Flor

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Flor last won the day on April 25 2019

Flor had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

6 Followers

About Flor

Recent Profile Visitors

858 profile views
 1. Oh top, thanks voor de Hunkemoller tip! Leuk he, vond je vriend het ook leuk? Die van mij wil ook graag mee haha! En ja ik heb gewoon op mn rug een soort eczeem plek vd po bh gekregen, ben daar sowieso gevoelig voor maar echt heel irri die jeuk op dat éne plekje. Klaar mee ? en jaaa! Soms doe ik dat ding even uit en dan denk ik huh? Ze voelen dan super warm aan! Worden wel steeds wat zachter wat fijn is, bij jou ook? Vooral de rechter die al van begin af aan wat sneller in t hele genezingsproces is.
 2. Hahah wat een mooie update, zo grappig want het lijkt net of ik een verslag over mezelf lees! Hier ook 5,2 wkPo en ook nog door druk zijn last van de linkerborst, vandaag bewust ff rustige dag geprobeerd te pakken want voelde zelfs mn borstbeen weer ook geirriteerd zijn, terwijl dat over t algemeen al weg was, die last. Linkerborst is ook echt veel meer aan gesleuteld en voel ik echt door weer dagelijkse dingetjes meer zeurderig zijn! Alleen het gedeelte bh’s moet ik nog ondergaan haha, ga ik snel doen hoor, zin in!
 3. Hai, ik vind t heel vervelend voor je dat je je nu zo voelt, heb geen antwoord op je vraag.. maar wil je in ieder geval een gevoel van medeleven geven ? en ondanks dat het jou misschien niet helpt (jij alleen weet wat je voor jezelf had gewenst/ gewild) heb ik nog even je foto album bekeken, ook die van vandaag en ik vind persoonlijk dat het heel mooi is én je mooi staat. Xx
 4. Al even gespiekt en vind het er al mooi uitzien hoor! Ook heel ‘rustig’ zo op de foto in ieder geval! Mooi!
 5. Hi! Mag ik meekijken? En het is idd nog vroeg dus denk dat het uiteindelijk wel goed komt. Ik nu 5wk po en de linkerborst is ook nog steeds wel wat voller en strakker, daar is ook meer aan gesleuteld dus ook ik moet denk ik nog even geduld hebben, een ander ziet t waarschijnlijk niet eens maar ik zelf wel een klein beetje.
 6. Hi! Ja ik heb idd een wissel gehad maar het is deze keer echt zoveel makkelijker! En zoveel minder pijn, het voelde ook al super snel zacht en eigen van binnen, heel fijn en raar ook wel haha, de eurosillicone die ik eerst had voelden zo aan als ballen pfff en dat is eigenlijk altijd gebleven, deze motiva’s voelen nu na bijna 3wk al zachter zelfs! En dan wordt dat alleen nog maar zachter en mooier! Op mn linkerzij liggen heeft al due 16jr niet fijn gevoeld, werd altijd wakker met een tijdelijke pijn. Nu kan ik eigenlijk al pijnloos op mn zij liggen, kan t niet geloven! Maar ik probeer nog veel op mn rug te liggen of alleen ‘half’ op mn zij..vind t nog beetje spannend, wil niks verpesten oid hihi. Ben zo blij met deze implantaten, ze voelen allang als eigen. Super fijn! Ben wel blij als ik weer kan gaan sporten, dat mis ik wel echt!
 7. @Suzanne12 welkom op het forum! en wat goed en gaaf dat je zelf de stap hebt durven nemen en hopsakee; gelijk ook al een datum! Voor wat betreft de onzekerheid over het aantal cc’s; daar hebben we hier op het forum bijna allemaal wel ‘last’ van gehad voorafgaand aan de operatie, is heel normaal hoor. Het is ook niet zómaar iets dus je hoopt op het allermooiste resultaat?. Geen enkel lichaam is echter hetzelfde dus het is heel lastig om het op basis van foto’s te vergelijken.. ik denk dat de pc het beste zicht heeft op wat mooi bij jou gaat passen dus hopelijk heb je een goed gevoel en vertrouwen op hem/ haar. Je ouders... je schrijft al dat je vaak push up draagt nu dus wellicht zal het noet echt opvallen denk ik? Dus dat scheelt dan weer. Wees trots op jezelf, mag je zijn! En je doet het voor jezelf! Veel leesplezier hier en alvast veel succes de aankomende weken, hoop dat je niet net zo geobsedeerd wordt hier op het forum als ik hahaha, nee hoor.. ok beetje dan... maar het is gewoon leuk om de operatie verslagen te lezen, dat geeft echt een soirt van rust op je eigen operatiexdag! En lekker veel fotos kijken hier! De chat functie is ook heel leuk en handig vwb tips en vragen! Xx
 8. Snap ik! Super mooi en idd lijken onze boobs wel op elkaar, ik hoop iig dat die van mij net zo mooi worden en blijven als die van jou ?
 9. @Joyjoy gefeliciteerd met je boobs!! Goed herstel gewenst en mocht je een album aanmaken mag ik dan meekijken? ?
 10. Hi @Boobmom wat een leuke update! Yes, ben blij voor je. Wat vliegen de weken toch wel voorbij he? Fijn dat je zo tevreden bent en het zo mooi bij je past! Geniet-se! Xx
 11. Super, je hebt het achter de rug, yes! Gefeliciteerd en een super voorspoedig herstel gewenst! Xx
 12. Leuk om te lezen! Fijn dat het zo goed gaat. Dat gevoel komt uiteindelijk wel weer terug maar ik kan je helaas niet zeggen wanneer. Bij mijn eerste bv duurde het maanden, misschien wel langer dan een jaar, bij mijn linkerborst voordat ik eindelijk weer gevoel had in mijn hele borst, voelde echt raar..soort van doof! Maar uiteindelijk kwam het weer terug! Geniet lekker van je mooie boobs! ?