• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Grownbabe

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral
 1. Ik heb ook die vraag gesteld aan Verdonck. Hij zei 'je moet je borsten wel regelmatig laten checken en als er geen probleem is, kan je makkelijk over 10 jaar. Er zijn veel vrouwen die langer dan 10 jaar zonder problemen implantaten hebben' Het is zeker geen regel dat je om de 10 jaar de implantaten MOET vervangen. Het komt gewoon vaak voor dat er wel eens probleem is (lek, kapselvorming) na 10 jaar implantaten te dragen. Mijn werk en mijn collega's zijn zeer 'familiaal' dus natuurlijk wisten ze dat ik ziekteverlof had en ze maakten er een drama van. 2 weken ziekteverlof! moet iets ernstig zijn! Ik heb gezegd dat het een kleine operatie is maar omdat het aan mijn arm/schouder is (voor mijn werk bewegen we onze armen repetitief) , dat ik zolang ziek ben. Ik ben wel bang als ik terug ben dat ik soms wel zwaar dingen moeten heffen op mijn werk :/ ik zal zien of ik kan vragen aan mijn collega's maar het is gewoon soms irritant om er elke keer voor te vragen. Het is natuurlijk moeilijk om allemaal in te schatten hoe het zal zijn later. Maar ik denk als 'als ik dit nu niet probeer, ga ik het ook nooit te weten komen' Het kan zijn dat ik er later spijt van krijgen of super gelukkig. Ik kan het pas weten als ik het gedaan heb
 2. Hey! ik word volgende week geopereerd door Verdonck, ik krijg ook 235cc Motiva Ik heb heel lang getwijfeld om de operatie te laten doen door dezelfde redenen als jou. Ik heb nog geen kinderen, na zwangerschap verandert uw lichaam vaak, dus dat hinderde mij ook (je hebt al een voordeel dat je dit al meegemaakt hebt ) en mijn werk. Ik heb heel hard gestresseerd om erover te liegen tegen mijn collega's. Dan heb ik gestresseerd over 'wat als ze er toch achter komen dat ik de borstvergroting heb laten doen!!??' Echt onnozel van mij, dat ik zoveel stress heb over mening van anderen. Ik doe het voor mezelf en punt uit. Ik zie die 2 weken (en 8 weken) als hel voor mij. Niet kunnen douchen, niet zo mobiel kunnen zijn, altijd voorzichtig..pff. Maar er zijn veel vrouwen hier met kinderen die het wel gehaald hebben, dus waarom jij niet Ik weet dat ik voor altijd spijt ga hebben als ik dit nu niet doe. Complicaties..dat kan je nooit voorspellen. Dat is gewoon geluk of pech. :/ Ik hoop dat je de juiste beslissing maakt voor jezelf! ;D
 3. Ohh wat geluk dat je een open minded mama en vriendin hebt! ik voel me wel heel slecht dat ik niet tegen mijn mama vertel want normaal vertel ik echt alles tegen haar Maar nu moet ik er even geen negativiteit en nog meer twijfels bijtrekken. Jij wordt binnen 3 dagen geopereerd! wat spannend. Ik moet pas binnen 10 dagen en ik ben al enorm zenuwachtig. Ik leef mee met je verhaal. Ik sport ook heel regelmatig en ik kan mij niet goed inbeelden dat ik minimum een maand moet leven zonder te sporten!! Ik word bijna depressief als ik lang niet sport. ik hoop dat die maand snel voorbij vliegt..!
 4. Wow het ziet er al echt goed uit! een geruststelling voor iemand(mij) die binnen een anderhalve week geopereerd ga worden. 300cc past je echt goed. Ik ben wel blij dat iemand die lang geleden geopereerd is, ook een verhaal schrijft over hoe goed is gegaan want daar hoor je inderdaad minder van.
 5. Hoe lukt het met douchen? 2 weken niet douchen lijkt mij een hel! en 3 weken je armen niet omhoog doen en toch je haar moeten wassen lijkt mij ook enorm moeilijk. Maarja, dat is niks als je bekijkt over 10 jaar als je een album hebt, wil ik graag meekijken!
 6. Proficiat! Wat een uitgebreid verslag ik lees dat het precies een lange dag was voor jou. Het is al goed dat de pijn wel goed meevalt.
 7. Hoe waren u dagen geweest? ben je nu tevreden?
 8. Jammer genoeg ga ik het ook niet vertellen aan mijn familie en collega's. Het is gewoon jammer hoe erg de vooroordelen zijn over plastische chirurgie. Het is goed dat je man je goed steunt! Mijn vriend was er ook enorm negaitef over maar uiteindelijk heeft hij toegegeven dat het gaat over MIJN lichaam. Wanneer is je datum?
 9. Inderdaad, ik heb ook reviews van andere dokters gelezen en er waren ofwel heel weinig reviews over ofwel altijd een paar slechte ervaringen. Een perfecte chirurg bestaat niet die zijn ook maar mensen. Ik heb je topic al gelezen natuurlijk volgens mij heb ik alle topics gelezen die met Verdonck te maken heeft. Ik volg je verhaal zeker. Het is wel stom dat ik op de laatste dag van januari geopereerd wordt, iedereen is aan de beurt geweest en ik moet zenuwachtig wachten op mijn beurtje. Veel succes morgen!
 10. Hey Omdat mijn operatiedatum toch heel hard nadert, heb ik besloten om mijn verhaal op dit forum te zetten. Zoals de velen hier, heb ik heel lang getwijfeld en alle trucjes geprobeerd om mijn borsten wat groter te laten lijken. (borstmassage, borstoefeningen, olie/creme opsmeren, elke dag sojamelk drinken enz.) Uiteindelijk ben ik tot conclusie gekomen dat er maar 1 oplossing is, namelijk me laten opereren. Ik heb heel lang mijn idee aan niemand verteld en stiekem van alles opgezocht als niemand thuis was. Lang geleden heb ik 'grappend' gezegd dat ik een borstvergroting wou. De reacties die ik krijg waren erg negatief. Niemand die mij begreep. Ik moest eerst naar een psycholoog gaan want snijden in een gezond lichaam doe je niet. Mensen zouden jaloers zijn op mijn lichaam en mijn borsten zijn helemaal niet klein (75a..niet klein..??) Met zoveel geld zou ik toch aan iets nuttiger doen, er zijn mensen in oorlog en hongersnood zitten en ik zit te klagen over mijn borsten. Toen heb ik me zo slecht gevoeld dat ik er nooit meer over praatte. Ik dacht ook wel 'waarom ben ik zo, ben ik echt gek? iedereen heeft iets, niemand is perfect, waarom accepteer ik mezelf niet hoe ik ben.. Waarom kan ik niet mijn tijd en geld insteken in iets nuttig zoals studies, reizen, liefdadigheidsorganisaties, sporten ... ' Ik heb ook heel veel youtube filmpjes gezien om mezelf te accepteren maar dat hielp niet lang. Ik voelde me slechter en slechter. Ik haatte mezelf dat ik zelfs aan borstvergroting dacht. Het was pas na vijftaljaar dat ik toch besloten heb om echt de borstvergroting te laten doen. Elke keer als iemand zegt dat ik er goed of sexy uitzag in een kleedje, werd ik er enorm depri van. Als ik een kleedje draag, draag ik een mega pushup bh. Ik wist goed genoeg dat ik er helemaal niet goed uit ging zien zonder die bh. Mijn vriend maakte ook een keertje grapje over underboob die ik niet heb (en nooit gehad) en ik werd er zo slecht gezind van dat ik hele week niet praatte met hem. Het duurde uren/dagen om een goede badpak/bikini of een bh te kiezen die mij paste. De kans was zeer groot dat ik met te grote bh ging zitten met lege cups. Ook voelde ik mij onaantrekkelijk int bed. Ik wou mijn borsten altijd bedekken. Ik was het beu. Als er een technologie is om mijn borsten groter te maken, waarom zou ik daar geen gebruik van maken? Ik heb hard gewerkt en met mijn geld kan ik toch zelf beslissen waaraan ik geld uitgeef. Normaal gezien wou ik na mijn zwangerschap maar ik wil er nu van genieten. Ik wil NU mooie bikini's, bh's en kleedjes dragen. Lang verhaal kort, ik ga voor 235cc Motiva Ergnonomix bij Verdonck. Recent zijn er veel slechte reviews over hem te vinden maar na vergelijken van resultaten vond ik hem de beste voor mij. Ik ben blij dat ik tenminste hier mijn hart kan uitluchten, dat er tenminste mensen zijn zoals mij of mij kunnen begrijpen.
 11. Mag ik ook kijken in je album? Wanneer ben je terug begonnen met sporten? Ik sport regelmatig en ik haat dat ik zo lang niet mag sporten en gewoon liggen.. hoe heb je je dagen gevuld??
 12. Interesse! kan je er een foto van plaatsen?
 13. 4 januari 2018 - dr. Nelissen

  Gefeliciteerd!! Ik volg je tot je gaat werken. Ik heb wel 3 weken vrij kunnen krijgen maar mijn werk bevat ook vaak tillen en misschien opheffen over je hoofd. Ik ben benieuwd hoe je je gaat herstellen!
 14. Hey iedereen. Ik heb vernomen dat je een anonieme ziektebrief krijgt van Verdonck. Er staat niet op dat je bvb plastische chirurgie hebt ondergaan enz maar wat staat er dan wel? staat Belgian Breast Clinic dan op? want dan is het duidelijk voor de baas wat ik ga doen.
 15. Gezocht! Carefix Anna of Bella m

  Carefix Anna/belle gezocht