Ga naar inhoud

ishy

Leden
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ishy

  1. Hey Stiens, fijn te lezen dat alles goed is verlopen.

    Ik ben 2 weken voor jou bij Verdonck geweest, Motiva 205L/220R, en alles is ook goed verlopen.  Ik had alleen kleinere borsten verwacht als eindresultaat, dus nu wel blij dat ik niet voor de 220/235 ben gegaan. Ik vind ze groot genoeg nu ?

    Zou ik ook mogen meekijken in jouw album? Ben wel zeer benieuwd om jouw resultaat te zien. Alvast héél erg bedankt. 

     

  2. Hey @Nog even wachten

    Ik volg Vd Pot ook op Instagram. Het lijkt mij echt een zeer aangename en knappe ☺️  man en als ik zijn voor- en na- foto's bekijk zijn de resultaten echt WAAUW. Mag jij dan zo snel al gaan douchen?  Ik moet hier 2 weken voor wachten ?

    Zou je mij ook willen toevoegen aan je album... toch wel benieuwd naar het eerste resultaat. Alvast héél erg dank. 

    Groetjes ?

  3. Hey, ik ben ook bij Verdonck geweest en heb ook gekozen voor Motiva Progressive plus omdat ik ook wat volume wou boven. 

    Verdonck noemt het een 'lichte push-up' en wist mij ook te vertellen dat dit momenteel wel het meeste gekozen werd. 

    Ik heb altijd push-up bh's gedragen, vandaar ook mijn keuze. Ik ben vandaag 7 dagen PO dus kan nog niet veel zeggen over het resultaat.... verband nog steeds om... wel gisteren al een eerste keer gaan piepen ? en ik verschoot dat de nieuwe boobs wel groter zijn dan mijn verwachting. Uiteraard is er nog wat zwelling en zal alles ook nog wat zakken ...

    Ben momenteel nog steeds blij dat ik bij mijn eerste keuze ben gebleven want hij stelde mij 2 maten voor (205/220 of 220/235).

    Zelfs nog op de dag van de ingreep vroeg hij of ik zeker was van mijn keuze (205 L - 220 R)  :) ik kon nog kiezen tot de laatse minuut terwijl hij alles kwam aftekenen.   Ben nogal fijn gebouwd dus wil dat alles in proportie blijft ?

     

    Veel succes met je keuze! Het is inderdaad moeilijk om deze beslissing te nemen maar weet dat jij enorm veel ervaring heeft en zeker weet waar hij mee bezig is. Toi toi, ik duim voor je!! 

     

  4. ? @Mieke2 lief van je vriend... ? Hij zal inderdaad nog even geduld moeten hebben. Mijn man kan ook niet wachten om lingerie te gaan kopen ? 
    Ik dacht dat je al sneller op controle moest gaan... wel vervelend dat het nog lang wachten is, een controle geeft toch meer zekerheid dat alles goed en normaal verloopt ? 
    Ik ben nu 6 dagen PO en het gaat elke dag wel beter, ook geen echte pijn gehad maar na een lichte activiteit voel ik wel meer druk, zeker In mijn linker borst. 
    Ik heb meer last van pijn in mijn schouders en rug... hopelijk is dit ook normaal en is deze pijn binnenkort weg. 

  5. @Mieke2 dank om mij toe te voegen. Het eerste resultaat ziet er zeker en vast al goed uit ? Zelf heb ik nog geen album, alles zit nog volledig ingepakt en heb zelf geen voor foto’s genomen... had ik misschien beter wel gedaan ?

     Ik ben nu 4 dagen PO en heb geen last van pijn, gisteren net voor het slapen gaan heb ik wel een ibuprofen genomen uit voorzorg voor de nacht. Deze voormiddag ook zonder medicatie, maar wel een redelijk lange rustige wandeling buiten gedaan van een uurtje en toen had ik wel rugpijn. Maar nu is het terug rusten hoor voor de rest van de dag ?
    Wel ook enorm last van opgeblazen gevoel maar zo te lezen van alle reacties is dit niet abnormaal... ?

    Draag jij een sport bh met rits vooraan of één die je over het hoofd moet trekken? Ik heb wel één liggen maar zal wsh een groter formaat moeten aanschaffen? 
    Ben je al terug op controle geweest bij Dr. Verdonck? ?

  6. Dank voor de reacties ? Ik heb nog een zwangerschapskussen liggen dus misschien kan ik dat wel eens proberen. 
    Ik voel nu af en toe al een beetje jeuk aan de hechting plaatsen, ik vermoed dat de wondes lichtjes aan het genezen zijn. Dr. Verdonck had me ook laten weten dat herstel en genezingsproces bij iedereen anders is. Ben geen roker, sport veel (dus nu rustig aandoen in moeilijk) en eet  nogal gezond, en geen grote protheses (205 Re / 220 Li), misschien hebben deze factoren ook iets te maken met het vlot herstel tot hiertoe ?? ? Bon, ik ga niet te snel juichen maar hoop dat het ergste nu inderdaad voorbij is en ga me toch nog een weekje kalm houden ?

  7. Hey @Lindan, dank je voor de snelle reactie ? Ik ben wel een rugslaper... dus volgens jou slaap ik dan het beste zoals ik het gewoon ben en haal nu geen stoten uit door rechter te gaan liggen. 
    Ik had de pijn wel veel erger verwacht dus ik hoop dat alles in orde en normaal is. 
    Deze ochtend 8u ibuprofen genomen en om 13u40 een paracetamol maar in principe kon ik deze wel uitstellen, was niet echt nodig. Ga nog een ibuprofen nemen uit voorzorg bij het slapen gaan om de nacht door te doen. 

  8. Hoi, ik ben 3 dagen PO en had graag wat slaaptips. Ik slaap nu met 2 kussens achter mijn rug, half zittend maar heb het gevoel dat ik hierdoor meer druk op de protheses uitoefen. Zou het misschien beter zijn om gewoon op mijn rug te liggen en mijn hoofd op 1 kussen ? Alle tips zijn zeker welkom! Ik zou het erg vinden dat ik nu meer slecht doe dan goed. Alvast heel erg dank ? 

    ik heb ook zeer weinig pijn en ben al serieus afgebouwd met de pijnstillers. Is dit normaal of moet ik mij nog aan het ergste verwachten???  

  9. @Nog even wachten dankjewel voor je berichtje ? 

    @Griet22 ik heb ook lang getwijfeld hoor, met telefoon in mijn handen om afspraak vast te leggen maar na 2-3 jaar twijfelen heb ik tegen mezelf gezegd, nu of nooit. Ben met een héél bang hartje woensdag binnen gegaan en tot hiertoe verloopt alles wel goed. Ik kijk nu al uit naar de lente om eindelijk eens een deftige bikini en badpak te dragen ? veel succes met je keuze! 

  10. Heyhey, mijn 2e dag PO en het is uiteindelijk 220 re en 205 li geworden, aangezien mijn fijne lichaamsbouw denk ik toch dat dit het beste bij mij zal passen. 
    Alles is vlot verlopen, mocht ook meteen de kliniek verlaten. Ben wel meteen met Zaldiar begonnen en afgewisseld met Ibuprofen, rekening houdend met de tijdstippen maar gisteren serieus misselijk geweest van de tramadol en constant moeten braken, ook zeer moe dus veel geslapen. Gestopt met zaldiar en nu enkel paracetamol en ibuprofen op regelmatige tijdstippen, dat gaat zeer goed. Kan terug eten, drinken en geen pijn. De druk valt ook enorm mee. Had het erger verwacht. Nu hopen dat het zo in de goede richting blijft doorgaan ?  Veel succes aan alle meiden die binnenkort ook de stap gaan zetten ?

  11. On 2/5/2020 at 7:29 PM, Imker said:

    Sorry dat ik hier niet op gereageerd heb, maar heb kennelijk helemaal geen melding gehad!

     

    15cc is een minimaal verschil, maar heeft Verdonck specifiek voor 220/250 gekozen of gaf hij aan dat 235/250 ook nog prima zou gaan? Niet dat je daarna je linkerborst groter hebt omdat er 15cc meer in zit. 

     

    Ik heb geen album, maar ik kan eventueel wel een foto sturen in bh en/of jurkje (zonder bh) zodat je de ronding bij mij kan zien. Moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het formaat en ze voelen steeds meer eigen. Zit nu op 70D voorgevormd en niet voorgevormd is een 70C, dus voor mij een prima maatje.  Als je wil stuur maar een PB, want ik zit nu via de laptop  

     

    Dag Imker

     

    Dankjewel voor je antwoordje! Ik heb beide maten gepast maar ik vond de grootste maat wat te groot uitvallen. Dr Verdonck vond dit wel nog goed. 

     

    De borstkliniek heeft me laten weten dat ik op de dag zelf nog kan kiezen, ze hebben alles in voorraad. Ja ik zou het fijn vinden mocht je een foto kunnen sturen, dan heb ik toch al zicht op de rondingen.

     

    Dankjewel!

     

  12. Hallo Imker

     

    Blij te lezen dat de operatie vlot is verlopen bij jou. Ik heb mijn ingreep volgende maand gepland (220L/205R, Motiva lichte push-up).

     

    Maar nu twijfel ik of ik niet de andere maat zou nemen (235/220) of zou dit te groot uitvallen? Ik kan moeilijk inschatten of dit een groot verschil zal zijn gezien het maar 15CC verschil is.

     

    Ik herken echter mezelf erg goed in jouw profiel (1m60, 45kg, ...) Heb jij eventueel een album waar ik eens in mag kijken? Ik had foto's gevraagd aan Verdonck maar hij kon er geen laten zien, wat wel wat jammer is. Ik kan dus moeilijk inschatten hoe het resultaat er in het echt zal uitzien.

  13. Hallo allemaal

     

    1 jaar later ben ik hier weer. Afspraak geboekt voor volgende maand bij Dr. Verdonck. Ik ga de grote sprong wagen, zij het wel nog steeds met een klein hartje.

     

    Even over mezelf, ik heb momenteel een kleine A, ben 1m60 en weeg 45kg. Ik ben dus vrij smal gebouwd.

     

    Ik twijfel nu nog een beetje aan 2 dingen:

    • Het aantal CC. 235 (links) en 220 (rechts) of 220 en 205. Ik wil geen "joekelborsten" maar gewoon een beetje meer volume zodat ik een mooie bikini/lingerie kan dragen zonder voorgevormde stukjes.
    • Het type is Motiva Progressive Plus, heb nu de lichte push-up gekozen maar heb toch wat schrik dat dit te "bolvormig" gaat lijken. Aan de andere kant vind ik een beetje decolleté wel belangrijk.

    Online vind je erg weinig foto's. Dus ik ben op zoek naar wat advies en anderzijds mensen die eventueel hun foto's willen delen.

     

    Alvast heel erg bedankt!

  14. @Grownbabe thanks voor de info. Nog eventjes geduld en het is jouw beurt. Het blijft toch allemaal spannend. Misschien denk ik er gewoon allemaal teveel over na <_<  vooral de nadelen of mogelijke complicaties spoken door mijn hoofd, het is toch ook een mooie som geld waar het over gaat... Maar als ik de artikels mag geloven in de media is een BV wel de meest uitgevoerde ingreep jaarlijks :lol: Heel veel succes volgende week!!! 

  15. Ladies, tips en info over de 8 weken herstel zijn nog welkom. Mijn man kan geen 8 weken kids brengen en van school halen, boodschappen doen, dweilen, stofzuigen, .... Waarschijnlijk nog dames in deze situatie. 

    En afwezigheidstips voor het werk :blush: <_< pfff.... het lijkt of ik me schaam tov vrienden en collega’s om dit te vertellen. Weet niet hoe jullie hier tegenover staan... 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.