• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

littlepony

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Vergoeding in 2017?

  Sorry gen ervaring.... heeft iemand enig idee hoe het zit met een prothese wissel na een vergoeding? En klopt het dat je tussen 10-15 jaar moet wisselen?
 2. Voorstellen

  Het is heel erg spannend! vanmiddag geweest voor de echo. Ik zit ruim onder de cm. Nu wachten op datum met afspreek van plastisch chirurg.
 3. Vergoeding in 2017?

  Vanmorgen bij de huisarts geweest. Deze was nog niet op de hoogte van de vergoeding. Wel verwijsbrief voor echo mee gekregen. Afspraak ingepland voor 2 januari! Lekker vlot. Had eigenlijk dit een week eerder moeten weten, eigen risico van dit jaar is er al doorheen haha
 4. Voorstellen

  Thanks! Eerst de goedkeuring maar voor elkaar zien te krijgen.... ik heb 2 januari de echo, spannend
 5. Vergoeding in 2017?

  Heb nog 1 vraagje. veel die zeggen dat je ook foto’s moet sturen naar de zorgverzekeraar. Hoe hebben jullie dit gedaan als de pc de aanvraag stuurt?
 6. Vergoeding in 2017?

  Ik heb morgen ochtend een afspraak bij de huisarts voor een evt verwijzing. Assistent was geloof ik niet bekend met de regel van klierweefsel.
 7. Vergoeding in 2017?

  Ah Oke! Top! Medisch adviseur is dat iemand uit het ziekenhuis? Ga morgen de huisarts bellen voor verwijzing! en verder zie ik het wel
 8. Hoi iedereen

  Welkom! zit in hetzelfde schuitje; spannend!
 9. Voorstellen

  Hi, bij deze wil ik me even voorstellen. ik ben 26 jaar, en wil kijken of ik via de zorgverzekeraar een bv vergoed kan krijgen. Doe opelding doktersassistent, en werk in een woon/ zorgcentrum.
 10. Vergoeding in 2017?

  Thans! Ja spannend. hoor het woensdag dan wel, en dan hopen dat er ergens plek is. anders maar volgend jaar. Ben heel benieuwd, spannend. Denk niet dat ik die ene cm haal, maar t is zo lastig in te schatten
 11. Vergoeding in 2017?

  Ik woon in Apeldoorn. Zou woensdag wel even contact opnemen met de huisarts dan!
 12. Vergoeding in 2017?

  Oke proberen snel echo te plannen! Hoe kan ik zon kliniek vinden?
 13. Vergoeding in 2017?

  Hallo allemaal, ik heb een vraag. Wil komend jaar ook proberen deze kans aan te gaan. zit nu bij Izz, daarin staat dat plaatsen van prothesen is uitgesloten bij aplasie. Ik twijfel hierom om over te stappen naar cz. Is dit handig? Lastig in te schatten hoeveel 1cm is. Maar aa is te ruim.