AnoukK

Bronze Member
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AnoukK last won the day on March 17

AnoukK had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

3 Followers

About AnoukK

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En hierbij de geruststelling; het is mij zeker meegevallen! Door de verhalen van meiden met dezelfde voorsituatie ging ik uit van een paar dagen veel ellende en pijn. Natuurlijk heb ik wel pijn gehad en is het nog niet helemaal over (nu dag 5 PO) maar niet heel heftig. Heb wel vaker meer pijn gehad Heb ook trouw mn medicatie geslikt, vanaf vandaag alleen nog paracetamol. En de oefeningen probeer ik wel echt elk uur te doen. Was de eerste 2 dagen lastig en lukte echt niet elk uur, maar nu ik mobieler ben gaat dat goed en steeds makkelijker. Heb ook wel echt het idee dat dit goed doet aan het herstel. Voor de rest waren ze heel lief bij de kliniek. Komt helemaal goed! Aftellen geblazen!
 2. Bedankt meiden! Ik snap heel goed wat je bedoelt hoor @Lies-L Dat bedoel ik ook dat het nog moet landen bij me. Van nooit iets te hebben gehad naar nu borsten op je lijf vind ik echt wel een stap, het is echt gek. Moet bijv ook eraan wennen dat ik mn borsten nu voel als ik met mn bovenarm langs mn romp beweeg, al zal dat nu ook nog wel wat zwelling zijn. En het idee dat het nu allemaal zonder opvulling is wat ik zie als ik met een shirtje de spiegel inkijk. Nouja, soort van dan. Interne opvulling ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. En @Dessie, wat een verschillen he. Het verschilt ook al zo per arts. Zo zegt 'mijn' arts dat je de sport-bh maar 4 weken hoeft te dragen. Maar een andere arts van Velthuis Kliniek zegt wel 6 weken. Ik vroeg donderdag waar dat dan aan lag, maar is gewoon verschil in visie/inzicht. Ik heb Mentor prothesen laten zetten, anatomisch 330 cc. Dual Plane. Ik kom van niks (nog geeneens cup AA). Ik krijg jouw tag hieronder niet weg... Dus 2x in dit bericht haha @Lies-L
 3. IK HEB BORSTEN!!! Net voor het eerst gedoucht en een foto gemaakt. Ben blij, al moet het ook allemaal nog even landen geloof ik Donderdag was ik om 13.00 uur bij de Velthuis Kliniek, een half uur te vroeg. Maar ik mocht al snel naar binnen en mocht wachten op mn bed (met honger! ). 14.30 werd ik geopereerd. Dat wachten duurde best lang, maar gelukkig was ik niet erg zenuwachtig. Tijdens een gezellig praatje over mn kinderen was ik opeens weg onder narcose en voor mn gevoel werd ik 1 minuut later wakker in mn bed (het was toen 15.45). Gelijk naar beneden gekeken en toen kwamen de tranen hoor, van geluk. Voelde me voor de rest erg goed. De bh werd vervolgens snel aangedaan, ben voor de rest niet verder ingepakt. Om 17.00 uur mocht ik naar huis, ik was de laatste op zaal en het laatste half uur gezellig zitten kletsen met een verpleegkundige die naast mij verzorgen en naar huis sturen ook niks meer te doen had. En eigenlijk gaat het best goed. Weinig tot geen last gehad van ziek zijn of de narcose en de pijn valt me alles mee. Slik wel trouw mn medicatie en merk dat ik daar nu wel beetje duf van ben ofzo. En probeer elk uur mn oefeningen van de velthuis kliniek fysio te doen, maar elk uur is deze dagen nog wel beetje lastig. Mn dochter is vandaag een groot deel van de dag bij opa en oma, ik merk dat zij het beetje gek vindt (en terecht) dat ik wat minder fysieke aandacht aan haar kan geven. Al heeft ze vanochtend wel heerlijk mn haar geborsteld ๐Ÿ˜Š Ik ben heel benieuwd naar het verdere herstelproces! Vrijdag terug voor controle, die vrijdag erna weer en dan in januari eindcontrole bij de arts.
 4. Dank jullie wel meiden!! Heerlijk dat het zo goed gaat @nkm hopelijk blijft dit zo! @Mjcls ik ga morgenochtend wel iets zeggen tegen mn dochter. Ben nu echt helemaal plat dus heb besloten om gewoon te vertellen wat het is: mama wil net als andere vrouwen ook borsten en die gaat de dokter maken. Ze zijn/slapen morgen bij mn schoonouders en zie ze dus vrijdag pas. Ben benieuwd.
 5. @nmk, oeoe voor jou is het echt al bijna zover! En hoe reageerde je dochter? Is wel al wat meer een leeftijd dat je het kan uitleggen. Succes alvast!! Ik zal het donderdagochtend wel aan mijn dochter vertellen. Dan zal ze ook niet schrikken als ze me later ziet. Ik kreeg vandaag mn tijd te horen; ik moet mij 13.30 melden. Vind ik wel laat! Ben benieuwd hoelaat ik dan thuis ben?!
 6. Nog 4 nachtjes slapen en 2 dagen werken, ik ga het nu toch wel beetje spannend vinden Heb nog geen tijd gekregen. Nog meiden met goede tips voor de eerste dagen? Ben ook benieuwd of hier moeders zijn van peuters. Ik heb een dochter van net 3 en een zoontje van bijna 1. Mn zoon zal het allemaal niet zo meekrijgen maar mn dochter natuurlijk wel. Heb nu nog niks tegen haar gezegd. Ben dus benieuwd of hier mama's zijn en hoe jullie dit hebben aangepakt.
 7. Dank voor je snelle antwoord! Wat betreft het mentale stuk snap ik het helemaal hoor. Ik ben zelf 35 dus loop al zo'n 20 jaar met die onzekerheid. Zal zoooo gek zijn straks! Aan de andere kant kan ik niet wachten om straks met schouders naar achteren in een zwembad of op het strand te durven lopen (en daar sowieso met (meer) plezier heengaan). MAAR die 2 platte dingen hebben wel mn 2 kids de eerste periode grootgebracht, dat blijft nog zo bijzonder. Hoe dan?! Ik ben as donderdag aan de beurt in Amsterdam bij Velthuiskliniek. Weet nog geen tijd.
 8. Hoe gebruik je het voedingskussen eigenlijk? Ligt er hier nog 1 op de vliering
 9. Je hebt ze!!! Goed om te lezen dat het alweer zoveel beter met je gaat! En ik heb je foto gezien, nu al mooi! Moet eerlijk zeggen dat ik wel tegen de eerste paar dagen opzie. Tot nu toe alleen maar verhalen gelezen van meiden (in vergelijkbare situaties; van niks naar borsten) die de eerste dagen veel pijn hebben gehad. Aan de andere kant houd ik dus nu rekening net veel pijn, dan kan het alleen maar meevallen. Succes met het herstel! En ook genieten
 10. Heeeel veel succes morgen @Lies-L!! Ben heel benieuwd naar je verhaal en het resultaat
 11. Wat kan je dan blij zijn met 0.7 cm he! Had ik ook haha Ik heb mijn echobeelden niet hoeven te versturen. De uitslag van de echo kon ik ophalen bij de huisarts (was alleen tekst). Dit meegenomen naar velthuiskliniek. Zij hebben de machtiging naar dsw gedaan. Allemaal fijn geregeld. Na 2 weken ofzo kreeg ik (en de kliniek) te horen dat het was goedgekeurd en is de datum gepland. Leuk hรจ als het zo steeds concreter wordt?!
 12. Wow! 1 juli al, dat is wel heeeel snel! En nog een telefonisch consult gehad? Aftellen!
 13. En, hoe is het vandaag gegaan?
 14. Ik denk dat het niet echt afhangt van je verzekering. Als je maar aan de voorwaarden voldoet.. Ik had mijn echo op 5 maart (was doorgestuurd door de huisarts en was nog niet bij een pc geweest) en kreeg toen gelijk te horen terwijl de arts aan het meten was hoeveel het was. Ik kon dat die dag erna op papier ophalen bij mn huisarts. 29 maart had ik toen een afspraak bij de pc voor een consult. Zij constateerde geen borstplooi en heeft toen de aanvraag naar dsw gedaan. Een week later kreeg ik van dsw te horen dat het was goedgekeurd en heb ik met Velthuiskliniek een operatiedag gepland. Dat kon wel al eerder, maar voor mij komt dit beter uit. Ze zeggen niks over de maat die je gaat krijgen, het is 330 cc. Ik vind dat moeilijk om in te schatten, ben erg benieuwd! Heb nu nog geeneens een AA. Heb net mn omvang gemeten en dat is 81 cm op tepelhoogte. Goed dat je wel de echo laat maken, je weet maar nooit! Spannend!