Ga naar inhoud

Corry

Leden
  • Aantal items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Corry

  1. Ja dat slapen lijkt mij ook wel een dingetje, ik ben een echte buikslaper, denk dat dat er niet meer in zit. Denk ook wel dat het er vanaf hangt of je ronde of anatomische protheses hebt. Denk dat je met anatomische nog net iets voorzichtiger moet doen wat betreft slapen? Heb nu een voedingskussen besteld, hopelijk slaapt dat een beetje comfortabel..en ik hoor iedereen over rechtop slapen, moet dat ook of is dat iets wat de eerste dagen moet vanwege de pijn?

  2. 51 minuten geleden, Yvie zei:

    @Corry 2 weken zijn zo voorbij! Snap dat je blij bent met voor de spier. Was bij mij niet eens een optie.. 

    Voor de kerst heb jij ook boobies! :)

     

     

    Ja zo'n gek idee, ik heb straks gewoon borsten!! Haha..ben nu wel al een beetje afscheid aan t nemen van deze, ondanks dat ik ze niet zo heel erg mooi vind horen ze wel echt bij mn lichaam, en straks zijn ze voorgoed weg, best gek idee, maar oh wat heb ik zin in mooie volle borsten!

  3. Sterkte hoor yvie, ik leef met je mee! Lees hier heel veel en heb veel filmpjes op you tube gezien en zie bij iedereen dat ze wel even last van een dip hebben. Dus het zal er helaas wel bij horen. En dat afhankelijk zijn en zelf niets kunnen doen zit ik ook enorm tegen op, ook met de kids. En bang dat ik ze ook te groot ga vinden. Maar andere kant is weer dat bijna iedereen zegt dat ze het veel eerder hadden willen doen en na een tijd super blij zijn en het zo weer zouden doen..dus hou vol!!! Het komt allemaal goed.

  4. @DoubleD oh dus jij weet al wat je te wachten staat, dat scheelt denk wel wat voor de zenuwen, alhoewel het natuurlijk altijd wel spannend blijft..

    Ik ga de kids ook vertellen dat ik door mn rug ben gegaan, dat is het meest geloofwaardig denk ik, haha.

    Dat gevoel van oh kan ik nog terug of ik wil niet heb ik ook regelmatig en word naarmate de operatie dichterbij komt steeds heftiger, maar idd gewoon doorzetten nu, jullie zijn er bijna van af!!

  5. Ja dat zijn ook echt wel dingen waar ik veel mee bezig ben, je doet als moeder zoveel op zo'n dag, kinderen naar school brengen, luiers verschonen, ze aankleden, wassen, in de kinderstoel/autostoel zetten, ze knuffelen enz enz..dat zijn allemaal dingen die straks tijdelijk niet meer kunnen, of iig niet zo makkelijk..met de oudste gaat dat uiteraard prima want doet alles zelf, maar de jongste van 2...

  6. Hoi, wat spannend, ik zie dat jij maandag al aan de beurt bent! Snel zeg! Ik ben 17 dec aan de beurt en krijg dan 315cc anatomisch voor de spier. Ik las dat jij ook 2 jonge kindjes hebt, zelfde leeftijd als de mijne, hoe regel jij het met hun de komende weken? Vind dat ook best wel spannend hoe dat allemaal zal gaan verlopen gezien het hier wel echt 2 mama's kindjes zijn..

  7. 19 minuten geleden, NatasBrabant zei:

    Ja daarom baal ik er ook best wel van haha. Maar goed, niks aan te doen. Ik heb toch nog even verder gekeken en geïnformeerd in mijn vrienden- en kennissenkring (gelukkig ken ik heel veel meiden die een borstvergroting hebben gehad :4: ) Ik ken 2 meiden die naar Heyendael zijn geweest en ik las ook goede verhalen hier op het forum, maar is voor mij net een beetje te ver weg. Niet alleen voor het consult maar straks ook de operatie, controle etc. Niet handig lijkt me. Nu heb ik ook een vriendin die bij medisch centrum Waalre is geweest. Zij is geopereerd door Harm Hawinkels en heel tevreden. Ik wil daar graag een 2e consult plannen, daar zijn ook geen lange wachttijden.

     

    Maar voor jou schiet het al op toch? December staat de operatie gepland? Spannend!!

    Ja 17 dec, super spannend!! Iets te spannend als je het mij vraagt, haha. Hoop dat ik tegen die tijd mn zenuwen in bedwang kan houden :D

  8. 6 minuten geleden, Boobmom zei:

    Dank je wel Corry...ja dat is ook jarenlange twijfel geweest. Als ik bv naar jou of Kelster kijk, snap ik direct dat jullie gewoon meer borst willen.... Ondanks dat ze mooi van vorm zijn...ook al zijn ze kleiner.

     

    Ik heb gewoon wel echt een hand vol....maar als ik op mijn zij ga liggen bv...is de onderste compleet verdwenen...en de bovenste hangt als een rond lapje erbij...hahaha…. en daar ben ik gewoon klaar mee....ik wil mijn vertrouwde ronde borsten van voor de zwangerchap terug...en dan mag het net een onsje meer zijn nu, omdat ik er toch wel een ruim 4000 voor neer moet leggen...

    Ja snap ik helemaal! Ik heb dat indd ook met dat voorover bukken en op mn zij liggen en nou ja, eigenlijk ieder ander standje dan recht op staan, dat het er gewoon niet uitziet. Ik had vroeger ook een mooie volle c, dat werd met de jaren minder, toen 2 zwangerschappen waarvan ze van een slappe b naar een E cup gingen, en uiteindelijk weer terug naar de b, die nu dus nog leger en slapper is, snap überhaupt niet dat dit een b is..ik heb dus ook wel volle borsten ooit tijdelijk gehad, tijdens mn pubertijd en zwangerschappen en heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld als toen. En dat wil ik dus graag ook weer, dus ik snap je heel goed.

  9. 3 uur geleden, Boobmom zei:

    Hahaha Boobtiener...das een leuke benaming. 

    Maar dat is ook nu mijn grootste frustratie....je zou miss denken nu...meid wat ga je doen...zo verkeerd zien ze er niet uit. Nee klopt...in staande positie gaat t zeker wel...sterker nog...ik hou niet van mega grote borsten dus vind ze zelfs best mooi als ik rechtop sta...Maar zodra ik ga liggen of voorover hangen veranderen ze in twee van die druipstenen....dan zie je dat doordat de bovenkant van de borst leeg is....het uiteindelijk toch wel een hele slappe B is. Ik kom van een mooie ronde C af. En heb lang getwijfeld of ik wel een BV verdiende...dat ik niet zo moest zeuren. Maar ik voel me al jaren geremd tussen de lakens....Ik weet gewoon wat ik had en baal van hoe ze er nu uit zien in bepaalde sexstandjes. Dus eigenlijk doe ik dit niet eens omdat ik kleding niet mooi vind zitten...maar omdat ik me vrij wil voelen als ik naakt ben bij mijn partner. En  hij zegt wel 100 keer dat hij me mooi vindt...maar ziet dat ik nooit ga accepteren hoe ze leeggezogen zijn vergeleken voorheen. En hij zei: Meisje, als jou dat gelukkig maakt...gaan we 2 mooie borsten maken bij je. et voila…...14 jan gaat dat gebeuren.

    Heb je toevallig fotos die ik zou mogen zien? Ben nu wel heel nieuwsgierig. Ik kan je eventueel ook aan mijn album toevoegen mocht je interesse hebben..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.