Rosebloempje

Bronze Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rosebloempje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat vervelend om te horen zeg! Ik hoop dat ze wat voor je kunnen betekenen. Ik ben zelf 23 april geopereerd door dokter Nio. En ik ben zo happy! Zelf las ik ook hele goeie verhalen. Consult afspraak zou ik wel gauw even inplannen want hij is echt super druk! Duurde bij mij denk 2 maanden voordat ik op consult kon komen. Sterke meis!
 2. Dag dames, ik kwam vandaag op consult voor de borstvergroting en vooraan het gesprek werd ik al afgewezen omdat ik onder het BMI zit. Ik weeg 49 kilo en ik ben 168 cm. Normaalgesproken weeg ik 52 maar door stress afgevallen. Overigens is het ook mijn bouw helaas dat ik zo slank ben! Ze willen mij niet opareren omdat ze bang zijn voor een klaplong, en omdat ze geen ziekenhuis zijn kunnen ze niet ingrijpen als het mis gaat liet ze me weten. Ik ben dus bij faceland geweest. Erg teleurs stellend ik heb zitten huilen in de auto omdat ik dit al jaren graag wil. Zijn er mensen met het zelfde gewicht en lengte die het wel hebben mogen doen? Zo ja welke kliniek zijn jullie geweest? Alvast bedankt voor het reageren..
 3. Hoi dames, Wat is het verschil tussen motiva of mentor implantaten? En welke hebben jullie? Xx
 4. Heel erg bedankt voor je info wellicht kan ik dan wel aan de 210 cc houden als jij ook al op 70D uit komt. Bij moet het ook als dual plane geplaats worden! Xx
 5. Was er bij jou ook een borstplooi te zien? En bij welk kliniek ben jij geweest waarbij je het vergoed heb gekregen? Xx
 6. Wat belachelijk met die borstplooi zeg alsof je daardoor vrouwelijk voelt. Ik heb dus het zelfde geval ik zit onder de 1 cm per borst 0.5 en heb dus een borstplooi zei m’n pc ze ging aangeven toch een borstplooi te zien. Tranen stonden in me ogen ik heb een aa cup. Ik ga ervan uit dat het dus niet vergoed wordt. Ze zei zelf nog nu maar hopen dat het door de vingers gezien wordt..
 7. Ik zou graag cup C als beha maat willen hebben. Dus dan ogen je borsten kleiner als ik het zo begrijpt? Want een beha maat D vind ik voor mezelf weer tegroot teminste Dat klinkt gelijk zo heftig.. in ieder geval bedankt voor je info! Xx
 8. Nou idd, ik zal mijn pc nog even mailen dat ik toch meer cc lees over het zelfde postuur ongeveer als mij. C70 is een mooie cup!
 9. Dag Dames, ik ben gisteren bij Bergman Kliniek geweest en ik heb mijn consult gehad met dr. AA van Engeland. ik ben 1,68 lang en ik weeg 49 kilo. ik heb een A/AA cup. Nou wil ik naar een C cup gaan liefst niet eronder dus geen b cup. ze adviseerde mij een 210 cc ze liet mij weten dat ik op een C cup zou uit komen hebben jullie een beetje een idee op welk cup maat ik zal komen dan? ik vind het zo lastig omdat je niet zelf kunt zien of het mooi staat of niet ik lees best veel dat meiden veel meer cc nemen dan mij geadviseerd is. ik zou wel graag een volle C cup willen.. zijn er dames met mijn postuur ongeveer waarvan ik foto's mag bekijken? alvast bedankt!