Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Lai88

Leden
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Lai88 won de laatste dag op 13 maart

Lai88 had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

19 Good

4 Volgers

Over Lai88

Recente bezoekers van dit profiel

535 profielweergaven
 1. Hoi @Dnise hoe gaat het met je sorry ben al tijdje niet meer actief geweest. Ben blij dat je er blij mee bent! hoe zijn de littekens nou? bij mij is het gelukkig dun streepje gebleven al1 waar het een klein beetje open was in de hoek is dat een beetje breed litteken. maar dat zie je ook niet veel ben er met dag blijer mee gelukkig xx
 2. Hallo @Dnise Het gaat goed met mij. Tijd gaat allemaal te snel eerst was het veeel lezen over bvk en ervaring en fotos zoeken nu is dat weer allemaal voorbij. Haha zit ik maar af en toe hier te kijken. Maar het gaat goed de vorm ben ik ook blij mee! Mooie dunne littekens gelukkig geen ontstekingen. Had kleine wondjes hele kleine maar is nadat ik een zalfje had gehad snel goed weer genezen. Verder gaat het goed! Had dit eerder moeten doen en ben heel blij dat de littekens mooi dun zijn geworden ze zijn nog wel rood maar het is ook nog niet zo lang geleden. Nou succes alvast moet goed komen bij nio! Ik zal morgen en foto sturen.
 3. Hallo dames Het is alweer 4 weken geleden dat ik mijn bvk heb gehad. Het gaat veeel beter. Alleen heb ik een vraagje ik heb nog wel de hechtpleisters zitten op de tepels die zijn er nog niet uitgevallen, en durf er niet aan te zitten! Is dit niet erg zo te laten zitten tot ze er zelf afvallen? ben weer bang dat als ik ze eruit haal dat daar wondje onstaat. Onder de borst zijn er veel al af gevallen bij het doushen. Heb wel aan de hoeken van de borsten een klein gaatje maar zit een korst op en de andere kant een wit laagje erop net als eiwitte lijkt ? dat heb nio gesproken heeft me gezegt dat ik betandine er op moet doen en gaasje er over heen. Ben al1 vergeten te vragen over de hechtpleisters misschien dat iemand van de dames het hier ook had na 4 weken nog de pleisters erop zitten?? Xx lai
 4. Hai ja ben er super blij mee hopen dat het mooi geneest. Nee ik weet niet hoe dat werkt. Weet ook niet hoe ik toegang moet vragen om naar iemand de album te kunnen kijken.
 5. Hallo dames. Nou ben geweest vanmiddag bij nio en heb me boobies gezien vond ze heel mooi gedaan! Ben er wel blij mee. Alleen jammer nio is zo haastig met alles. Mocht de hema sportbh halen en aan doen. Heb dat gelijk gedaan en thuis me zelf goed gewassen en me haren gewassen heerlijk is dit!! Alleen is die sport bh wat strak had een 85 d moeten halen in plaats van 80 d heb nog veel zwelling van de liposuctie en de bvk. Voor de rest gaat het heeel wat stuk beter gelukkig en ben blij met me boobies hopen dat het moooi littekens nou worden.
 6. Ja het begint al wat minder te worden gelukkig. Ja ben benieuwd heb me boobies nog niet gezien ben zo benieuwd hoe ze eruit zien.
 7. Dank je @Doe ik het of niet? Vraagje ik voel het trekken sinds vanochtend bij me borsten en beetje jeuk is dit normaal zelf heb ik nog niks gezien. Kijk morgen bij de controle
 8. Hoi @Itsnique Jah gaat al wat beter gelukkig. Kan wel al wat makkelijker staan en de pijn is veel minder. Dinsdag controle afspraak ben benieuwd. Maar voor de rest gaat al goed slapen gaat ook wat beter wel iritant om op me rug te slapen maar geen keus het moet wel. Xx lief dat je om me vraagt
 9. Dank je wel. Jah ik heb een drukpak gekregen en sportbh en ze zitten allebei heel erg strak maar denk dat het ook wel goed is O strak anders word de zwelling all1 meer? Nee had niks ervoor gebruik geen druppels of iets anders. Ja bereid je maar voor het is met medicijnen goed te doen eigelijk maar het is gewoon heeel vervelend hele dag blijven liggen en krom lopen haha ga proberen morgen een stukje lopen misschien zal dat me wel goed doen?!
 10. Nee heb nog geen echt andwoordt kunnen vinden heb wel gelezen bij een ouwe topic dat iemand ze liet zitten was niet erg. Maar ik durf het niet! Ik w8 nog even ermee kijken in het weekend hoe ik me voel. Van de borsten voel ik eigelijk niks maar van de liposuctie pfff dat is wel even door bijten!
 11. Dames vraagje? Ik heb de gaasjes nog in me sportbh heb nog niet durven te kijken. Is het erg als ik ze laat tot dinsdag heb ik een controle afspraak?? Het gaat wel al wat beter maar lopen is nog lastig het recht op staan maar dat komt door de liposuctie de bvk heb ik eigelijk geen last van voel ik niet veel van.
 12. Hoi dames. Ik heb nog steeds niet durven te kijken naar me borsten. Heb beetje gespiekt vanuit de bovekant zag een deukje komt dat door de gaasjes die er nog op zitte? En heb nog veel pijn van de liposuctie slaap slecht vandaag 3e dag alweer. Hoop dat dit snel voorbij is!
 13. Ik ben net thuis heerlijk om thuis te zijn voelt toch wel lekkerder. De rit was wel even pittig maar het was te doen. We waren even nog langs de apotheek geweest heb me medicatie gehaald. Heb meer last van de liposuctie wat ik voel als ik sta of loop, zo lang ik lig voel ik me goed. Ik heb nog niet durven te kijken de verpleegster had de gaasjes verwisseld vanochtend ze vroeg of ze een foto moest nemen had dat liever niet. Ik wil ze nog niet zien tot volgende week bij de controle. Mijn buik ziet er wel al mooi plat uit en zit nog veel zwelling in. Ik raad het iedereen aan die het graag wilt laten doen heb zo lang getwijfeld en de angst van de narcose stelde indd niks voor. Gelukkig dat het allemaal voor bij is nu de rust nemen en lekker genieten van me tietjes hihi.
 14. @Angelice Ooh wat jammer dat het zo is gegaan vandaag. Jah zou ik zeker ook doen als het zo al begint! Ga maar opzoek naar iemand waar je gerust voelt. Nou bij mij is het allemaal goed gegaan gelukkig! Was alleen zo bang van de narcose!! Maar heb gezegt niks te zegge tot ik in slaap val k hoor de als laats slaaap lekker en weg was ik. Heeft wel even geduurt de operatie was naar de O.K rond 11 daar en half 4 wakker. Ik zou zeggen doen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×