Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

littlepony

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Vergoeding in 2017?

  Ohjee; ze hebben inderdaad geen contract. Wel vergoed volgens verzekeringsvoorwaarden. Dus waarschijnlijk dan toch 30% dat ik zelf zou moeten betalen. nouja; wacht het gesprek wel eerst af! liever dat ik een deel moet betalen met een goed gevoel dan niks betalen en een naar gevoel.
 2. Vergoeding in 2017?

  Inmiddels contact gehad met Bauland. Wat klonken die vriendelijk zeg! Wat fijn. ik heb 16 mei een afspraak staan. En de aanvraag van het ziekenhuis was al verzonden naar de zorgverzekering maar is geannuleerd.
 3. Vergoeding in 2017?

  Zal dinsdag direct even bellen, vervelend dat weekend en Pasen er tussen zit. Ben bang dat hij al verzonden is. Maar we zullen het zien! Ga in ieder geval een intake vragen bij Bauland! Bedankt voor het advies!
 4. Vergoeding in 2017?

  Ah oke! Bauland is dan wel een goede optie! Twijfel tussen bauland en Velthuis. Maar na deze goede ervaringen vraag ik denk ik naar Baulant, waar zit deze kliniek? Denk dat ik dinsdag huisarts bel voor nieuwe afspraak. Ben geweest in Ziekenhuis Apeldoorn. Ze sturen geloof ik wel een aanvraag naar zorgverzekering. Maarja. Ik zie het wel.... Nieuwe kans bij Bauland! Bah flinke domper dit.
 5. Vergoeding in 2017?

  Ja, klonk mij ook wel als heel erg weinig. Ze deed ook best moeilijk; zei alleen maar de risico’s van de operatie en kort wat over dat er maar erg weinig kleine implantaten waren. Denk dat ik volgende week de huisarts weer bel voor verwijzing naar Bergman/ Velthuis..... mocht het dan weer niks zijn dan houd het natuurlijk op. Maar zit nu met een rot gevoel
 6. Vergoeding in 2017?

  Ne ik snap het ook niet zo goed allemaal..... zou toch denken dat iemand je wil helpen, heb ook totaal geen prettig gevoel over het gesprek. (Heb je daar dan 3 maand op gewacht....) misschien dat ik nog een andere kliniek vraag dan, die wel behulpzaam is i.p.v. negatief. ben 1.64, weeg 50 kg. Probeer aan te komen maar dat lukt niet.
 7. Vergoeding in 2017?

  Helaas willen ze bij mij geen aplasie in de aanvraag zetten. En ik ben erg smal gebouwd, waardoor ik op maar 125 cc oid uitkom. tegenvaller... misschien voor een second opinion naar een andere kliniek? Weet iemand een goede kliniek?
 8. Vergoeding in 2017?

  Ik heb vrijdag Mn eerste consult in het ziekenhuis. Begin het aardig spannend te vinden..... dan word als het goed is ook de aanvraag verstuurd. heeft iemand nog tips?
 9. Vergoeding in 2017?

  Ik zit bij cz.
 10. Vergoeding in 2017?

  Ooh hoop dat t zo snel gaat haha... spannende tijden. en lang wachten tot de afspraak. Ga naar het ziekenhuis
 11. Vergoeding in 2017?

  ik heb voor 30 maart een eerste afspraak staan bij de PC. Spannend! Echo was oke, dus hopen op een goede aanvraag (met aplasie erin). En nu nog geduldig wachten
 12. Vergoeding in 2017?

  Sorry gen ervaring.... heeft iemand enig idee hoe het zit met een prothese wissel na een vergoeding? En klopt het dat je tussen 10-15 jaar moet wisselen?
 13. Voorstellen

  Het is heel erg spannend! vanmiddag geweest voor de echo. Ik zit ruim onder de cm. Nu wachten op datum met afspreek van plastisch chirurg.
 14. Vergoeding in 2017?

  Vanmorgen bij de huisarts geweest. Deze was nog niet op de hoogte van de vergoeding. Wel verwijsbrief voor echo mee gekregen. Afspraak ingepland voor 2 januari! Lekker vlot. Had eigenlijk dit een week eerder moeten weten, eigen risico van dit jaar is er al doorheen haha
 15. Voorstellen

  Thanks! Eerst de goedkeuring maar voor elkaar zien te krijgen.... ik heb 2 januari de echo, spannend
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×