Grownbabe

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Grownbabe

Recent Profile Visitors

1,091 profile views
 1. +- 4 maanden Het is raar dat ik niet zo vaak meer op het forum ben. Ik heb altijd gedacht dat ik hier elke dag ging blijven komen maar het is niet zo Ik ben eergisteren nog op 3 maandelijkse controle geweest bij Verdonck. We moesten vrij lang wachten, hij had het enorm druk en excuseerde zich erom dus het was oke. Ik moest mijn littekens en onderkant van mijn borsten goed hydrateren en zachtjes masseren zodat er meer bloed naartoe stroomt. Mijn littekens zijn nog vrij hard zichtbaar en ik moet toegeven dat ik vaak vergeten was om me te smeren (ja echt stom van mij). Ik durfde er ook niet hard aan te komen omdat ik bang was voor de kapselvorming enzo maar Verdonck kneep precies echt in mijn vel. Dus het mocht wel vrij hard :p Het was snel gegaan. Ik had geen klachten, ik vroeg nog wat ik er nog moest opletten en hij zei 'gewoon dingen niet doen als het pijn doet' dus op mijn buik liggen, zwemmen, sauna alles oke. Wel factor 50 zonnecreme als ik onder de zon ging liggen. (dat wisten jullie allemaal al waarschijnlijk) Ook sporten was oke, gewoon opbouwen (ik sportte al lang met gewichten, wel vooral mijn benen) In het begin was ik wel enorm onzeker en twijfelachtig over de operatie. Ik heb er zo lang over nagedacht, hoe kan ik nog zo onzeker zijn!!? dacht ik. Maar ik kon het ook niet vertellen, want iedereen zei 'je bent toch zeker?? anders kan je het best niet doen!' en iedereen was vrij skeptisch over mijn operatie. Dus als ik een beetje twijfel zou hebben, wist ik al dat die gingen zeggen 'ja zie je wel..je had het wel meer moeten nadenken' Maar nu ben ik wel heel tevreden. Mijn vriend zei dat ik me ook veel zelfzekerder overkwam. Nu ben ik ook vaak 'sexier' gekleed, niet dat ik heel diep gesneden truitjes draag maar een beetje onthullend of aanspannender en durf ik ook meer lingeries te dragen. Ik heb geen spijt dat ik heb gedaan. Van de grootte heb ik ook helemaal geen spijt, mijn vriend zei zelfs dat niemand mij gaat verdenken van de borstvergroting als ze de littekens niet zien. Het is super natuurlijk, wat ik absoluut wou. Ik durf wel niet te zeggen dat ik het wel aanraad bij iedereen omdat ik mij toch heel hard afgezien heb. Ik heb er wel op voorbereid en toch was het heel zwaar. Zowel mentaal als fysiek. Denk er goed over na, na goed opzoekwerk en wat praatjes met andere mensen gaan je zeker helpen. Ik ga in komende dagen nog eens foto's posten
 2. @Ensomi Ik heb je toegevoegd 235cc klinkt zo weinig maar groter moest het zeker niet voor mij. ik ken je omvang niet maar ik denk dat 285cc je de gewenste resultaat zal geven.
 3. ik heb 235cc Motiva gekregen en ik heb nu B-C. Ik wou ook absoluut geen 'grote' borsten Mijn omtrek is 65cm
 4. 5w po update! + foto update op mijn album Ik had tot 5w echt wel last met opstaan en ik voelde mijn implantaten ook vrij hard zitten. Sinds eergisteren is het ineens enorm verminderd! Ik kon ook niet fatsoenlijk een jas dragen en nu kan ik het vlotjes als ik mijn armen een beetje omhoog deden (hoewel ze nog onder schouders waren) voelde ik die naar boven gaan en die wilden lang niet zakken bvb. Ik was een beetje depri omdat er niet veel vooruitgang was. Pijn was weg maar er was nog steeds veel ongemakken en dat vooral bij mijn linkerborst. Soms denk ik 'gaat het ooit goed komen met de linkerborst?' maar ik probeer er niet teveel aan te denken.
 5. ik vind het enorm laag van hem om iemand te dreigen met een rechtszaak. Het is immers geen leugen wat jij(en de persoon die jou heeft gecontacteerd) hebt geschreven. Jij wilt gewoon je ervaring delen zonder kwade bedoeling en andere mensen inlichten in het geval dat ze ook met hetzelfde probleem zouden zitten. Als iemand aangeklaagd zou moeten worden, is hij het dan wel. Ik ben ook door hem geopereerd maar het is enorm louche wat hij nu aan het doen is.
 6. Oh nee dat is echt balen! Waarom kan die duoconsult niet nu gebeuren? kan je niet ondertussen niet naar een andere arts voor een derde opinie? Het is erg dat je zo lang hebt moeten wachten en dan moet je nog wachten..voor iets dat er misschien geen oplossing gaat komen. Ik hoop dat het nog goed komt!!
 7. Welkom in het forum! Jij moet je zeker niet slecht voelen over de dingen die jij al gedaan hebt jij kan er nu helemaal niks aan doen. Maar jij kan vanaf nu gewoon wat rustig aan doen. Ik vond ook ambetant dat ik in het begin niet zo goed wist wat wel oke was en wat niet. Ze hebben enkele dingen gezegd dat ik absoluut niet mag doen maar bij elke actie die jij onderneemt twijfel jij eraan. Verder mag jij niet zonnebanken/sauna/bad nemen. Op je zij/buik slapen raden ze ook af tot min. 4 weken Er zijn veel meiden die ook gewoon een sportbh krijgen na de operatie. Het hangt gewoon van de pc af. Rust goed uit! je lichaam heeft het nodig
 8. Ik heb je toegevoegd Het ziet er echt goed uit! Jouw littekens zijn zo mooi aan het genezen! het is amper rood nog Dank u voor je raad! nu weet ik zeker dat ik mijn littekens nog niet ga insmeren ik vorm heel snel lelijke littekens dus ik was een beetje ongeduldig aan het worden. Ik ben inderdaad enorm bang dat het op een of andere manieren opengaat (of een gaatje ontstaat) en infecteert.. daarom heb ik ook niet volledig kunnen douchen na 17 dagen po (altijd met een washandje), maar morgen zal ik het toch wel moeten want ik kan het niet meer aan..!!
 9. Ik vind ze niet zo groot hoor! en ze zijn heel mooi aan het genezen, waarschijnlijk gaat het niet eens zo zichtbaar zijn na een tijdje Ze zien er even groot uit als mijn littekens echt geen zorgen maken
 10. Dank je wel! ik denk dat mijn boobs wel uit elkaar gaan als ze gaan zakken heb jij ook een album? Waarom denk je zo?
 11. @[email protected]@[email protected]@Liesxx ik heb jullie toegevoegd! Ik voeg mijn littekens ook toe. Ik denk dat die nog niet helemaal dicht zijn, dus ik zal wachten met insmeren. (de rode littekens errond zijn oppervlakkig, ik denk van de pleisters. De rimpelige stuks zijn door mijn sportbh )