Ga naar inhoud

Corry

Leden
  • Aantal items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Corry

  1. Ja dat slapen lijkt mij ook wel een dingetje, ik ben een echte buikslaper, denk dat dat er niet meer in zit. Denk ook wel dat het er vanaf hangt of je ronde of anatomische protheses hebt. Denk dat je met anatomische nog net iets voorzichtiger moet doen wat betreft slapen? Heb nu een voedingskussen besteld, hopelijk slaapt dat een beetje comfortabel..en ik hoor iedereen over rechtop slapen, moet dat ook of is dat iets wat de eerste dagen moet vanwege de pijn?

  2. 51 minuten geleden, Yvie zei:

    @Corry 2 weken zijn zo voorbij! Snap dat je blij bent met voor de spier. Was bij mij niet eens een optie.. 

    Voor de kerst heb jij ook boobies! :)

     

     

    Ja zo'n gek idee, ik heb straks gewoon borsten!! Haha..ben nu wel al een beetje afscheid aan t nemen van deze, ondanks dat ik ze niet zo heel erg mooi vind horen ze wel echt bij mn lichaam, en straks zijn ze voorgoed weg, best gek idee, maar oh wat heb ik zin in mooie volle borsten!

  3. Sterkte hoor yvie, ik leef met je mee! Lees hier heel veel en heb veel filmpjes op you tube gezien en zie bij iedereen dat ze wel even last van een dip hebben. Dus het zal er helaas wel bij horen. En dat afhankelijk zijn en zelf niets kunnen doen zit ik ook enorm tegen op, ook met de kids. En bang dat ik ze ook te groot ga vinden. Maar andere kant is weer dat bijna iedereen zegt dat ze het veel eerder hadden willen doen en na een tijd super blij zijn en het zo weer zouden doen..dus hou vol!!! Het komt allemaal goed.

  4. @DoubleD oh dus jij weet al wat je te wachten staat, dat scheelt denk wel wat voor de zenuwen, alhoewel het natuurlijk altijd wel spannend blijft..

    Ik ga de kids ook vertellen dat ik door mn rug ben gegaan, dat is het meest geloofwaardig denk ik, haha.

    Dat gevoel van oh kan ik nog terug of ik wil niet heb ik ook regelmatig en word naarmate de operatie dichterbij komt steeds heftiger, maar idd gewoon doorzetten nu, jullie zijn er bijna van af!!

  5. Ja dat zijn ook echt wel dingen waar ik veel mee bezig ben, je doet als moeder zoveel op zo'n dag, kinderen naar school brengen, luiers verschonen, ze aankleden, wassen, in de kinderstoel/autostoel zetten, ze knuffelen enz enz..dat zijn allemaal dingen die straks tijdelijk niet meer kunnen, of iig niet zo makkelijk..met de oudste gaat dat uiteraard prima want doet alles zelf, maar de jongste van 2...

  6. Hoi, wat spannend, ik zie dat jij maandag al aan de beurt bent! Snel zeg! Ik ben 17 dec aan de beurt en krijg dan 315cc anatomisch voor de spier. Ik las dat jij ook 2 jonge kindjes hebt, zelfde leeftijd als de mijne, hoe regel jij het met hun de komende weken? Vind dat ook best wel spannend hoe dat allemaal zal gaan verlopen gezien het hier wel echt 2 mama's kindjes zijn..

  7. Hoi,

    Ik heb een tijdje terug ook een consult bij haar gehad en ga me in december door haar laten opereren. Had eerst ook mn twijfels omdat ik weinig kon vinden over haar, maar het gesprek was fijn dus heb toch besloten om ervoor te gaan. Ze adviseerde mij ook voor de spier en daar was ik juist weer heel blij mee. Binnenkort heb ik nog een keer een passessie afgesproken omdat ik toch nog een beetje twijfelde over het aantal cc's.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.