zo moet jij het ook maar zien, nu even bikkelen en over een paar weken kan je je deze ongemakken al niet meer herinneren! Zelfde arts en ongeveer dezelfde grootte voor ons. Ik wens jou ook hetzelfde herstel! En succes deze dagen bij je ouders, hopelijk snel dan naar Maastricht terug. Ben wel benieuwd, zou ik je album mogen zien?
 5. Waar het hart vol van is?? Maar super!! Het klinkt als mijn situatie. 9 weken geopereerd bij Velthuiskliniek in Amsterdam. 330 cc dual plane. Ook direct vergoed (door dsw)! Heel veel plezier met aftellen!
 6. Hoihoi, na een persoonlijk bericht in je inbox nu ook je topic gelezen. Verkeerde volgorde haha. Je mag na 2 weken weer beginnen met lichte buikspier- en beenspieroefeningen. Ook krijg je oefeningen mee voor je borstspieren (met een elastiek). Ik werd trouwens 14.45 geopereerd (was de laatste die dag) en mocht om 17.00 uur naar huis.
 7. @Dessie @Mjcls @Sarabii beetje laat maar nog bedankt! Nog even een update van mijnkant, morge alweer 4 weken PO! Het gaat erg goed met mij, doe eigenlijk alles behalve tillen en op m'n buik liggen en heb nergens last van. Alleen schakelen in de auto voelt nog raar! Ben nog paar weken vrij, dus dat is fijn. Wel lastig dat ik mijn kinderen niet mag tillen, vooral de jongste die tegen los lopen aanzit en een klauteraar is.. Gelukkig heb ik een erg lieve man die 3 weken vrij was en kan hij deze weken nog elke dag worden opgevangen door opa's en oma's, echt superfijn! Maar kan niet wachten om hem op te pakken en in de lucht te gooien Nu even kijken of ik een album kan maken. Heb besloten dit toch maar te doen, wie weet twijfelen er meiden die in dezelfde situatie zitten als ik heb gedaan. DOEN zou ik zeggen!
 8. Hey @daphnedaphne Super om je enthousiaste en positieve verhaal te lezen. En al bijna 7 weken PO, lekker! Hier gaat het herstel ook super, vandaag 3 weken PO en doe eigenlijk alles weer behalve tillen (wel moeilijk hoor met 2 kids) en op mn buik liggen. 2x controle gehad en in januari heb ik mn eindcontrole. Jij had dus 300 cc he. Welke maat sportbeha kreeg jij aan na je operatie? Ben benieuwd of dat overeenkomt met wat je nu draagt. (Ik heb 330 cc en draag sportbeha 75c). Heel veel plezier met Jo & Cor, geniet ervan! ?
 9. Succes morgen, komt helemaal goed! Ze vroegen trouwens bij mij of ik snel misselijk werd. Heb toen aangegeven dat dat wel meevalt maar dat ik misselijkheid wel heel vervelend vind. Kreeg toen bij/na de operatie ook iets tegen misselijkheid. Weet niet of het alleen daar aan lag, maar ben zo goed als niet misselijk geweest. Een tipje Ben benieuwd naar je verhaal! Ik was er vrijdag weer (2e controle) en ben goed begeleid. Litteken is al heel mooi en heb oefenprogramma voor komende maanden meegekregen.
 10. Haha ik ben ook kinderfysio! Wanneer ga jij weer aan de slag?
 11. Ik heb ook nog geen idee of ik op mijn zij kan slapen, maar het is in ieder geval een fijn idee dat je niet per se in 1 houding hoeft te liggen. We gaan het meemaken zo Pijn aan mn borstbeen heb ik ook niet. Een vriendin van mij heeft het wel gehad. Ben zelf een fysio, dus ik kan het anatomisch gezien wel verklaren
 12. Oh en dat je pijn bij je borstbeen voelt is heel normaal hoor! Je borstspier staat op spanning en die hecht aan bij je borstbeen. Zit daar dus 'gewoon' flink te trekken.
 13. Hoi @nkm Goed om te lezen dat het zo goed gaat! Ik ben een dag na jou geopereerd, dus dan ga je automatisch wat vergelijken. Ik slik ook geen medicatie meer. En heb al wel wat uitstapjes gemaakt hoor, heerlijk! Maar thuis probeer ik wel echt op te letten niet teveel te doen. Lastig met 2 kleine kinderen. Gelukkig is mijn man vrij. Vandaag controle gehad en ze waren erg tevreden (en ik ook). Ik blijf mij wel verbazen over de verschillen wat betreft adviezen. Ik hoef dus maar 4 weken mn sportbeha te dragen, en heb geen band gehad. En mag nu weer op mn zij slapen (halleluja!), met mn arm boven de 90 graden uitkomen en heb een rekoefening erbij gekregen. Volgende week terug en dan de hechtingen eruit en verder advies door de fysio. Succes met je verdere herstel!!
 14. En hierbij de geruststelling; het is mij zeker meegevallen! Door de verhalen van meiden met dezelfde voorsituatie ging ik uit van een paar dagen veel ellende en pijn. Natuurlijk heb ik wel pijn gehad en is het nog niet helemaal over (nu dag 5 PO) maar niet heel heftig. Heb wel vaker meer pijn gehad Heb ook trouw mn medicatie geslikt, vanaf vandaag alleen nog paracetamol. En de oefeningen probeer ik wel echt elk uur te doen. Was de eerste 2 dagen lastig en lukte echt niet elk uur, maar nu ik mobieler ben gaat dat goed en steeds makkelijker. Heb ook wel echt het idee dat dit goed doet aan het herstel. Voor de rest waren ze heel lief bij de kliniek. Komt helemaal goed! Aftellen geblazen!