Wuppie81

Silver Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Wuppie81

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, Zou ik misschien ook bij jou mogen kijken? We hebben dezelfde voorsituatie maar mij is veel minder geadviseerd (en inmiddels geplaatst). Ik ben benieuwd hoe het er bij jou uit ziet.
 2. @Mmmmi @Danh, @Paula0307, @denishaawh, @pambbg Ik heb jullie toegevoegd ๐Ÿ˜Š
 3. Ik heb je toegevoegd! En ik kijk natuurlijk ook graag bij jou ๐Ÿ˜Š
 4. Ja dat herken ik wel hoor. Ik heb weinig pijn (gelukkig) en dan denk je dat je de oude bent maar inderdaad, na een tijdje voel je je ineens extreem moe of heb je pijn. Ons lichaam fluit ons wel terug ๐Ÿ˜Š Mooie foto's van jou ook! Jouw borsten staan al zo mooi dicht bij elkaar. Ik hoop dat die van mij ook nog zo naar elkaar groeien ๐Ÿ˜€
 5. Dat mag zeker. Ik voeg je toe! Ik wil ook graag bij jou kijken. Met de hitte valt het nu mee. Toen ik nog niks anders kon dan zitten en liggen was het wat minder ๐Ÿ™‚ Hoe gaat het met jou nu? Voel je je al weer een klein beetje jezelf?
 6. Ohhh...zo maf dat je zo uit kan kijken naar wiebelende borsten ๐Ÿ˜‚ Weet nu al dat ik daar heel blij van ga worden haha Mooi dat alles zo goed gaat, en zo snel al
 7. Haha, dank je wel, nou ik wist niet dat ik er zo blij mee zou zijn. Gewoon het idee dat ik van alles aan kan wat voorheen niet kon, en mooie lingerie kopen ๐Ÿ˜ Ik kan niet wachten tot het zover is! Ik schreef het er net al bij, maar bij jou is er ook veel veranderd in de laatste paar weken hรจ? Ze lijken veel groter nu en zien er natuurlijk uit, echt heel mooi!
 8. Ik heb je toegevoegd! Het weinig doen vind ik ook nog lastig hoor. Als je minder pijn krijgt dan ga je ongemerkt toch dingen doen die misschien niet verstandig zijn. Op mijn zij slapen durf ik nog niet, ben jaloers op je hoor ๐Ÿ™‚ Mag ik ook in jouw album kijken?
 9. Ja, ik twijfelde ook nog over een maat groter en toen heeft ze mij persoonlijk gebeld om te zeggen dat dit toch echt de juiste maat was. En ik denk nu te zien dat ze gelijk had, ben erg blij tot nu toe. Ik moet nog een album maken, zal ik gelijk even doen en je dan toevoegen! Ik geef een seintje als het er staat.
 10. Oh goed om te weten, dus nog twee weekjes erna nog in de nacht en dan van de sportbh af ๐Ÿ™‚
 11. Dat stelt gerust! Dan hoort het er waarschijnlijk gewoon bij. Na 4 weken (dus nu nog 3), maar is me alleen nog niet duidelijk of ik dan in de nacht nog wel de sportbh aan moet en voor hoe lang.
 12. Goed om te horen dat jij ook tevreden bent. Heb jij ook een verschil tussen links en rechts? Ik heb het idee dat mijn linkerborst voor een deel onder mijn oksel zit (dit klinkt heel extreem, maar heb daar wat meer een sideboob). Ben nu bang dat hij wat meer naar links zal blijven staan.
 13. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ het ziet er inderdaad niet uit Op de bank heb ik een armleuning waar ik een kussen in leg. Zo ligt alleen mijn hoofd en nek wat verhoogd. Het bed is plat, dus ik moet met kussens aan de gang en als het te hoog is dan knakt mijn nek steeds als ik in slaap val en met een kussen minder lig ik te plat tov mijn hoofd. Ik weet ook niet precies waarom dit goed ligt, kwam ik bij toeval achter. En de bank is lager dan mijn bed waardoor ik er makkelijker uit kan stappen. Hieronder hoe ik slaap: