Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lai88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Lai88 last won the day on March 13

Lai88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

17 Good

3 Volgers

Recente profielbezoeken

241 profielweergaven
 1. Hai ja ben er super blij mee hopen dat het mooi geneest. Nee ik weet niet hoe dat werkt. Weet ook niet hoe ik toegang moet vragen om naar iemand de album te kunnen kijken.
 2. Hallo dames. Nou ben geweest vanmiddag bij nio en heb me boobies gezien vond ze heel mooi gedaan! Ben er wel blij mee. Alleen jammer nio is zo haastig met alles. Mocht de hema sportbh halen en aan doen. Heb dat gelijk gedaan en thuis me zelf goed gewassen en me haren gewassen heerlijk is dit!! Alleen is die sport bh wat strak had een 85 d moeten halen in plaats van 80 d heb nog veel zwelling van de liposuctie en de bvk. Voor de rest gaat het heeel wat stuk beter gelukkig en ben blij met me boobies hopen dat het moooi littekens nou worden.
 3. Ja het begint al wat minder te worden gelukkig. Ja ben benieuwd heb me boobies nog niet gezien ben zo benieuwd hoe ze eruit zien.
 4. Dank je @Doe ik het of niet? Vraagje ik voel het trekken sinds vanochtend bij me borsten en beetje jeuk is dit normaal zelf heb ik nog niks gezien. Kijk morgen bij de controle
 5. Hoi @Itsnique Jah gaat al wat beter gelukkig. Kan wel al wat makkelijker staan en de pijn is veel minder. Dinsdag controle afspraak ben benieuwd. Maar voor de rest gaat al goed slapen gaat ook wat beter wel iritant om op me rug te slapen maar geen keus het moet wel. Xx lief dat je om me vraagt
 6. Dank je wel. Jah ik heb een drukpak gekregen en sportbh en ze zitten allebei heel erg strak maar denk dat het ook wel goed is O strak anders word de zwelling all1 meer? Nee had niks ervoor gebruik geen druppels of iets anders. Ja bereid je maar voor het is met medicijnen goed te doen eigelijk maar het is gewoon heeel vervelend hele dag blijven liggen en krom lopen haha ga proberen morgen een stukje lopen misschien zal dat me wel goed doen?!
 7. Nee heb nog geen echt andwoordt kunnen vinden heb wel gelezen bij een ouwe topic dat iemand ze liet zitten was niet erg. Maar ik durf het niet! Ik w8 nog even ermee kijken in het weekend hoe ik me voel. Van de borsten voel ik eigelijk niks maar van de liposuctie pfff dat is wel even door bijten!
 8. Dames vraagje? Ik heb de gaasjes nog in me sportbh heb nog niet durven te kijken. Is het erg als ik ze laat tot dinsdag heb ik een controle afspraak?? Het gaat wel al wat beter maar lopen is nog lastig het recht op staan maar dat komt door de liposuctie de bvk heb ik eigelijk geen last van voel ik niet veel van.
 9. Hoi dames. Ik heb nog steeds niet durven te kijken naar me borsten. Heb beetje gespiekt vanuit de bovekant zag een deukje komt dat door de gaasjes die er nog op zitte? En heb nog veel pijn van de liposuctie slaap slecht vandaag 3e dag alweer. Hoop dat dit snel voorbij is!
 10. Ik ben net thuis heerlijk om thuis te zijn voelt toch wel lekkerder. De rit was wel even pittig maar het was te doen. We waren even nog langs de apotheek geweest heb me medicatie gehaald. Heb meer last van de liposuctie wat ik voel als ik sta of loop, zo lang ik lig voel ik me goed. Ik heb nog niet durven te kijken de verpleegster had de gaasjes verwisseld vanochtend ze vroeg of ze een foto moest nemen had dat liever niet. Ik wil ze nog niet zien tot volgende week bij de controle. Mijn buik ziet er wel al mooi plat uit en zit nog veel zwelling in. Ik raad het iedereen aan die het graag wilt laten doen heb zo lang getwijfeld en de angst van de narcose stelde indd niks voor. Gelukkig dat het allemaal voor bij is nu de rust nemen en lekker genieten van me tietjes hihi.
 11. @Angelice Ooh wat jammer dat het zo is gegaan vandaag. Jah zou ik zeker ook doen als het zo al begint! Ga maar opzoek naar iemand waar je gerust voelt. Nou bij mij is het allemaal goed gegaan gelukkig! Was alleen zo bang van de narcose!! Maar heb gezegt niks te zegge tot ik in slaap val k hoor de als laats slaaap lekker en weg was ik. Heeft wel even geduurt de operatie was naar de O.K rond 11 daar en half 4 wakker. Ik zou zeggen doen!
 12. Jah dat klopt tot nu toe is het goed te doen. De verpleegster vertelde me dat ook.
 13. Ja ik durf niet kijken komt wel later. Het is een volle C geworden kleine D. Zei nio me ze staan wel echt hoog net of ik er wat in heb zitten. Ik een kleine anker trouwens gekregen zij nio me onder de borst dus maar klein beetje wou niet zo lange litteken! Hopen dat het nou mooi zal genezen. Liposuctie ja als ik lig voel ik er niet veel van. Maar als ik op sta om naar de wc te lopen. Nou dan voel ik de pijn wel en morgen zal het denk ik wel iets erger worden maar hoe de verpleegster me al heeft gezegt als je de medicatie op tijd neemt is het allemaal goed te doen. Duurde wel even voordat ze met mij klaar waren ben 11 uur ongeveer na binnen gegaan bij de O.K en was rond half 4 wakker. Voor de rest is alles goed gegaan vertelde de arts mij.
 14. Ja heb ook zo een dorts heb al 2 liter water bijna op. Geen eetlust nog ook. Jah ben goed ingepakt lipo pak aan. Mijn smokey pak haha. En zo sport bh aan dat van voren sluit. Pijn is te doen als ik blijf liggen als ik ga plassen heb ik wel pijn .
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×