Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Grownbabe

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

18 Good

Recente profielbezoeken

662 profielweergaven
 1. @Ensomi Ik heb je toegevoegd 235cc klinkt zo weinig maar groter moest het zeker niet voor mij. ik ken je omvang niet maar ik denk dat 285cc je de gewenste resultaat zal geven.
 2. ik heb 235cc Motiva gekregen en ik heb nu B-C. Ik wou ook absoluut geen 'grote' borsten Mijn omtrek is 65cm
 3. 5w po update! + foto update op mijn album Ik had tot 5w echt wel last met opstaan en ik voelde mijn implantaten ook vrij hard zitten. Sinds eergisteren is het ineens enorm verminderd! Ik kon ook niet fatsoenlijk een jas dragen en nu kan ik het vlotjes als ik mijn armen een beetje omhoog deden (hoewel ze nog onder schouders waren) voelde ik die naar boven gaan en die wilden lang niet zakken bvb. Ik was een beetje depri omdat er niet veel vooruitgang was. Pijn was weg maar er was nog steeds veel ongemakken en dat vooral bij mijn linkerborst. Soms denk ik 'gaat het ooit goed komen met de linkerborst?' maar ik probeer er niet teveel aan te denken.
 4. Welkom in het forum! Jij moet je zeker niet slecht voelen over de dingen die jij al gedaan hebt jij kan er nu helemaal niks aan doen. Maar jij kan vanaf nu gewoon wat rustig aan doen. Ik vond ook ambetant dat ik in het begin niet zo goed wist wat wel oke was en wat niet. Ze hebben enkele dingen gezegd dat ik absoluut niet mag doen maar bij elke actie die jij onderneemt twijfel jij eraan. Verder mag jij niet zonnebanken/sauna/bad nemen. Op je zij/buik slapen raden ze ook af tot min. 4 weken Er zijn veel meiden die ook gewoon een sportbh krijgen na de operatie. Het hangt gewoon van de pc af. Rust goed uit! je lichaam heeft het nodig
 5. Ik heb je toegevoegd Het ziet er echt goed uit! Jouw littekens zijn zo mooi aan het genezen! het is amper rood nog Dank u voor je raad! nu weet ik zeker dat ik mijn littekens nog niet ga insmeren ik vorm heel snel lelijke littekens dus ik was een beetje ongeduldig aan het worden. Ik ben inderdaad enorm bang dat het op een of andere manieren opengaat (of een gaatje ontstaat) en infecteert.. daarom heb ik ook niet volledig kunnen douchen na 17 dagen po (altijd met een washandje), maar morgen zal ik het toch wel moeten want ik kan het niet meer aan..!!
 6. Ik vind ze niet zo groot hoor! en ze zijn heel mooi aan het genezen, waarschijnlijk gaat het niet eens zo zichtbaar zijn na een tijdje Ze zien er even groot uit als mijn littekens echt geen zorgen maken
 7. Dank je wel! ik denk dat mijn boobs wel uit elkaar gaan als ze gaan zakken heb jij ook een album? Waarom denk je zo?
 8. @Bnice@Boobieboob@jewelke@Desi3@Liesxx ik heb jullie toegevoegd! Ik voeg mijn littekens ook toe. Ik denk dat die nog niet helemaal dicht zijn, dus ik zal wachten met insmeren. (de rode littekens errond zijn oppervlakkig, ik denk van de pleisters. De rimpelige stuks zijn door mijn sportbh )
 9. @prix ik heb je toegevoegd! @Veraxx3 dank u
 10. @Dodo20 en @GoBB jullie zijn toegevoegd
 11. Oh dit stelt mij wel gerust! ik kan nu gerust mijn haar wassen hehe Ik heb je toegevoegd in mijn album!
 12. 13 dagen po Foto's staan er! ik had blijkbaar uitslag van verband, ik zie er vrij gewond uit.. de rimpels komen van de sportbh. Vandaag zijn de uiteinde van de hechtingsdragen geknipt in BBC. Het voelde wel raar aan :s De verpleegster (ik ga ervan uit dat ze een verpleegster is) zei wel dat ik mijn handen omhoog mag doen wat ik raar vond EN ook op mijn zij mag gaan slapen. Ik ga het nog niet volledig doen maar om mijn haar wassen ga ik toch mijn armen omhoog moeten doen. Hoe doen jullie het? Mijn linkerborst voelt nog vrij gezwollen aan en ik voel het ook meest aan mijn linkerborst als ik lach of opsta. Ik ben ook linkshandig dus misschien daardoor.. Er is een verschil tussen mijn borsten maar die had ik ook voor mijn operatie. Ik vond het zelf wel groter uitvallen dan ik had verwacht. Na het knippen van de draden ben ik bio-olie gaan halen maar ik durf niet zo goed aan mijn borsten te komen
 13. Pijn aan de kuiten?!

  Ik zou inderdaad naar de kliniek bellen.. Dat kan wijzen naar trombose
 14. Het is heel mooi en natuurlijk! ik zal blij zijn mijn borsten zo eruit gaan zien! ik heb enkel nu rampscenario's in mijn hoofd dat mijn borsten er enorm raar uit gaan zien als ze de verband wegdoen. vindt uw vriend het ook goed?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×