Ga naar inhoud

MenM

Leden
  • Aantal items

    407
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door MenM

  1. Fijn dat het allemaal goed is! Wist je al dat er nog kapselvorming zit? 
    Spannend hè die controle! Ikzelf ben drie weken geleden op controle geweest. Jaarlijkse controle borstkanker ivm familiaire gerelateerde borstkanker. Ik had aangegeven geen mammografie te willen dit jaar. Lijkt me nog erg pijnlijk met de siliconen. Dus heeft mijn arts mij handmatig goed nagekeken en de foto’s van alle jaren ervoor waren ook goed! Dus hier ook weer een jaartje stressvrij ? Denk nog maar even niet aan de mammo voor volgend jaar? 

    wat super fijn dat je een arts had die erin gespecialiseerd is! Geeft een gerust gevoel zeg. En dat je ‘de bus’ mag mijden. Liever de controle in het ziekenhuis denk ik?

    liefs 

    • Like 2
  2. 49 minuten geleden, Sjuul zei:


    Dank je wel @MenM, ja de tijd vliegt echt.

    Hoe is het met jou? Alles nog altijd goed?

    En nog steeds blij met je beslissing?

     

    Groetjes Sjuul xx

    Vliegt veel te snel??

     

    Met mij gaat ook alles goed, dank je? 

    Ik heb tussendoor nog is bij mtvo gereageerd, ik ben zeker nog steeds heel blij! Nu bijna 9 maanden p.o.  Ik vond het alle maanden heel goed gaan, maar merk nu pas sinds een week of drie/vier dat het echt goed gaat. Ik kan gezellige beha’s aan, en voel niet meer die ene spier steeds samentrekken. En in de avond blijft het ook Eindelijk rustig links. 
    helaas is 1 tepel nog niet fijn qua gevoeligheid, te veel gevoel en een stuk huid eronder gevoelloos. Rare gewaarwording. Maar het is mij allemaal zeker waard! Alle kleding staat een stuk beter vind ik zelf. Zelfs met wijde kleding.

    Dus om een lang antwoord kort te maken.....: Ja! Ik ben zeker nog steeds blij met mijn beslissing?

    liefs xxx 
     

    • Like 1
  3. 23 uur geleden, Es1234567 zei:

    Bedankt voor je reactie @MenM! Goed om te horen dat je hier een goede ervaring mee hebt! Waar heb je uiteindelijk voor gekozen? Zodra ik weet wat ze mij gaan adviseren (26-09 Heyendaal en 02-10 Bergman) laat ik het weten!

     

    Waar ik nog wel even zoekende naar ben is dat ik dacht dat ik eerder voor rond zou gaan, maar als ik op de website van Heyendaal kijk dan vind ik juist de foto's anatomisch mooier. Oh oh! Hier op dit forum vind ik juist weer vooral de ronde mooier die ik tegen kom.... keuzestress ?

     

    En heeft iemand misschien ook ervaring met de Mentor Xtra of de Mentor Cohesive I of II ? Wat het verschil hier tussen is? Volgens mij is de Xtra extra rond? Maar wat zegt de II of II dan? En is het verstandig om voor extra nazorg te kiezen, 3 of 5 jaar?

     

    Sorry allemaal vragen die in mij opkomen nu ik op onderzoek uit ben! Ik hoop dat iemand hier wat over kan vertellen ?

     

    Ik heb de mentor. 300cc en 325 cc. Cohesive 1. De verschillen kan ik je niet vertellen tussen de mentor Xtra en de andere. Alleen dat cohesive 1 gladde protheses zijn en zachter dan de twee. De cohesive 2 heeft een lichte textuur volgens mij... Dr Koopmann plaatst graag de gladde, maar ik weet niet welke voorkeur dr van England heeft natuurlijk. Ikzelf wilde zo zacht mogelijk, dus kwam mij goed uit dat het de 1 werd. 

    Ik heb zelf geen nazorg, de laatste controle was na drie maanden. Je kan natuurlijk wel altijd contact opnemen als er iets is.

    mijn protheses zijn rond, maar wel dual plane geplaatst. Daardoor vallen ze heel natuurlijk bij mij. Geen ronde schijven, maar net als een natuurlijke borst zijn ze. En dan zonder hang op mijn leeftijd? 

    Nogmaals ik ben er heel blij mee. Doe goed je eigen onderzoek, en luister vooral naar je eigen gevoel. En bij welke arts je het prettigst voelt.

    succes! 

    Liefs

  4. Hoi @Es1234567 

    ik ben in februari in de bergmankliniek geopereerd. Wel door een andere arts, dokter Koopmann. Zelf ben ik goed te spreken over beide. Ontvangst in de kliniek is fijn, en de verpleegsters en artsen stellen je op gemak. Enige is alleen dat Bergmankliniek meerdere filialen heeft en de borstvergrotingen alleen in Hilversum opereren. Ik kom uit Den Haag en de rit was voor mij goed te doen na de operatie. 

    Succes met alle beslissingen.

    liefs MenM

  5. Fijn voor je dat het allemaal geregeld is, en je eindelijk je oogleden krijgt zoals je wilt. Ik heb het jaren geleden ook gedaan, volgens mij een jaar of 6 geleden, kan ook al 7 jaar geleden geweest zijn, ben de tel kwijt?? 

    Ik ben er nog steeds zo blij mee. Ondertussen wel wat meer hang natuurlijk, maar nog steeds niet zo erg als het was. Make-uppen blijft een feestje?

    Liefs x

    • Like 1
  6. 1 uur terug, nkm zei:

     

    Ben jij ook door dr. Bruekers geopereerd...ik zoek naar jouw verhaal, hoe vind ik dat??

    Want dan hebben we ongeveer dezelfde maat.

    Is alles goed gegaan? Ben je er blij mee?

    Wat was bij jou de reden om gladde prothese te plaatsen?

    Veel vragen?, maar zo fijn om hier alles te kunnen bespreken?

     

     

     

    Nee ik ben door dokter Koopmann geopereerd. Fijne arts ook. Hij werkt voor Bergmankliniek. Sommigen vinden hem wat stug, maar daar had ik geen moeite mee? Ik vind het een prettige man. Hij raadde mij natrelle aan, maar doordat die momenteel niet meer leverbaar zijn, in samenspraak voor de mentor gegaan. 

    Als je op mijn profiel kijkt kan je zien welke topic ik ben begonnen? Even op mijn naam klikken volgens mij. 

  7. Heerlijk dat het goed gaat he @Mtvo en @Boobmom. Ik alweer 10,3 weken po? Gaat zooooooo snel. Het sporten nog steeds niet opgepakt. Lui en geen zin? MAAR maandag eindelijk weer aan de slag. Kijk er een klein beetje tegen op met fitness omdat mijn linkerborstspier nog steeds niet is wat het moet zijn, maar qua cardio (spinning) kijk ik er wel naar uit. Eindelijk een goeie sportbeha aangeschaft en nieuwe sportshirts, want mijn oude passen niet over mijn nieuwe sportbeha heen?

    Ik doe verder ook weer alles. Zo fijn! 

    Ben blij te lezen dat jet bij jullie ook goed gaat??

  8. @Mtvo dank je wel voor de beterschap. Hele nacht liggen hoesten. Helpt niet echt voor de spieren moet ik zeggen????‍♀️ 

     

    ik heb dat gevoel ook soms aan de onderkant bij de littekens. Ik dacht dat dat met het zakken te maken heeft. Maar weet ik niet zeker. Alsof ze erdoor willen duwen. Maar wie weet ook door je nieuwe bh. Nu zitten je borsten daar weer anders in dan in een po beha. 

  9. @Boobmom Er was bij jou toch ook verteld dat jij dat weer mocht doen. Fijn toch dat jou pc wat minder streng is? En jij bent wel het goeie voorbeeld hoe voorspoedig alles kan verlopen. Heerlijk! Incl mooie boobs? Ik ben benieuwd naar je eindcontrole. Hoe tevreden zij is.  Die is bij je eigen pc? Ik heb 10 mei mijn eindcontrole. Dat is ook over 3,5 week? 

    Ik doe ook weer alles, maar met echt kracht zetten lukt mij echt nog niet. Voelt niet goed, dus laat ik voor wat het is. Maar ik ben blij dat je niet meer hoeft na te denken of iets wel of niet mag. Nu voel je het alleen? 

  10. 13 uur geleden, Mtvo zei:

     

    Fijn dat jij (nu ineens :P) de hele dag een normale bh kunt dragen! Slaap zelf ook nog steeds met de PO bh of anders een sport bh aan. Wil het over een paar weken afbouwen, maar voor nu vind ik het nog wel een "veilig" gevoel, haha. Dus nee, dat vind ik helemaal NIET raar! Scheelt voor jou dat jij een rug slaper bent, heb je iig niet het hinderlijke van perse op je zij liggen :P 

     

    Qua hardheid (en soms gevoeligheid) van de borsten is het bij mij meestal de linkerborst en soms de rechterborst. En de ene keer is de bovenzijde meer gespannen en de ander keer is de zijkant meer gespannen. Dus snap je "verwarring" wel, er is soms geen touw aan vast te knopen, haha. Denk dat er veel meer vrouwen zijn die dit ervaren. Soms als ik "teveel" doe, dan kan ik ook wat lichte steekjes voelen in de borsten, heb jij dat ook?

    Ik wil ook graag zonder bh gaan slapen. Maar ik word of wakker na twee uurtjes of val niet eens in slaap, dus hou ik hem maar aan omdat ik geen zin meer heb om half slaapdronken al die haakjes weer vast te zetten??? Maar ik heb me voorgenomen om het van de week weer te gaan proberen. 

     

    Jij heb dat dus ook. Dat gespannen gevoel. Dan weer wel en dan weer niet. Ik heb nu keelpijn, met veel hoesten. Helpt ook niet echt. ? Het doet gelukkig geen zeer, maar die spier spant bij elk wissewasje alweer aan?. Tenminste, ik denk dat het de spier is...

    Ook heb ik af en toe wat steekjes. Maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Ik heb nog steeds een deel zonder gevoel. Daar ervaar ik nu wel een soort van jeuk wat je niet kan wegkrabben. Dus ik hoop dat die zenuwtjes aan het herstellen zijn. 

     

  11. Als eerste wil ik zeggen dat ik vind dat je mooie borsten heb! Mooie vorm en grootte. Maar dat vind ik? Ik zie geen mismaakte borsten. Integendeel! Ik zie wel een hoogte verschil in borstplooi. Zelf vind ik het erg meevallen. Ik denk dat het momenteel ongeveer hetzelfde is als bij mij. Alleen weet ik nog niet hoe het bij mij is als ik verder in de tijd ben zoals jij. Ik ben pas 8,4 weken po. 

    Als je er ongelukkig mee bent en je wilt er iets aan doen zal je toch een gesprek moeten aangaan met je chirurg en kijken wat hij te zeggen heeft. Bij geen actie ondernemen gebeurt er zeker niks. Ik vind het echt sneu voor je dat je er ongelukkig mee bent. En ik hoop toch echt dat je mij gelooft als ik zeg dat ze erg mooi zijn. 

    Wat betreft de decolleté. Als je borsten hiervoor al wat verder uit elkaar zaten, dan krijg je ze natuurlijk niet heel dicht tegen elkaar aan. Tenminste, dat is wat ik begrijp. Maar Ik vind het ook tussen je borsten niet heel breed. Maar goed, dat ben ik? Ik vind je mooi, ze passen goed bij je deze maat! 

    Trek aan de bel meid als je er echt zo ongelukkig mee bent. Lieve knuffel van mij?

    • Like 1
  12. @Mtvo ja heb ik ook hoor. Ik kon niet de hele dag een normale bh aan. Nu wel merkte ik inene?. Tot aan het begin van de avond gaat het goed, dan ben ik het zat en trek de po bh weer aan. Slapen doe ik ook nog steeds met po bh. Ik vind zonder niet fijn. Raar hè. Ik kan wel op mijn zij liggen. Maar ik ben een rugslaper, dus lig niet vaak op mijn zij. 

    Als jouw borsten meer gespannen zijn, voel je dat ook vooral aan de onderkant?  Ik vind het gek dat er bij mij wel een groot verschil in zit. Dan is rechts onder nog wel zacht maar aan de linkerkant onder voelt het veel harder. Ik vraag me af of anderen dat ook daar voelen?

    • Like 1
  13. Gefeliciteerd ? Lekker he die zes weken! Ik deed ook lekker mijn armen boven mijn hoofd. Heerlijk! Ik voelde wel een plopje links en heel grappig, want ik had gelijk minder last aan die kant. Alsof er iets loskwam wat vast zat. Was een lekker gevoel, hihi. 

    Stofzuigen deed ik wel na die zes weken, maar snapte gelijk waarom het de eerste 6 weken niet mocht, dus het kleed en de mat heb ik door mijn man laten doen. Dweilen en bedden verschonen sla ik nog even over. Dat doen man en dochters?Verder doe ik alles met mijn 8,3 weken. Maar wel met beleid. Ik voel het in de avond ook wel extra als het druk is geweest. Vooral nog steeds aan mijn linker borst. Die staat nog steeds veel strakker dan rechts. Heb jij ook een verschil in links en rechts? Voelt sowieso harder aan... Ik hoop maar dat dat nog minder wordt  Geduld??? 

     

  14. Gelukkig @Doe ik het of niet? Hebben we elkaar verkeerd begrepen. Ik heb een goed excuus hoor, ben blond??? dikke ? terug?

     

    @Sjuul ik ben blij dat het bij jou allemaal goed is nu. De schrik krijg je zeg als je te horen krijg dat het niet goed is. Ik heb ook al een paar keer plekjes op mijn huid gehad wat goed weg te halen was, maar ook toen schrok ik me al rot. 

    Fijn dat er goeie controles zijn hoor! Ik wist niet dat het bevolkingsonderzoek toch anders was, dus ook daar zal ik dan naartoe gaan. Ik wacht maar rustig? mijn oproep af voor december. En zal aangeven dat ik ondertussen siliconenborsten heb. Vind ik ook wel lastig, want ik denk dat daar afkeurend op gereageerd gaat worden. Weet ik niet hoor, maar dat is een idee wat ik in mijn hoofd heb? 

    • Like 1
  15. @Sjuul wat ik schreef, ik heb nog even? Ik heb een afspraak in december. 

    Ook hier helaas borstkanker in de familie en heel dichtbij. Daarom sta ik ook al onder jaarlijkse controle sinds ik 35 jaar ben. Afgelopen december nog geweest. Gelukkig is het bij mij tot nu toe nog steeds allemaal goed! Neemt niet weg dat ik nu erg tegenop zie. Omdat mijn borsten echt nog wel erg gevoelig zijn. Maar overslaan zal niet lukken denk ik. Ook al zal ik dat wel willen. Ik Denk dat mijn familie me erheen schopt??

     

    @Doe ik het of niet? sorry ik bedoelde het goed wat ik schreef. Maar nu ik het terug lees kan het idd verkeerd overkomen. Excuses. Ik bedoelde ; Ik vond het ook nooit echt erg om te laten checken. Qua pijn.  En kreeg het erg heet omdat het spannend is omdat je geen kant op kn, niet zozeer voor het “pletten”? Het lijkt me alleen een stuk vervelender nu er een operatie aan te pas is geweest. Dat bedoel ik. ? Ik vind het nu wel enger doordat mijn borsten nu erg gevoelig zijn en omdat er protheses inzit. En wat betreft jou... ik bedoel ik dat een bvk een heftigere ingreep  qua pijn is, denk ik, dan een bvg. Dus ik bedoelde het zeker niet verkeerd!!!!! Nogmaals excuses!  

    Hopelijk kom ik nu wel goed over. Soms is het op papier lastiger dan in het echt? 

    liefs

    • Like 2
  16. Ik zie dat jullie het over een mammografie hebben... Ik moet weer in december en zie er nu al tegenop ivm mijn borstvergroting afgelopen februari.? Normaal vond ik het niet zo heel erg, kreeg het alleen bloed en bloed heet als er een tussen zit, en dat was best knap van de verpleegkundige met mijn maatje???. Je kan echt geen kant op. Ook niet met een A?? 

    Maar nu lijkt het me echt doodeng door de protheses. Ik verzin nu al smoesjes om niet te hoeven en ik heb nog even? Ik zot er aan te denken om een jaartje over te slaan? 

    Kan me voor stellen dat jij er ook niet op zit te wachten @Doe ik het of niet?  Lijkt me erg gevoelig een Bvk en dan te laten pletten. @Sjuul Ga jij? 

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.